Recenzie hotelov - Kizilot (131)

Najnovšie recenzie hotelov

Sea Planet Resort & Spa recenzie

Seaden Sea Planet Resort & Spa

Turecko - Side - Kizilot

43% Jano

07.07.2019

Ak potrebujete čosi do roboty a spoliehate sa na wifi sieť, ani sem nechoďte, to nie je WIFI, ale SIPI. 10 minút mi načítava každé okno, od 5 hviezd očakávam viac. Inak ubytovanie a strava taktiež priemer na 4 hviezdy. Vybudované to tu je pekn, ako skoro v každom tureckom hoteli.

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Serra Palace recenzie

Calimera Serra Palace

Turecko - Side - Kizilot

+
66% Mirka

18.08.2018

Transfer z hotela trval cca 1 hodinu. Po príchode sme boli hneď ubytovaní. Nová časť hotela LTI bola celkom fajn, na izbách bolo čisto, pratali každý deň. Vstup do mora bol cez kamienkovú pláž, dalo sa to zvládnuť. Okolo bazénov nezmývali, voda bola niekedy až k ležadlám a dosť sa šmýkalo. Osobne mi vadilo vyše 70% ruských dovolenkárov. Nechávali po sebe neskutočný bordel, človek nenašiel čistý stôl, kde by sa bol najedol. Ich deti všade len vrieskali a behali. To, čo nechávali tie deti po sebe, sa ináč ako svinčíkom nazvať nedalo, aj keď bolo zakázané skákať do bazénov, tak tie deti veselo skákali a rodičia ich nechali tak. V plážovej reštaurácií sme čakali aj 20 minút v rade na obed, potom ďalších 20 minút hľadali čistý stôl. Po 3 dňoch nás to omrzelo a sme radšej chodili jesť na ležadlá. Ja osobne tento hotel neodporúčam.

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Serra Palace recenzie

Calimera Serra Palace

Turecko - Side - Kizilot

+
50% Karolína

12.08.2018

Transfer do hotela trvá hodinku a pol. Hotel klimatizovaný. Prišli sme tam večer, už sme izby neriešili. Izba bola malá, na posteliach sa spať nedalo - nepohodlné. Ráno sme si izby vymenili a to za poplatok. Ak vás ubytujú v hlavnej budove, tak na pláž asi 350 m. Bazény s teplou vodou, akurát relaxačný bazén ju mal chladnejšiu, ale zasa tam bolo veľmi veľa ľudí. Určite je hotel precenený a nie je na 6 hviezd.

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Serra Palace recenzie

Calimera Serra Palace

Turecko - Side - Kizilot

+
66% LULU

03.08.2018

Hotel sa skladá z dvoch častí LTI a Club. LTI novšia, čistejšia časť, ktorú hodnotím ako pomerne modernú - peknú časť rezortu, Club staršia časť, ktorá už má svoje za sebou. Podstatný rozdiel v toaletách v LTI a v Clube. LTI na úrovni, v Clube mimoriadne zlá úroveň, čo však oceňujem, je možnosť využiť dezinfekčný roztok a dezinfekčné mydlo. Izby v LTI chválili, reálne to však neviem posúdiť, lebo som ich nevidela. Výhľad mali na lúku mimo hotela, dovnútra dvora a pár izieb na bazén a more. Tie, čo mali výhľad na okolité lúky, tak to určite nebol pohľad, čo chcete mať na dovolenke. Club mal výhľad rôzne. Konkrétne sme mali izbu s výhľadom na druhý hotel. Bazénov veľa, hygiena okolo bazénov v hesle, čo je mokré, to je čisté. Všetko sa hadicou striekalo a splachovalo do prepadových mriežok okolo bazéna, po troch dňoch sa objavila u môjho dieťaťa infekcia uší, očí a nosa. Našťastie zdravotníctvo a poskytnutie zdravotníckej pomoci na vysokej, kvalitnej úrovni. Hotel má vlastného lekára, odvoz do nemocnice ihneď, prekladateľ u lekára samozrejmosťou. Tobogany super, k nim len taká malá poznámka - na detských toboganoch nie je plavčík, a tak sa deti strkajú a všimla som si, že tam dochádzalo často k úrazom, čo je logické, nakoľko to tam nikto nestrážil a neriadil. Záhrada krásna, udržiavaná. Bežne podvečer uvidíte na chodníku jašteričku, ježka. Veľa kvetín, stromov. Stravu hodnotím ako dobrú, vadil mi však celý systém stravovania, ale o tom samostatne ešte napíšem. Určite ten skutočný all mali len rus. hovoriaci klienti. Ak ste nemali na ruke žltú pásku, nemali ste prístup k čerstvým džúsom, niektorým alkoholickým koktejlom miestnej výroby. Animácie boli dobré. Je tam aj detský klub, avšak klíma v detskom klube nastavená na veľmi nízku teplotu. Na wifi na izbách sa nespoliehajte, lebo tam nie je. V objekte viac nejde ako ide. Na recepcii wifi ale máte. Na našej izbe ani signál na telefón nešiel. Určite to nie je luxusný hotel, ako sa to prezentuje. Trezor si musíte platiť. Klíma na izbách fungovala.

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Serra Palace recenzie

Calimera Serra Palace

Turecko - Side - Kizilot

+
50% Mio

31.07.2018

Starší, udržiavaný hotel. Budovaný pre rodiny s deťmi. Katastrofálna hygiena. Prejavila sa u nich zásada, čo je mokré, to je čisté. Okolo bazénov prvé dni stále niekto behal a utieral dlažbu. Po troch dňoch sa na dlažbe, meter od bazénu objavil exkrement. Deti ukazovali, aha, niekto tam vysypal "nutelu". Nikto z personálu si to nevšímal, pričom okolo bazéna behali aspoň traja plavčíci. Po upozornení, že by to mali odstrániť, povedali áno. Po 2 hodinách sa nič nezmenilo. Keď sme ich znovu upozornili, odpovedali, že už majú padla! Druhý deň ráno o pol deviatej tam "nutela" stále ležala. Odstránili ju až po opätovnom upozornení. A hádajte kam. Zotreli ju do prepadového labu bazéna! O 12:00 bol už bazén uzavretý. Ale žiadne čistenie sa neuskutočnilo. V Európe by musel byť vypustený, steny vydezinfikované. Tu nie, len zvýšili objem chlóru. Po asi 3 dňoch sa exkrement objavil priamo v bazéne. Tentokrát ho síce vylovili rýchlejšie, ale zas nenasledovala žiadne vyčistenie bazénu. Domov sme si priviezli suvenír, vírus Coxsackie. Diskriminácia. Každý návštevník tohto rezortu má zaplatený Ultra All Inclusive. Až na mieste sme sa postupne dozvedeli, že cena je jednotná, služby nie. Dovolenkári z Ruska a Ukrajiny dostanú na ruku žltý pásik a potom majú naozaj Ultra All Inclusive. Pre ostatných to už ale neplatí. Na začiatku pobytu sme si dávali pri bazéne gin tonic. Po asi 5 dňoch bol pri bazéne dostupný už len, ak ste mali žltý pásik. Tequila bola pre turistov mimo Ruska nedostupná v celom rezorte. Cestovka uvádza, že v cene je aj dopĺňaný minibar na izbe (voda, pivo a nealkoholické nápoje). Pivo a nealko ale dostanete 2 fľaše na začiatok a potom dosť. Povedia vám to, až keď reklamujete, že vám nedoplnili pivo či malý džús. Na raňajky je vždy prichystaná kopa pomarančov, z ktorých si môžete vytlačiť šťavu na pitie. V deň nášho odchodu sme sa dozvedeli, že od nasledujúceho rána, to môžu len rekreanti z Ruska.

prečítať si celú recenziu
Seaden Sea Planet Resort & Spa recenzie

Seaden Sea Planet Resort & Spa

Turecko - Side - Kizilot

100% Alexa

17.07.2018

Hotel aj areal velky, pekny, upratany. Izby velmi pekne, vsetky min. s bocnym vyhladom na more. Personal mily a ochotny, mali sme skrabance na telke, dali sme im vediet, hned to vymenili. Vedla hotela je cintorin, ale to ani nevidite, ak nejdete von z hotela. Transfer - asi hodina, ubytovani hned. V noci sme prisli, ale sme stale mali co jest.

prečítať si celú recenziu
Seaden Sea Planet Resort & Spa recenzie

Seaden Sea Planet Resort & Spa

Turecko - Side - Kizilot

90% Iveta

14.06.2018

Neviem, preco tu pisete, ze premokali steny, ked je to 8 posch. budova... hned som si to precitala a strach som tu mala prist. Takze rodinky z detmi uzasny hotel, staraju sa, vzdy je tu co robit, vela zabavy ci pre dospeleho, ci pre deti, vzdy zametaju, upratuju, bazeny vysavaju, cistia a casnici okolo vas chodia, vela zamestnancov vzdy je sa koho co opytat, poradia... nemozem nic vytknut! Urcite radost sa vratit!

prečítať si celú recenziu
Amelia Beach Resort Hotel & Spa recenzie

Amelia Beach Resort Hotel & Spa

Turecko - Side - Kizilot

+
83% Daniela

16.10.2017

Izby pekné, čisté, strava taktiež dobrá. Pláž udržiavaná, taktiež i bazén a jeho okolie. Veľká záhrada okolo hotela, možnosť prechádzok a rôznych aktivít. Hotel vhodný predovšetkým pre rodiny s deťmi, pre ktoré je tam dosť aktivít. Asi 80% dovolenkárov bolo rusky hovoriacich.

prečítať si celú recenziu