75%
Hodnotenie

Crystal Admiral Resort Suites & Spa recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Side
  • Kizilot
15 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 1:45 h
Od letiska
Odporúčanie 66 %
Poloha 60 %
Šport a zábava 70 %
Izby 75 %
Strava 77 %
Personál 75 %
75%
Celkové hodnotenie
119 recenzií
Majka
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 01.10.2017 Prečítané 844-krát
88 %
Samotný hotel a taktiež areál super, v bazénoch čistá voda, výber z množstva toboganov, len vstup do mora trošku náročnejší a pre neplavcov prudké klesanie, neodporúčam pre rodiny s malými deťmi. U nás pokojnosť. Hlavne dostatok ležadiel ako pri mori, tak aj pri bazénoch. Izby na úrovni, upratovanie taktiež, milý personál. Strava spokojnosť, bohatý výber. Jedna nevýhoda - cca 2 hodiny transfer z letiska. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 419-krát
78 %
Hotel je vhodny pre nenarocnych klientov s detmi ktorym nevadi kamienkova plaz a maju radi izolovanejsie rezorty, klientela prevazne turecka, ruska a rakuska, napriek tomu ale prijemna a nie rusiaca kedze tam boli hlavne rodiny alebo starsi obcania. čítať celú recenziu
eva
Termín pobytu: Máj 2015 Recenzia pridaná 03.06.2015 Prečítané 655-krát
60 %
Situovaný mimo centra, veľmi hlučná zábava dlho do noci, málo kvalitného ovocia, chýbali morské plody, veľmi veľký komplex, niektoré večery lacné animačné programy, personál neovládal cudzí jazyk, izba nebola pridelená podľa požiadavky, výmena bola ponúknutá za horšiu. čítať celú recenziu
Calanda
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 14.09.2013 Prečítané 1668-krát
70 %
Poloha hotela zle situovaná, v okolí nič, len diaľnica a pláž, žiaľ nie pekná kamenistá, hotel veľmi veľký, zovňajškom pekný, nachádzajú sa tam dve pomerne veľké bazény, z toho jeden relaxačný, plus detský bazén, hojdačky a tobogany, jesť sa dá vždy niekde niečo po celý deň až do skorého rána, sto ľudí sto chutí, pre mňa osobne vždy na jedno kopyto, ale dá sa, personál ochotný a sympatický, animation tím priateľský, program večer celkom zaujímavý, hudba každý deň pri bare do 24h, ale miesta voľné po večernom programe ťažko nájdete, ak je hotel skoro plne obsadený, v hoteli sa nachádza aj disco bar, ale o ničom, avšak robia sa z hotela výjazdy na diskotéku. Ak už sa tam chystáte odporúčam market vedľa hotela určite nie v hoteli alebo rovno sa vybrať na nákupy do Manavgatu. čítať celú recenziu
Beata, Martin
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 03.07.2010 Prečítané 3397-krát
98 %
Takú užasnú dovolenku som ešte nezažila. Bola som s dcérou a 2 ročným vnučikom. Mali sme strach ako to maličký zvládne, ale ani sme nevedeli že ho tam máme. Odporúčam každému a hlavne rodinám s deťmi. Dokonca ani kočík nepotrebujete, je tam k dispozícii za mierny poplatok. Určite sa tu ešte vrátime aj na budúci rok. čítať celú recenziu
Marianna B., Pezinok
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 16.08.2009 Prečítané 2589-krát
93 %
Pekna dovolenka, na ktoru budeme urcite len v dobrom spominat. Jednoznacne tento hotel odporucam a najma vylety do Manavgatu lodou po rieke Manavgat, v tom je vylet do mesity, na vodopady a zaroven aj do zlatnictva. Velmi pekne je aj zabavne predstavenie v delfinariu, kde si mozte zaplavat alebo odfotit sa s delfinmi. Plavanie - 100 Eur a fotka 20 Eur čítať celú recenziu
Jana P., Trnava
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 10.08.2009 Prečítané 2789-krát
98 %
Urcite by som tento hotel odporucila rodinam s detmi ... skvele sluzby, mozno menej mladym, ktory chcu viac chodit do mesta a na bazar (1-2x je to v pohode busom)... čítať celú recenziu
Fero, Hosťovce
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 24.07.2009 Prečítané 2396-krát
98 %
Výborná dovolenka, jediné čo ma zarazilo boli delegáti, videl som ich iba raz, ale našťastie všetko fungovalo na 100%, takže mi nechýbali. Určite sa sem ešte vrátime. čítať celú recenziu
Mira V., Moravany nad Váhom
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 21.07.2009 Prečítané 2461-krát
98 %
Pekný komplex pre rodiny, tobogány veľké aj menšie, ale pozor veľké až od 10 rokov, a malé šmýkačky do vody pre najmenších. Inak krásna dovolenka, na ktorej rátať s tým že priberiete. čítať celú recenziu
Aleš Z., Krompachy
Termín pobytu: Apr 2009 Recenzia pridaná 27.05.2009 Prečítané 4876-krát
96 %
Najlepšia dovolenka akú som doteraz absolvoval a samozrejme vrelo každému odporúčam. Delegát cestovnej kancelárie bol príjemný a veľmi nápomocný a aj ponuky CK na výlety boli dostatočné. Treba oprášiť ruštinu nakoľko klienti hotela crystal admiral suites sú drvivá väčšina z bývalej ZSSR. čítať celú recenziu
Viera V., B.Bystrica
Termín pobytu: Apr 2009 Recenzia pridaná 26.05.2009 Prečítané 656-krát
93 %
Hotel Crystal Admiral Suites odporučam. Je velmi pekny, presne tak ako bol prezentovaný. čítať celú recenziu