Recenzie hotelov - Tekirova (52)

Najnovšie recenzie hotelov

Marti Myra recenzie

Marti Myra

Turecko - Kemer - Tekirova

+
83% Jana

16.10.2016

Hotel je v krásnom prostredí plnom zelene. More je je priezračné čisté. Strava a jedlo čerstvé a výber veľký. Animácie a program pre deti aj pre dospelých bol super. Vôbec sa deti nenudili, stále niečo tvorili. Bazény čisté aj prostredie hotela. Asi v našom bloku zabúdala upratovačka upratovať alebo upratala slabo. Inak nemám k tomu čo dodať. Ale celkovo hotel podľa mňa spĺňa 4 hviezdičky.

prečítať si celú recenziu
Queen's Park Tekirova Resort & Spa recenzie

Queen´s Park Tekirova Resort & Spa

Turecko - Kemer - Tekirova

+
80% elv

13.10.2016

Dedinka Tekirova s krásnym výhľadom na Tahtali ( 2365 m n. m.) rovno z izby. Hotel je priamo na pláži a je postavený tak, že je všade blízko (čo nie ja až taká samozrejmosť, v niektorých hoteloch človek prejde na pláž stovky metrov - tu je z izby na pláži za minútku - dve).

prečítať si celú recenziu
Hotel Marti Myra recenzie

Marti Myra

Turecko - Kemer - Tekirova

+
40% Drahomira

07.08.2016

Takze 5 hotel ani zdaleka nie... hviezd ma asi len ta zahrada a prostredie inac vsetko na slabu 3.

prečítať si celú recenziu
Hotel Marti Myra recenzie

Marti Myra

Turecko - Kemer - Tekirova

+
36% FEFE7979

13.10.2015

Na recepcii lietajú holuby, ktoré kakajú na ľudí, v reštaurácii mačky, chladiace boxy na raňajkách pokazené, dostali sme alimentárnu gastroenteritídu, strávili 6 dní v horúčkach a z toho dva dni v nemocnici, hrôza. Odpoveď ck: boli sme vo všeobecných obchodných podmienkach oboznámení s nižšími hygienickými návykmi Turkov! Upratovačky z Indie, upratovali len za doláre, inak sa na vás vykašlali, ubytovanie pre Slováka 1, 5 km od mora, na okraji areálu. Nikdy v živote nebudeme cestovať s ck, ktorý v katalógu opisuje Marti Myra ako luxusný päťhviezdičkový rezort! Očista to bola dokonalá a videli ste to aj na záchodov vedľa reštaurácie, ktoré boli permanentne os.... vodnatou riedkou stolicou. ck ale tvrdí, že sa ešte nikto nesťažoval! Reklamačný protokol som vyplnený nevedel odovzdať delegátke, lebo tá sa utajovala a ani na dohodnuté stretnutie radšej neprišla. Dávajte si pozor na ck a čítajte aj malé písmená, aby ste neboli prekvapení z toho, že hnačka s horúčkou je na dovolenke úplne bežná a nie je dôvodom na reklamáciu! Veď ste to predsa podpísali a boli ste na to dôrazne upozornení! Viem si predstaviť aj inak zainvestovať 2800, -€.

prečítať si celú recenziu
Hotel Marti Myra recenzie

Marti Myra

Turecko - Kemer - Tekirova

+
63% Štefánia

01.10.2015

Ubytovanie v rozľahlej záhrade, ako Slováka Vás ubytujú až 1. km od mora, reštaurácie aj bazénov. Hotel čistý, izby upratané každý deň, mini bar dopĺňaný iba 2 nealko nápojmi denne. Kuchyňa - je z čoho vybrať, more je dosť vlnité a hlboké, vôbec nie vhodné pre deti, pláž a vstup do mora kamenistý. Perlička: za celých 7 dní nášho pobytu neboli schopní utrieť a dezinfikovať mláku krvi pri detskom bazéne.

prečítať si celú recenziu
Hotel Corinthia Tekirova recenzie

Euphoria Tekirova

Turecko - Kemer - Tekirova

83% Monika

17.09.2015

Transfer z letiska trval približne 75 minút, záleží to od dopravnej situácie a vodiča. Hotel je vzdialený asi 30 minút chôdze od mestečka Tekirova, kde sa nachádza množstvo obchodíkov, ale dá sa ísť aj miestnym autobusom asi 5min za 1€. Ubytovanie v malých domčekoch, ktoré majú max 2 poschodia a sú zaujímavo rozmiestnené v krásnej záhrade s množstvom rozličných stromov, paliem a kríkov. Možné je však bývať aj v hlavnej budove, ktorá nerušene zapadá do areálu. V pozadí hotela sa vyníma hora Tahtali. Pláž je kamenistá (niekde drobné kamienky a niekde väčšie) a more krásne čisté. Hotel má 3 bazény - vnútorný, hlavný vonkajší a bazén s toboganmi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Marti Myra recenzie

Marti Myra

Turecko - Kemer - Tekirova

+
53% Ján

13.09.2015

Tak zasa sa potvrdilo, že nie je 5-hviezdičiek ako 5-hviezdičiek. Cesta z letiska trvala vyše 2 hod. katastrofa. Hotel by si za areál a veľkosť izieb zaslúžil 5-hviezdičiek, ale to je asi tak všetko. Ostatné už nespĺňa kritéria 5-hviezdičiek. Personál neochotný a špinavý, izby neupratané, obsluha skoro žiadna a samý Rus. Ak neviete po rusky, tak v Marti Myra ste nikto. Dajte si pozor, v ktorom bloku budete bývať, lebo ak vás ubytujú pri veľkých klimatizačných jednotkách, tak sa určite nevyspíte. My sme museli reklamovať preto izbu. Inak Rusa tam nedajú iba Slovákov a Čechov. Izbu sme nemali pripravenú pre tri osoby a v 5-hviezdičkovom hoteli spal syn na rozkladacom kresle, tiež zážitok prvýkrát. Cesta späť: autobus meškal 40min, tak sme ledva stihli let, ale aj tak sa šofér zastavil na kávu na pumpe.

prečítať si celú recenziu
Hotel Phaselis Hill Resort recenzie

Hotel Phaselis Hill Resort

Turecko - Kemer - Tekirova

50% Majulka

09.09.2015

Hotel je hotovy labyrint. Ked sme sa chceli dostat na izbu, museli sme pouzit 2x vytah. Je to obrovsky komplex, ktory ma svoje kino, diskoteku, divadlo, 4 bazeny, bowling a asi milion teras. Okolie je pekne, ale vsade pritomne odpadky. A ak neviete po rusky, ani tam nechodte. V celom hoteli sme boli len 2 Slovaci.

prečítať si celú recenziu