78%
Hodnotenie

Euphoria Tekirova recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Kemer
  • Tekirova
16 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 1:15 h
Od letiska
Odporúčanie 70 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 77 %
Izby 73 %
Strava 83 %
Personál 72 %
78%
Celkové hodnotenie
136 recenzií
Jana
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 21.08.2019 Prečítané 61-krát
90 %
Ja hodnotím dovolenku veľmi pozitívne. Veľká časť ruských návštevníkov - slušní, nevideli sme žiaden incident. Nemali sme pocit, že by boli uprednostňovaní. Personál nehovorí veľmi anglicky, ale vždy sa našiel niekto, kto hovoril. :) Kedykoľvek by som sa vrátila naspäť. čítať celú recenziu
Valeria
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 04.08.2019 Prečítané 101-krát
63 %
Hotel je v lese vzdialený od mestečka Tekirova 15 min pešo. Bývanie je vo vilkách, ktoré sú staré, ich vybavenie bolo slušné, ale 5 hviezdam nezodpovedá. Bazény sú tri - detský s toboganmi a klasický - hĺbka 140 cm, čo bolo nevyhovujúce pre nižšie postavy na cvičenie v bazéne. Areál je krásny, veľa barov s možnosťou osvieženia. Rusov bolo 90 - 95%, ich správanie bolo normálne, ale čašníci uprednostňovali hlavne ich, čo ostatných - Slovákov, Čechov, Poliakov veľmi rozčuľovalo. Pláž hrubší piesok s kamienkami, vstup do mora neistý po kameňoch, pre slabých plavcov nevhodný. Po pláži sa nedalo prechádzať, lebo hneď z vedľajšieho hotela vyšiel SBSkár. Strava veľmi pestrá, na obed a na večeru aspoň dva druhy rýb, mäso, sladkosti, ovocie. My sme hlavne ocenili na raňajky lisovanú šťavu z čerstvých pomarančov. Animátori slabší, hlavne cez deň. Večerné programy dosť neskoro a nezáživné. WIFI fungovala dobre. Negatívum je, že v posledný deň kufre sa dávajú pred hotel pod striežku, kde svieti slnko a stráži poslíčeka kamera, pritom sú oveľa menšie hotely, ktoré majú miestnosť pre kufre aj na osprchovanie. My sme mali šťastie, že nám dve Prešovčanky Ivetka a Tamara poskytli svoju izbu na osprchovanie a uloženie kufrov do odchodu. Z letiska na hotel trvala cesta 2 hodiny. čítať celú recenziu
Patrícia
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 17.10.2016 Prečítané 1117-krát
97 %
Transfer z letiska trval cca hodinu, ale nad ránom nám to ušlo rýchlo, cestou naspäť ste mali celú cestu na čo pozerať. Do hotela sme prišli o 6,00 ráno, ubytovali nás o 10,00 hod. Dali sme na recepcii "bakšiš"do pasu, možno aj preto sme mali ubytovanie relatívne rýchlo, keďže hotel bol plný a naviac aj v nových apartmánoch. Známi, ktorí prišli večer, dostali ubytovanie v staršej časti. Neviem, či k tomu dopomohol ten bakšiš, ale možno áno. Hotel veľký, ale rozložený do nádhernej záhrady. Izby boli aj v hlavnej budove, kde bola hlavná reštaurácia. My sme bývali v jednoposch. vilke na 1. poschodí, v tej novšej časti. Úžasný apartmán s dvoma veľkými izbami s TV, balkónom, terasou, vstupnou chodbou, kúpeľňou a WC. My sme ležali na pláži, deti trávili celý deň na toboganoch, ktoré boli kúsok od miesta, kde sme mali ležadlá. Pri ďalšom bazéne robili počas celého dňa animátori program. Deti sme mali 6-ročné, do detského klubu išli až posledný deň, ale klub fungoval výborne. Celkovo je hotel určite viac vhodný pre rodiny s deťmi, tie boli od bábätiek po školákov. Neodporúčam pre mladých ľudí, ktorí sa chcú zabávať a ani pre staršie páry, ktoré chcú mať pokoj. Strava bola úžasná, jesť ste mohli po celý deň, pretože bolo stále niečo otvorené, alko, neako, miešané nápoje - všetko k dispozícii, keďže hotel mal Ultra all inclusive. Večer sme chodili na detský program a potom sme na izbe sledovali MS vo futbale. :) Dva večery sme išli do centra Tekirovy, taxíky boli hneď pred hotelom za cca 5 €, ale išli sme raz aj peši, cca 15 min popri ceste a hoteloch. Turisti 90% Rusi, osobne nám nevadili, akurát pri stravovaní sa chovajú ako keby ešte stále mali vojnu a hladovali. Brali všetko kopcom. Slováci, Česi a ostatné národnosti tých zvyšných 10%. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 17.09.2015 Prečítané 869-krát
83 %
Transfer z letiska trval približne 75 minút, záleží to od dopravnej situácie a vodiča. Hotel je vzdialený asi 30 minút chôdze od mestečka Tekirova, kde sa nachádza množstvo obchodíkov, ale dá sa ísť aj miestnym autobusom asi 5min za 1€. Ubytovanie v malých domčekoch, ktoré majú max 2 poschodia a sú zaujímavo rozmiestnené v krásnej záhrade s množstvom rozličných stromov, paliem a kríkov. Možné je však bývať aj v hlavnej budove, ktorá nerušene zapadá do areálu. V pozadí hotela sa vyníma hora Tahtali. Pláž je kamenistá (niekde drobné kamienky a niekde väčšie) a more krásne čisté. Hotel má 3 bazény - vnútorný, hlavný vonkajší a bazén s toboganmi. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 03.10.2014 Prečítané 1947-krát
83 %
Byvali sme vo vilkach, kazdy den vsetko poupratovane, tie vilky su na troch poschodiach, ale pozor nie v kazdej je balkon, ale da sa sediet na chodbe, strava fantasticka, obsluha tiez, vyber nenormalny ci alkoholu, drinkov, jedla, ovocia, jedina chyba je transfer z letiska, trva cez 2 hodiny. Pre deti je tam detsky animacny klub, detske toalety, detske menu, vsetko detske, to som este v ziadnom hoteli nevidela. čítať celú recenziu
Dagmar
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 29.09.2014 Prečítané 1665-krát
100 %
Pekný hotelový komplex. Niet čo vyčítať: služby úžasné, strava super, ubytovanie v pohode. Pláž veľmi pekná. Všetko bolo super, len musíte počítať s tým, že idete na miesto, kde je 80% ruskej, klientely. Bazény veľmi pekné. Animácie počas dňa super organizované. Večerný program každý deň. Na terase do 23. 30 hod. živá hudba. Môžete jesť a piť non stop. čítať celú recenziu
Miroslav
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 06.02.2013 Prečítané 3953-krát
80 %
Areál hotela pozostáva z hlavnej budovy a množstva bungalovov. Celý areál je krásne zelený, je tu množstvo paliem, veľa farebných kvetov a krásne upravené trávnaté plochy. My sme boli skupina 7 ľudí. Mali sme tri izby a každá vyzerala trochu inak, ale vybavenie mali rovnaké. Väčšina hostí boli Rusi, ale v tomto prípade to vôbec nevadilo, lebo sa správali úplne normálne. Ale bolo cítiť, že hotel je ruský, lebo animácie boli nasmerované práve k nim. Kemer je všeobecne tým známy, že je tu veľa Rusov. Prostredie je v Kemeri naozaj krásne. Veľmi veľa zelene, more a vysoké hory. Hotel leží priamo na krásnej kamienkovej pláži. čítať celú recenziu