52%
Hodnotenie
52%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Kemer, Tekirova  Turecko, Kemer, Tekirova

Larissa Phaselis Princess recenzie 

Larissa Phaselis Princess recenzie 

1:50 h
15 °C
15 °C
16 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
431 €
431 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 18 %
Poloha 62 %
Šport a zábava 47 %
Izby 38 %
Strava 57 %
Personál 40 %
52%
Celkové hodnotenie
22 recenzií
Erik
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 27.08.2014 Prečítané 925-krát
50 %
Vnútorné priestory a izby ok ale vonku šváby na každom kroku. Zvlášť na vonkajšej terase, vo vývarovni na pláži a pri Captain Bare. Captain Bar sme dokonca volali „Cafe u švába“ lebo na kavomate ležal mŕtvy šváb po cely náš pobyt. Nikoho nenapadlo to upratať. Hnus. Pri Pool Bare bolo cítiť zvratky. Až keď som na to upozornil managera láskavo to tam poumývali. Okrem toho pobehujúce mačky, ktoré noc trávili pri kontajneroch a ráno sa ich dalo stretnúť na raňajkách okolo stolov. Dobru chuť. čítať celú recenziu
Tóno
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 09.08.2014 Prečítané 1007-krát
83 %
Hotel vhodný pre všetku klientelu, transfer z letiska dlhší kvôli rozvážaniu klientov do iných hotelov v oblasti Kemeru, ubytovanie vyhovujúce, areál hotela krásny, bazény a more čisté, priamo na pláži občerstvenie a jedlo počas dňa, animácie výborné, každý večer bolo iné vystúpenie. čítať celú recenziu
Silvia , Zvolen
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 14.02.2014 Prečítané 694-krát
35 %
My sa tam už nikdy nevratime. Prvy dojem, ked sme prišli do hotela bol celkom dobry, ale potom po vzhliadnutí izby katastrofa. Ani pesronál nebol ustretoví, čudovali sa čo sa nám nepáči. 5* to isto nema. Neviem, či by som tomu vobec dala 3*. čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 28.08.2013 Prečítané 1451-krát
93 %
Super hotel, skvelá strava, príjemný personál. Jediným mínusom je obrovská prevaha ruských občanov, ktorí sa v hoteli správajú veľmi arogantne a celý hotel je im prispôsobený, napr. animácie sú len v ruštine. Je veľká škoda, že Slováci navštevujú tento hotel veľmi zriedka, pretože ponúka vynikajúce služby za primeranú cenu. čítať celú recenziu
Ami
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 28.08.2013 Prečítané 1089-krát
87 %
Hotel troska starsi, ale personal super, animatori perfektni, more uzasne, kazdy vecer iny program, jedla dostatok az moc, je si, z coho vyberat, ale vacsinou je tam len ruska klientela, nam to vobec nevadilo, spravali sa k nam velmi dobre, nepocitovali sme, ze sme jedini Slovaci. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 23.08.2013 Prečítané 1037-krát
87 %
Starší hotel, skladá sa z dvoch budov, hlavnej a menšej vedľajšej, my sme boli ubytovaní v tej menšej, kde pravdepodobne ubytovávali väčšinou rodiny s deťmi, pretože v hlavnej budove bola diskotéka a v noci z nej bolo počuť hluk, zariadenie v izbách staršie, ale inak čisto, každý deň upratané, z uterákov labute a pod. aj bez bakšiša, mini bar dopĺňaný vodou a colou, 2 bazény, 1 s toboganom a šmýkačkou, lehátok dostatok, okolo hotela pekná záhrada, pláž kamenistá, vhodná obuv do vody, more priezračné, z móla sme kŕmili rybky, strava dobrá, všetkého dosť, v rámci all inclusive aj miešané nápoje a turecká káva, animačné programy v ruštine, v hoteli 90% Rusov. čítať celú recenziu
Stanislava
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 19.08.2013 Prečítané 1028-krát
100 %
Poloha výborná, voda priezračná, čista a teplá, strava vynikajúca, izba pekná a stále čistá, personál ochotný a príjemný. Hotel ma svoju pláž a je osadený v krásnom prostredí, plnom zelene, more je právom ocenené modrou vlajkou. Určite sa tam ešte vrátim. čítať celú recenziu
Simona
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 18.08.2013 Prečítané 955-krát
80 %
Hotel sa nachádzal v krásnom horskom prostredí. Pláž bola čistá a nachádzala sa v blízkosti hotela. Na pláži boli možnosti občerstvenia. Okolie hotela bolo plné obchodov a nákupných možností. Mesto Kemer malo dobrú dostupnosť autobusom. Služby hotela boli na dobrej úrovni. čítať celú recenziu
hana K
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 12.08.2013 Prečítané 1163-krát
73 %
Ubytovanie mimo hlavnej hotelovej casti velmi zle, plesen, zatuchlina, velke spinave flaky na koberci, smrad. Plaz, bazeny, more pekne ciste. Strava chutna, vyber dobry. Izby v hlavnej casti su krajsie a hlavne cistejsie, uteraky menene skoro denne, upratovanie ako stihli. čítať celú recenziu
Karpišová, Podháj
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 609-krát
47 %
Celkový dojem z pekného okolitého prostredia kazí len ubytovanie, ktoré nezodpovedá 5* hotelu a cene zájazdu. Nie sme nároční klienti. Boli sme ubytovaní v 3* hoteloch v Bulharsku aj na Čiernej Hore. Nepotrebujeme luxus len čistotu a tu bohužiaľ v tomto hoteli na izbách nebola. čítať celú recenziu
Ika
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 08.07.2013 Prečítané 1285-krát
80 %
Krásny hotel, super bazén (dá sa v ňom aj dobre zaplávať, aj poblázniť), šmýkačka, tobogán, čistučké more plné malých rybičiek. Jedinou nevýhodou mora je, že je plytké (tak po krk) len dáky 5 - 6 metrov (odhadom). Všade v celom areály aj na izbách sa starali o poriadok a čistotu. Animátori boli hrozne milí, večerné programy super (síce adresované skôr k rusom, ukrajincom, moldavčanom - ale čo už keď slovákov a čechov bolo naozaj len zopár - treba zvýšiť slovenskú klientelu :-), v noci zábava so živou hudbou. Jedlo veľký výber, väčšinu všetkého dostatok - dopĺňali, výborná zmrzka, koláčiky. Blízko mesto - len v obchodoch nadsadené ceny (asi pre rusov - tí nakupovali bez ohľadu na cenu). Potom je lepšie kúpiť si niečo na Bazáre v sobotu - dá sa dobre zjednávať z ceny. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 16.05.2013 Prečítané 1134-krát
77 %
Hotel bol skvelo situovany, velmi mi chutila strava, velky vyber, ziadne zdravotne problemy. Personal bol prijemny, ochotny a neotravny. Vysoka kvalita sluzieb, moznost sa zabavit aj v blizkosti hotela aj priamo v nom. Izby boli vzdy ciste. Animatori boli zabavni a tym nam sprijemnili pobyt. čítať celú recenziu
Zlatica H., Rimavská Sobota
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 31.03.2013 Prečítané 1104-krát
85 %
Doporučujem, 90% však tvorí ruská klientela, t.j. plytvanie jedlom, rozpínavosť, hlučnosť...V dosahu hotela nákupné možnosti. čítať celú recenziu