83%
Hodnotenie

Marti Myra recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Kemer
  • Tekirova
16 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 1:15 h
Od letiska
Odporúčanie 79 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 82 %
Izby 83 %
Strava 78 %
Personál 77 %
83%
Celkové hodnotenie
240 recenzií
Peter F.
Termín pobytu: Oct 2018 Recenzia pridaná 23.10.2018 Prečítané 864-krát
100 %
Poloha a prostredie hotela boli výborné, všade veľa zelene, hojdacie siete, minizoo. Izby udržiavané každý deň (čo som aj niekedy nevyužil, bolo zbytočné každý deň upratovať a meniť uteráky) v perfektnom stave. Pláž aj jej okolie boli takisto vo výbornom stave, udržiavaná každý deň. Strava vynikajúca a personál ochotný. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 1099-krát
83 %
Hotel je v krásnom prostredí plnom zelene. More je je priezračné čisté. Strava a jedlo čerstvé a výber veľký. Animácie a program pre deti aj pre dospelých bol super. Vôbec sa deti nenudili, stále niečo tvorili. Bazény čisté aj prostredie hotela. Asi v našom bloku zabúdala upratovačka upratovať alebo upratala slabo. Inak nemám k tomu čo dodať. Ale celkovo hotel podľa mňa spĺňa 4 hviezdičky. čítať celú recenziu
Drahomira
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 07.08.2016 Prečítané 776-krát
40 %
Takze 5 hotel ani zdaleka nie... hviezd ma asi len ta zahrada a prostredie inac vsetko na slabu 3. čítať celú recenziu
FEFE7979
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 13.10.2015 Prečítané 704-krát
37 %
Na recepcii lietajú holuby, ktoré kakajú na ľudí, v reštaurácii mačky, chladiace boxy na raňajkách pokazené, dostali sme alimentárnu gastroenteritídu, strávili 6 dní v horúčkach a z toho dva dni v nemocnici, hrôza. Odpoveď ck: boli sme vo všeobecných obchodných podmienkach oboznámení s nižšími hygienickými návykmi Turkov! Upratovačky z Indie, upratovali len za doláre, inak sa na vás vykašlali, ubytovanie pre Slováka 1, 5 km od mora, na okraji areálu. Nikdy v živote nebudeme cestovať s ck, ktorý v katalógu opisuje Marti Myra ako luxusný päťhviezdičkový rezort! Očista to bola dokonalá a videli ste to aj na záchodov vedľa reštaurácie, ktoré boli permanentne os.... vodnatou riedkou stolicou. ck ale tvrdí, že sa ešte nikto nesťažoval! Reklamačný protokol som vyplnený nevedel odovzdať delegátke, lebo tá sa utajovala a ani na dohodnuté stretnutie radšej neprišla. Dávajte si pozor na ck a čítajte aj malé písmená, aby ste neboli prekvapení z toho, že hnačka s horúčkou je na dovolenke úplne bežná a nie je dôvodom na reklamáciu! Veď ste to predsa podpísali a boli ste na to dôrazne upozornení! Viem si predstaviť aj inak zainvestovať 2800, -€. čítať celú recenziu
Štefánia
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 01.10.2015 Prečítané 574-krát
63 %
Ubytovanie v rozľahlej záhrade, ako Slováka Vás ubytujú až 1. km od mora, reštaurácie aj bazénov. Hotel čistý, izby upratané každý deň, mini bar dopĺňaný iba 2 nealko nápojmi denne. Kuchyňa - je z čoho vybrať, more je dosť vlnité a hlboké, vôbec nie vhodné pre deti, pláž a vstup do mora kamenistý. Perlička: za celých 7 dní nášho pobytu neboli schopní utrieť a dezinfikovať mláku krvi pri detskom bazéne. čítať celú recenziu
Ján
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 13.09.2015 Prečítané 486-krát
53 %
Tak zasa sa potvrdilo, že nie je 5-hviezdičiek ako 5-hviezdičiek. Cesta z letiska trvala vyše 2 hod. katastrofa. Hotel by si za areál a veľkosť izieb zaslúžil 5-hviezdičiek, ale to je asi tak všetko. Ostatné už nespĺňa kritéria 5-hviezdičiek. Personál neochotný a špinavý, izby neupratané, obsluha skoro žiadna a samý Rus. Ak neviete po rusky, tak v Marti Myra ste nikto. Dajte si pozor, v ktorom bloku budete bývať, lebo ak vás ubytujú pri veľkých klimatizačných jednotkách, tak sa určite nevyspíte. My sme museli reklamovať preto izbu. Inak Rusa tam nedajú iba Slovákov a Čechov. Izbu sme nemali pripravenú pre tri osoby a v 5-hviezdičkovom hoteli spal syn na rozkladacom kresle, tiež zážitok prvýkrát. Cesta späť: autobus meškal 40min, tak sme ledva stihli let, ale aj tak sa šofér zastavil na kávu na pumpe. čítať celú recenziu
Marian
Termín pobytu: Máj 2015 Recenzia pridaná 11.07.2015 Prečítané 1140-krát
70 %
Celkovo celkom dobry rezort, ale niektore detaily. :-)Transfer z letiska hodinka 15min. Moznosti nakupovania 5min. mensi bazar-10min. centrum Tekirova. V piatok pri prilezitosti tureckého vecera bazarik priamo v areali. Prehnane ceny: jazda na tave 15eur, fotenie s tavou 5eur. Vacsinove osadenstvo s tym nema problem, 80% rusky hovoriaci, Kirgiztan, Kazachstan, Rusi. Inak bezproblemovy-rodiny s detmi. Chvilami si clovek pripada, ako keby bol na Kryme. Kto s tym ma problem, musi najst iny rezort. Odporucam rodinam s detmi, nakolko su velke izby, suprovy miniklub, minizoo, pekne a ciste bazeny-akurat pocitajte s tym, ze sa stale trosku prejdete, nakolko je areal rozsiahly. Ci doporucit hotel znamym, tazko povedat. Kto nebol v Turecku, bude spokojny, kto bol v 5* tak neviem- neviem, zavisi od narocnosti. Cena trochu nadsadena. čítať celú recenziu
Denisa
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 05.10.2014 Prečítané 2048-krát
100 %
Sme pomerne veľmi nároční klienti, cenová relácia tohto hotela bola úplne na mieste - veľká spokojnosť od letu až po pobyt. Hotel nás milo prekvapil aj napriek Rusom, kt. doslova hotel patril, bolo skvelo. Najlepšia bola strava a prostredie, v ktorom sa hotel nachádza bolo ako z raja, strašne veľa zelene a kvetov. Nádhera. Len a len odporúčam. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 28.09.2014 Prečítané 304-krát
100 %
Nádherná dovolenka v kvalitnom hoteli, určite všetkým odporúčame, strávili sme tu 11 dní a boli sme veľmi spokojní. čítať celú recenziu
Berny
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 04.09.2014 Prečítané 1949-krát
90 %
Boli sme v Turecku už po štvrtýkrát, ale tento hotel je zatiaľ to najkrajšie a najlepšie, čo sme zažili v Turecku. Určite si zaslúži svojich 5*. Hotel je postavený v prekrásnej záhrade plnej zelene. Ubytovanie v trojpodlažných vilkách, ktoré sú rozmiestnené po celom areáli. Prostredie, v ktorom sa hotel nachádza je naozaj veľmi krásne a to vytvára tú úžasnú dovolenkovú atmosféru. čítať celú recenziu
Vlasťo
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 06.08.2014 Prečítané 1804-krát
97 %
Žiadny megalomanský hotel. Sú to trojpodlažné domčeky, tiahnúce sa v píniovom lesíku. Žiadny ruch z pláže a bazénov. Ale rezort je to veľký. Izby a ich čistota v pohode, upratovanie a výmena každý deň. V chladničke každý deň výmena - 4x voda, 1xPepsi, 1xOrange - zadarmo. Stravovanie - AI - úplne labužnícke s obrovským výberom, vari pre každého. Nápoje - drinky, pivo, káva, nealko - po celý deň non-stop. Fakt sa nikto nestará koľko, kde a kedy si dáte. Je to uzavretý rezort, takže sa nenosia ani žiadne identifikačné pásky na rukách. Animácie pri bazénoch cca každých 30 min. Väčšinou to robia univerzálne, po RUS, ENG, NEM v jednej vete. Bazénov je tam 5 (jeden s toboganmi). Prístup do mora - odporúčam topánky. Inak more čistulinké. Každý večer program na amfiteátri - detská disko, akrobati, tanečníci zo sveta a pod. Priestory na vyžitie ako reštaurácia, bary, amfiteáter sú pri bazénoch. Ovládli to tam Rusi, takže kto nevie po ENG dohovorí sa aj tak. Ale ja som radšej používal ENG a nebol žiadny problém. Predsa ale tú ruštinu som sa učil pred 25 rokmi. Celkovo super, stojí to za to. Jediné čo mi trošilinku vadilo, bolo čakanie na usadenie pri večeri. Tá je tam braná vážne a je tam nával. Ale po cca 10 min. nájdu voľný stôl a uvedú vás. Obsluha úslužná, rýchla a zvyknutá na deti, ktorých je tam habadej. Aj kočíkové ročníky. Predsa je to len hotel pre rodiny s deťmi. O 23:00 absolútne ticho. čítať celú recenziu
Erik
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 26.02.2014 Prečítané 1941-krát
67 %
S dovolenkou sme boli veľmi spokojní. Mali sme všetko, čo sme potrebovali. Toto miesto odporúčame pre všetkých. Lokalita je krásna. Odporúčam výlety do miest Olympos a Phaselis. Na pláž to nie je ďaleko. Je krásna. Piesok bol krásne čistý a horúci. Vstup do mora bol mierny a more samotné stálo za to. Veľmi pekné a všetko bolo čisté. Možno trošku vadilo, že pri vstupe do mora sú samé okrúhle kamene. K hotelu patria aj viaceré reštaurácie a bary. So stravou nebol problém, či už sme využili hlavnú jedáleň alebo niektorú z a la carte reštaurácií. V lobby bare sa dalo pripojiť na wifi bezplatne. Izba bola pekná, mali sme aj televízor s fajn programami, malú chladničku, kúpeľňa bola pekná. Okolie hotela je krásne. Obkolesuje ho píniový les. Radi sme tu trávili čas, keď boli tie najväčšie horúčavy. Stromy poskytovali tieň. Upratovačky sme síce videli, ale ich prácu až tak nie. Potrpeli by sme si aj na vyššej úrovni upratovania. Animácie boli celkom fajn. Za ležadlá a slnečníky na pláži či pri hotelovom bazéne sme neplatil nič navyše. Všetko bolo zahrnuté v cene dovolenky. Celý areál je veľmi dobre riešený. Boli sme radi, že tu bola dobrá organizácia a nepotrebovali sme mať žiadne hlúpe náramky na identifikáciu. čítať celú recenziu
Igor, Nitre
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 09.08.2013 Prečítané 1036-krát
98 %
Vrele odporucam pre rodiny na pokojnu dovolenku, nakupy su v dedine nulove, aspon usetrite trapenie pri pohlade na vypis za kuzuchy a faky.............. čítať celú recenziu
Zuzana, Senica
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 09.07.2013 Prečítané 1053-krát
73 %
Dojem z dovolenky veľmi dobrý. Rozhodne by sme si ju zopakovali.Odporúčame čítať celú recenziu
Blanka T., Vrbice
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 05.04.2013 Prečítané 2662-krát
100 %
Zatím můj nejlepší pobyt u moře, vřele doporučuji. čítať celú recenziu
Mária H., Trnava
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 28.03.2013 Prečítané 1130-krát
95 %
hotel hodnotim tak, ako si uvadza sam hotel na 5 hviezdiciek , je to obrovsky komplex a mozem doporucit rodinam s detmi , nakolko sa nejedna o klasicky hotel - budova , ale o prostredie v krasnej obrovskej zahrade v ktorej su vybudovane pavilony (domceky) -3 poschodove ) , najdete tu aj ZOO. Urcite by som doporucila tento hotel ( co som uz aj urobila ) - dve rodiny odchadzaju tento rok na moje doporucenie do MARTY MYRA :)) a velmi sa tesim s nimi čítať celú recenziu
slávka, bratislava
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 15.10.2012 Prečítané 1334-krát
80 %
nechcem sa tam vrátiť, stredisko je už plne pripravené pre rusky hovoriacich klientov a tomu zodpovedajú i služby, časy najväčšej slávy už má za sebou i keď musím povedať, že to mohlo byť super stredisko - kedysi. A v žiadnom prípade nechoďte po výlete na lanovku jesť do reštaurácie Tropical- to je už úplný HOROR!!!!!!!!!!!! čítať celú recenziu
Janka, Martin
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 21.08.2012 Prečítané 1549-krát
98 %
Dovolenka ako ma byt!Stravili sme tam 11 krasnych dni.Nemalo to chybu!Skutocne odporucam! čítať celú recenziu
Jozef H., Žilina
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 23.07.2012 Prečítané 1877-krát
96 %
Odporúčam pri ubytovávaní vyhnúť sa blokom 8 (izby napr.811,atď.) Sú pred ním 2 veľké agregáty, ktoré sú hlučné (hlavne v noci to ruší). Úplatok zoberú bez problémov, máte potom dobrú vyjednávaciu pozíciu (dal som 20EUR). Veľké množstvo obchodov je blízko hotela doľava (5min chôdze). Neoplatí sa brať taxi alebo bus. Obával som sa ruských turistov po čítaní iných recenziíí, našťastie nič také nebolo. Po mnohých dovolenkách prvý hotel mimo EU, ktorý si určite zopakujeme (2 dospelý, 1 dieťa 3r). čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 16.07.2012 Prečítané 1465-krát
96 %
Celkový dojem je úžasný.Tento hotel odporúčamhlavne rodinám s deťmi pretože je tam aj Mini Club kde možte nechať deti,majú to tam super vybavené a je tam aj animátorka z Ćeska takže sa určite dorozumeju.Ten Miniclub je od 3-12 rokov a potom je tam aj Junior Club a ten je od 13-17 rokov,ale tam už neni tá animátorka z Česka.Tý ostatný animátori sú vačšinou z Ruska a je tam aj vela turistov z Ruska,ktorý mi už občas poriadne liezli na nervy :D.Ale je tam ja vela Čechov aj Slovákov.A keď už tam budete tak vám radím ísť na výlet do Kemeru,tam bývajú každý utorok trhy na ktorých kúpite také lacné veci :D..ale musíte vyjednávať :D čítať celú recenziu