Recenzie hotelov - Lara (39)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Miracle Resort recenzie

Miracle Resort

Turecko - Antalya - Lara

83% Erika

26.08.2014

Hotel si veľmi s rodinou pochvaľujeme, neskutočne veľa jedla na výber, krásny veľký bazén s ostrovčekom uprostred, diskotéky každý deň, v amfiteátri, každý deň show aj pre staršie a mladšie ročníky. Pláž krásna, hl. to mólo, kde boli vaky a veľké vankúše, kde ste mohli relaxovať kľudne aj večer. Jediné, čo tomuto hotelu musím vytknúť trošku, je nábytok. celkovo niektoré šuflíky, skrinky. Boli staršie a obyté. Celá izba fungovala na kartu, to bolo výborné. Toľko veľa jedál aj v reštauráciach v rezorte, nielen v jedálni a mohli ste jesť, koľko ste chceli v reštauráciach a baroch. Mali aj záhradu, kde boli také sedačky a také domčeky, kde si sadnete, úplný veget. Toto je najlepší hotel, čo som zatiaľ bola v Antalyi Lara beach! Odporúčam, neoľutujete!

prečítať si celú recenziu
Hotel Titanic Beach Resort recenzie

Titanic Beach Lara

Turecko - Antalya - Lara

83% Magda

20.08.2014

Hotel krásne architektonicky riešený - naozaj sa podobá na loď Titanic a celý areál je v takom štýle. Inak všetko v rámci "tureckej" normy - strava, ubytovanie ok, nákupy nič moc, ale to nevadí. Jediné, čo veľmi vadilo - príšerne hlučné programy večer - spať sa tam pred polnocou nedá.

prečítať si celú recenziu
Hotel Titanic Beach Resort recenzie

Titanic Beach Lara

Turecko - Antalya - Lara

96% Miloslav

14.07.2014

Bol fakt prekrasny, krasna velka zahrada, hotel velky, vytahov je tam 5 a atd. :-)

prečítať si celú recenziu
Hotel Titanic Beach Resort recenzie

Titanic Beach Lara

Turecko - Antalya - Lara

83% Erika

07.07.2014

Tento hotel je naozaj TOP a splnil všetky naše očakávania. Bohatý program, krásne čisté prostredie, raj pre deti a doslepých. Mali sme šťastie zažiť White party s ohňostrojom, každý večer bol tanečný, alebo akrobatický program. Odporúčam na tento hotel aspoň 12 dňový pobyt.

prečítať si celú recenziu
Hotel Titanic Beach Resort recenzie

Titanic Beach Lara

Turecko - Antalya - Lara

100% Ľubo a Ivka

04.04.2014

Netreba sa ani veľmi rozpisovať. V tomto rezorte je naozaj všetko a každý si príde na svoje. Mladí, starší, rodiny s deťmi, páry, partie. Ešte sa tam proste musíme vrátiť, lebo za dva týždne sa nedá stihnúť všetko čo tento hotel ponúka (nestihli sme napr. wellness&spa, cukráreň...).

prečítať si celú recenziu
Hotel Rixos Lares recenzie

Delphin BE Grand Resort

Turecko - Antalya - Lara

93% Milada

03.03.2014

Hotel spĺňa všetko, čo si klient môže priať. Je na veľmi vysokej úrovni, starali sa o nás ako o kráľovskú rodinu. to doslova. Pláž úžasná, čistučká, udržiavaná, skvelý bufet kde vám nikdy nepovedia, už nemáme, už sa minulo.. Dostatok lehátok, osušiek.

prečítať si celú recenziu
Hotel Barut Lara Resort & Spa recenzie

Lara Barut Collection

Turecko - Antalya - Lara

73% Zuzana J.

02.03.2014

Túžili sme stráviť absolútne pokojnú dovolenku, kde by bolo všetko v poriadku a o všetko postarané. V tomto hoteli sme to našli. Samozrejme, vždy sa nájdu nejaké tie malé chybičky, že niečo nefunguje alebo zamestnanci trochu nestíhajú, ale keď vidíte,že sa snažili a pracovali ako včeličky, nemôžeme to brať ako mínus. Také veci si netreba všímať. Pre nás bolo podstatné to, že boli profesionálni, usmievaví, snaživí, vďaka ním sme mali veľmi príjemnú dovolenku. Kvalitní personál zahŕňal aj dobrých animátorov. Rozhodne sme sa tu nenudili. Poloha hotela je supe. Urobili sme si prechádzku cca 10-15 minúť a boli sme na mieste, kde bolo rušno – obchody, kaviarne, reštaurácie. Reštaurácie mimo hotel sme ani nevyskúšali, pretože tu bolo jedla dosť. Výber bol fakt neuveriteľný. Podávali európske jedlá aj miestne špeciality. Dokonca mysleli aj na vegetariánov. Vždy bola k dispozícii čerstvá zelenina a ovocie. Nápoje boli v poriadku. Odporúčame riešiť prenajatie auta vopred, my sme sa rozhodli využívať len vlastné nohy a raz sme si urobili výlet miestnou autobusovou dopravou, ale videli sme, že s tým požičiavaním áut boli poťahovačky. Všade bolo čisto. Našu izbu každý deň upratali a dostali sme aj čisté uteráky.

prečítať si celú recenziu
Hotel Rixos Lares recenzie

Delphin BE Grand Resort

Turecko - Antalya - Lara

76% Katarína

28.01.2014

Tento rok sme sa rozhodli navštíviť tureckú riviéru. Vybrali sme si tento hotel, pretože boli na neho dobré recenzie. Príchod do hotela prebehol bez nejakých problémov. V hoteli nás príjemne privítali. Check in prehol pomerne rýchlo, s ubytovaním neboli problémy. V hoteli boli prevažne ubytovaní Nemci a Rusi. Personál bol milý, s obsluhou aj upratovaním sme boli veľmi spokojní. Veľmi pekne mali vyriešené stravovanie. Hlavná reštaurácia mala krásnu terasu s osvetlením. Tam sme si vychutnávali skutočnú atmosféru tohto miesta a odpočinok. Samotnú stravu tiež chválime. Myslím, že sa nikto nemohol sťažovať. Zastúpené boli aj štandardné jedlá aj miestne špeciality, každý si mohol vybrať. Ocenili sme čerstvosť a pestrosť stravy, najmä ovocia a zeleniny. Hotel myslel na všetkých, poskytoval veľa miesta a pekných priestorov pre tých, ktorí chceli len nasávať atmosféru a odpočívať, ale nudili sa tu aj aktívnejší dovolenkári. Je tu areál pre hranie športov a okolo celého areálu je bežecká dráha, takže si bežci prídu na svoje. Hotel každý večer zabezpečil program. Radi sme sa zúčastnili večera, keď nám predstavili miestne tradície a kroje. Veľmi príjemnou cestou sme spoznávali miestnu kultúru. Poloha hotela veľmi dobrá. Nie je to ďaleko od obchodíkov a ruchu mesta, ľahko sme využili miestne dolmuše. Ich cena je nízka a zážitok stojí za to. Na pláž je to len kúsok.

prečítať si celú recenziu