Najnovšie recenzie hotelov

Riu Palace Peninsula recenzie

Riu Palace Peninsula

Mexiko - Cancún - Cancún

90% Michaela

12.05.2019

Do hotela sme prišli o 22:00, po vypísaní papierov nás ubytovali. Transfer trvá cca pol hodinku. Mali sme izbu juniorsuite seaview, nádherný výhľad z balkóna. V izbe dve postele, vaňa, v skrini žehlička a žehliaca doska. Hotel má aj vilky tzv. Adults only, čiže tam bez detí, majú aj svoj vlastný bazén. V hoteli 3 veľké bazény a 4. bazén s barom. Pri bazénoch každý deň hudba, animácie, súťaže. Večerné animácie napr. niečo pre deti, potom živá hudba a 21:45 sa začali vystúpenia. Každý večer niečo iné a fakt dobré. Hotel plný Američanov, takže sa dohovoríte anglicky, španielsky. Hotel je pre ľudí, ktorí majú radi hudbu, zábavu, kto chce totálny kľud, tak radšej nechoďte. :) Hneď vedľa je hotel Riu Caribe, mohli sme využívať služby oboch hotelov - my sme v tom druhom hoteli neboli, pretože náš bol perfektný. Pláž na tento hotel sa môže zdať pre niekoho malá, ale môžete využiť tú z vedľajšieho hotela. Plus pri hoteli je taký kamenný breh, pomedzi máte aj schodíky, dostanete sa do mora - je to skôr pre tých, čo chcú byť ďalej od bazénov, také súkromie, menšie zákutia. Služby hotela perfektné, niet čo vytknúť. Raz bola párty v bazéne, inokedy večer párty na pláži. Mám už pochodených dosť 5* luxusných hotelov, ale strava v tomto hoteli je niečo úžasné - je to prvý hotel, kde som si konečne dala šunku aj salámu. Všetko možné a všetko chutné. Izby upratovali každý deň, aj keď sme každý deň nechali tringelt, nie vždy urobili niečo z uterákov. V hoteli môžete využívať aj iné reštaurácie - neplatí sa, ale je lepšie si miesto rezervovať - nemusíte, ak bude v danej reštaurácií voľné miesto, usadia vás aj bez rezervácie - samozrejme, tam už sa necháva lepšie sprepitné. Do mesta je to približne 10 - 15 minút busom napr. do centra, kde je známa diskotéka Coco Bongo. Bus stojí 12 pesos na osobu, je jedno koľko zastávok sa veziete. Ta istá cesta taxíkom nás vyšla 250 pesos. Takže, kto sa nebojí, kto sa dohovorí, kľudne busom. Miestni sú milí, ochotní, pomohli mi, keď som hľadala jeden trh :), veľa z nich ovláda anglicky. Pre mňa tento hotel top bez jedinej chyby - ľudia od detí až po staršie ročníky.

prečítať si celú recenziu
Viva Wyndham Azteca recenzie

Viva Wyndham Azteca

Mexiko - Cancún - Playa del Carmen

85% Iveta

15.04.2019

Príjemný hotel, ktorý sa nachádza v staršej záhrade, o zeleň sa personál vzorne stará. Na pláži sa leží pod palmami. Samotná pláž bola s občasnými riasami, ale pravidelne ju čistili. Personál ochotný, usmievavý. Odporúčam vyskúšať aj mayskú reštauráciu a la carte. Celkovo príjemná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
RIU Dunamar recenzie

RIU Dunamar

Mexiko - Cancún - Playa Mujeres

93% Peter

01.04.2019

Hotel RIU Dunamar je od letiska v Cancúne vzdialeny približne 40 minút jazdy. Hotel pekný, otvorený v decembri 2017, ale na mňa osobne pôsobí dosť sterilne. Stále som mal pocit, že tu niečo chýba. Internet a Wifi Pokrytie v rámci celého hotela. Rýchlosť pripojenia dostačujúca, ale žiaľ môžete pripojiť maximálne 2 zariadenia na izbu, čo môže byť niekedy problém. Akonáhle zaregistrujete svoje mobily, už sa nepodarí pripojiť iné zariadenie ako mne môj notebook. Na recepcii možnosť zameniť peniaze ale taktiež je k dispozícii bankomat. Mobilné dáta v Mexiku. Pôvodný plán som mal ako všade inde vo svete, že si kúpim miestnu dátovú SIM a nebudem tak nikde obmedzovaný. Na letisku v Cancúne som žiaden stánok mobilného operátora nevidel. SIM kartu si môžete zakúpiť napríklad v Cancúne alebo v niektorých shopping centrách asi za 10€.

prečítať si celú recenziu
Secrets Akumal Riviera Maya - Erwachsenenhotel recenzie

Secrets Akumal Riviera Maya - Erwachsenenhotel

Mexiko - Cancún - Akumal

100% Peter

29.03.2019

K najväčším lákadlám okrem kvalitných služieb patrí koralový útes priamo pri hoteli. Celý deň sa tu dá snorchlovať a vidieť korytnačky. Akumal bay je vzdialená asi hodinu cesty z letiska v Cancúne. Ubytovanie prebehne rýchlo na veľmi príjemnej recepcii. Areál je pomerne rozsiahly, ale po chvíli sa zorientujete. V areáli sa nachádza niekoľko bazénov a veľkých jacuzzi. Nechýba ani silent bazén pre odpočinok bez okoliteho ruchu. A večer animačný program.

prečítať si celú recenziu
Ocean Riviera Paradise recenzie

Ocean Riviera Paradise

Mexiko - Cancún - Playa del Carmen

100% Miroslava

25.07.2018

Nemám čo vytknúť. Izby boli krásne. Strava bola rozmanitá od výmyslu sveta. Okrem hlavnej reštaurácie tam boli ďalšie "a la carte", ktoré ste mohli navštíviť, koľkokrát ste chceli. V baroch ste mali fakt všetko, čo ste si zmysleli. Toľko druhov alkoholov a kokteilov (ktoré chutili skvele) sme ešte nezažili. Každý deň nám robili program animátori a nikdy sme sa nenudili. Keďže sme boli v časti "only adults", párty boli úžasné. Všetci sa o nás starali. Nikdy sa nevraciame na to isté miesto, ale tu by som sa vrátila aj hneď! Najlepšia dovolenka, na akej sme boli. Boli sme tam 16 dní a nestihli sme všetko, čo sme chceli. Nakoľko je tam veľmi veľa aktivít, výletov a všetkého možného. Okrem iného nám po rezorte behali opičky. :) Samozrejme aj deti s rodičmi mali svoju časť s krásnym bazénom a taktiež sa im venovali animátori.

prečítať si celú recenziu
Grand Bahia Principe Tulum recenzie

Grand Bahia Principe Tulum

Mexiko - Cancún - Akumal

90% Miroslav

25.01.2018

Celkovo krásna a nezabudnuteľná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Viva Wyndham Maya recenzie

Viva Wyndham Maya

Mexiko - Cancún - Playa del Carmen

100% Michaela M.

08.12.2017

izby čisté, každý deň upratané strava rôznorodá, od výmyslu sveta :) ale určite treba využiť ala carte reštaurácie ! stoja za to pláž čistá, nádherná personál ochotný, milý, Celkovo niet čo vytknúť :)

prečítať si celú recenziu
Iberostar Cancun recenzie

Iberostar Selection Cancun

Mexiko - Cancún - Cancún

85% Michaela

26.02.2017

Vydarena,pekna dovolenka.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Cancún

Secrets Akumal Riviera Maya - Erwachsenenhotel recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Ocean Riviera Paradise recenzie 100%

Ocean Riviera Paradise

Mexiko - Cancún - Playa del Carmen

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Viva Wyndham Maya recenzie 97%

Viva Wyndham Maya

Mexiko - Cancún - Playa del Carmen

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
RIU Dunamar recenzie 93%

RIU Dunamar

Mexiko - Cancún - Playa Mujeres

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Grand Bahia Principe Tulum recenzie 90%

Grand Bahia Principe Tulum

Mexiko - Cancún - Akumal

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Riu Palace Peninsula recenzie 90%

Riu Palace Peninsula

Mexiko - Cancún - Cancún

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iberostar Selection Cancun recenzie 85%

Iberostar Selection Cancun

Mexiko - Cancún - Cancún

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Viva Wyndham Azteca recenzie 85%

Viva Wyndham Azteca

Mexiko - Cancún - Playa del Carmen

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu