Najnovšie recenzie hotelov

Alkyon Resort Hotel & Spa recenzie

Alkyon Resort Hotel & Spa

Grécko - Peloponéz - Vrachati

83% Oľa D.

05.08.2019

Hotel bol situovaný v malom mestečku či skôr dedinke Vrachati pri Korintskom zálive. Stred dedinky s obchodíkmi bol vzdialený cca 20-30minút chôdze cez nezáživnú, ale dosť frekventovanú ulicu. Hotel tvorilo viacero budov, umiestnených v peknej udržiavanej zeleni. Na pobreží je viacero taverničiek, kde je najmä večer veľmi živo. Transfer z letiska trval viac ako 2 hod. Keďže sme prišli až večer, ubytovali nás okamžite. Hotel má dva bazény vonkajšie, vnútorný bazén, wellness a vonkajšiu vírivku. Ešte mi nedá nepripomenúť jednu prekvapivú skutočnosť na adresu CK. Keďže sme mali prvý deň na transport (z BA sme odchádzali o 13:00 hod., na hotel sme prišli o 19:15 hod.), jedlo sme mali len večer. Za celý čas transportu sme dostali len nápoj. Takto si nikto z nás nepredstavoval UAI! Delegátka tvrdila, že pri lete okolo 2 hod. nedávajú žiadne občerstvenie. Vraj sme s tým mali rátať. Minimálne raz ročne niekde letím, ale vždy sme dostali nejaké občerstvenie a na výber nápoje. Lenže nám celý transport trval viac ako 2 hod. Myslím, že tieto skutočnosti by mali CK prehodnotiť, lebo to nevrhá dobré svetlo na ich služby. Navyše, keď sme mali celý deň platený. Rovnako to bolo posledný deň, keď sme z hotela odchádzali už o 6:30 a mali sme celý deň uhradený. Zhrniem: boli sme ukrátení o takmer 2 dni!

prečítať si celú recenziu
Apartmány Polydor recenzie

Apartmány Polydor

Grécko - Peloponéz - Tolo

+
0% nicole

04.08.2019

Cesta sem čistá katastrofa. Autobus mal poruchu, 5-hodinové meškanie, s ktorým nás cesta vyšla na 36 hodín - fakt úžas. Česť šoférom, pretože som zabudla aj autobus sa nám pokazil. Prvý dojem z izby hrôza des. Smrad, malé priestory, kuchynská linka nevybavená, ako má byť, skrine na prádlo sa rozpadajú pomaly a výhľad na more? Mám pred sebou dom, čiže vidím akurát tak strechu a nie more, ako by malo byť. Moje pocity? Nech sa táto najhoršia dovolenka skončí ešte skôr, než vôbec začne. A cestovná kancelária I...., ktorá to sprostredkúva - prvýkrát som s ňou išla a poslednýkrát. Už nikdy viac. A cestovná kancelária s názvom A..... .

prečítať si celú recenziu
Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

100% Zuzana N.

03.08.2019

Moja super dovolenka, najlepšia, akú som kedy mala. Profesionálny personál, nemám čo vytknúť. Ubytovanie okamžité, všade čisto. Animátorky sa výborne starajú o hostí počas celého dňa. Strava výborná, široký výber, vyberie si každý. Dovolenka pre tých, čo si chcú oddýchnuť.

prečítať si celú recenziu
Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

76% Helena

01.08.2019

Skvelá dovolenka. Hotel je starší, ale čistý. Fotografie v ponuke CK zodpovedali skutočnosti. Personál ochotný, super animátorky Katka a Saška, ktoré nám robili zábavný program takmer každý večer, my sme boli bez detí, ale jednoznačne kvôli nim odporúčam aj rodinám s deťmi. Konal sa tiež grécky večer - dobrá zábava. Čo sa týka výletov, tam to má nedostatky, boli sme na výlete na Zakynthose, maximálne neochotná delegátka Andrea, odutá, práca ju evidentne nebaví, tak je lepšie od nej nič nechcieť.

prečítať si celú recenziu
King Saron recenzie

King Saron

Grécko - Peloponéz - Isthmia

63% Peter

31.07.2019

Poschodová budova, čisté izby, fungujúca klimatizácia. Izby boli útulné, čisté. Strava je super, každý deň niečo nové a chutné, Stredisko samotné pôsobí na prvý pohľad veľmi príjemne, hotelová záhrada perfektne udržiavaná, obklopená exotickou pestovanou zeleňou. V okolí však nie je možnosť prechádzok.

prečítať si celú recenziu
King Saron recenzie

King Saron

Grécko - Peloponéz - Isthmia

63% Janka

31.07.2019

Hotel po rekonštrukcii v dobrom stave, poschodová budova, čisté izby, fungujúca klimatizácia. Strava je super, každý deň niečo nové a chutné, krásna záhrada obklopená exotickou pestovanou zeleňou. Malá pláž cca 1 m piesok, potom pozvoľný vstup do mora, ale vôbec nezodpovedá obrázku nafotenému v katalógu, okolo sú veľké balvany plné ježkov a na oboch stranách murované móla ústiace do mora. Veľmi blízko vstup do Korintského prieplavu zo Saronského zálivu, kde pláva veľa lodí. Oproti hotelu vľavo sa nachádzajú 2 veľké továrne - rafinérie, pri ktorých kotvia obrovské tankery. Hotelový bazén je bez vstupu pre deti, len po rebríkoch, hlboká voda, absolútne nevhodný pre deti. Hotel je orientovaný na francúzskych turistov, ktorí tam majú svojich animátorov, tí sú zamestnancami výhradne ich CK a venujú sa iba svojim klientom, ostatných úplne prehliadajú. Do najbližšieho obchodu sa dá dostať po frekventovanej ceste, cca 10 min chôdze, ale aj popri pobreží, cez bránku záhrady. No na toto sme museli prísť sami. Pobytová delegátka tieto skutočnosti vôbec nevedela, jej prioritou bolo predať fakultatívne výlety, nemala záujem riešiť naše problémy, k delegátke pri transfere z letiska nemáme žiadne výhrady. Najbližšie mestečko s prímorskou atmosférou je na opačnej strane Korintského prieplavu, vzdialené cca 7 km, dá sa prepraviť taxíkom.

prečítať si celú recenziu
Kalogria Beach & Annex recenzie

Kalogria Beach & Annex

Grécko - Peloponéz - Kalogria

+
83% Majo.

23.07.2019

Každý rok cestujem vždy niekam, kde som ešte nebol... Prvýkrát sa chcem vrátiť na to isté miesto a to hlavne kvôli úžasnému animačnému tímu. Veľká vďaka patrí najmä Laure, ale aj Ivanke, Samovi a Maťovi. Sú to ľudia, ktorí dávajú do toho všetko a robia veci srdcom. Ďakujem...

prečítať si celú recenziu
Kalogria Beach & Annex recenzie

Kalogria Beach & Annex

Grécko - Peloponéz - Kalogria

+
96% Monika

16.07.2019

Hotel je novozrekonštruovaný, personál príjemný a všetci fakt, že makali ako šróby, naozaj o všetko postarané, ako v reštaurácii, tak napr. na pláži. Izby sme mali denne upratané a neviem, ale nenapadá ma nič, čo by mi hneď vyskočilo z pamäte, že niečo bolo strašné. Ok bolo tam veľa komárov, ale s tým sa, žiaľ, nedá nič robiť, len treba repelent, v izbe sme mali aj z domu, ale aj oni nám dali do el. odparovač do zásuvky a dalo sa to prežiť. :)

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu