Recenzie hotelov - Primorsko (181)

Najnovšie recenzie hotelov

Tishina recenzie

Tishina

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

75% Andrea

16.07.2019

Izba bola menšia 2+1, ale orientovaná na bazén, centrum, atrakcie, nebola hlučná. Každý tretí deň nám menili posteľné obliečky a uteráky, klimatizácia a chladnička fungovali. Výber jedál bol jednoduchší, ale bolo ho dostatok, varili veľmi chutne a obsluha stále odnášala použité riady. Celková cena zájazdu absolútne zodpovedala poskytovaným službám. Výborne situovaný hotel, všade blízko: more, centrum, námestie. Musím vyzdvihnúť prístup delegátky, bola veľmi ochotná, milá a ústretová. Dovolenku nám spríjemňovali skvelí animátori, ktorí nám aj deťom pripravovali celodenný program. Zabezpečovali aj dostatočné športové vyžite - turnaje (futbalový, šípky, stolný tenis), ranné behanie aj cvičenie. Aj deti sa tešili na všetky aktivity. Super! Bola to naozaj výborná rodinná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
St.Dimitar recenzie

St.Dimitar

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

86% Silvia

15.07.2019

Mensi hotel blizko severnej plaze. Izby pekne ciste, funkcna klima, dobra wifi, dostatocne velky balkon s vyhladom na more (mali sme izbu na stvrtom poschodi). Upratovanie super, kazdy den aj vysavali. Vymena uterakov a komplet postelneho pradla kazde tri dni. Personal mily, usmievavy, aj ked po anglicky velmi nevedia. Vhodny pre pary aj rodiny s detmi. Pekny novy bazen, dostatok lezadiel pri bazene. Ranajky cely cas rovnake, ale vyber dostatocny (prazenica, parky, chlieb vo vajicku, tri druhy salamy, dva druhy syra, paradajky, uhorka, melon dva druhy, sladke kysnute rozky a klasika margarin, med, cerealie). Kazdy si nieco vybral, akurat dzem bol dost nekvalitny a kava nic moc, ale kazdych par metrov na ulici kavomaty, tak ziaden problem. My sme boli velmi spokojni a nevahali by sme sa vratit. Transfer z letiska hodina desat.

prečítať si celú recenziu
Primorsko Del Sol recenzie

Primorsko Del Sol

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

55% Jozef

11.09.2018

Žiadnych 5 hviezdičiek, možno 3, wellness nefunguje, kaviareň nefunguje, drinky zo sirupu, aj na tie sa čakajú rady, pláž bez údržby a aj keď máte ležadlo v cene, nikto Vám nezabezpečí, aby Vám ich uvoľnili neplatiaci zákazníci... Veľké sklamanie tento hotel.

prečítať si celú recenziu
M-1 recenzie

M-1

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

55% adela

19.08.2018

Hotel by som odporúčala iba maximálne nenáročným klientom a to z viacerých dôvodov. V prvom rade by som spomenula bazén, ktorý bol veľkosťou naozaj smiešny, čo by v podstate až tak nevadilo. Absentovali však pri ňom ležadlá, takže na nejaké príjemné opaľovanie pri bazéne zabudnite. Ak by ste tam chceli ísť večer, len tak si posedieť, môžete sa tešiť na spoločnosť asi dvadsiatich domácich Bulharov, ktorí si tam veselo jedia večeru. Zrejme by ste si navzájom len kazili atmosféru. Izby neboli zlé, síce tmavé vzhľadom na to, že sa nachádzate pri mori a očakávate ľahkú architektúru. Účel spĺňajú, každý deň izbu nájdete pekne upratanú, takže veľké plus. Na tej našej však nefungoval televízor. Nevadilo by nám to, ale z princípu sme to ohlásili. Povedali, že v ten deň ho opravia. Stalo sa tak až o tri dni. Na izbách wifi nie je, aj keď sa píše rok 2018. Trochu smutné, hlavne preto, že ešte aj na tejto stránke tvrdia, že wifi je v celom hoteli. Je len na recepcii a ešte aj na tú ma odmietalo pripojiť. Najhoršia časť je však jednoznačne priam morbídna a podivne zapáchajúca recepcia spojená s jedálňou. Ak čakáte decentný poľovnícky štýl, čakáte márne. Z každej strany totiž na váš číha niečo mŕtve. Spolu som napočítala deväť škaredých diviačích hláv, jedného jeleňa (nielen parohy, celá hlava, netreba troškáriť). Ak sa nechcete pozerať pri raňajkách na tie hlavy, môžete pootočiť hlavu a nájdete diviačiu kožu (aj s hlavou, ako inak) a nejaké ťažko identifikovateľné zviera. A ak by vám aj tento pohľad prišiel nevábny a chceli by ste predsa niečo iné, na ďalšej stene sú povešané kože ďalších zvierat. Jesť v takejto miestnosti mi bolo naozaj proti srsti a to sa vôbec nepovažujem za veľkého ochrancu zvierat a už vôbec nie vegetariána. Samotné raňajky boli každý deň úplne identické a pomerne dobré. Po pár dňoch som si už však nevedela vybrať a šla jesť radšej von do blízkej palacinkárne (vrelo, naozaj vrelo odporúčam). Personál bol jedným slovom neochotný, nemám čo viac dodať. Len v skratke dodám, že mestečko bolo živé, pekné a plné možností vyžitia. Pláže pomerne čisté, vlny veľké, more občas plné rias. Reštaurácií so skvelým jedlom a výbornými cenami je v okolí habadej, nebudete sklamaní ani hladní. Primorsko však určite stačí vidieť raz a tento hotel najlepšie nikdy. Okolie bolo plné vábnejšie vyzerajúcich hotelov a penziónov.

prečítať si celú recenziu
St.Dimitar recenzie

St.Dimitar

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

50% Randova Anna

12.08.2018

Čistučký, upratovanie denne, výmena uterákov každý druhý deň, prezliekanie prádla časté. Veľmi čisto, až na to, že internet nefungoval a televízor už v dnešnej dobe sa nedal použiť. Pochvala pre upratovačky. Personál nerozumie Slovákom ani Čechom. Anglicky nehovoria.

prečítať si celú recenziu
Orios recenzie

Orios

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

95% Ala

10.08.2018

Izba presne ako v katalogu. Cista, utulna, ciste pradlo, uteraky. Na 3* super, strava all inclusive, dalo sa vybrat kazdy den podla chuti. Kto nie je narocny, tak si vyberie. Ponuka bola pestra. Hotelovy bazen cisty, lezadla i slnecniky boli zadarmo. Personal mily, ustretovy.

prečítať si celú recenziu
Hotel Primorsko del Sol recenzie

Hotel Primorsko del Sol

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

90% Robert

01.08.2018

K hotelu, izbam a personalu sa mozem vyjadrit iba s max spokojnostou. Jedina vec - na izbach by mali vymenit matrace. Jedlo pestre, chutne, ovocie, zelenina, maso vsetkeho je az az. Z domu netreba nic vlacit, ziadnu kozmetiku, lekaren, kupacie veci. Vsetko kupite na mieste a casto aj lacnejsie ako doma. Dokonca aj peniaze sa viac oplatia menit v hotelovej zmenarni ako doma v banke.

prečítať si celú recenziu
Hotel Primorsko del Sol recenzie

Hotel Primorsko del Sol

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

80% Miroslav

24.07.2018

V prvom rade je vhodné uviesť, že toto bola naša prvá dovolenka, takže to nemám s čím porovnať. Po príchode do hotela sa nás ihneď ujal delegát cestovnej kancelárie, ktorý bol milý a ochotný. Boli sme oboznámený so všetkým, čo sme potrebovali vedieť. Hotel vyzerá na prvý pohľad veľmi pekne, luxusne, no môj názor je, že by si zaslúžil viac starostlivosti a už aj nejaké tie opravy. Izba bola pekná, klimatizovaná, dobre odhlučnená. Veľkým mínusom boli postele, na ktorých sa nedalo spať. Matrace pružinové, vyležané. Prístelky na tom boli zhruba rovnako. Areál hotela ako aj bazény boli super. Ak sa aj niekde objavila nejaká špina alebo odpadky, treba za tým hľadať ľudí, ktorí za sebou nevedia upratať. Dostupnosť ako do mesta, tak aj k moru je výborná. Všetko tu je po ruke a hlavne za málo peňazí.

prečítať si celú recenziu