83%
Hodnotenie

St.Dimitar recenzie 

  • Bulharsko
  • Bulharsko
  • Slnečné pobrežie
  • Primorsko
21 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
1:20 h
dĺžka letu
Odporúčanie 100 %
Poloha 88 %
Izby 88 %
Strava 63 %
Personál 95 %
83%
Celkové hodnotenie
6 recenzií
Romana
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 10.08.2019 Prečítané 61-krát
100 %
Po dvojhodinovom meškaní lietadla z Bratislavy nás vo večerných hodinách naša delegátka ubytovala okamžite. Transfer z letiska cca 60 min., na pláž 5 min. Kúpeľňu nám upratovačky každý deň doslova vyleštili a ak bolo treba, aj povysávali izbu. V strede pobytu sme mali vymenenú aj posteľnú bielizeň. Upratovačkám sme kúpili bonboniéru, veď si ju zaslúžili :) Zakúpené sme mali len raňajky, ktoré nám veľmi chutili, inak sme sa stravovali v reštauráciách (cenovo o niečo lacnejšie než na Slovensku). Tento hotel už teraz odporúčame našim známym a radi by sme sa doň opäť vrátili. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 15.07.2019 Prečítané 110-krát
87 %
Mensi hotel blizko severnej plaze. Izby pekne ciste, funkcna klima, dobra wifi, dostatocne velky balkon s vyhladom na more (mali sme izbu na stvrtom poschodi). Upratovanie super, kazdy den aj vysavali. Vymena uterakov a komplet postelneho pradla kazde tri dni. Personal mily, usmievavy, aj ked po anglicky velmi nevedia. Vhodny pre pary aj rodiny s detmi. Pekny novy bazen, dostatok lezadiel pri bazene. Ranajky cely cas rovnake, ale vyber dostatocny (prazenica, parky, chlieb vo vajicku, tri druhy salamy, dva druhy syra, paradajky, uhorka, melon dva druhy, sladke kysnute rozky a klasika margarin, med, cerealie). Kazdy si nieco vybral, akurat dzem bol dost nekvalitny a kava nic moc, ale kazdych par metrov na ulici kavomaty, tak ziaden problem. My sme boli velmi spokojni a nevahali by sme sa vratit. Transfer z letiska hodina desat. čítať celú recenziu
Zuzka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.09.2014 Prečítané 1776-krát
70 %
Veľmi príjemný, udržiavaný hotel v tichej časti Primorska, neďaleko severnej pláže a v ľahkej dostupnosti do centra mesta. Je to hotel vhodný hlavne pre páry a skôr pre staršiu generáciu. Na ubytovanie sme čakali asi hodinku, zatiaľ sme sa boli naobedovať v neďalekej reštaurácii Sim, kde slušne varia. Večerať sme chodili do blízkej záhradnej reštaurácie, kde výborne varia. Večer tam hrávala živá hudba a bývala tam výborná atmosféra. čítať celú recenziu
Andrea Janovská
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 21.08.2014 Prečítané 1249-krát
83 %
Malý rodinný hotel s usmievavým a ochotným personálom. Chutné raňajky, všetko priebežne dopĺňali. Útulná izba s balkónom. Malý bazén bol super, deti sa vybláznili. Každý deň ho čistili tak, ako aj celé okolie hotela. Odporúčam aj rodinám s deťmi, ktoré hľadajú kľudnú dovolenku. čítať celú recenziu
ivan hutyra
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 12.05.2014 Prečítané 1874-krát
90 %
boli sme tam prvý krát, milé privítanie, ubytovanie na jednotku, strava bez problémov, časom sme sa cítili ako doma v rodinnom prostredí, personál na profesionálnej úrovni - vždy keď sme ich potrebovali boli na mieste, vonkajšie zariadenie, včetne bazéna vždy čisté a pripravené tento rok ideme znova a samozrejme sv. dimitar čítať celú recenziu
Maria B.
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 04.08.2013 Prečítané 1674-krát
83 %
Hotel je pekny na dobrom mieste a dobre vybaveny. Personal je mily a slusny. Upratovalo sa kazdy den. Ranajky sa podavali formou svedskych stolov. Celkovo hotel posobi dobrym dojmom a dobrou atmosferou. Hotel patri do lepsej kategorie hotelov. Odporucam. čítať celú recenziu
Jozef S., Poprad
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 09.08.2011 Prečítané 2401-krát
84 %
Primorsko patrí medzi vychytené strediská na pobreží Čierneho mora, čomu zodpovedajú aj vyššie ceny. Malé mestečko sa vo večerných hodinách mení na živé mravenisko s tisíckami turistov, všade znie hudba, konajú sa tam všelijaké zábavné programy, centrum žije až do neskorých nočných hodín. A nie sú tam Nemci, ani Angličania, Rusi len zriedkavo. Primorsko patrí najmä Slovákom, Čechom a Poliakom. Môj celkový dojem je výborný. Nielen z hotela sv. Dimitar a jeho personálu a služieb CK , ale aj strediska ako takého. Každý si tam príde na svoje. Všetko je relatívne blízko - do 1 km - čo je výhoda aj pre rodiny s malými deťmi a pre starších ľudí. Odporúčam stráviť v Primorsku dovolenku. Ja sa sem určite vrátim. Hotel sv. Dimitar považujem za výbornú voľbu. čítať celú recenziu