Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada

Sea Star Beau Rivage Resort Hurghada recenzie 

Sea Star Beau Rivage Resort Hurghada recenzie 

Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada
Teplota vzduchu: 33 °C
Teplota vody: 27 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 2 km
Dĺžka letu: 3:50 h
Od letiska: cca 0:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 68 %
Poloha 70 %
Šport a zábava 70 %
Izby 77 %
Strava 72 %
Personál 78 %
Dany
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 01.10.2017 Prečítané 1610-krát
80 %
Podľa mňa sa do Egypta oplatí ísť pozrieť kvôli moru, to je nádherné. To mesto je jedno veľké smetisko a všetko to tam aj tak vyzerá, ako keby boli v kolónii. Ja osobne už do Egypta nepôjdem, lebo z tých miestnych ľudí ide strach a nevedel som, čo môže človek od nich čakať. Čítať celú recenziu
SiMa
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 05.07.2017 Prečítané 850-krát
77 %
Hotel v pohode, izby čisté, kuchyňa vynikajúca, čo ma trochu zarazilo je, že vodu na izbu nedostanete aj napriek tomu, že pricestujete v noci, tú si musíte kúpiť v obchode oproti. Lobby bar mal fungovať 24 hodín, počas pobytu to zmenili, otvorený bol len do 24, 00. Čítať celú recenziu
Simona
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 22.06.2015 Prečítané 767-krát
63 %
Celkove moje hodnotenie je dobre, cize tak na trojku po nasom. Čítať celú recenziu
anabel
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 11.12.2014 Prečítané 971-krát
80 %
Hotel pekný čistý, klimatizovaný, na recepcii zmenáreň, personál tiež čistý, obrusy na stole čisté, okamžite menené, 1 x za pobyt bola večera podávaná vonku pri bazéne, bolo to štýlové, miestne špeciality, gril, pečené domáce lokše alebo chleby na peci vonku. Čítať celú recenziu
Miloš K.
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 26.09.2014 Prečítané 986-krát
57 %
Hotel nehodný toľkých hviezdičiek. Hlavne kvôli pláži. Malá, kamenistá s množstvom ježkov, voda dosť špinavá aj zo splaškov z neďaleko kotviacich lodí. Na tento hotel sme boli nútene prevezený viacerí z nášho lietadla, pretože cestovka nedokázala zabezpečiť hotely, ktoré sme si riadne zakúpili. A nebolo nás málo! Odmietali sme sa v ňom ubytovať a dožadovali sme sa nami riadne zakúpeného hotela. Po klamlivých sľuboch a 6 hodinovom čakaní o hlade a smäde na recepcii sme to vzdali a sme sa predsa (dočasne) ubytovali. Z hotela sme boli sklamaní, už len preto, že sme si vybrali a zakúpili iný a lepší. Keby sme si ho zakúpili asi by sme sa museli uspokojiť s tým, čo tam bolo. Izby taký egyptský štandard, v celku čisté, bazény tiež vyhovovali štandardu, strava bola priemerná. Tu mi je ťažko hodnotiť, (ale vraj sa pokazili všade), boli sme tam len dva dni, kým nás neodviezli do iného hotela. Nie ale do nami zakúpeného, tam sme sa vôbec nedostali. Čítať celú recenziu
iv
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 29.08.2014 Prečítané 865-krát
80 %
Hotel ZODPOVEDA 5*! Cisto, vsetko upratane, krasny areal, neskutocna ochota personalu, more nadherne! Boli sme ubytovani hned po prichode, vyhodou je mala vzdialenost od letiska. Dovolenka bez jedinej chyby. Čítať celú recenziu
Palo a Darinka
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 777-krát
90 %
Hotel je pre každého, 20 - 30 minút od letiska, ubytovanie hneď po príchode, trocha hluk od animácii večer, strava na jednotku, alko - nealko - miešané nápoje super obsluha, denne čisté veľké osušky, dostatok ležadiel, ale celkovo bola to super dovolenka, na jednotku. Čítať celú recenziu
Danka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.08.2014 Prečítané 993-krát
100 %
Hotel je vhodný tak ako pre mladých, tak i pre starších, myslím, že si tam príde každý na svoje. :) Transfer z letiska bol krátky, nie je hotel ďaleko. Keď sme dorazili do hotela, zamestnanci sa snažili všetkých, čo najrýchlejšie ubytovať, sú veľmi ochotní, snažia sa splniť vaše požiadavky aj bez akéhokoľvek bakšišu. Ak chcete ísť na nákupy do mesta, musíte si zobrať taxi 2 eura tam, 2 naspäť za celý taxík, ale ja vám určite odporúčam obchodík misha center asi 100 metrov vľavo od hotela, nakúpite tam všetko, čo potrebujete a za super ceny. :) Animátori robia po celý čas dobrú atmosféru pri bazéne, more je krásne, naozaj odporúčam. :) Chválim tiež našu delegátku bola k dispozícií vždy, keď sme potrebovali. Čítať celú recenziu
Júlia Miženková
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 03.08.2014 Prečítané 961-krát
90 %
Hotel čistý, vkusne zariadený, personál úslužný a milý. Strava super chutná, rôznorodá. Blízko na pláž. Užijú si tu i neplavci. Jednoducho - balzam na dušu . Ak bude zdravie slúžiť, vrátim sa! Je potrebné zažiť! Čítať celú recenziu
Naďa
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 14.07.2014 Prečítané 1206-krát
37 %
Popis hotela v skutočnosti nezodpovedá štandardu 5 hviezdičiek. Je situovaný v tichej časti mesta, ale klientelu zabezpečujú z 90% hluční Rusi. Hotel je kompaktný, prepojený s plážou. Vstup do mora je plytký, plný skál a ježkov, neudržiavaný, nevhodný pre deti. Personál bez záujmu o klienta. Čítať celú recenziu
jan furcak
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 15.08.2013 Prečítané 1569-krát
43 %
Plaz je horsia ako v Chorvatsku, vo vode skaly a 50 m od brehu voda po kolena plna skal. Vsetko okrem jedalne je za poplatok, za vsetko sa tu plati a dokonca aj za internet 5 eur na den. Vraj all inclusive. Na plazi je vsetko extra charge. Zmrzlinu podavaju od 12 :00 do 17 :00 potom bez sance. NEODPORUCAM nikomu. Čítať celú recenziu
Gábor Chudoba
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.07.2013 Prečítané 1437-krát
23 %
Na izbu sme čakali od 5 do 10tej ráno. Obsluha bola nepríjemná. na all inclusive sme jedli to iste dookola výber pár varených jedál. Keďže hotel bol relatívne malý, animácie a programy opakujúce sa. Pláž bola umelo nadvihnutá stavebným materiálom, čím sa zašpinila a znehodnotila pláž, o ktorú sa nikto nestaral. Za žiadnych okolností neodporúčam. Čítať celú recenziu
Livia
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 14.07.2013 Prečítané 1290-krát
63 %
Pekny hotel, izba cista pekne zariadena, chybal minibar na izbe. More krasne priezracne, najvacsie pozitivum dovolenky, moznost snorchlovania. Strava ok, pestra, kazdy si vyberie, dost ovocia a sladkeho. Napoje slaby vyber, napodobeniny alkoholov, nedali sa pit, ako aj miesane napoje presladene, vsetko nalievane do plastovych kelimkov s objemom cca 1, 5 dcl, cize ked ste si chceli dat velke pivo, museli ste brat viac poharov naraz. Casnici neochotni, aj ked dostali tringelt. Najvacie sklamanie bolo, ze uz o 5 pobede bola tma, slnko velmi skoro zapadalo a doobedu byvalo dost veterno. Čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 09.07.2013 Prečítané 1118-krát
77 %
Menší hotel v pokojnej časti mesta, asi všetky izby majú výhľad na more, služby sú na slušnej úrovni. Personál je milý a ochotný. Animácie v podaní medzinárodného tímu. Aktivity počas celého dňa. Nemali sme žiadne výhrady. Celkový dojem z dovolenky bol veľmi dobrý, nemali sme žiadnu negatívnu skúsenosť. Hotel patrí k štandardným 5* hotelom, neočakávať luxus a nadštandardné služby. Čítať celú recenziu