80%
Hodnotenie

Sunrise Holidays Resort - Adults only recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Hurghada
27 °C
teplota vzduchu
25 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 79 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 78 %
Izby 78 %
Strava 82 %
Personál 85 %
80%
Celkové hodnotenie
574 recenzií
Zsuzsanna Kontár
Termín pobytu: Oct 2015 Recenzia pridaná 25.10.2015 Prečítané 402-krát
87 %
Konečne sme našli hotel kde sa dá odpočívať a užívať si dovolenku. Prístup len od 18 rokov. Ideálne pre staršiu generáciu dovolenkujúcu bez detí. Hotel príjemný, čistý, personál ústretový. Strava dobrá, vždy sa dalo z čoho vybrať. Jedáleň na kapacitu malá, ale riešili to promptne - posielali nás do jedálne o poschodie vyššie. Jediné upozornenie z mojej strany - priplaťte si v cestovke za izbu z výhľadom na more! Inak dostanete izbu do dvora, čo nie je veľmi príjemné. Hotel je od letiska vzdialený 20 minút autobusom, od centra 10 minút prechádzkou, ale dá sa to riešiť taxíkom za 2-3 eura. Musím tu ešte pochváliť nášho delegáta pána Atef Rady, ktorý sa o nás veľmi dobre staral a riešil naše problémy. Musím tiež pochváliť Europe clinik, kde mi poskytli prvotriednu staroslivosť pri mojich zdravotných problémoch. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Jan 2015 Recenzia pridaná 22.01.2015 Prečítané 984-krát
100 %
Bola to jedna z mojich najkrajších dovoleniek. Aj napriek veternému počasiu, ktoré bolo začiatkom roka som si dni voľna užila a ďakujem celému tímu hotela za spríjemnenie dovolenky. Zvlášť hodnotím kuchyňu, ktorá bola naozaj chutná a každý deň si bolo z čoho vybrať. Ďakujem priatelia, opäť sa uvidíme. čítať celú recenziu
alexandra held
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 24.09.2013 Prečítané 1654-krát
100 %
Velmi dobry a kvalitny hotel.....a navyse super animatori....velmi cisto...az na tie komare, ktore mali vystriekat, ked doupratuju izby, prijemna obsluha, krasne stolovanie a strava velmi chutna, v lagune je super kupanie a hlavne pre neplavcov, prijemne prekvapenie bol zaujem o spokojnost klientov. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 11.09.2013 Prečítané 1386-krát
90 %
Sedemposchodový hotel sa nachádza na kraji Hurghady, preto je tam menej doterných miestnych, avšak do turistického centra sa dostanete pešo za 10 minút. Keď neradi strácate čas zjednávaním, nakúpiť môžete v rôznych obchodíkoch priamo v rezorte. Za poplatok je možné využiť aj služby Spa centra. Hotel patrí do kategórie "adults only", čiže iba pre dospelých, resp. od 16 rokov. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 16.05.2013 Prečítané 1542-krát
90 %
Pri prichode nas hned ubytovali, co hodnotim ako velke plus. Sice sme izbu menili, ale vysli nam v ustrety a dali nam krasnu priestranu izbu s vyhladom na more. Co viem od Rusov, tak ti si museli za vyhlad na more platit 10 dolarov/den. Upratovali kazdy den, doplnali vodu, vzdy ciste uteraky aj osusky. strava bola vynikajuca a to ja som sa dost bala spociatku kvoli predchadzajucim zlym skusenostiam typu Faraon :) Ranajky, vzdy velky vyber - omeleta, prazenica, vajicka, sunky, syry, sladke pecivo, toasty, ... my sme obedovali na plazi - parky, hamburger, hranolky, pizza podla vasho vyberu, zelenina, podla mna to uplne staci, nakolko v tych horucavach nechuti az tak moc jest. Vecere boli vzdy tematicke - arabska, talianska, americka, mexicka. Vzdy boli aj polievky. Obsluha perfektna, nam sa stalo aj, ze nam jedlo nedovolili si priniest, len povedat co chceme a oni nam priniesli. Len extra rozmaznany clovek si nevyberie - napoje nosili vzdy podla poziadavky, ci uz rano alebo vecer. Hned ako si vsimli prazdny pohar boli pri vas. No a tie zakusky a torty - jednym slovom krasa.. a co ma dostalo ked som uvidela, ze mali strudlu :) Personal bol velmi mily, baksis ani neprijali, ale vzdy pozdravili, spytali sa to typicke "jak se mas", ci vam nic nechyba. Plaz vzdy cista a upratana, je tam umelo vytvorena laguna a da sa cez nu preplavat aj do mora. Miesto uzasne na snorchlovanie.. krasa co bolo pod tym morom.. su tam aj rybicky, ktore pojdu vsade za vami - staci ich raz nakrmit :) Komu to vadi, nech si lezi doma vo vani! Centrum HRG je par minut chodze, ano je tam spina, ale s tym treba ratat, ak idete do Egypta, je to ina natura, nie sa potom stazovat. K nim patri aj zjednavanie cien, ale da sa zrazit aj o 75% ceny, len treba vediet ako na nich. Pre tych , kt. to nebavi je tam Cleopatra Bazar - pevne ceny. čítať celú recenziu
K.T.
Termín pobytu: Nov 2011 Recenzia pridaná 30.04.2013 Prečítané 1358-krát
87 %
Hotel je vynikajúci. Personál priateľský, izby útulné a strava vynikajúca. Egypt som navštívila už veľa krát, vyskúšala som tu už veľa hotelov, ale tento bol najlepší. Posledné roky sa vraciame už iba sem. Je veľmi dobre situovaný, je v tichom prostredí a predsa blízko k centru. čítať celú recenziu
Bibiána P., Košice
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 30.03.2013 Prečítané 900-krát
91 %
Tento hotel odporúčam v každom prípade, mi sme boli veľmi spokojní a nemám čo vytknúť . Bola to naša najlepšia dovolenka. Hotel je čistý krásne upravená záhrada,chutná strava, milý personál, ochotný, usmievavý a úctivý. Krásny podmorský svet, zaujímavé výlety. Určite sa tam ešte niekedy vrátime. NO koľko ľudí, toľko chutí. Niekto ide na dovolenku už vopred nespokojný a preto sa nedivím že nie je spokojný asi nikde. čítať celú recenziu
Radmila K., Bratislava
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 28.03.2013 Prečítané 585-krát
62 %
Nie velmi vludne ubytovanie v izbe so starsim nabytkom aj kupelnou zlepsilo aspon pekne more a lokalita hotela, dalo sa prejst po centre hurgady a urobit si priamo z hotela vychadzku aj s nakupnymi moznostami, ale celkovo som hotelom ako takym velmi nadsena nebola. čítať celú recenziu
Anka, Slovensko
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 05.12.2012 Prečítané 1026-krát
40 %
Hotel vôbec nespĺňa 5 hviezd. Zažili sme veĺké sklamanie z Egypta a nie len my, takmer všetci, ktorí boli s nami či naokolo neboli spokojní. My sme sa riadili referenciami, ale to bola chyba. Nie sme naroční s manželom, avšak čistota, ľahké jedlo a slušnosť sú pre nás na dovolenke podstatné - v tomto hotely nenájdete ani jedno. A predavači v okolí hotela - no tak to sme sa veĺmi báli, aby manžela nezbili, prípadne ma neuniesli. Chytajú Vás za ruky a nechcú Vás pustiť. Celé zle. čítať celú recenziu
Erik, Košice
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 25.08.2012 Prečítané 1154-krát
89 %
Celkovy dojem, kedze som bol piatykrat v Egypte VELMI pozitivny, povedal by som, ze je to TOP co som zazil. 4* si nezasluzi, s kludom moze mat aj 5* kedze splna vsetky standarty 5* okrem bezbarieroveho pristupu. Hotel NIE JE urceny pre rodiny s detmi, najmladsie mohlo mat cca 12 rokov. Opraste si rustinu, ale to uz vo vsetkych rezortoch je tak. Vodka, rum chutia desne, po 1 deci v horucavach ani netukne :) Rum je z trstiny, slovensky je UM a ten v Egypte je len M...vypije to clovek a spravi MMMMMM.... Gin je v pohode, capuju colu fantu 7up (Zup:), sodu, dzusy, flasu s vodou daju na poziadanie. Ak mate chut na disku, napalte si este doma CD s hudbou (aj slovenskou) DJ vam to v Jungle disco pusti uplne bezproblemov, i tak tam budete len vy :) na sukromnej party. Do polnoci sa k alkoholu dostanete jedine na 4tom poschodi v lobby bare. Teploty bolo okolo 37 az 43 stupnov, ale vlhkost nizka, takze sa to dalo zvladat v pohode. Par dni fukal poriadny vietor, znamy v KE ako VKV...V pripade otazok, pripiste koment, pripadne kontakt, mozem doplnit viac info.. čítať celú recenziu
Michellka, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2005 Recenzia pridaná 02.08.2012 Prečítané 990-krát
96 %
celkovy dojem bol uzasny. nemala som absolutne ani raz co vytknut. niekto nam poradil aby sme si nekupovali vylety cez hotel ale v meste kde tiez vylety ponukaju za lacnejsie peniaze . Skutocne sme si takto kupili 2 vylety. K pyramidam a plavbu lodou. vsetko bolo v poriadku prisiel po nas autobus a cestovali sme k pyramidam mali sme osobnu delegatku kedze sme boli jedniny slovaci v autobuse. Nedaleko hotela sa nachadza obchod s roznymi suvenirmi ale aj vyletmi. Majitel hotela si hovori Honzo a mal plno zositov do ktorych mu ludia pisali ako boli spokojny s jeho vyletami . Pripisali sme to tam tiez. :) čítať celú recenziu
Robo, Košice
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 20.07.2012 Prečítané 1393-krát
84 %
Tento hotel môžme iba doporučiť. Mezabudnite si určite zobrať so sebou kvalitnú slivovicu, je to predsa iná krajina aby ste nemali žaludočné ťažkosti ich voda nie je pitná ale každý deń dostanete vodu originál zabalenú do chladničky. Izby upratujú každý deń,čistota v hotely a na pláži je udržiavaná. Personál je milý ochotný úctivý no nezabudnite na bakšiš Egypťania veľmi málo zarobia takže su dosť odkázaní na nejaké to euro. Celkový dojem z tohto hotela bol nad očakávania, všetkým čo si vyberú tento hotel prajem peknú dovolenku a dúfam,že budú taktiež takí spokojní ako sme boli mi. čítať celú recenziu
Danka, Kežmarok
Termín pobytu: Sep 2011 Recenzia pridaná 26.10.2011 Prečítané 2948-krát
89 %
Dojem z tejto dovolenky (koniec októbra)bol výborný.Odporúčam svojej rodine aj neznámym... Bola to super dovolenka. Rady: bakšiš dávať len za službu. čítať celú recenziu
Anna, Košice
Termín pobytu: Apr 2011 Recenzia pridaná 18.05.2011 Prečítané 3424-krát
89 %
Kúpanie v lagúne super, ale dosť prudké klesanie, preto s malými deťmi neodporúčam. Respektíve ani nie pre neplavcov. V Egypte je mnoho pláži s pozvoľným klesaním a o deti sa nemusíte báť. Aj v lagúne sa dá šnorchlovať a je tam dosť bohatý vodný život.Výhoda blízkosť centra, ušetríte na taxíkoch, ktoré sú aj tak lacné. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Feb 2011 Recenzia pridaná 05.04.2011 Prečítané 4379-krát
100 %
Z tohto hotela som si odniesla príjemné zážitky a vrelo doporučujem všetkým.Ináč boli sme dosť sklamané zo Sakaly tá je celá rozbúraná robí sa kanalizácia takže všade špina .Tak skoro si asi neposedíme v kaviarničkách na vonku,ale i napriek tomu mám Egypt veľmi rada a dúfam že sa čoskoro vrátim a rozhodne už iba do tohto hotela.Ináč počas nášho pobytu tu neboli žiadní ruskí turisti tak možno aj preto bolo všetko OK. čítať celú recenziu
Eve
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 31.08.2009 Prečítané 2186-krát
84 %
Tento hotel odporucam tym, ktory maju rady dobru stravu, prijemny personal ci na plazi alebo v restauracii a kludne stravenu dovolenku. CK spomina nepravidelne vecerne programy no ja som sa stretla len s pravidelnymi, kazdy vecer nieco, co bolo prijemne prekvapenie. Program bol na urovni, ponukal aj "mini' prgram pre deti a potom pre dospelych. čítať celú recenziu
Lenka K., Košice
Termín pobytu: Aug 2007 Recenzia pridaná 29.01.2008 Prečítané 2634-krát
89 %
Na to že sme mali byť v 4* Sea Gull hoteli a dostali sme 5* Sunrise Resort pretože náš bol po príchode už plný, to bola nádherná svadobná cesta a určite by som nemenila za inú destináciu, určite odporúčam skúsiť všetko čo ponúka Egypt od Pyramíd-boli sme vo vnútri Cheopsovej-neskutočný zážitok, po šnorchlovanie, potápanie, výlet lodou na ostrov, egyp. múzeum v Káhire a taktiež vidieť beduínov či fatamorgánu, povoziť sa na štvorkolkách v púšti pri západe slnka všetko stojí za to a určite by som chcela ešte vidieť iné čo sme nestihli ako Luxor. čítať celú recenziu
Stefan H., Sabinov
Termín pobytu: Júl 2007 Recenzia pridaná 31.08.2007 Prečítané 2228-krát
85 %
Skusim sa tam dostat aj na buduci rok lebo sa nam tam pacilo. Programy a vylety na more - proste sen :)) čítať celú recenziu