78%
Hodnotenie
78%
Hodnotenie
Egypt Egypt
 Egypt, Hurghada, Makadi Bay  Egypt, Hurghada, Makadi Bay

Makadi Palace recenzie 

Makadi Palace recenzie 

3:50 h
22 °C
22 °C
22 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
549 €
549 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 73 %
Poloha 80 %
Šport a zábava 72 %
Izby 75 %
Strava 72 %
Personál 80 %
78%
Celkové hodnotenie
1609 recenzií
Radka
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 27.02.2019 Prečítané 473-krát
100 %
Hotel síce starší, takisto aj zariadenie hotela, ale všade čisto, super reštaurácie, najúžasnejšie raňajky a hlavne tie ich koláčiky - odporúčam. Personál vždy usmiaty, milí ľudia. Areál prekrásny, vždy čistučký. Pláž s korálovým podložím, treba obuv do vody, ale koraly sú prekrásne. Absolvovali sme výlet k pyramídam, safari na štvorkolkách. čítať celú recenziu
Mgr. Alena Grondžák Pechová
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 23.07.2018 Prečítané 913-krát
83 %
V Egypte sme boli štvrtýkrát, ale tento hotel bol najlepší, výborná strava a milý personál či v jedálni, alebo obsluha v bare a pri bazéne. Izby priestranné a čisté. Výhodou tohto hotela je, že je tam väčšinou dospelá klientela, takže pokoj a kľud. Ja doporučujem, boli sme v júni a pre veľký úspech si to v októbri zopakujeme. Moji synovia si našli super kamarátov, ktorí tam pracujú ako obsluha, sú to šikovní a pracovití ľudia. čítať celú recenziu
Alexandra J.
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 15.04.2018 Prečítané 1164-krát
100 %
Do Egypta cestujem niekoľko rokov, prejdených mám už veľa miest, hotelov, no odkedy som navštívila hotel Makadi Palace, vraciam sa už len tam, napriek tomu, že hotely ležiace pri hoteli Makadi Palace som navštívila už všetky, ani jeden nebol tak úžasný. Skvelý hotel, úžasný personál, program zabezpečený pre deti i dospelých počas celého dňa, večer rôzne vystúpenia úplne zdarma - čo sa v 90% hotelov pripláca za program, v tomto máte všetko. Dokonalá dovolenka pre ľudí, ktorí chcú relaxovať a zároveň si aj užiť. Jediné, čo budete riešiť je, aký krém si dáte na seba. :) Odporúčam! čítať celú recenziu
Peťa a Marek
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 02.10.2017 Prečítané 1294-krát
90 %
Hotel nie je vhodný pre deti, nie je tam pozvoľný piesočnatý vstup do mora. Od letiska je hotel cca 30 minút autobusom. Ubytovaní sme boli hneď po príchode, do izby nás odprevadil zamestnanec hotela, poukazoval nám ju. Aj pri odchode domov, sme mohli ostať v izbe až do odchodu na letisko. Pred hotelom množstvo malých obchodíkov, kde majú naozaj úplne všetko. Aj lekáreň. Bazénov je veľa, aj plavecký, areál hotela čarovný ako v paláci. :) Určite odporúčame a my sa tam ešte vrátime. čítať celú recenziu
Peťa
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 13.09.2017 Prečítané 2226-krát
100 %
dovolenka v tomto hoteli bola super. nemáme jedno negatívum. čítať celú recenziu
Jozef Ď.
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 07.09.2017 Prečítané 2106-krát
90 %
v Makadi Palace sme boli prvý krát, ako aj v Egypte a s rezortom sme boli veľmi spokojný, krásne prostredie hotela, poriadne bludisko(mega hotel), slušne zariadené izby, krásne bazény, pomerne slušná strava, občas bol problém s miestom na sedenie pri večeri, ale v globále bolo stravovanie dobré, chválim dezerty, rozdielne ako v europe, ale veľmi chutné. Vždy bol aj večerný program, tak že sme sa vôbec nenudili ani večer. Najväčšia devíza strediska je korálový útes a úžasné šnorchlovanie medzi krásnymi rybičkami, keď sa vám podarí, môžete stretnúť aj korytnačku, rybku Nemo, alebo aj raje, od menších, až po veľké ako stôl, my sme mali to šťastie. Personál berie všimné automatický, odporúčam šetiť jednoeurovky aspoň 40€, ak ponecháte 1€ na posteli, nájdete si každý deň niečo pekné z uterákov, kvet, zvieratko, alebo loďku na vlnách. Celkovo hodnotím veľmi dobre, rád by som sa tam ešte vrátil, ale na viac dní, boli sme na 7dní, ale v podstate ste tam len čistých 6dní. Neodporúčam pre rodiny s malými deťmi, nevhodná pláž, od 10r hore a len pre plavcov. Leteli sme so Sliača a nemali sme žiadne meškanie, na rozdiel od letiska Bratislava. Tak niekedy na budúce v Egypte a Makadi Palace. čítať celú recenziu
Gabriela K.
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 27.07.2017 Prečítané 789-krát
85 %
Pre milovníkov šnorchlovania a potátapania ideálna dovolenka čítať celú recenziu
Renča
Termín pobytu: Mar 2017 Recenzia pridaná 25.05.2017 Prečítané 1966-krát
80 %
Hotel je starší, ale plne funkčný. Izba veľká priestranná. Bazény 7000 m² hovoria za všetko. More plné rybičiek, super šnorchlovanie. Strava na výbornú. Ani nie 3 mesiace a padám zase. :-) Tomuto hotelu nie je čo vytknúť. Doterných Arabov si netreba nevšímať, ale to sa časom naučíte. Za malý bakšiš je o Vás postarané. :-) čítať celú recenziu
Ľubomir R.
Termín pobytu: Oct 2016 Recenzia pridaná 27.10.2016 Prečítané 2353-krát
95 %
Krasne prostredie, velke ciste izby, vynikajuca strava, moznost veceriat v ala carte restauraciach s vybornou obsluhou, vecer program a muzika, na kazdom rohu terasy s obcerstvenim, more sice plytke, na snorchlovanie vynikajuce, na mole moznost plavania v hlbokej vode, ciste plaze so slnecnikmi a lehatkami, cvicenie ako zumba, strecing kazdy den na trave a poobede taktiez, cvicenie vo vode. Krasne bazeny pozdlz celeho priestoru, stravovanie je moznost si obsadit stol vonku popri bazenoch, grilovane speciality. čítať celú recenziu
Ivana L.
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 07.09.2016 Prečítané 802-krát
90 %
izby boli pekné,no neohúrili čítať celú recenziu
Katarína Z.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 03.08.2016 Prečítané 783-krát
75 %
Izba bola cista, klima v plnej prevazke, uteraky menene 2x denne. Teraska orientovana do arealu hotela s peknym vyhladom. čítať celú recenziu
Janette
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 25.07.2016 Prečítané 885-krát
83 %
Transfer do hotela krátky, ubytovaní sme boli hneď. Prišli sme v noci, čakalo nás aj občerstvenie. Pláž pred hotelom s korálovým podložím, treba obuv do vody o kúsok ďalej piesková, čo je super. Každý deň aerobic vo vode, zumba, vodné pólo atď. Večer diskotéka s programom, veľa barov a reštaurácií. čítať celú recenziu
Bebe
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 18.07.2016 Prečítané 880-krát
90 %
Hotel je vhodny pre kazdeho, kazdy si tam najde svoje. Transfer z letiska Hurghada trval asi pol hodiny. Ubytovani sme boli hned ako sme prisli, dostali sme aj welcome drink. Areal hotela bol nadherny, vsade cisto. Bazeny boli dva obrovske so zakutiami. Kazdy vecer bol nejaky zaujimavy animacny program (brusne tance, fakir,...). čítať celú recenziu
Patrícia
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 20.08.2015 Prečítané 984-krát
67 %
Hotel je cca 20km od letiska. Cesta bola rýchla. Hneď po príchode do hotela nás ubytovali. Keďže sme prišli cca o 01:00 v noci, tak sme šli hneď spať. Ráno nám trochu trvalo, kým sme našli reštauráciu (je to obrovský areál). Pláž bola v pohode, kľudná. Obuv do mora nutná! Vždy sme boli ráno na pláži od cca 8:00 do 12:00, poobede pri bazénoch. Z hotela chodí 2x denne autobus (zadarmo) do Hurghady. Dá sa tam dobre nakúpiť. čítať celú recenziu
Lucia Bednárikova
Termín pobytu: Feb 2015 Recenzia pridaná 22.02.2015 Prečítané 684-krát
96 %
Boli sme veľmi príjemne prekvapení, nechodíme veľmi na all inclusive dovolenky, takže sme ani nevedeli, čo máme očakávať. Komplex hotela je obrovský, s krásnymi záhradami, bazénikmi, postavený naozaj vo veľkom štýle. Hotel má síce ca.500 izieb ale nemáte pocit že ste v preplnenom hoteli. Samozrejme, my sme cestovali vo februári, v sezóne je určite viac ľudí. Super bolo, že hotely boli navzájom poprepájané, takže sa dalo ísť okúpať aj do hotela vedľa, kde bol napr. vyhrievaný bazén a pod. a dojem veľkého priestoru sa ešte umocnil, nemali sme pocit, že sme zavretý v malom hotel. komplexe. Pekné bolo, že Makadi Palace sa nachádza na okraji hotel. komplexov, takže sa dalo vyjsť úplne von na "púšť" a vidieť ako krajina vyzerá bez zástavby. Pre nás ako stredoeurópanov fascinujúce. Bohužiaľ sme sa nemohli zúčastniť žiadnych výletov, náš syn mal alergiu, nevedeli sme zistiť najprv z čoho, nakoniec sme vymenili izbu, personál nám bez problémov vyšiel v ústrety. Bolo to klimatizáciou, to ale nechcem kritizovať hotel, lebo nikto iný problém nemal, syn je sledovaný na alergológii, len sa nám predtým ešte nikdy nestalo, že by mal takúto reakciu. Možno je to aj tým, že sme sa zrazu ocitli v Afrike, kde je úplne iná klíma. Boli sme aj u hotelového lekára, starostlivosť na úrovni. čítať celú recenziu
Ján B.
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 15.09.2014 Prečítané 2756-krát
57 %
Prvý dojem po príchode na hotel bol veľmi dobrý. Všade čisto, všetko upravené skrátka fajn. Izbu sme mali priestrannú, veľkú s balkónom smerom do záhrady, no pohodička. Šok pre mňa nastal, keď som prišiel k moru a uvidel som po odlive asi 150m pred sebou k modrastej vode len kamenisté dno, ktoré sa tiahlo asi 1km po pobreží. Nevedel som, či sa mám smiať alebo plakať. čítať celú recenziu
jana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 19.08.2014 Prečítané 1504-krát
63 %
Starsi, nechcem sa opakovat, cisty, krasna zahrada, nelogicka architektura, dost dlho nam trvalo, kym sme sa zorientovali v spleti mostov cez klukate bazeny a nasli cestu k moru a spat, su aj skratky, aby to netrvalo 20minut, strava prisposobovana Europe - ziadna baklava, na ktoru sme sa tesili, ani raz nam nevymenili pradlo! Napriek staznostiam, uteraky vzali, ale vratili ich az podvecer, takze ak sme prisli poobede, nebolo sa do coho utriet. Na izbe fen, ktory ma vsak slaby vykon, ak mate dlhe vlasy, v tom vlhku mali problem uschnut. chaos vladol na obede aj veceri, casto si nebolo kam sadnut, odporucam a la cart, ale kvoli kludu, nie kvoli jedlu, animacie som si nevsimla, bol tam len nemecky miniclub pre deti. Uzasne koraly - nemozni turisti, ktori vstupuju do ohradenych zon a dupu po koraloch alebo krmia ryby. Na plazi dostatok lezadiel, vsetci si obsadzuju pri bazenoch. Tam je naviac casnikov. Chapem, ze v tejto krajine je baksis normalny, ale nechapem preco by som ho mala davat dopredu, aby si ma vobec niekto vsimol. Nie sme narocni, boli sme aj v Tunise v 3+hoteli, ale od 5+by som cakala naozaj viac. Vrchol, ktory ma naozaj rozhneval. Je jasne, ze kava je v retauracii v kazdom hoteli nic moc, ak chcete presso, stoji 4 eura! Tolko som neplatila ani v Parizi na Eifelovke! A navyse chutilo zrovna tak hnusne ako v restauracii. čítať celú recenziu
simi
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 07.07.2014 Prečítané 1522-krát
80 %
Hotel Makadi Palace vrelo odporúčam, bola som v Egypte prvý raz a rada sa opäť vrátim. Hotelový komplex je dostatočne veľký s množstvom reštaurácii (do niektorých je potrebné sa deň vopred objednať) a bazénov. Odporúčam objednať sa vzhľadom na nemennosť jedál a malý výber v hlavných reštauráciách. Možnosť pohybovať sa aj vo vedľajších hoteloch. Prístup do mora nie je pozvoľný, ale čistota vody a podmorský svet mi to plne vynahradili. Zapáčilo sa mi to až tak, že sme si zaplatili výlet - šnorchlovanie na mori. čítať celú recenziu
Peter A., Bratislava
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 09.11.2012 Prečítané 1273-krát
93 %
Hotel odporúčame všetkým, možno menej rodinám s deťmi - aspoň nie s tými malými. Väčšie deti, ktoré vedia plávať môžu do sýtosti pozorovať farebné rybičky. čítať celú recenziu
Jana A., Bratislava
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 09.11.2012 Prečítané 887-krát
84 %
Dovolenku sme si veľmi užili. Prvýkrát sme boli v Makadi a môžeme iba odporúčať. čítať celú recenziu