Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Makadi Bay Egypt, Hurghada, Makadi Bay

The Makadi Palace recenzie 

The Makadi Palace recenzie 

Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Makadi Bay Egypt, Hurghada, Makadi Bay
Teplota vzduchu: 34 °C
Teplota vody: 28 °C
Pláž: 0 m
Dĺžka letu: 3:50 h
Od letiska: cca 0:30 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

04.12.2022 - 11.12.2022, 7 nocí, All inclusive

od 497 €

LEN UBYTOVANIE

26.11.2022 - 03.12.2022, 7 nocí, All inclusive

od 236 €

Dostupné termíny

Odporúčanie 67 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 68 %
Izby 72 %
Strava 67 %
Personál 78 %
Tibor B., Senec
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 09.11.2012 Prečítané 839-krát
91 %
Veľmi sa nám páčilo, fantasticky sme si oddýchli, vychutnali si skvelú kuchyňu. Na výletoch sme neboli, ale viem, že ich tam dosť veľa ponúkali. Čítať celú recenziu
Jan H., Trencin
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 09.11.2012 Prečítané 818-krát
85 %
Skvelý hotel s dobrými službami. ETI ponúka širokú ponuku výletov, Niekoľkokrát denne ide aj shuttle bus do Hurghady. Čítať celú recenziu
Alexandra R., Bratislava
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 08.11.2012 Prečítané 895-krát
96 %
Kľudný hotel vhodné pre tých, ktorí si chcú oddýchnuť. Zistili sme, že môžeme pohodlne platiť aj Eurami a netreba si ich silou-mocou meniť za egyptské libry. A odporúčame vyhnúť sa dovolenke v čase ramadánu. Vtedy sú služby predsa len slabšie. Čítať celú recenziu
Elena K., Bratislava
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 07.11.2012 Prečítané 2197-krát
100 %
My sme boli extrémne spokojní. V Egypte sme boli 3 x a prvýkrát v Makadi. Radi sa - konkrétne sem - vrátime. Čítať celú recenziu
Ivica K., Bratislava
Termín pobytu: Apr 2012 Recenzia pridaná 07.11.2012 Prečítané 683-krát
85 %
Celkový dojem bol určite dobrý. Užili sme si to a oddýchli sme si. Ak idete v lete, nezabudnite na opaľovací krém. Treba ho často používať. Inak sa spálite, ako my...Človek si to ani neuvedomí, je to zradné pre pofukovaní vetra. Čítať celú recenziu
Petra P., Lozorno
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 07.11.2012 Prečítané 619-krát
93 %
Veľmi sa nám páčilo, lebo sme nepotrebovali nikam chodiť, takže nám nevadilo, že to bolo troška od ruky. Na oddych, ktorý sme my potrebovali, to bolo super. Čítať celú recenziu
Peter K., Bratislava
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 07.11.2012 Prečítané 526-krát
98 %
Hotel s dobrými službami a pekným zariadením, veľký areál a dosť možností. Čítať celú recenziu
Anna H., Samorin
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 06.11.2012 Prečítané 520-krát
96 %
Mega komplex, ale zasa veľmi príjemný. Bez problémov odporúčame a radi by sme sa ešte raz vrátili. Bol veľmi dobrý pomer cena výkon. Čítať celú recenziu
Michal, Bratislava
Termín pobytu: Oct 2011 Recenzia pridaná 22.11.2011 Prečítané 3224-krát
27 %
Na pláži chodili obsluhovať / kola , pivo.../ na drzovku chceli 5 Eur. Keď si nedal viac sa u teba nezastavil!Na Makadi je veľa slušných hotelov ktoré sme vyskúšali a kde sme boli spokojní / napr. Surise royal, Prima life, Iberotel/ Čítať celú recenziu