Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Sahl Hasheesh Egypt, Hurghada, Sahl Hasheesh

Tropitel Sahl Hasheesh recenzie 

Tropitel Sahl Hasheesh recenzie 

Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Sahl Hasheesh Egypt, Hurghada, Sahl Hasheesh
Teplota vzduchu: 32 °C
Teplota vody: 26 °C
Pláž: 0 m
Dĺžka letu: 3:50 h
Od letiska: cca 0:30 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

16.11.2022 - 23.11.2022, 7 nocí, All inclusive Superior

od 734 €

LEN UBYTOVANIE

20.11.2022 - 27.11.2022, 7 nocí, All inclusive Superior

od 371 €

Dostupné termíny

Odporúčanie 89 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 80 %
Izby 88 %
Strava 87 %
Personál 92 %
Lina
Termín pobytu: Jún 2022 Recenzia pridaná 24.06.2022 Prečítané 0-krát
55 %
Hotelove sluzby na velmi zlej urovni. Personal hlavne vrcholovy je velmi arogantny a neprijemny. Hotel 2/3 zaplneny domacimi (a velmi neslusnymi). Urc stym treba pocitat. All stravovanie nie je az tak all. Za vela veci sa doplaca (napr.zmrzlina v stanovenom case sa podavala cca 2 x za pobyt,vzdy bol akoze pojazeny stroj,ale za peniaze bola vzdy). Velmi arogantne a nevsimavo vystupuju zamestnanci voci detom... A najvacsie minus je plaz... velmi, ale velmi spinava a more cca 500m len po kolena vo vode.... Z mola moznost zaplavat si asi tak, ze pri vstupe je velmi vela domacich neplavcov s vestami,ktori vas jednoducho nepustia do vody... Ak sa vam ich aj podari zdolat tak nasnorchlovanie mozete zabudnut... vsade mrtve koraly bez jedinej farby... Najskaredsia plaz a more v Egypte!!!!!!!!!!!!!! Čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 02.10.2017 Prečítané 972-krát
83 %
Pekný hotel (aj keď by sa už možno hodila rekonštrukcia), ochotný personál, super strava. Veľmi pekná piesočnatá pláž, more čisté. Krásne prostredie. Možnosť kúpať sa aj v plytkej vode alebo vstup do mora z móla. Pre mňa veľmi pekná, kľudná dovolenka. Čítať celú recenziu
Štefan s kamarátmi
Termín pobytu: Máj 2017 Recenzia pridaná 01.10.2017 Prečítané 1313-krát
97 %
Krásny hotel s pekným a udržiavaným nábytkom, okolie hotela udržiavané a všetko bolo zabezpečované pre pohodlie dovolenkárov. Strava a čistota na vysokej úrovni. Hotel si plne zaslúži päť hviezdičiek. Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Už som bol v Egypte 15 krát v rôznych hoteloch a tento hodnotím ako najlepší, v ktorom som doteraz bol. Čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 16.07.2017 Prečítané 881-krát
77 %
Bol som v Egypte viackrát, ale nikde som sa nestretol s takým množstvom domácej klientely. Bez zveličovania tu majú asi 90% zastúpenie, ozaj len veľmi ťažko nachádzate cudzincov. Chodia tu húfne celé rodinné klany, kde na 2 dospelých pripadajú v priemere 3 deti a to sú väčšinou všetky do veku 6 rokov. Veľa je tu kojencov, neskutočné ako ich všade vláčia ako mačence, aj večer o 23 h s nimi vysedávajú v bare. Mobilné decká sa naháňajú, vrieskajú a rodičia ich absolútne nesledujú. V noci o 2 h je ich počuť na chodbe, trieskajú dvermi, pištia. Menili sme kvôli tomu 2 krát izbu a skúšali inú časť hotela aj poschodie, ale je to márne, sú všade a správajú sa rovnako. Potvrdili nám to aj iní, tiež sa moc nevyspali. Ak sa sem vyberiete, doporučujem štuple do uší. Cez deň je samozrejme vreskot tiež všade, pri bazéne, v reštaurácii, na pláži, na móle. Všade sú deti, to je prirodzené, ale tú ich boli húfy a rodičia ich nechali robiť, čo chceli… Pritom sme tam boli v čase ramadánu, myslím, že v tomto hoteli našli niečo, prečo sem chodia a zahraniční turisti tu po zlých skúsenostiach už prestatú chodiť. Niekomu môže vadiť, že plávať sa vlastne dá až po absolvovaní 200 m po móle, kde nie je žiadne občerstvenie a len pár ležadiel. Milovníkom šnorchlovania, potápania nedoporučujem tento hotel pre málo pestrý podmorský život v jeho dosahu. Strava je priemerná, personál nevtieravý, snaživý. Po tom, čo sme zažili, by sme sa sem už nevrátili, aj tak chodíme vždy inde, pôjdeme do Egypta znova a dúfam, že toto bola len výnimka, kde sa koncentruje domáca klientela s početným detským osadenstvom a nie nastávajúci trend aj v iných hoteloch. Tento hotel určite nedoporučujem ľuďom, ktorí chcú v kľude relaxovať a do postele chodia skôr ako o 2 h v noci. Boli sme na 2 týždne a so zľavou 60%, tak aspoň že sme nevyhodili viac peňazí za takúto dovolenku, lebo naozaj to nestojí za tie peniaze. Čítať celú recenziu
Annemary
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 16.06.2017 Prečítané 702-krát
87 %
Mala som moznost porovnat hotel s inymi v Egypte aj Turecku...hotel je krasny, cisty, personal ochotny, hlavne pri pool bare a v restauracii....problemy sme mali s uterakmi na vonkajsie lezadla, niekto nam jeden ukradol a nebolo mozne sa dohodnut, aby sme ho nemuseli pri odchode zaplatit. Davajte si preto na take veci pozor. Vsetko bolo fajn - strava, prostredie, az dokedy neskoncil ramadan...za dva dni prislo do hotela asi 1000 domacich....nedalo sa kupat v bazenoch, boli preplnene a v restauracii to bolo no....svojske. Hotel odporucam, ale ustrazte si termin ramadanu, oplati sa vam to. Čítať celú recenziu
štefan a kamaráti
Termín pobytu: Máj 2017 Recenzia pridaná 31.05.2017 Prečítané 662-krát
100 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie a aj pre zdravotne postihnutých. Transfer z letiska zabezpečený v trvaní asi 20 minút. Ubytovanie bolo okamžité. Bazény výborné, pre detí bolo všetko zvlášť. V dobe pobytu väčšina hostí boli Egypťania s rodinami tak ako v minulom roku. Počas pobytu som nezažil žiadny problém. Každý večer pekný kultúrny program na dvoch miestach. Čítať celú recenziu
Mária B.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 18.08.2016 Prečítané 379-krát
100 %
úžasný hotel, skvelý personál, všetko tip top, strava, izba, hotel, okolie, plaž a vynikajúci a milý personál. Jediné mínus domáca klientela. Velikánske plus milí a úslužní čašníci. Čítať celú recenziu
Stanka
Termín pobytu: Oct 2013 Recenzia pridaná 07.10.2013 Prečítané 2961-krát
80 %
Krasny novy hotel hned pri plazi, do mora sa islo cez 250m dlhe molo - to bola jedina nevyhoda. Personal velmi priatelsky a zdvorily. Prostedie krasne, zahrada nadherna, v restauracii stale cisto. izby boli vzdy ciste , uteraky menene kazdy den. plazove uteraky k diskozicii kazdy den ciste. more bolo krasne- z mola isli schody do krasnej azurovej laguny. Čítať celú recenziu
Žaneta
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 30.06.2013 Prečítané 2457-krát
97 %
Veľmi pekný nový hotel. Sú potrebné boty do vody, ale mólo už dokončujú, už je možno aj otvorené. Nevýhodou je že je vypustená polka bazénu aj jacuzzi, ale keďže more je krásne a teplé bazén netreba :) Strava pestrá, vyberie si každý. Personál milý a ochotný. Čítať celú recenziu
Marian
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 11.06.2013 Prečítané 2116-krát
80 %
Novy hotel pekny, cisto. Vedla stoji hotel premier a ten bol este krajsi. More pekne, ale Marsa Alam je cistejsia. Koral pekny, pekne ryby, ale ako vravim Marsa urcite na potapanie lepsia. Je tam klud, vedla stoji hotel premier a este jeden co prave dokoncovali. Kludna dovolenka a ani rusa som nestretol. Čítať celú recenziu
Rudolf D., Bratislava
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 14.07.2012 Prečítané 1955-krát
51 %
Boli sme sklamani, lebo na dovolenku sme isli k voli moru a nie kupat sa v preplnenych bazenoch, kde na pocudovanie boli povolene rozne nafukovacie predmety, Cestovna kancelaria nas absolutne neupozornila o problematickom pristupe k moru.Napisali iba do vouchera ze tam nie je vybudovane molo.Nakolko je tato destinacia nova, pytali sme sa ako tam je - bola nam referentkou vychvalena. Boli sme viackrat v Egypte, nikdy sme molo nepotrebovali. Čítať celú recenziu
maria p., kosice
Termín pobytu: Apr 2012 Recenzia pridaná 09.06.2012 Prečítané 2489-krát
78 %
velmi dobra dovolenka ziaden Rus velmi sme si oddychli lebo bol tam pokoj a aj ochota personalu bola uzasna Čítať celú recenziu