Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada

AMC Royal Hotel & Spa recenzie 

AMC Royal Hotel & Spa recenzie 

Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada
Teplota vzduchu: 34 °C
Teplota vody: 28 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 11 km
Nákupné možnosti: 10 km
Dĺžka letu: 3:50 h
Od letiska: cca 0:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

24.11.2022 - 02.12.2022, 7 nocí, All inclusive

od 572 €

LEN UBYTOVANIE

01.09.2022 - 08.09.2022, 7 nocí, All inclusive

od 237 €

Dostupné termíny

Odporúčanie 54 %
Poloha 65 %
Šport a zábava 67 %
Izby 73 %
Strava 63 %
Personál 78 %
Dana
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 10.07.2019 Prečítané 136-krát
17 %
More asi 1 km len po kolená. Vôbec sa nedalo kúpať. Vstup cez mólo tiež otrasné. V bazéne samý Arab. Jedlo otrasné. Na izbách špina a šváby. V celom rezorte boli prevažne len Arabi. Na druhý deň sme odišli do iného hotela, kde bolo super. Na stránkach sú super fotky, ktoré nezodpovedajú realite. Zavádzajú ľudí s popisom rezortu. Čítať celú recenziu
Anonym
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 18.08.2018 Prečítané 404-krát
43 %
Uz sa sem nikdy viac nevratim, vsade Arabi, plaz katastrofa. Hotel celkovo dobry. Personal ochotny, izby ciste. Ked si chcete uzit dovolenku len pri bazene, tak ok, ale inac neodporucam. Vsade Arabi - v bazene, v mori, vsade a este su aj drzi. Jeden bazen so smyklavkou. Na plazi nie je piesok, len kamene a spina. Rano more nie je, pride az okolo 14 h. Hrozne. Čítať celú recenziu
Katuša
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 30.06.2014 Prečítané 1455-krát
83 %
Hotel rozlohou menší, ale čistý a udržiavaný. Hlavne personál ochotný. Je tam 1 bazén na plávanie, 1 detský a jeden, ktorý slúži len pre okrasu - sú tam malé osvetlené fontánky, ktoré vyniknú hlavne večer. 2x do týždňa sa podáva večera pri pláži v plážovej reštaurácii, kde sa podávajú grilované jedlá. Čítať celú recenziu
Mária Durkajová
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 14.08.2013 Prečítané 1326-krát
83 %
Hotel je krasny, cistý, jedlo výborne, hoci ovocia bolo trosku pomenej, cakala som sirsi výber. :) Izby krasne, hlavne ciste, kazdý den upratovane. uteraky menene. Všetko bolo krasne, super, akurat more ma trochu sklamalo. asi cca 300 m mozno aj viac, je voda iba po kolena. potom az si mozte zaplavat. :( Keby nebolo tohto nedostatku, ktorý bol iba jeden. :) urcite by som sa tam vratila. :) Čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 02.07.2013 Prečítané 1433-krát
67 %
Hotel je velmi pekny. Je to 2. rocna stavba. Nechutila nam strava, ktora bola jednotvarna, velmi malo ovocia a jedla vzdy rovnake. Ak bolo maso tak ho vzdy podaval kuchar, ktory ked ho nakladal na tanier ako pre macku sa tvaril velmi dolezito. zenam jeden kus maska, chlapom dva. Čítať celú recenziu
Denis Žák
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 29.05.2013 Prečítané 1400-krát
87 %
Krásny nový hotel so super službami.. Pri príchode Vás očarí krásna hotelová recepcia. Izby sú európskeho štýlu, všetky s výhladom na more a s balkónom s pekným posedením. V izbe bolo všetko, čo bolo potrebné. Krásna veľká kúpelka, postel, tv, pohovka, minibar v rámci AI (každý deň doplnaní nealkom a minerálkou) rýchlovarná konvica (káva, mlieko, cukor), všetky izby na kartu.. V hoteli sa nachádzajú 2 reštaurácie, obe v ramci AI.. Jedna veľká, kde bývali každý den tematické večere, a druhá talianska s pizzou, cestovinami, šalátmi atd... So stravou sme boli veľmi spokojní, vždy bolo z čoho vyberať.. Pláž bola krásna, čistá.. Vstup bol prevažne cez mólo.. (btw hotel má najdlhšie mólo v Hurghade) More pekné čisté, plytké a vhodné hlavne pre rodiny s deťmi. Kto sme však chce prísť kôli šnorchlovaniu tak moc dobre nepochodi, pretože sa tu nenachádzali žiadne koraly ani živočíchy ( čo nám pravdupovediac vyhovovalo) Bazén bolo čistý, s pool barom.. Personál bol veľmi milý, pozorný a profesionálny.. :) Klobúk dolu.. V hoteli sa na nachádza tiež sisha bar, lobby bar (každý večer hráva huslista alebo klavirista), disco, mini beach bar, pool bar,detský klub (vsetko v rámci AI), dalej spa, beuty centrum, limuzine service, nakupná pasáž... Animátori boli tiež super.. Hotel má síce menší areál ale úplne stačil, všetko bolo aspon super po ruke.. Čo viac k tomuto hotelu dodať? Určite všetkým odporúčame, bez rozdielu veku, bola to krásna dovolenka, plná krásnych zážitkov.. Radi by sme sa tam vrátili, ale naše pravidlo nepustí.. (nikdy nie 2x na to isté miesto) :) Tak krásnu dovolenku prajeme a pozdravujte od nás... :) Čítať celú recenziu
Palo
Termín pobytu: Apr 2012 Recenzia pridaná 29.01.2013 Prečítané 1789-krát
87 %
Do hotela sme pricestovali v noci a boli sme príjemne prekvapení. Hala bola krásna, všade čist a všetci okolo nás boli veľmi milí. Hotel nemá veľmi veľa izieb a preto sa tam dalo celkom dobre orientovať.Jediná nevýhoda bola, že je tu príliš veľa Rusov. Boli sme cez nemeckú CK, ale v tomto hoteli sme sa veľmi po nemecky nedohovorili. S angličtinou problém nebol. Čítať celú recenziu