Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada

Sentido Mamlouk Palace Resort recenzie 

Sentido Mamlouk Palace Resort recenzie 

Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada
Teplota vzduchu: 34 °C
Teplota vody: 28 °C
Pláž: 0 m
Nákupné možnosti: 20 km
Dĺžka letu: 3:50 h
Od letiska: cca 0:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

05.12.2022 - 12.12.2022, 7 nocí, All inclusive

od 629 €

LEN UBYTOVANIE

04.12.2022 - 11.12.2022, 7 nocí, All inclusive

od 313 €

Dostupné termíny

Odporúčanie 91 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 88 %
Izby 87 %
Strava 90 %
Personál 93 %
Martin
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.06.2014 Prečítané 1380-krát
77 %
Hotel pekný, čistý a hlavne nový. Veľká vstupná hala s recepciou, cez ktorú sa prechádza rovno k bazénom, popri ktorých sa tiahnu ubytovacie komplexy. Personál ochotný. Pláž pekná s ležadlami, ktoré si treba ísť skoro ráno obsadiť. Pre nás jediná nevýhoda - uzatvorená pláž ostnatým drôtom z oboch strán, takže môžete zabudnúť na dlhé prechádzky po pláži. More čisté, teplé, ale nie až tak priezračné. Od hotela sa tiahne hotelové mólo, na konci ktorého je úplne priezračná voda s malými rybkami, super miesto na amatérske potápanie so šnorchlom. Určite odporúčam výlet na Paradise Island (ostrov) s potápaním, kde je more ako v Karibiku. Čítať celú recenziu
Timea Bilková
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 19.05.2014 Prečítané 1129-krát
87 %
Hotel je naozaj krásny. Pláž je pekná, teplé more. Izby boli veľmi pekné s úžasným výhľadom na bazén, alebo boli izby s terasou, ktoré viedli hneď do bazéna. Hotel bol trocha ďaleko od centra, ale chodievali malé autobusíky, s ktorými ste sa mohli odviesť, kam ste chceli. Kúsok od hotela bolo veľké nákupné centrum SENZO, kde si môžete nakúpiť, čo chcete. Čítať celú recenziu
simona
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 01.08.2013 Prečítané 915-krát
77 %
Hotel aj personál v pohode, malé nedostatky na izbe - tečúci záchod. Dobrá strava, dosť miesta v reštaurácii. Pekná pláž, čisté more. 100% služby. Výhrady mám len k nadmieru hlučnej diskotéke v hlavnej budove, ktorá trvala - podľa vôle ruských turistov - aj do ranných hodín. Čítať celú recenziu
Denisa, Slovensko
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 609-krát
65 %
Odporucam.. aj ked si myslim ze hotel by sa mal zlepsit.. co sa tyka recepcneho... od 6rana sme cakali na izbu do 14.00hod. A nepomohlo nic.. a takisto ti co nevedia anglicky tak je to pre nich velmi zlozita komunikacia.. co sa tyka aj wifiny aj vsetkeho... Wifi do izby stoji 30eur na 6dni.. daju vam taky papierik a tam si zadate do mobilu cislo a heslo a uz to funguje aj na plazi,.... zdarma wifi je len v objekte... t. j. dole pri jedalni... Čítať celú recenziu
Kristína
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 28.07.2013 Prečítané 963-krát
87 %
Mne osobne sa tam velmi pacilo. Bazeny a more boli super . Izby boli vzdy upratane . Dohovorili sme sa tam v pohode. Bolo tam vsetko, co ku dovolenke patri. Najviac mi tam chybala vecerna zabava boli tam len diskoteky pre male deti. Bolo tam malo miesta na sedenie. Recepcia bola nadherna, more bolo krasne cistucke a teple. Proste uplne super dovolenka. Čítať celú recenziu
Jojka,Martin
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 28.07.2013 Prečítané 850-krát
80 %
Hotel bol velmi krasny, udrziavany a cistucky. Bolo tam vsetko, co k dovolenke patri a potrebujete pre oddych. Personal bol maximalne priatelský a ochotný. Jedine, co mi tam vadilo, bolo malo miest na posedenie vonku na terasach . Chybala mi tam zabava. Čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.07.2013 Prečítané 1009-krát
87 %
Hotel je krásny, čistý a obrovský. Vždy čistý areál . Pri bazéne a na pláži vždy čisto. Recepcia tiež krásna a čistá. Je jedna reštaurácia, kde sa podávajú raňajky, obed aj večera. My sme mali v AI 4 A la carte reštaurácie-ázijská, orientálna, talianska a mexická a vo všetkých výborne varili. Mohli sme si vybrať z viacerých ponúk predjedla, polievky, hlavného jedla a dezertu. Čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 15.07.2013 Prečítané 959-krát
97 %
Hotel bol krásny, všade bolo nádherne upravené okolie hotela. Príjemné prostredie v reštaurácii aj v baroch. Bolo veľmi príjemné večerné posedenie na terase. Majú veľmi milý, sympatický a zhovievavý personál. Sú vďační za každý peniaz a potom vás s väčšou úctou obslúžia a zapamätajú si vás. Čítať celú recenziu
Stacho
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 15.07.2013 Prečítané 807-krát
80 %
Hotel je vhodný aj pre náročnú klientelu, uspokojí najmä rodiny s deťmi a seniorov. Krásne prostredie hotela, veľmi dobre udržiavaný areál s bohatou zeleňou a bazénovým komplexom. Hosť sa tu skutočne cíti výborne, bez obmedzenia, plne využívajúce všetky služby. Čítať celú recenziu
anna, Púchov
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 27.06.2013 Prečítané 537-krát
71 %
priemer... odporúčam nedávať čašníkom všimné, pretože zrejme očakávajú ďaleko viac a 1-2 USD tiezrejme spôsobili, že nás obchádzali, neobsluhovali a boli drzí a arogantní, čo sme v EG ešte nezažili... Čítať celú recenziu
petra, martin
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 25.06.2013 Prečítané 898-krát
24 %
Nikdy viac, slováci prosím tomuto hotelu sa radšej vyhýbajte. samý zlodení ak sú Vám vaše veci cenné nechodte, v našom autobuse bolo asi 40 ľudí z toho 3 prišli o notboky, 6 asi o fotáky, 5 o tablety a asi 10 o peniaze tak si to radšej rozmyslite, pretože zamestnanci hotela sú v tom. Čítať celú recenziu
kkk1
Termín pobytu: Sep 2011 Recenzia pridaná 15.06.2013 Prečítané 1025-krát
70 %
Hotel patrí medzi tie novsie s mnozstvom izieb,najlepsie si vybrat izbu niekde uprostred komplexu, aby ste nemali daleko na pláz, ani do hlavnej budovy na stravovanie,personál milý, dalo sa dohodnut.ked sme tam boli práve malovali altánky pri bazénoch, tak sa nedalo vsade pohybovať, ale stačilo to. Celkový dojem z komplexu čistý, a udrziavaný. Čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 27.05.2013 Prečítané 1237-krát
60 %
už dosť opotrebované a hlučné izby ,strava slušná, bazény dobré,pláž preplnená,dotieravý predajci,moc ruskej a domácej klienteli.Domácu klientelu uprednostňujú pri obsluhe a ta Vám vie dobre zneprijemniť pobyt svojím aj hlučným správaním.Veľa komárov! Čítať celú recenziu
Ivana Gondova Manovska
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 22.05.2013 Prečítané 1411-krát
70 %
Ubytovanie super, kazda izba rovnaka v peknej zahrade. Bazeny s toboganmi. Jedno minus, plaz umela laguna - piesok, pozvolny vstup do mora ale nie cista voda ako v Egypte ma byt. Za cistou vodou sa musite vybrat na vylet lodou. Personal necaka baksis, ale velmi dobre si vas zapamataju ak im ho date. Čítať celú recenziu
Helena Dziaková MVDr.
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 16.05.2013 Prečítané 1128-krát
90 %
Vynikajúci hotel, čo sa týka čistoty a personálu. Priestranné izby. Strava bola až nadmieru, myslím, že každý si tam mohol nájsť to, čo uznal za vhodné. Vznikajúce ovocie, zmrzliny a zákusky od výmyslu sveta. Ďakujem aj za príjemnú dovolenku a za výbornú cenu pobytu. Čítať celú recenziu
Helena zelmanová
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 16.05.2013 Prečítané 1403-krát
90 %
Super dovolenka, všetko na úrovni služby strava pekný čistý hotel, čo mi trochu vadilo bolo veľa ľudí na pláži hlavne dopoludnia, dobré animácie možnosť výberu výletov,odporúčam!!! Delegát veľmi ochotný, kedykoľvek sa na neho môžete obrátiť a pomôže vám. Bazény a okolie čisté každý večer dôkladne vyupratujú . Čítať celú recenziu
Denisa
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 19.04.2013 Prečítané 975-krát
77 %
Naozaj sme boli v tomto hotely spokojní a pochodili sme už viac menej dosť hotelov či už v Hurghade, alebo aj na Tabe. Tento hotel môžem odporučiť naozaj všetkým vekovým kategória. Hotel je upravovaný, pláž čistá, akurát nevýhodou pre nás bolo to, že hotel neleží na otvorenom mori. Dostatok lehátok aj aktivít. Hotel sa nachádza v menšej nákupnej zóne, takže je sa kde ísť aj prejsť a popozerať. Kto pozná Egypt vie čo môže od takých hotelov očakávať. My sme boli za skvelú cenu, takže spokojnosť. Čítať celú recenziu
Alex B.
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 29.01.2013 Prečítané 1731-krát
83 %
Hotelom sme boli doslova očarený. Krásny areál, všade čisto, usmievavý a ochotný personál. Všetko od začiatku klapalo. Rýchli check-in. Ak mal niekto nejaký problém na izbe, veľmi rýchlo reagovali a daný problém odstránili. V čase, keď sme boli na dovolenke, tu bolo veľa Rusov, ale nejako nám nevadili.Nechápali sme niektoré negatívne recenzie. Je fakt, že počas večera do izieb doliehal hluk z večerného programu, ale keď je človek na dovolenke, trocha hluku snáď nezaškodí. Čítať celú recenziu
Silvia K., Zlate Moravce
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 21.08.2012 Prečítané 1293-krát
78 %
Môj dojem ja som bola velmi spokojná ale bola som cez azur raizen a v živote už nikdy zakaždým chcú meniť hotel ktorý ste si zaplatili a vybrali sú dohodnutý z hotelovým personálom na recepcii.Odporúčam sa nedať a bojovať za ten hotel ktorý ste si zaplatili mi sme si ho vybojovali trvalo to cca8h. Čítať celú recenziu
Luboš K., Bratislava
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 24.07.2012 Prečítané 1415-krát
40 %
Neodporúčam-hotel hodný 2hviezdičiek-bol som s rodinou v Carribean Soma Bay 5plus a Pyramisa Desole 5-neporovnateľné Čítať celú recenziu