85%
Hodnotenie
85%
Hodnotenie
Egypt Egypt
 Egypt, Hurghada, Sahl Hasheesh  Egypt, Hurghada, Sahl Hasheesh

Albatros Citadel Resort recenzie 

Albatros Citadel Resort recenzie 

3:50 h
32 °C
32 °C
26 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
499 €
499 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 88 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 78 %
Izby 88 %
Strava 85 %
Personál 87 %
85%
Celkové hodnotenie
1098 recenzií
bredo
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 04.09.2019 Prečítané 70-krát
63 %
Tesili sme sa opat na velky navrat, ale potom sama zmena ci bary, posedenie, lobby, vznikli nove restauracie, da sa to prezit, co sa pokazilo, je priliv Ukrajincov, total plny hotel, to nikdy nebolo, na plazi slnecniky obsadzovat 6:30, sluzby hotela sa stali len povinnostou. Este by sme sa vratili, ale budeme dost premyslat. Celkovo Albatros siet a ich fungovanie, plnka, budu peniaze. Vznikla disco na plazi pod priestormi hotela robena pre bohatych chlapcov z okolia a Hurghady, ktori tam ficia za nevestami a vstup maju autami priamo na plaz v nocnych hodinach, posedenie okolo mariny pristavu,... v ramci vecera. Skoda, bol to lepsi hotel. čítať celú recenziu
Topoľček
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 24.07.2019 Prečítané 64-krát
87 %
Nádherný hotel postavený z ručne vytesaných prírodných koralových kameňov z okolitých hôr rozložený terasovite nad plážou a pobrežím, asi 20 km južne od Hurghady, 17 km od letiska. Z každej izby je výhľad na more, z toho pramení aj obrovská rozľahlosť hotela, na šírku mal cca kilometer. To nevadilo, lebo pláž sme mali priamo pod oknom, ani reštaurácia nebola ďaleko, najhoršie, keď sa pokazila karta na vstup do izby, stačilo priložiť k mobilu a karta sa znefunkčnila a museli sme šliapať 10 min. peši na recepciu, aby nám ju odblokovali. Sú tam 4 reštaurácie, 3 bazény, vonkajšia vírivka. Strava bola klasická, raňajky veľmi bohaté, nič im nechýbalo, obed bol len v jednej reštaurácii, medzinárodnej, na večeru sa dalo objednať aj do marockej reštaurácie Tajin, bolo to v rámci programu all inclusive. Jediné negatívum boli pláže, zdali sa byť piesočnaté, ale v mori bolo kamenisté dno, iba jedna lagúna mala piesočnaté dno, ale tam bolo najviac turistov, ale bola tam nádherná fauna, plávali okolo farebné rybičky. Bol to nádherný rezort, ktorý spĺňa najvyššie kritériá, pekne udržiavaný, všade palmy a kvety, každý večer program, v lobby bare koncert, diskotéka alebo v amfiteátri tanečný program, každý si mohol vybrať, čo ho zaujímalo. čítať celú recenziu
Topoľček
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 24.07.2019 Prečítané 0-krát
0 %
Nádherný hotel postavený z ručne vytesaných prírodných koralových kameňov z okolitých hôr rozložený terasovite nad plážou a pobrežím, asi 20 km južne od Hurghady, 17 km od letiska. Z každej izby je výhľad na more, z toho pramení aj obrovská rozľahlosť hotela, na šírku mal cca kilometer. To nevadilo, lebo pláž sme mali priamo pod oknom, ani reštaurácia nebola ďaleko, najhoršie, keď sa pokazila karta na vstup do izby, stačilo priložiť k mobilu a karta sa znefunkčnila a museli sme šliapať 10 min. peši na recepciu, aby nám ju odblokovali. Sú tam 4 reštaurácie, 3 bazény, vonkajšia vírivka. Strava bola klasická, raňajky veľmi bohaté, nič im nechýbalo, obed bol len v jednej reštaurácii, medzinárodnej, na večeru sa dalo objednať aj do marockej reštaurácie Tajin, bolo to v rámci programu all inclusive. Jediné negatívum boli pláže, zdali sa byť piesočnaté, ale v mori bolo kamenisté dno, iba jedna lagúna mala piesočnaté dno, ale tam bolo najviac turistov, ale bola tam nádherná fauna, plávali okolo farebné rybičky. Bol to nádherný rezort, ktorý spĺňa najvyššie kritériá, pekne udržiavaný, všade palmy a kvety, každý večer program, v lobby bare koncert, diskotéka alebo v amfiteátri tanečný program, každý si mohol vybrať, čo ho zaujímalo. čítať celú recenziu
Gabi
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 17.06.2019 Prečítané 356-krát
90 %
Architektúra hotela je neskutočná. Po prílete (cca okolo 14:00 h) dobre organizovaný transfer z letiska, vrátane príjemného a ukecaného sprievodcu od letiska po hotel. Ubytovanie cca do pol hodiny vrátane privítacieho drinku na recepcii. Tí, ktorí dali do pasu "bakšiš", dostali lepšiu izbu asi za 15 minút v blokoch pri bazéne. Ostatní sme boli ubytovaní v bloku 5, ďalej od stravovania, ale zato priamo pod piesočnou plážou, kde chodili všetci, ktorí chceli šnorchlovať a plávať. Batožinu, ako aj hostí na izby, hotel dopravoval. Pri odchode (nočné hodiny) nás z recepcie zobudili a taktiež zabezpečili dopravu batožiny na recepciu. Reštaurácie klimatizované, amfiteáter, kde sa konali priebežne večerné programy (podľa nás veľmi slabé), doprava v areáli zabezpečená hotelovým autobusom. Hotel strážený strážnou službou pri vstupe do areálu, pri vstupe do hotela a na začiatku a konci pláže. Večerné programy boli každý deň iné a na inom mieste (amfiteáter, živá hudba v bare alebo pri lagúne, disco). V priestoroch hotela sa nachádza nákupná pasáž. z nášho pohľadu na tak krásny hotel jedna katastrofa (možno cca 6 obchodíkov). čítať celú recenziu
Dr. Zuzana K.
Termín pobytu: Mar 2019 Recenzia pridaná 15.04.2019 Prečítané 318-krát
90 %
Krásne priestranné izbe, čisté, voňavé. Chutná strava, čerstvé ovocie a zelenina. Ochotný personál, priateľská atmosféra. čítať celú recenziu
Demo
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 19.07.2018 Prečítané 2125-krát
60 %
Izba - pre navstevnikov zo SR uplne najhorsie izby, pavilony co najdalej od hlavnej restauracie a v prerabanych priestoroch. Strava fadna, skoro stale to iste bez moznosti vacsieho vyberu. Inych cudzincov ubytovavaju v pavilonoch 1, 2, 3 a Slovakov a Cechov 5, 6, 7, 8 - otrasna diskriminacia. Ten, kto bol 1. krat v Egypte alebo necestuje a doteraz bol len na Lipne alebo v Senci, si urcite pochvali, ludia ktori cestuju, sa tam uz nikdy nevratia. Delegat totalne neochotny, cele zle. Nemali by ste vobec tento hotel predavat!!! čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 23.09.2017 Prečítané 1544-krát
93 %
Hotel má priestranné izby s veľkým balkónom a výhľadom na more. V izbách je chladnička. každý deň doplňovaná pitnou vodou resp. pepsi kola a sprite, trezor a samozrejme dobre fungujúca klimatizácia. Občas sme mohli z balkóna sledovať aj delfínov plávajúcich v otvorenom mori. V hoteli funguje aj vlastná doprava mini autobus z izby či už na recepciu, alebo na pláž Marina cca. každých 5 minút. Personál v hoteli bol stále usmievavý a vďačný, zvlášť v hlavnom bare a na pláži Marína. V prvej polovici dovolenky bolo v reštaurácii veľa domácich turistov možno aj 75%, čo mi trochu vadilo, no po ich odchode to bolo už v pohode. Tematické večere či už Taliansku, alebo Brazílsku hodnotím prívlastkom TOP. Hotel má aj nádherne situovaný bazén a prekrásne more je nezabudnuteľné. Podmorský svet pri koraloch je prenádherný, je to zážitok na celý život! Celkovo hodnotím dovolenku veľmi pozitívne a teším sa a verím, že sa sem ešte vrátim aj s rodinou. Citadel Azur Ďakujeme! čítať celú recenziu
Erik
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 26.10.2016 Prečítané 1878-krát
47 %
Nakoľko bol Egypt mojím vysnívaným letoviskom, veľmi sme sa na dovolenku tešili. Nakoľko sme do hotela dorazili v raných hodinách (06:00), bolo potrebné na recepcii čakať. Izby sme mali dostať okolo 10:00, no napokon nás ubytovali až o 14:30. Medzi tým sme sa prešli po okolí, bolo celkom pekné. Po obdržaní izby sme neverili vlastným očiam. I keď bola izba veľká, poriadok v nej zaručene nebol! Kúpeľňa bola v katastrofálnom stave (človek od toho moc nečakal, nakoľko ide o starší hotel, no nedalo sa to prehliadnuť!). Všeobecne toalety neboli vôbec udržiavané, na pláži už ani nehovoriac! Čo sa týka stravovania, jedlo mali výborné. Toto bolo asi jediné pozitívum za celý pobyt na našej dovolenke. Večerné programy boli priemerné, netrval dlho. More krásne čisté, avšak pláže nie moc udržiavané, špina, kam ste sa len pozreli. Do tohto hotela by sme sa už určite nevrátili. čítať celú recenziu
Niki
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 20.10.2016 Prečítané 894-krát
100 %
Veľká spokojnosť...hotel krásny...čisto...pláž nádherná. Program úžasný každý večer. Všetko bolo super. Doporučujem tento hotel...boli sme už viackrát v Egypte a spokojnosť ako vždy. Nie je čo vytknúť. Najväčšia výhoda, že od letiska je to kúsok. čítať celú recenziu
mamuna
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 31.07.2016 Prečítané 656-krát
83 %
Rozľahlý komplex, strava sa polepšila, veľmi veľa domácich Arabov okupovalo areál, čo bolo cítiť aj na službách v hoteli, ak ste prišli neskôr na raňajky, obed atď, mali ste problém si nájsť miesto na sedenie, celkovo hodnotíme hotel ako príjemný, ak by tam nebolo toľko Arabov!!!!! čítať celú recenziu
Sia.K
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 02.10.2015 Prečítané 830-krát
83 %
Hotel nádherný vytesaný do skál z kameňa a mušiel. Ako z rozprávky. Veľký rozsiahly komplex. Izby krásne veľké priestranné. Každý deň doplnená chladnička nealko džúsmi a pivom. Keďže sa jedná o hotel All inclusive plus, všetko zadarmo. Ala carte reštaurácie tiež zdarma, vždy ale dopredu rezervovať. Chlapi nutne dlhé nohavice. Hotel najlepší za 5x pobytu v Egypte. Strava výborná, každý si vybral za nášho pobytu dostatok aj ovocia. Mäso super šaláty cestoviny proste všetko. Zákusky výborné, ale osobitne je tam aj cukráreň, ktorá je otvorená od 11h do 17h, podávajú tam výbornú kávu viac druhov a zákusky a torty naj naj naj sacher torta famózna. Wifi zdarma. Pláž krásna dostatok ležadiel všade nebolo treba obsadzovať. Vstup do mora je aj pre neplavcov, ale aj pre dobrých plavcov. My šnorchlujeme, tak sme so prišli na svoje. Krása... úžasne videli sme korytnačky, murény, nádherné ryby a chobotnicu. Animačné programy na veľmi dobrej úrovni. Personál veľmi ochotný, snažil sa, klobúk dole. Až bude možnosť, vrátime sa určite. Transfer z letiska cca 40 minút. Je to hotel v púšti okolo nič. Do mesta premáva za 5eur na osobu hotelový bus 2 x denne. Ale v hoteli sú obchody, tiež aj lekáreň. Tento hotel odporúčam. čítať celú recenziu
didi
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 09.10.2014 Prečítané 2409-krát
100 %
Do tohto hotela sme sa vratili uz 2.krat a predpokladam, ze sa tam urcite este vratime. Ak niekto hlada nadheru v mori, nemusi si v Egypte zaplatit vylet na ostrov Giftun ci Mahmeju. Staci sa ubytovat v tomto hoteli a ta nadhera vas caka priamo na plazi. Keby som mala tomuto nadhernemu vytknut, nenajdem nic. Mozno len to, ze to nie je hotel pre deti, pre neplavcov, ale hlavne pre snorchlistov. Kedze sme tam boli 2x a oni si to vazia, sluzby kt. sme dostali boli navyse. Vlastny vyber izby, okamzite ubytovanie, aj ked bol hotel plny. Kazdy den ovocie, kolace a aj pivo v izbovej chladnicke. exkluzivitu ako Bora Bora si dovolit nemozeme, preto sa do tohto hotela vraciame. Predstavuje exkluzivitu a nadherne more za podmienok, kt. si clovek moze dovolit :), urcite odporucam. čítať celú recenziu
Renáta
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 01.08.2014 Prečítané 1959-krát
90 %
Prekrásny uzavretý rozsiahly hotelový komplex postavený z koralov cca asi 15-20 minút od Hurgady, izby sú postavené terasovite do kopca, hotel pripomína skôr malé prístavné mestečko ako hotel, pláž je rozsiahly s prekrásnymi koralmi, jediná chyba, ktorú má, je zle vyriešená klimatizácia v loby bare, nakoľko je postavený z koralov pravdepodobne vsadili na prirodzenú klimatizáciu, ktorá nefunguje, ventilátory nestačia ventilovať horúci vzduch, takže je tam dosť dusno. čítať celú recenziu
Štefan
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 01.07.2014 Prečítané 1908-krát
100 %
Po príchode o 7:30 na hotel sme hneď dostali izbu a mohli sme isť na raňajky. Hotel je rozsiahly, umiestnený v kopci, všetky izby sú orientované na more a východ, postavený z prírodného kameňa. Vysoko hodnotím prácu architekta a stavbárov. Izby sú obrovské a čistota na vysokej úrovni. Strava pestrá, obrovské množstvo po celú dobu výdaja. Pláž a more čisté každodenne udržiavané. Každý si mohol nájsť svoje miestečko, kde ho nikto nerušil. Ležadlá voľne po celý deň, nikdy neboli všetky obsadené. Animácie cez deň, večerný hudobný program a program v obrovskom amfiteátri na veľmi dobrej úrovni. Personálu veľké množstvo, boli ochotní a milí, nepožadovali bakšiš. S dovolenkou v tomto hoteli som bol maximálne spokojný a doporučujem ho aj iným, ale každý, kto má záujem dovolenkovať v tomto hoteli, musí mať aj slušnú fyzickú prípravu, ale to hlavne záleží na bloku, v ktorom bude ubytovaný. Každý dovolenkár musí mať aj trochu orientačných schopností, lebo inak sa o dosť viac nachodí. čítať celú recenziu
ZUZANA
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 17.06.2014 Prečítané 1354-krát
80 %
Krásny hotel, všetky izby z výhľadom na more, strava vynikajúca, odporúčam Mózart café - skvelé zákusky, more super na šnorchlovanie, pláž má 1,8 km, takže nie je preplnená, animačné programy každý večer aj počas dňa, 3 bazény a 6 víriviek, turisti-prevažne Rusi, Nemci. čítať celú recenziu
Pavol
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 06.06.2014 Prečítané 1280-krát
80 %
Super relax, nevhodné pre deti, pre neplavcov, strava na slabšej úrovni, dosť ruskej klientely, ktorá znehodnocuje kvalitu hotela. Hotel je postavený zo skál morského dna, na ktorom hotel stojí. Skaly obsahujú množstvo fosílií ktoré sú nádherné, ale to si nikto nevšíma. Hotel pôsobí príjemne. Klobúk dole architektovi. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 19.08.2013 Prečítané 2693-krát
70 %
Hotel bol krásny, celkovo pôsobil veľmi honosne, z balkóna sme mali krásny výhľad na more. Tento hotel je podľa mňa pre tých, ktorý si chcú užiť pokojnú dovolenku na pláži. Ja som sa tu nudila, pretože na pláži neboli žiadne atrakcie. Hotel je celkovo dosť odrezaný od mesta, takže večer sme sa ani nemali ísť kam pozrieť. Žiadna promenáda ani nič podobné. V hoteli sú síce nejaké malé obchodíky so suvenírmi a podobne, ale je to veľmi predražené, a preto odporúčam kupovať darčeky alebo niečo radšej na letisku. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 09.08.2013 Prečítané 1705-krát
83 %
Je to krásny rezort, v ktorom si každý nájde svoje miesto, kde mu to najviac bude vyhovovať. Sú tam rôznorodé pláže, umelo vytvorená zátoka, kde je betónové dno, lagúna, kde je piesok a veľa rybičiek (je tu krásne prostredie na šnorchlovanie), miesta s korálovým podložím a pre tých, ktorý uprednostňujú bazény aj tie sú tri. Tým, že je rezort roztiahnutý popri pláži, nikde nie je veľa ľudí, takže ani v lagúne nie je plno. Boli dni, keď nás tam bolo 9 ľudí. Boli sme s malým dieťaťom (bude mať 3) a nemali sme žiaden problém ani s kúpaním, presúvaním sa a ani s jedlom. Všetkého bolo dostatok a výbornej chuti. Jediné mínus v strave by som videla, že nevedia grilovať, všetko bolo spálené. Inak bolo všetko ok. Čo sa týka izieb, tie boli nádherné, priestranné a všetky s výhľadom na more a veľkou terasou, dokonca aj zo sprchy, kde tečie chlórovaná voda sa pozeráte na more. Bola to naozaj skvelá dovolenka, kde by sme sa určite ešte aspoň raz chceli vrátiť. čítať celú recenziu
Lucka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 07.08.2013 Prečítané 1475-krát
93 %
Hotel vyzeral presne tak isto, ako na obrázkoch v katalógu cestovnej kancelárie. Výhľad na more priamo z izby, pláž hneď vedľa hotela. Služby na vysokej úrovni, priateľskí a zhovorčiví ľudia. Jedlo chutné, veľa druhov jedál na výber. Celkovo sa nám dovolenka páčila, určite sa tam vrátime znova. čítať celú recenziu
didi
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 18.07.2013 Prečítané 1420-krát
80 %
Nadherny hotel, s krasnym morom a este krajsim podmorskym zivotom. aj ked si neviem predstavit takuto dovolenku s detmi, bol tam velmi zly vstup do mora, pod koralmi jezkovia, bola tam sice vytvorena umela laguna ale bola vzdy preplnena. chodili sme sa kupat a snorchlovat kusok od hotelovej plaze kde bol najlepsi vstup do mora, na plazi bar, kde si mozete dat osviezujuce mojito alebo vsetko na co si len spomeniete. madrace vam ihned po prichode k lehatku donesu. citila som sa tu naozaj ako na luxusnej dovolenke. po prichode do hotela, ziadne cakanie, okamzite sme boli ubytovani a mohli cerpat ultra all inclusive. jedlo uzasne, aj ked obcas som uz nevedela co si vybrat. vecere sme travili v talianskej restauracii, kde som ochutnala tie najlepsie cestoviny v zivote. vecer ziva hudba, vodna fajka, diskoteka (aj na plazi 1xkrat). urcite sa sem este vratime a podla moznosti co najskor. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia