80%
Hodnotenie

Grand Resort Hurghada recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Hurghada
27 °C
teplota vzduchu
25 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 82 %
Poloha 80 %
Šport a zábava 77 %
Izby 83 %
Strava 75 %
Personál 82 %
80%
Celkové hodnotenie
7312 recenzií
Viera P.
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 14.08.2019 Prečítané 0-krát
80 %
Hotel je starší, ale veľmi dobre udržiavaný, pekné prostredie, veľmi dobrá strava. Hlavne chcem pochváliť a vyzdvihnúť obsluhujúci personál..... veľmi milé, slušné správanie s veľkým dôrazom na spokojnosť klienta. Taktiež cesta aj transfer bol absolútne bez problémov, všetko bolo zorganizované na veľmi dobrej úrovni.... jediné, čo ma zamrzelo, že som si nevšimla dôležitú informáciu – neviem, či tam bola uvedená, alebo som len bola nepozorná - že hotel sa nenachádza priamo na pláži, ale že sa musí chodiť cez cestu do dcérskeho hotela, inak pláž bola pekná a príkladne sa o ňu starali. čítať celú recenziu
Katarína G.
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 10.08.2019 Prečítané 0-krát
75 %
Prostredie hotela veľmi čisté a autentické, izby čisté, vždy upratané, uteráky a plážová osuška menená vždy podľa požiadavky. Personál milý i keď niekedy doterný, po malom bakšiše /občas 1-2 eurá/ veľmi úslužný. Keďže v hoteli je medzinárodná kuchyňa bez typicky slovenských jedál, nie každý si príde na svoje, mne osobne veľmi chutilo i keď v tých horúčavách by to chcelo širší výber ovocia. Pláž cca 5 min. cez vedľajší hotel, čistá, vždy s voľnými ležadlami a slnečníkmi. Na pivo na pláži treba ísť skôr, lebo i keď je to all inclusive, poobede väčšinou už nemajú. Pri hotelových bazénoch máte stále všetko k dispozícii i keď je tam oveľa viac návštevníkov /pýtam sa, načo si zaplatia dovolenku tak ďaleko k moru, keď čupia pri bazénoch, tie máme aj v Bešeňovej alebo Podhájskej/. V pomere cena kvalita pekná dovolenka. čítať celú recenziu
Katarína B.
Termín pobytu: Apr 2019 Recenzia pridaná 02.05.2019 Prečítané 432-krát
80 %
Hotel Grand Resort je starsi, ale pre mna autenticky a taky, ako som si ho predstavovala. Zariadenie bolo starsie, ale ciste. Izba bola prijemna, postel s baldachynom ako z rozpravky, siroka a velmi dobre sa na nej spalo. Jedlo - velky vyber, prisposobeny Europanom, vzdy sa dalo nieco vybrat. Uzasny vyber peciva a sladkosti. :) Wi-fi len pri recepcii, takze vas nikto nebude len tak otravovat, aspon si odychnete, ako sa patri. V bazenoch asi prebieha postupna rekonstrukcia, lebo jeden bol krasny s novymi kachlickami, dva boli starsie so sem tam vypadanymi kachlickami. Voda 26 st v bazene. K moru sa prechadza cez ulicu a sestersky hotel, ale je to kusok a je to prijemna prechadzka. V aprili sme mali malo ludi, kupat sa uz dalo, teplota vody 23-24 st, teplota vzduchu 27-29 st. Cez den teplucko, vecer som si uz davala nieco na vrch, uz bolo chladnejsie a trochu uz lietali aj komare. Celkovo hodnotim velmi pozitivne, jedine, co ma v Egypte trosku otravovalo, bol personal, ktory sa sice snazil, ale az moc a za vsetko cakali prepitne. Takisto aj ti predavaci v obchodoch a chlapci na plazi, ktori vam chcu pohladat lezadlo a predavaci masazi, rasta ucesov, henna tetovani, fakultativnych vyletov a podobne. Ti su otravni, ale inak som bola s dovolenkou v Egypte a tymto hotelom velmi spokojna. čítať celú recenziu
Monika T.
Termín pobytu: Jan 2019 Recenzia pridaná 30.01.2019 Prečítané 1898-krát
90 %
Veľmi pekný hotel, personál fajn. Strava výborná a to sme chodili len do 2 reštaurácii... vo vnútri hotela ich bolo 5 a vonku na objednávku ešte 5 či 6 - tam sa dalo vopred zajednať miesto a jedlo sa neplatilo iba pitie... ale to sme neskúsili. Izbu sme mali junior suite, nádherná veľká... ale videli sme aj deluxe izby a tie sú tiež priestranné a úplne dostacčujúce. Na izbách bola pláž. taška a uteráky... vymieňali ich každý podvečer... ak sme chceli, nechali sa pred dverami kúpeľne a len ich vymenili. Program v hoteli bol každý večer aj pre decká a potom pre dospelákov... Bazény pri hoteli boli upravované, stále ich čistili... áno, pár malých obkladov z nich chýbalo... mne to nevadilo... 1 veľký a 1 malý boli vyhrievané, ale my sme chodili na pláž... bola blízko cca 200 metrov... kúsok od prístavu, ale nerušilo nás to. Miest - ležadiel na pláži v tomto termíne - január - bolo dosť, voda mala 22 stupňov... takže sme sa aj kúpali. Upratovali na izbe denne a dopĺňali nám pitnú fľaškovú vodu. Ak sa nám minula, tak v hale v lobby bare ( Non stop otvorený) nám dali na požiadanie fľaškovú vodu (bezplatne). Hotel je väčší... my sme si ho pochodili a po 2 dňoch sme sa už orientovali bez problémov... Po príchode... nám poskytli aj večeru... aj keď už bolo po polnoci pár minút. Na raňajkách ponúkali mimo All inclusive čerstvé šťavy... za 2€... boli výborné. Pri večeri, obede vám čašník doniesol pitie, aké ste si priali z All inclusive ponuky, výber bol ozaj dostačujúci. Ešte na izbách je slabšie svetlo, museli sme si zapínať aj malé lampy. Delegát bol ok, aj sprievodca výletmi... My sme sa cítili výborne a plánujeme návrat do tohto hotela v budúcnosti. čítať celú recenziu
Róbert
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 22.08.2017 Prečítané 5059-krát
40 %
Ak si niekto mysli ze tento hotel zodpoveda 5 hviezdam a recenzii na 82% tak sa velmi myli...Dost som bol sklamany z hotela.15-20 rocny Hotel ked bol novy musel byt paradny pre nemcov,ale teraz staci pre slovaka...V celom hoteli je malo svetla v noci aj v restauracii aj v izbe aby sa nevidelo na nedostatky..Pada omietka vsetko stare..Do Hotela treba aj investovat po rokoch..Neviem dost som sa tesil na tento hotel podla fotiek super,ale pred par rokmi ako to bolo fotene a dost som bol znechuteny...Pripravte si vysoky tringelt na personal ,ktory sa na vas velmi tesi volali sme ich pijavice..Uz to zacne hned od prinesenia kufra na izbu..Prichodom na recepciu vas hned oboznamia ak chcete lepsiu izbu 20 eur nechajte panom..12h meskanie priletu a 12 hodinove meskanie odletu..Chaos pri odchode bus neprisiel ani delegat.3x oddialeny let..Nikto nic nevedel...Uzavriem to tak ,ze mohlo byt aj lepsie... čítať celú recenziu
Ivana B.
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 17.08.2017 Prečítané 1477-krát
100 %
Na izbe sme mali denne čisté uteráky a plážove osušky.Na našom poschodí čo boli upratovači,boli velmi milý,usmievavý a fakt,že ked sme prisli po kupaní do izby,bola vždy krásne vyupratovaná. čítať celú recenziu
Svetlana
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 14.08.2017 Prečítané 935-krát
80 %
Hotel a pobyt vsetkym doporucujeme, nam sa pacilo velmi, aj ked az za branami rezortu zacina skutocny Egypt so spinou, neporiadkom a vtieravymi predavacmi. Nam tato autentickost ucarovala čítať celú recenziu
Jana F.
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 07.10.2016 Prečítané 2066-krát
100 %
Rada spoznávam nové miesta,no v tomto prípade rada poruším objavovanie a keď to bude možné tak si to zopakujeme. čítať celú recenziu
Pavel K.
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 12.09.2016 Prečítané 1229-krát
100 %
Mame s manželkou krasne zážitky z tejto dovolenky v Grand Resort a o rok sa sem určite vrátime aj s deťmi. Ďakujeme aj Dovolenka.sme za dobrú cenu odteraz dovolenka len cez nich. Aby som nezabudol pochváliť nášho super delegáta. čítať celú recenziu
Nora Z.
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 01.07.2016 Prečítané 951-krát
90 %
Keby sme mali ísť ešte niekedy do Egypta, určite by sme si vybrali tento hotel ! čítať celú recenziu
Svetlana K.
Termín pobytu: Apr 2015 Recenzia pridaná 13.05.2015 Prečítané 1551-krát
80 %
Dovolenka v tomto hotely bola super,uz teraz vieme,ze sa sem vratime.Hotel cisty a kludny.Personal vzdy napomocny.Uzili sme si najlepsiu dovolenku za niekolko poslednych rokov,prave vdaka dobre vybranemu hotelu a fakultativnym vyletom na ktorych sme boli s agenturou.Mozeme s cistym svedomim odporucit ako hotel tak aj agentúru. čítať celú recenziu
Denisa Švachová
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 06.12.2014 Prečítané 1279-krát
98 %
Najlepšia dovolenka na akej sme kedy boli. Organizácia vynikajúca, delegáti milí a ochotni, personál starostlivý a ústretový, naozaj by zniesli aj modre z neba. Hotel bol jednoducho nádherný a na požiadanie pri príchode vám dali bez poplatkov lepšiu izbu ako ste mali uvedenú v zmluve o kupe zájazdu.Areal hotela je obrovský s množstvom možností. Pláž je neďaleko, lehátka boli vždy k dispozícii, nikdy sa nám nestalo že by sme museli ležať na deke. Čašnici z plážového baru vám ku slnečníku priniesli na čo ste len pomysleli. Vstup do mora bol málinko obťažnejší nakoľko piesok bol dosť hrubozrnný ale dali sa to zvládnuť. Určite odporúčame i výlety ktoré CK organizuje. Ak chcete lacnejšie a nebojíte sa riskovať stavu sa zastaviť v ktoromkoľvek obchodíku a domáci vám ponúknu výlet ako vyšitý. Jednoznačne dovolenka splnila všetky naše očakávania. čítať celú recenziu
DeeDee
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.11.2014 Prečítané 1337-krát
82 %
Nebojte sa zlych recenzii! Do tohto hotela nas presunula CK kvoli pozastavenym letom do Sharm El Sheiku, kedze sme videli recenzie sme sa aj dost bali, tak sme robili vsetko preto, aby sme nasli nejaky iny hotel, ale nakoniec sme museli zobrat aj tento. Boli sme fakt milo prekvapeni. :) Hotel je super, samozrejme, ze musite brat do uvahy, v akej krajine sa nachadzate, takze 5 hviezdickovy hotel v Egypte logicky nebude na urovni 5hviez. hotelu napr. v Europe. Transfer z letiska 10-15minut, fakt chvilocka. Pri ubytovavani sme si pockali, ale vzhladom na pocet prijdenych ludi to bolo logicke. Izby nam zadelili sami, bez tipsov. Dostali sme fakt krasnu izbu, o vyhlad sa bat nemusite, vsetky izby su orientovane na bazeny. Keby fakt nahodou nieco, staci prist na recepciu a vymenit za inu. Pri dostani kluca, sa radsej spytajte nejakeho toho staffu - je to tam dost bludisko. :D Areal hotela krasny, cisty, upraveny (to, ze tam sem tam bola zatreta prasklina omietkou ineho odtiena nas fakt nezaujimalo, uprimne, keby si to neprecitam v recenzii, tak by ma ani nenapadlo si taku sprostost vsimat. Vybavenie pre deti - my sme boli partia mladych ludi, takze jedine, co som si vsimla, bol detsky bazenik. :D Animacie som postrehla len na plazi, vodny gym alebo nejake tancovanie na plazi - pri tom vodnom gyme odporucam nejaku pokryvku na hlavu a tricko - bol presne o 12stej, tak tam riadne pieklo slnko. čítať celú recenziu
Tomas
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.11.2014 Prečítané 802-krát
80 %
Tak v prvom rade musím napísať, že toto bola moja prvá dovolenka v živote, takže nemám, s čím porovnávať a tak. Ale na druhej strane vôbec nerozumiem zlým recenziám. To sú Slováci fakt takí tupí, že si všímajú to, či je kdesi vyblednutá omietka a podobné somariny? No asi áno. Na záver chcem dodať, že tak ako väčšina ľudí nadáva, že hotel je pre nemeckú a ruskú klientelu a že tá sa správa nechutne, tak vás možno prekvapím. Nemcov je tam dosť, je to asi normálne, keďže ETI je nemecká agentúra. Ale najhoršími turistami boli práve Slováci. Keď sme videli ešte v Bratislave na letisku, že s akými ľuďmi budeme v rezorte, povedali sme si, že fajn, mladí ľudia do pohody, aspoň si budeme s niekým rozumieť. No opak bol pravdou. Títo ľudia boli totálne nevychovaní, vulgárni, hlúpi a ešte neviem, ako by som to opísal. Ako príklad napíšem správanie sa asi 22 ročného mladíka zo Slovenska : Mali sme stretnutie s našim delegátom Jozefom, ktorý bol mimochodom asi ten najlepší delegát, akého by ste si mohli priať, toto stretnutie bolo dané 2. deň pobytu na určitú hodinu. Samozrejme, všetci prišli na čas, okrem skupinky podgurážených Slovákov, ktorí mali ešte takú drzosť ísť v strede tohto stretnutia odskočiť si po ďalšie pivo a vrátiť sa s ním naspäť. Vždy, keď sme stretli nejakých slovenských občanov, bol to fakt zážitok, buďto chodili nahnevaní, vulgárni alebo opití a správali sa ako majstri sveta. Tak to je asi tak všetko z mojej recenzie, dúfam, že vám pomôže pri vyberaní tej správnej dovolenkovej destinácie. čítať celú recenziu
Hanka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.11.2014 Prečítané 517-krát
87 %
Riadili sme sa podľa recenzií, báli sme sa, do čoho teda ideme. Ľudia, čo tento hotel vôbec kritizujú, neviem čo sú zač, nechápem, o čo im ide. Zaplatila som si, bola som spokojná! Boli sme pár 23r. chceli sme dovolenku, kde sa nebudeme nudiť a môžem povedať, že TU to žilo, každý večer iný program v rezorte, keď sa vám žiadalo, v pohode, bezpečne ste mohli existovať na pláži aj o polnoci. Pláž, vo dne, v noci - čistučká, voda teplá a priezračná, báli sme sa, že tam budú kamene, no vôbec, len drobulinké, ako sa vchádzalo do vody. Bazén pri hoteli tiež super - teplota vody a aj čistý! Izba vždy uprataná, fungovalo všetko, ako malo. Výhľad na bazén, si môžete, nemusíte priplatiť, my nie sme nároční na to, kde budeme mať otočenú izbu a aj tak pekný výhľad, do čistého parčíku. To, že sa niekomu nezdá ako sú namaľované izby? Smejem sa! Nábytok starší, ale jednoducho to patrilo k tomu prostrediu, k tej atmosfére, bol čistý tak čo ? To je hlavné. Teda aspoň u nás vždy! Upratať chodili každý deň, keď ste chceli aj dvakrát, uteráky čisté - stále. Jedlo? Tam sa hladovať ani nedalo. :D Od zeleniny, ovocia, cereálií, pečiva, ryža, zemiaky, cestoviny, omáčky, polievky, krásne zákusky. No všetko. :) A drinky, pivo, alko, nealko, kávičky, čaj, voda: zdarma všetko pri all inclusive od 10:00 do 00:00 zdarma, pitná voda zdarma vo fľašiach stále. Personál milý, ústretovosť, stále usmiati! Určite skúste fakultatívne výlety! My sme boli 3v1 na Ostrove snov, spojené so šnorchlovaním - zážitok do konca života, vraj aj štvorkolky sú super! :) Proste, ak chcete krásnu dovolenku s deťmi, bez detí, zábavu, romantiku, pekné spomienky: odporúčam, raz sa tam určite vrátim! :) Snáď som pomohla pri rozhodovaní. :) čítať celú recenziu
Rene B., Malacky
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 08.11.2012 Prečítané 1370-krát
98 %
Hotel určite odporúčame. Nemáme žiadne výhrady, nič, čo by bránilo komukoľvek stráviť tu príjemnú dovolenku. čítať celú recenziu
Andrej K., Bratislava
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 08.11.2012 Prečítané 895-krát
93 %
Určite by sme nešli v najvyššej sezóne, lebo ešte koncom septembra bolo veľmi teplo a ceny sú oveľa lepšie po sezóne. A by sme nezabudli - bol tam zákaz kúpať sa hore bez. čítať celú recenziu
Andrea V., Dunajska Luzna
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 08.11.2012 Prečítané 875-krát
98 %
Eti organizuje veľa výletov. My sme vyskúšali ísť šnorchlovať a išli sme letecky do Káhiry. Všetko bolo veľmi dobre zorganizované. Nám sa hotel Grand Resort páči celkov, aj okolie a určite prídeme znova. Pomer cena výkon je super. čítať celú recenziu
Andrej K., Rajka
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 08.11.2012 Prečítané 711-krát
85 %
Naše odporúčanie je spraviť si výlet - plávanie s delfínmi. To bolo naozaj skvelé. A kto má rád kultúru a históriu, tak určite treba navštíviť Luxor, alebo Káhiru. čítať celú recenziu
Oľga D., Bratislava
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 05.08.2011 Prečítané 2997-krát
96 %
Egypt a dovolenka strávená pri Červenom mori sú veľmi obohacujúce. Fakultatívne výlety (Ostrov snov, Karnak, údolie kráľov a beduínska osada na štvrkolkách) nám pomohli trochu pochopiť životnú filozofiu dnešných Egypťanov, ale aj nazrieť do bohatej histórie, ktorá je kolískou civilizácie. Egypt je krajina veľkých kontrastov kde sa snúbi prepych v hotelových komplexoch s biedou v zastrčených uličkách napr. aj v Hurghade samotnej. O to viac si potom človek váži to čo má doma. Navštíviť Egypt odporúčam všetkým, čo sa zaujímajú o históriu a umenie, ale ja tým, ktorí chcú zažiť krásne more a pobyt pri ňom. čítať celú recenziu