82%
Hodnotenie

COOEE Prima Life Makadi Resort recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Makadi Bay
27 °C
teplota vzduchu
25 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 85 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 75 %
Izby 83 %
Strava 77 %
Personál 82 %
82%
Celkové hodnotenie
429 recenzií
Ružena S.
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 03.09.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Izba výborná, strava dobrá, personál veľmi milý a nápomocný. Pláž krásna a udržiavaná. Celkovo hodnotím veľmi kladne. čítať celú recenziu
Gryzly
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 01.10.2018 Prečítané 1211-krát
87 %
Je to starší hotel, ale čistý, ubytovanie v pohode, upratané bolo stále, pláž čistá a pekná, more super aj na plávanie a šnorchlovanie, aktivít veľa aj na potápanie, fitnes bolo dobre vybavené, strava dobrá, v rezorte je pekne a veľa zelene a za tie peniaze bolo super. čítať celú recenziu
Krištiaková Zlatica
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 20.06.2017 Prečítané 1456-krát
93 %
Hotel síce starší, ale všade čisto, krásna, udržiavaná záhrada v celom areáli, strava výborná, každý si mohol vybrať - vynikajúce zákusky, krásna pláž i bazény, vynikajúci obsluhujúci i upratovací personál. Jediný nedostatok - voda v bazéne bola dosť studená. čítať celú recenziu
mima
Termín pobytu: Máj 2017 Recenzia pridaná 30.05.2017 Prečítané 983-krát
77 %
Starší hotel, ale na prespanie (na čo nám na dovolenke slúži) úplne postačujúci, jedlo nám chutilo, bolo z čoho vybrať, jediné, čo sme hodnotili ako negatívum, bolo to, že recepcia a priestor lobby bol fajčiarsky, či chcete, alebo nie, musíte tým priestorom niekoľkokrát prejsť, na naše gusto fajčiarska zóna mala byť oddelene alebo na inom mieste ako je vstupná hala, či chcete, či nie, ste nútení tam byť i s deťmi minimálne pri príchode a odchode, pláž čistá, udržiavaná, pozvoľný vstup do mora, vyhovujúce aj tým, čo chcú len plávať i tým, ktorí túžia šnorchlovať, obuv do vody nie je potrebná, ale pre citlivejších pre komfortnejší pocit odporúčam, animácie na dennom poriadku, dva bary na pláži takisto hodnotím veľmi pozitívne, v jednom sa podával i obed, čiže milovníkom mora nebolo treba chodiť naobedovať sa do hlavnej reštaurácie, ďalší bar pri bazéne, počas nášho týždňového pobytu pri tomto bare 2x hrala živá hudba, personál ústretový, animačný tým takisto dobrý, najviac by som pochválila delegáta, ktorý mal s nami úvodné stretnutie, všetko jasne, zrozumiteľne aj humorne vysvetlil. čítať celú recenziu
Jessica a Monika
Termín pobytu: Máj 2017 Recenzia pridaná 10.05.2017 Prečítané 969-krát
90 %
Voči tomuto hotelu som mala trošku predsudky, lebo som čítala veľa zlých recenzií, ale bola som nesmierne prekvapená. Hotel presiahol moje očakávania. Na dovolenku už len sem pôjdem, zamilovala som si to tam. Celkovo som mala aj voči Egyptu predsudky, ale musím uznať, že to bola najlepšia dovolenka. čítať celú recenziu
Ivan Štefko
Termín pobytu: Feb 2017 Recenzia pridaná 03.03.2017 Prečítané 1878-krát
93 %
Najhorší sú tí ufrflaní, večne nespokojní dovolenkári. Zaplatia 400 eur (po odrátaní poistenia, letenky atď) a očakávajú Maledivy za 3 tisíc. Ak k nim nepatríte, nebudete ľutovať, jedine vám doporučím mať po ruke Antinal a jesť STRIEDMO. Človek totiž do seba nahádže teplé, studené, kyslé, sladké, pikantné a potom sa čuduje, že mu to organizmus vráti.... Výhodou je aj pomerne dosť dobrá klientela, prevažne Cz, Svk, Pol,... takže kľud, až na jednu egyptskú rodinku. :D čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 03.09.2016 Prečítané 1064-krát
93 %
Prileteli sme o 7 rano, hned nam dali naramky, takze po ranajkach sme sa hned ubytovali a vyuzivali vsetky sluzby. Personal mily, usmievavy, jedlo na 1. Co musim vyzdvihnut, v tomto hoteli maju NAJ, NAJ animatorov, vdaka nim sme mali o zabavu od rana do vecera postarane. Detom sa moc pacilo v mini klubiku, detske diskoteky boli zlate, proste naj dovolenka, na akej sme zatial boli. čítať celú recenziu
iudex
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 14.08.2016 Prečítané 680-krát
77 %
Pred 10 rokmi to bol super hotel, nie je zbytočne rozľahlý, má všetko obvyklé vybavenie 5* hotela, ľahko sa v ňom orientuje, má super polohu. Avšak je vidieť, že už má najlepšie roky za sebou, zub času sa podpísal viditeľne. Aktuálne už nezodpovedá 5 hviezdičkám, veľa vecí nefunguje (mnohé ale zrejme pre nižšiu obsadenosť), servis, strava, ubytovanie, vybavenie, všetko bolo tak max. na 4 hviezdičky. Na druhej strane to zachraňuje poloha hotela a krásne more a čo je podstatné, zrejme najkrajšia pláž v Makadi, ideálny vstup do mora (na rozdiel od susedných hotelov, kde boli ostré mŕtve koraly a pri odlive desiatky metrov do vody). Výhodou bola aj menšia obsadenosť, čo sa pozitívne prejavilo v reštaurácii (malé či žiadne rady) i na pláži (vždy voľné ležadlá). Celkovo odporúčam menej náročným klientom, ktorým ide hlavne o more a potápanie. čítať celú recenziu
Darinka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 10.08.2016 Prečítané 425-krát
60 %
Na prvýkrát nám dali neupratanú izbu, museli sme meniť! Izby sú už zastaralé, zrkadlá, okná neumyté, v kúpeľni zápach. Keď dáte upratovačom bakšiš, tak potom máte na posteli aj labute z uterákov! Z letiska za 30 min. Bazény super, animátori tiež. Ale že by sme sa tam ešte raz vrátili, tak to nie. čítať celú recenziu
Anonym
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 1051-krát
90 %
Hotel celkovo hodnotím na výbornú. Transfer z letiska cca 30-35 minút, po príchode sme dostali ubytovanie ihneď, samotný hotel je v krásnom prostredí, je tu veľa zelene, 1 veľký bazén, s rôzne hĺbkou vody, bazéniky pre deti s malým toboganom. V blízkosti hotela nie je možnosť len tak vyjsť na prechádzku, keďže je okolo len púšť. Kto vyhľadáva nákupy - v areáli hotela je zopár obchodíkov so suvenírmi, inak je možnosť transferu do malého mestečka Makadi a do Hurghady. čítať celú recenziu
Petronela a Tina
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 27.09.2015 Prečítané 514-krát
90 %
Ráno, po príchode na hotel sme hneď dostali náramky. Po raňajkách nás ubytovali, veľmi ochotný delegát, vďaka. Izba pôsobila staršie, ale veľmi čistá (upratovanie, výmena osušiek a uterákov každý deň). Pláž nádherná. Čašníci v celom hoteli boli milí, usmievaví, nevtieraví, ochotní, nečakali bakšiš. Strava zodpovedala krajine, bolo z čoho vybrať. Personál pri bazéne, plavčíci a kuchári boli milí a ochotní. Animátori boli veľmi šikovní a zohratí. Jediné, čo vytýkame boli špinavé toalety na recepcii. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 20.08.2015 Prečítané 808-krát
77 %
Hotel nie je nový, ale je udržiavaný. Získal cenu "Top hotel 2014". Po príchode nás ihneď ubytovali. Personál ochotný, usmievavý. Delegát veľmi ochotný, problémy riešené naozaj ihneď. Na chodbách hotela sú galóny s vodou. Pláž čistá, dostatok ležadiel. Veľmi hlasná hudba, až sa bubny vrývajú do mozgu. Po upozorneniach a sťažnosti hudbu stíšili. To bol jediný problém pláže. More čisté. V plážovom bare je bohatý výber nápojov, ale iba s pohárikmi na dva hlty (okrem piva). To isté aj v jedálni. Asi sa boja, že by sme veľa vypili. Obedy v plážovom bare boli suché, aj zelenina neochutená. Ponúkali nám aj vrabčie stehienka, samá kosť. To si asi robili z nás srandu, dať nám na obed kosti, aj keď iba v bare. Denne pizza. Strava v jedálni dobrá, málo ovocia, výborné zákusky. Upratovači izieb si myslia, že bakšiše sú preto, aby dobre upratali a nie preto, že dobre upratali. Ale nenarobili sa. V areáli sú bazény, okolo slnečníky s ležadlami, sú tam možnosti pre hranie detí, aj malé bicykle. Je tam aj telocvičňa, taktiež lekár. Animátori priateľskí, nevtieraví (šípky, aerobik - aj vodný, volejbal, masáže, atď). čítať celú recenziu
Jovana
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 31.05.2015 Prečítané 1084-krát
83 %
Menší hotel ....čo nebolo vôbec na škodu. Ráno si ale aj tak treba na pláži obsadiť ležadlo. Personál je milý ....len večere boli trošku chaotické. Jedlo chutné, bolo z čoho vyberať. Mali veľmi dobré hovädzie mäso. A na raňajky boli super palacinky. More bolo naozaj najlepšie zo všetkého. Vhodné aj pre detičky. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Máj 2015 Recenzia pridaná 27.05.2015 Prečítané 978-krát
73 %
30 min z letiska, potesi po 4 hodinovom nocnom lete, ubytovani hned, hned jedlo, pitie, bezime do mora sa schladit. Areal hotela cisty, klasicky sa staraju o zelen a kvetinky. Na plazi koraly, sem tam sa niekto zrani pri plavani. Moznosti na snorchlovanie nekonecne. Super KIDS CLUB pre ruske deti. Vsetko OK. čítať celú recenziu
Ján Ploščica
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 30.03.2015 Prečítané 223-krát
93 %
Hotel bol málo obsadený (pomohli k tomu novinári, ktorí písali o nepokojoch, ktoré síce boli ale bezpečne ďaleko v Káhire), preto sme si mohli vybrať izbu priamo nad plážou. Všade bolo dosť miesta, či už na pláži, kde sme mali svoje "apartmány" stále tie isté, vo vode bolo veľa miesta, ako aj v jedálni nebolo obrovské množstvo ľudí. Moja partnerka, ktorá nevie až tak dobre plávať si obľúbila šnorchlovanie pri ktorom sme dokonale zregenerovali a zrelaxovali svoje telo a ducha a obaja sme boli z toho unesení. V strede pobytu fakultatívny výlet do púšte plný adrenalínu na štvorkolkách, ťavách pri brušných tancoch, atď., atď. Skrátka super!!! Bola to naša najkrajšia dovolenka! čítať celú recenziu
mimina
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 09.11.2014 Prečítané 2121-krát
70 %
Dobrý večer, nedá mi nenapísať. Bola som v tomto hoteli asi 7-krát, ale poviem vám, veľmi sa to tam zhoršilo. Chodila som sem veľmi rada, lebo je to malý šikovný hotel. Ale už veru nikdy. Veľmi sa tam zhoršila hygiena, WC verejné, na grc, upratovanie na izbe pod obraz boží, a strava fakt jednotvárna. Začali tam chodiť domorodci z celými rodinami a to je úplná katastrofa. Myslím, že to má na svedomí nové vedenie tohto hotela. čítať celú recenziu
Tizula
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.10.2014 Prečítané 1416-krát
80 %
Mám rada takýto tip hotelov, pekne rozložený, žiadne vysoké budovy. Cítime sa v ňom dobre, proste je skvelý. Nájdete tam všetko k tomu, aby ste si oddýchli počas dovolenky. Malé obchodíky, fitnes, wellness, možnosť zahrať si tenis, squash. Najúžasnejšie je, že skoro pri každej izbe je barel so studenou vodou. Nemusíte zháňať vodu, alebo si čapovať do fliaš niekde v jedálni, alebo po baroch. čítať celú recenziu
Anabel
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 18.09.2014 Prečítané 1836-krát
37 %
Hotel nesplna ani 3 * izba obsadena švábmi, kúpelňa sama plieseň. bazény špinavé následkom egyptských hostí a taktiež jedáleň, na večery problém nájsť čistý a prestretý stôl, egyptská klientela bola uprednostňovaná! jediné pozitívum pláž a more. čítať celú recenziu
Natália
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 01.09.2014 Prečítané 1352-krát
93 %
Všetko je úžasné, ja nemám čo vytknúť. Stačí povedať, že som človek, ktorý sa nevracia na to isté miesto, aj keď som spokojná, ale tu sa vrátiť chcem. Hotel vhodný pre malých aj veľkých. Od letiska cca pol hodinky. Prišli sme zrána, náramky nám dali hneď, išli sme sa naraňajkovať a hneď sme mali izby. Bazény sú úžasné, celkovo areál hotela je nádherný, sú tam veľmi milí zamestnanci, usmievaví, príjemní. Odporúčam jednoducho na 100 %. (A to som v Egypte 7. krát) čítať celú recenziu
anna
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 30.08.2014 Prečítané 1215-krát
70 %
Dnes sme sa vratili. Vidiet, ze hotel ma uz nieco zasebou, ubytovanie starsie, moj prvy moment bol sok, ale dovolenka bola super. strava slabsia, je pravda, ze som uz v Egypte zazila lepsiu a pestrejsiu stravu. Personal super, len by mohli mat viac snahy pri upratovani ci izieb, alebo vonkajsku. Plaz bola dobra, hlavne vhodna pre deti. Super osviezenie su vylety, aktivity pre deti aj dospelych. V hoteli je asi 5 obchodov a neda sa vychadzat z hotela, asi 15 min obchodne centrum a delfin house. 30 min od letiska a od centra. čítať celú recenziu