Recenzie hotelov - Kizilot (131)

Najnovšie recenzie hotelov

Crystal Admiral Resort Suites & Spa recenzie

Crystal Admiral Resort Suites & Spa

Turecko - Side - Kizilot

+
87% Majka

01.10.2017

Samotný hotel a taktiež areál super, v bazénoch čistá voda, výber z množstva toboganov, len vstup do mora trošku náročnejší a pre neplavcov prudké klesanie, neodporúčam pre rodiny s malými deťmi. U nás pokojnosť. Hlavne dostatok ležadiel ako pri mori, tak aj pri bazénoch. Izby na úrovni, upratovanie taktiež, milý personál. Strava spokojnosť, bohatý výber. Jedna nevýhoda - cca 2 hodiny transfer z letiska.

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Serra Palace recenzie

Calimera Serra Palace

Turecko - Side - Kizilot

+
70% Monika

04.09.2017

Do hotela sme isli 2 hodiny, co bola katastrofa, izba bola len 3 postele a boli sme 4, bazeny - nechcem to tu ani opisovat, co tam domaci robili, fuj, v detskych bazenoch voda studensia ako v normalnych bazenoch, najlepsie, co tu asi bolo, bola strava, aj ked sa to stale opakovalo, bola som tu aj pred dvoma rokmi, nevedala som si to vynachvalit, ale za dva roky to kleslo uplne, urcite by som sa sem uz nevratila.

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Serra Palace recenzie

Calimera Serra Palace

Turecko - Side - Kizilot

+
63% didi

27.08.2017

Prvy dojem jedna velka katastrofa, po prebdenej noci nas rano o 8 nedokazali ubytovat. Zevraj az po 14:00... s tym, ze dostaneme plesnivu izbu sme naozaj neratali, takze sme ju reklamovali (stahovanie kufrov hore dole fuf), ale budis, vybavili sme. Prvy dojem fakt zly, hotel posobil pochmurne a recepcia s retro nabytkom tiez nepridali na nalade. V restauracii bol neskutocny smrad, cize chut do jedla nebola ziadna. Dzus nechutil ako dzus, ale ako chemikalia. Na plazi, ale aj v hoteli, bolo prilis vela domacich. Jedine, co bolo pozitivne, tak more krasne, ciste, teple. Paradny bol vylet na safari a jeepy. Bar na plazi a jedla celkovo vyzerali aj chutili dobre, len smrad nas odradil. Musim vsak pochvalit este dvoch casnikov, ktori boli mili a vzdy nas ochotne obsluzili. Upratovali nam kazdy den, fejky predavali cca 15 min od hotela, v okoli hotela sa nedalo nikam vyjst. Bazeny zhodnotit neviem a ani atrakcie pre deti, nakolko som prisla kvoli moru. Vecerny program nebol az tak zly a miestami sa vydaril.

prečítať si celú recenziu
Sea Planet Resort & Spa recenzie

Seaden Sea Planet Resort & Spa

Turecko - Side - Kizilot

33% Jana

21.08.2017

Kto uz mal moznost zazit ine 5-hviezdickove hotely v Turecku, bude moc sklamany. Hotel zodpoveda slabym 2 hviezdam. Budova samotna a zahrada je krasna. Plaz spinava, lezadla su, ale matrace najst len zriedka. Cely hotel posobi dojmom, akoby mal minimalne 20 rokov a je uz takpovediac opotrebovany. Sluzby velmi chabe, neupratuju, nedoplnaju minibar, za vsetko treba nahanat personal a dozadovat sa, no i tak to neriesia. Najvacsi sok bola kupelna, spina, plesen, baterie a toaleta na rozpadnutie. Mydlo sme si museli sami zohnat, aby sme si po prichode aspon ruky mohli umyt. Je smutne, ze cestovky ponukaju tento hotel ako prestizny 5-hviezdickovy. Po dazdi premokal strop a na chodbe v spolocenskych priestoroch sa vytvorilo jazierko, ktore nik neriesil a nakolko ani osvetlenie nefungovalo, bol zazrak, ze si nikto nevylomil krk.

prečítať si celú recenziu
Sea Planet Resort & Spa recenzie

Seaden Sea Planet Resort & Spa

Turecko - Side - Kizilot

86% Olgica

16.08.2017

Hotel otvorili vraj v r. 2013. Nakoľko má len 4 roky, už je vidieť nedostatky stavby. To ale v Turecku tak stavajú všetky hotely a budovy - rýchlo a lacno. Má kapacitu asi 2000 ľudí, čo je dosť. Ale má krásny bazén, pláž a okolie, takže kto pozerá na krivé steny, nevie oddychovať a hľadá chyby celý život. :-) Hneď cez rampu hotela je plno obchodíkov, kde si nakúpite, čo len chcete - tričká, kabelky, peňaženky, topánky a hlavne sa viete zjednať na cene.

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Serra Palace recenzie

Calimera Serra Palace

Turecko - Side - Kizilot

+
80% Marek Košice

15.08.2017

Odporucame hlavne pre rodiny s detmi, pohoda, ziaden strasny hluk, zabavy dost. Kazdy vecer program v amfiteatri pre deti, potom aj nejake tie diskoteky, ale koncia okolo 23:15, takze nebojte sa, ze by vas rusili do skoreho rana. V bazenoch je ale dost tepla voda... 32,2C°. Akoze fuj pre mna :).

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Serra Palace recenzie

Calimera Serra Palace

Turecko - Side - Kizilot

+
85% Marek Košice

15.08.2017

No ako by som to napisal, bolo dobre,pocasie vyslo,ako inac, ked v Turecku je 300 slnecnych dni.Takze celkovo vyborna dovolenka,pekny komplex,prijemne ubyko,vsetko bolo celkom OK.Kto chce hladat chyby urcite si nejake najde.My odporucame.

prečítať si celú recenziu
Sea Planet Resort & Spa recenzie

Seaden Sea Planet Resort & Spa

Turecko - Side - Kizilot

16% Dana

10.08.2017

Dna 12. 7. 2017 - 26. 7. 2017 sme cestovali na dovolenku do Turecka, hotel Sea planet rezort & spa. Pisem par dni po dovolenke, ale kedze sme stale chori, nedalo sa skor. Zacnem asi nasim prichodom - ked sme vystupili z autobusu pred hotelom, dosli sme z kuframi pred recepciu, (pretoze tam nemali ani cloveka na to, aby nam pomohol s batozinou), privital nas tam velmi neochotny chlapik, ktory nam nemohol nic vysvetlit, nakolko ovladal iba turectinu (podotykam, mozno 2 ludia, co pracovali na recepcii, vedeli trosku nemecky aj anglicky, ostatni iba turecky). Hotel vyzeral z vonku krasne, poschodie na recepcii tiez velmi pekne, no prekvapenie na nas cakalo az pri vstupe do izby. Boli akurat prezlecene periny, podlaha spinava, kupelna v hroznom stave - vsade plesen, vana spinava, sprcha rozbita, splachovac na wc rozbity. Isli sme to nahlasit na recepciu, zapisali si nieco, ale nikto nic neriesil. Kedze sme sa potrebovali osprchovat, manzel musel najprv opravit sprchu. Bala som sa do tej vane vstupit aj v papuciach, taka spina tam bola. Kedze nas vobec neakceptovali a 4 dni nam ani nikto neprisiel upratat izbu, sla som za manazerkou hotela, pretoze som uz bola z toho vsetkeho na nervy. Ukazali sme jej fotky, na ktore povedala iba uffff a vytelefonovala, aby nam to okamzite dali do poriadku. Odstranili nam ako tak plesen, umyli vanu, poupratovali, ale zase iba dva dni. Dalsie dni nam zase nikto neprisiel upratat. Uteraky, ktore si ludia chodia menit na plaz, su spinave, smradlave, mam pocit, ze ich ani neperu, iba susia. Tobogany nefungovali vsetky, pretoze nemali kupene kolesa, na ktorych sa ludia mohli smykat, tak ich radsej zatvorili. Spina pri toboganoch neskutocna, kedze su tam pavy, ktore kadia a nikto to po nich neuprace. Voda v bazenoch spinava, ani raz sme nevideli, aby ho vecer cistili a vysavali, ako to robili v inych hoteloch. Jeden den nieco plavalo v bazene, bazen na 5 minut obkolesili paskami, vybrali to lopatkou a bez toho, aby to nejako cistili, bazen hned otvorili. Od toho dna sme donho ani nevkrocili. Ten vecer sme sedeli s manzelom na balkone (nafotili sme to, ale zla kvalita, kedze bola tma), prisiel najprv jeden chlapik, popozeral ci tam nikto nie je a za nim 3 chlapi, ktori do bazena nieco vyliali, boli to 3 asi 20 litrove kanistre (zrejme nejaka chemikalia), lebo na druhy den bola voda cista. V bazenoch su diery, cize musite davat pozor, aby ste sa neporezali, mriezky pri bazenoch obalene plesnou. Co sa tyka stravy, stale dokola to iste a kedze je moj manzel kuchar a prisiel na to, ze jedlo je zle tepelne pripravovane, nakolko si nabral surove maso (hned sme oslovili manazera kuchyne, ktory ostal v nemom uzase), jedli sme vacsinou cistu ryzu, lebo sme sa uz vsetkeho bali. Pokial vam niekto v jedalni prestrel stol, cakali sme aj pol hodinu s jedlom v ruke, obrusy spinave, spinavy obrus mi prestrel casnik a ked som sa ho opytala, ci to mysli vazne, ze mam na tom jest, ze u nas by ani zvieratu takto neprestreli, tak mi povedal, ze vsetky obrusy su take. Kazdy rok chodime na dovolenku k moru, pretoze moj manzel aj syn su silni alergici, stale sa vraciame domov s tym, ze dlho maju pokoj od alergie, no tento rok sme odchadzali domov s tym, ze sme zvracali a hnackovali, manzel je dodnes na marodke, lebo ma bakterialne ochorenie z plesne, cely je zahlieneny. So synom som bola na vysetrenie, lebo je cely zahlieneny tiez, cakame na vysledky. Vyberame si stale hotel, aby mal minimalne 5 hviezdiciek, takto sme si vyberali aj tento rok, na fotkach nadherny, pomerne novy, 5 hviezdiciek, ale nezodpovedal ani 3 hviezdickam. Nesplnaju vobec normy 5 hviezdiciek, pouzivaju iba umele pohare a kopec dalsich veci, ktore v 5☆ hoteli nemaju co robit. V Turecku sme uz boli 5 krat, ale toto, co bolo tento rok, sme nezazili nikdy. Prvykrat som sa tesila, kedy uz konecne z tej spiny a hnusu pojdeme domov, namiesto oddychu, ako je to zvykom kazdy rok, sme dosli domov unaveni, nervozni a chori.

prečítať si celú recenziu