Recenzie hotelov - Kiris (28)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Limak Limra recenzie

Limak Limra Resort & Hotel

Turecko - Kemer - Kiris

+
93% Soňa Glofáková

13.07.2014

Je to hotel pre každú vekovú skupinu, transfer asi 35 min. Ubytovaní o 14:00, ale aj do vtedy o nás bolo postarané. Bazény, ubytovanie, všetko-OK. Minibar na izbe denne doplňovaný. Odporúčam každému, aj ja sa tam chcem ešte vrátiť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Daima Biz Resort & Spa recenzie

Daima Biz & Daima Resort

Turecko - Kemer - Kiris

66% Karol

17.06.2014

Už asi nie, aj sama CK tento hotel už na sezónu 2014 neponúka. Nezodpovedá 5*, okolo nich to ani nešlo. Celkovo bol hotel prispôsobený Ruskej klientele , ktorej tam bolo v tomto termíne asi 80-90%. Rezort je veľmi rozsiahly, pozostáva z 5 hotelov v tvare lodí. Kto má rád kľudnejšiu dovolenku, tak tento rezort určite nedoporučujem.

prečítať si celú recenziu
Hotel Daima Biz Resort & Spa recenzie

Daima Biz & Daima Resort

Turecko - Kemer - Kiris

83% Majooo

24.04.2014

Obrovský komplex, vhodný najmä pre rodiny s deťmi. Zaujímavá stavba v tvare lode, veľký aquapark a veľký plavecký bazén starostlivo udržiavaný. Obrovská udržiavaná záhrada. Hotel je prevažne ruskej a tureckej klientely o ktorú sa aj starajú s dôležitosťou tak o slováka len v rámci možností.

prečítať si celú recenziu
Hotel Daima Resort & Spa recenzie

Miarosa Kemer Beach

Turecko - Kemer - Kiris

83% Peťa

24.02.2014

Prostredie je pekné. Z jednej strany tu bola pekná a čistá pláž a z druhej pohorie Taurus. Hotel je ideálnym miestom pred deti. Bolo tu ubytovaných veľa rodín s deťmi v rôznom veku. Najväčším lákadlom tohto rezortu je veľký aquapark. Odporúčame výlety do centra Kemeru. Kemer je krásne mesto a treba si ho popozerať. Neďaleko sú k dispozícii taxíky a premáva tu aj miestna autobusová doprava – dolmuše. Izba bola pekná, mali sme malú chladničku, funkčnú klimatizáciu, pripojenie wifi a stále nám doplnili minibar. Cítili sme sa tu pohodlne. Personál bol ústretový a priateľský. Rezort tvorilo 5 budov. Celý komplex je veľký a plný ľudí. Je tu dosť rušno. Jedlo bolo chutné a rozmanité. Boli sme radi, že neservírovali každý deň to isté. Všetko bolo vždy čerstvé. Bazén bol pekný a bol tu dobrý bar. Pláž bola prevažne z piesku a bola dobre dostupná od hotela. Vstup do mora je mierny, a teda vhodný aj pre malé deti. Boli sme radi, že za ležadlá sme nemuseli platiť, boli zahrnuté v cene.Dalo sa s personálom dohovoriť.

prečítať si celú recenziu
Hotel PGS World Palace recenzie

Alva Donna World Palace

Turecko - Kemer - Kiris

80% Richard

17.02.2014

Komplex je veľkolepý, boli sme ohúrení, keď sme sem pricestovali. Celá bazénová plocha je kultivovaná a priestranná. Mali sme tu ležadlá a slnečníky. Pláž bola čistá – kamienkovo-piesočnatá. Hotel odporúčame rodinám s deťmi. Je tu pre ne detský klub a majú zabezpečený program počas celého dňa. Je tu viacero bazénov. Jeden je aj krytý a jeden je vyčlenený len pre deti. Je tu veľa šmykľaviek a tobogan. Deti si skutočne prídu na svoje. Pripojenie na internet by mohlo byť ja spoľahlivejšie, mal by myslieť na tých, ktorý si musia skontrolovať aj pracovné záležitosti. Za pripojenie na wifi sa platil poplatok. animátori vytvárali denný aj večerný program. Deti sa bavili. Niekedy to bolo trochu hlučné, ale inak fajn, Snažili sa. Skúste vyskúšať turecké kúpele. Personál bol milý, s ich službami a ochotou sme boli spokojní. Cítili sme sa tu dobre. Strava bola v poriadku, krásne nachystaná každý deň, čerstvá a chutná. My sme si radi pochutili na sladkých jedlách. Boli tu aj jedlá pre vegetariánov, čo sme ocenili. Veková aj národnostná škála bola pestrá. More bolo krásne a čisté, ležadiel sme mali dosť. Bazénová plocha v poriadku. V hoteli sa dá využiť aj sauna. Majú svoje wellness centrum, my vyskúšali len už spomínané turecké kúpele.

prečítať si celú recenziu
Hotel Solim recenzie

Hotel Solim

Turecko - Kemer - Kiris

50% Ingrid

19.01.2014

Hotel je veľmi sympatický a útulný. Je tu krásne, pohodička, ale ne je to luxusný komplex. Varujeme, že to nie je dovolenka pre náročných dovolenkárov. Je to jednoduchšie ubytovanie s priemernými službami. V hoteli bolo ubytovaných veľa ruských návštevníkov. Podarilo sa nám dohovoriť aj anglicky, i keď prevažne sa tu hovorilo rusky. Animácie s orientovali len na Rusov, čo sme považovali za veľké mínus a škodu. Nebolo ich veľa, hotel nemá za prioritu zabezpečiť svojim hosťom zábavu. Dá sa tu príjemne relaxovať. Strava bola priemerná, veľmi jednoduchý výber, málo ovocia a len základný výber nápojov, prevažne sladených sirupov. Izba nebola veľká, ale príjemná a komfortná. Upratovali každý deň. Dostali sme aj čistú posteľnú bielizeň a uteráky. Odporúčame nechať upratovačkám malé všimné, potom sa tam budete mať ako v bavlnke. Hotel má svoju pláž. Je to menšia prechádzka. Cena dovolenky nebola vysoká, takže sme nemali veľké očakávania. Na to, že to nie je príliš vysoko hodnotený hotel, bola naša dovolenka úspešná. Dobre sme si oddýchli a radi tento hotel odporučíme.

prečítať si celú recenziu
Hotel Diamond Garden recenzie

Hotel Diamond Garden

Turecko - Kemer - Kiris

46% Ludmila

27.09.2013

Ubytovanie skromné, upratovanie bieda. Strava - čakanie v dlhých radoch na slnku, skoro celý pobyt 2x denne kur. mäso. 98% Rusov, tých asi netreba predstavovať. Správali sa ako. Animácie najhoršie. Pláž malá pre hotel. Ležadlá bez matracov a osušiek pri mori. More a bazén super. To zachránilo dovolenku.

prečítať si celú recenziu
Hotel Akka Alinda recenzie

Akka Alinda

Turecko - Kemer - Kiris

90% Juraj

22.09.2013

Hotel je 5* a skutocne si to zasluzi, vsetky sluzby hodnotim na urovni 5*, cistota, ochota, rozsah sluzieb zodpoveda 5*. Hostia su najma z ruskych krajin, ale je to stredna a vyssia vrstva, cize ziadne chlastanie do nemoty a podobne. Plaz ma modru vlajku, cista, molo pekne, more teple a priezracne.

prečítať si celú recenziu