79%
Hodnotenie
79%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Kemer, Kiris  Turecko, Kemer, Kiris

Daima Biz & Daima Resort recenzie 

Daima Biz & Daima Resort recenzie 

1:50 h
15 °C
15 °C
16 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
443 €
443 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 71 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 73 %
Izby 89 %
Strava 77 %
Personál 79 %
79%
Celkové hodnotenie
63 recenzií
Karol
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 17.06.2014 Prečítané 860-krát
67 %
Už asi nie, aj sama CK tento hotel už na sezónu 2014 neponúka. Nezodpovedá 5*, okolo nich to ani nešlo. Celkovo bol hotel prispôsobený Ruskej klientele , ktorej tam bolo v tomto termíne asi 80-90%. Rezort je veľmi rozsiahly, pozostáva z 5 hotelov v tvare lodí. Kto má rád kľudnejšiu dovolenku, tak tento rezort určite nedoporučujem. čítať celú recenziu
Majooo
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 24.04.2014 Prečítané 769-krát
83 %
Obrovský komplex, vhodný najmä pre rodiny s deťmi. Zaujímavá stavba v tvare lode, veľký aquapark a veľký plavecký bazén starostlivo udržiavaný. Obrovská udržiavaná záhrada. Hotel je prevažne ruskej a tureckej klientely o ktorú sa aj starajú s dôležitosťou tak o slováka len v rámci možností. čítať celú recenziu
Roman P.
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 20.08.2013 Prečítané 968-krát
83 %
Všetko bolo v najlepšom poriadku, každý deň upratané izby, menené uteráky. Služby boli na vysokej úrovni, vrátane animátorov, ktorí dokázali urobiť večerný program na profi úrovni. More čisté, teplé, skoro žiadne vlny, pláž upratovaná, dostatok lehátok. Bazén denne čistený, voda teplá. Personál úslužný aj bez bakšišu. Jedinou slabšou stránkou boli rady na večeriach, ale jedlo bolo neustále doplňované. Inak veľmi dobrá dovolenka. čítať celú recenziu
M. Dvoran
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 29.07.2013 Prečítané 945-krát
67 %
Izbu sme museli meniť pre zatuchnutosť - prízemie, neskôr na 2posch. 90% Rusov v hoteli, strava jednotvárna, studené jedlá, zamrznutá kukurica, ryba, raňajky slabý výber - 2druhy salámy. Nie sme nároční, ale už sa veľmi nedalo vyberať. More a servis pri mori bol výborný, nevadil ani prechod k moru. Dá sa najesť aj priamo pri bazéne na pláži - výber zeleniny ok, 2druhy pizze-dobrá. Odpor. obuv do vody. Ležadlá vždy voľné, sprchy funkčné, čisté toalety. Personál znudený, reagujú hlavne na ruštinu. Centrum asi 10min pešo, veľa obchodíkov, vysoké ceny, oplatí sa zájsť do Kemeru. Dolmušom (jednotná cena 1, 5€/osoba)-5km. Každý utorok je tam bazár. čítať celú recenziu
Z.R.
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 08.07.2013 Prečítané 1144-krát
77 %
Hotel velmi pekny, je to velmi velky areal. Kientela bola polka Rusov a polka Turkov, vecerne pogramy v Rustine. Pred hotelom po lavej strane je dlha ulica s vela obchodmi. Vela aktivit s animatormi, water gym, step aerobic, salsa, zumba, water polo. čítať celú recenziu
Silvia Skreckova
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 06.07.2013 Prečítané 1271-krát
53 %
Hotel s určitosťou nezodpovedá piatim hviezdǐckam ale nanajvýš trom alebo tri plus. Plno Rusou a neochota personálu špina. Napríklad naša izba nebola uprataná tri dni i keď personál bol o tom upovedomený. Špinavé taniere poháre pribory a takisto aj stoly. Pláž nieje kamenisto piesočnatá ale kamenisto kamenistá. Jediným pozitívom je strava. čítať celú recenziu
Barbara
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 26.06.2013 Prečítané 1443-krát
40 %
Na toto miesto sa urcite s mojou rodinou uz nikdy nevratime. Neochotny personal, ktory mimochodom hovori len po rusky, anglictinu alebo nemcinu tu nikto nepozna a kamenista plaz vas odradza aj vstupit do mora. Ak mate deti je to uplne nevhodny hotel..... čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 10.01.2013 Prečítané 2160-krát
90 %
V hoteli Daima Biz som so svojou rodinou prezila perfektnu dovolenku. Tento rezort ma co ponuknut, je obzvlast vhodny pre rodiny s detmi vdaka mnozstvu sportovych aktivit, aquaparku a krasne cistemu moru. Hotel ma krasny areal plny zelene a bazenov, izby su rozdelene do roznych budov, ktore pripominaju zaoceansku lod - velmi napadite. Sluzby boli upne v poriadku, vsetko klapalo ako malo, moja rodina bola velmi spokojna. čítať celú recenziu