Recenzie hotelov - Kadriye (28)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel IC Santai recenzie

IC Hotels Santai Family Resort

Turecko - Belek - Kadriye

96% JUDr. Peter Majling

29.09.2014

Boli sme v Turecku tretíkrát, tento pobyt hodnotíme ako najlepší. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, ale aj starší návštevníci tohto hotela si môžu svoj pobyt vychutnať. Hotel má prekrásnu záhradu, dobré vybavenie a skutočne ochotný personál. Všetky služby v hoteli sú na veľmi vysokej úrovni a treba vyzdvihnúť veľmi dobrú stravu, jej pestrosť, tradične veľa zeleniny, ovocia, veľa výborných slaných a sladkých tureckých koláčov. Minibar denne dopĺňaný nealko nápojmi, sódou, džúsmi, pivom. Internet denne na osobu 40 min bezplatne. Jedným slovom - skvelá dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Titanic Deluxe Belek recenzie

Titanic Deluxe Golf Belek

Turecko - Belek - Kadriye

100% R.L.

12.08.2014

Krásny, luxusné vnútorné priestory, samozrejme, všetko klimatizované. Dostatočne veľká jedáleň, žiadne dlhé rady na jedlo, žiadne obsadzovanie ležadiel pri bazéne - všetkého dostatok. Vzdialenosť hotela od centra Beleku je cca 10 minút taxíkom. Cena za taxi tam a späť je 28 €. Vyjdete pred hotel, personál vám taxi zavolá. Cesta na letisko trvá necelých 30 minút.

prečítať si celú recenziu
Hotel IC Santai recenzie

IC Hotels Santai Family Resort

Turecko - Belek - Kadriye

100% Jana

19.07.2014

Perfektný hotel, ktorý opravil bez čakania a problémov aj pochybenie našej cestovnej kancelárie. Neskutočné služby, prístup k zákazníkom, všetko perfektné. Strava úžasná. Na oddych pre rodinu s deťmi ako stvorené. Výborný team animátorov pre deti aj dospelých.

prečítať si celú recenziu
Titanic Deluxe Belek recenzie

Titanic Deluxe Golf Belek

Turecko - Belek - Kadriye

100% Katka

17.07.2014

Hotel je vzdialený od letiska cca 30 minút cesty. Krásny, realita zodpovedá fotkám v katalógu. Je vhodný pre rodiny ale aj pre páry. Luxusný interiér, veľké priestory, areál (vnútorný) hotela je vlastne vybudované malé mestečko s uličkami, kaviarničkami, barmi, cukrárňou...Oproti iným hotelom, je veľa možností dať si kávu alebo drink cez deň nielen na pláži alebo pri bazéne, ale v rôznych kaviarniach (je tam aj cukráreň) v "tom mestečku"....

prečítať si celú recenziu
Hotel IC Santai recenzie

IC Hotels Santai Family Resort

Turecko - Belek - Kadriye

83% Lucia

06.07.2014

Velmi prijemny rezort, prakticky so vsetkym sme boli velmi spokojni. Idealne pre dovolenkarov, ktorym na dovolenke postacuje uzivat si sluzby rezortu (co my prave nie sme, ale aj tak sa nam pacilo). Pekne prostredie, co sa tyka cistoty v budove hotela a v rezorte ako takom vyborne, na izbach tiez ok, az na to, ze koberce maju flaky. Minibar na izbe kazdy den doplnany dostatkom napojov. Strava excelentna, vsetci sme tam par kil pribrali, nedalo sa odolat. :) Animatori mili, nijak zvlast vtieravi, ako niekedy byva v inych rezortoch. Velmi bohate animacie pre deti. Samostatny detsky areal, kde sa detom venuju po cely den. Plaz cista, udrziavana, mix piesok/kamienky, pozvolny vstup, s bohatou ponukou vodnych sportov. Bazeny - jeden obrovsky pre vsetkych, dalsi tzv. kludovy, kde je vstup od 16 rokov, vnutorny bazen a detske bazeny v miniklube so smyklavkami. Najblizsie nakupne moznosti (ak neratam obchodiky - mimochodom neskutocne predrazene - priamo v hoteli) sú zhruba 7 km vzdialene Kadryie (klasicky turecky bazar, v ponuke su hlavne vsemozne fejky). Z mojho pohladu tato navsteva nestoji za zmienku. Plus treba si dat pozor na zvlastny system taxisluzieb, ktore vas dovezu priamo do zmluvneho obchodu a pri ceste naspat si nemozete zobrat taxik len tak - vsetky su takto zazmluvnene s konkretnymi majitelmi obchodov a taxik mozete brat opat len od nich, cize niekedy budete nan cakat aj pol hodinu. Co sa tyka ponuky fakultativnych vyletov, vyuzili sme navstevu Akvaria v Antalyi - pekne, ale cenovo neadekvatne (dosp. osoba 45 Eur, dieta 30) a relaxacnu plavbu lodou okolo pobrezia Antalye - tiez fajn, ale treba pocitat s dlhymi transfermi busom do pristavu tam aj spat, nakolko cestou zbierate dovolenkarov aj z inych hotelov. Celkovo mozem rezort odporucit, specialne pre rodiny s detmi. Ale treba sa pripravit na to, ze 80% klientely tvoria dovolenkari z Ruska a statov byvaleho Sov. zvazu - niekomu to prekaza, niekomu nie, ja by som zhodnotila, ze vzhladom k cene hotela sem chodia ti kultivovanejsi a neproblemovi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Asteria Club Belek recenzie

TUI Magic Life Belek

Turecko - Belek - Kadriye

83% Kristína

18.02.2014

Toto miesto a aj samotný hotel odporúčame všetkým vekovým kategóriám, Hotel je veľký areál tiež. Je krásne udržiavaný a už na prvý pohľad si ho zamilujete. My sme boli nadšení. Bola to skvelá dovolenka. Transfer prebehla v poriadku. V hoteli nás príjemne privítali a pomerne rýchlo aj ubytovali. Bolo tu veľa atrakcii, ktoré sme radi využívali. Treba len počítať s tým, že nie sú všetko zahrnuté v cene pobytu. Tento hotel je obľúbený aj rodinami s deťmi. Bolo ich tu hodne. Hostia pochádzali z rôznych krajín. Bolo to tu pestré. Ubytovanie bolo výborné, mali sme krásny výhľad. Izba mala vlastný balkón. Nábytok bol pekný, izba pôsobila moderne. Celá izba bola zaliata slnkom. Úložného priestoru bolo dosť. K dispozícii sme mali aj zdarma trezor. Izba bola klimatizovaná. Na izbe bol aj tv. S upratovaním sme boli spokojní. Dostali sme pravidelne čisté posteľné prádlo a uteráky. Nemuseli sme si chodiť niečo pýtať, takéto služby považujú za štandard. Hotel má služby na vysokej úrovni. Zamestnanci boli milí, snažili sa, pobehovali celý deň, pracovali usilovne a vďaka ním bola naša dovolenka ešte krajšia. Radi sme trávili čas v areáli hotela. Všade bolo veľa zelene. Ležadiel a slnečníkov bolo vždy dosť. Strava bola chutná. Výber bol bohatý, pochutili sme si na výborných dezertoch. Na pláži bolo výborne, nič sme nemuseli platiť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Riu Kaya Palazzo recenzie

Kaya Palazzo Golf Resort

Turecko - Belek - Kadriye

83% Tamara

26.01.2014

Dovolenka bola super. Hotel je parádny, nový, moderne zariadený. Celý komplex vyzerá luxusne. Myslím, že uspokojí tento hotel aj tých najnáročnejších klientov. Služby sú na vysokej úrovni. Naša izba bola krásna. Bola klimatizovaná. Mali sme úžasný výhľad na more. Atmosféru sme si vychutnávali na balkóniku. Zariadená bola pekne, bol tu telefón, televízor, minibar a trezor. Na pláž to nebolo ďaleko. Pieskovo – štrková pláž mala pozvoľný vstup do mora. Voda bola príjemná. Do Beleku to je pár kilometrov. Výlet do Beleku určite odporúčame. Skvelé bolo, že sa nemuselo za internet neplatil žiaden nezmyselný poplatok. Vo verejných priestoroch bolo wifi k dispozícii pre všetkých hostí. Strava bola veľmi dobrá, hotel má niekoľko reštaurácií a barov, takže si tu každý našiel to, čo mu chutilo. Areál bol ohromný, kultivovaný. Personál – priateľský, usmiaty, ochotný – profesionálne pracoval. Obsluha sa snažila. Sem tam sa im nahrnulo priveľa hostí, ale snažili sa vždy všetko spratať a prichystať stoly pre nových hosti. Na recepcii sú ochotní. Pomerne rýchlo nás ubytovali. Jazykové znalosti zamestnancov sú skutočne dobré. Klientela bola pestrá. Tento hotel vyhľadávajú všetky vekové kategórie. Národnostne to tu bolo tiež dosť pestré.

prečítať si celú recenziu
Titanic Deluxe Belek recenzie

Titanic Deluxe Golf Belek

Turecko - Belek - Kadriye

93% Jukenko

16.09.2013

Velmi pekny novootvoreny hotel s vybornymi sluzbami podobnymi sluzbam v sieti hotelov Delphin. V ramci All Inclusive sluzieb si pridu na svoje milovnici kvalitnych napojov kvalitne konaky, whisky , brandy vsetko importovane i domace su vam k dispozicii. Velky areal s obrovskym bazenom a aquaparkom , dostatocne mnozstvo lezadiel v okoli bazena i na plazi. Netreba sa bat plavby lodou k moru cesta je rychla a atraktivna a mozno jednoduchsie presvedcite deti na kupanie v mori , ked im ponuknete plavbu lodou. Ak ste fanusikmu wellnesu - vyuzite kupanie v prijemne tichej SPA zone s masaznymi zakutiami, saunami , tureckymi kupelmi, vitamin barom - za nic nemusite platit vsetko je v ceme ALL INC.

prečítať si celú recenziu