Najnovšie recenzie hotelov

Maritim Pine Beach Resort recenzie

Pine Beach Resort

Turecko - Belek - Belek

100% Jojo a Maťa

20.08.2019

Hotel vzdialený z letiska zhruba 35 kilometrov. Transfer z letiska veľmi rýchly. Ubytovanie prebehlo hneď po vysadení z autobusu. Momoriadne prívetivý personál. Areál hotela krásny, niekedy bol problém zorientovať sa. Izbička útulná, vybavenie OK, set na varenie kávy, čaju. Orientácia do záhrady, tichá izbička. Bar denne doĺpňaný vodou, pivom, džúsom. Každý deň upratané. Super strava. Ovocie od výmyslu sveta, perfektné 3 druhy polievky, mäso a koláče ani nehovorím. Krásny areál, bazén s morskou vodou, tobogany. Pláž krásna, udržiavaná. More super, trošku chladnejšie ako po iné roky, ale supeeer. Večerný program paráda. Celkovo super dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Papillon Ayscha recenzie

TUI KIDS CLUB Papillon Aysha

Turecko - Belek - Belek

+
93% Milan a Zdenka

18.08.2019

hotel bol výborný, personál ústretový a príjemný, bazény a pláž výborné, aktivity a večerný program výborný, len upratovanie izby malo nedostatky, v mini bare bol len džús, voda, sóda, pivo, nič viac. Strava vynikajúca, takisto aj výber nápojov, drinkov, zákuskov, ovocia a zeleniny.

prečítať si celú recenziu
Sueno Hotels Deluxe Belek recenzie

Sueno Hotels Deluxe Belek

Turecko - Belek - Belek

80% Dia

12.08.2019

Pekný hotel, nemala by som výhrady, keby stál zájazd menej. Izby pekne veľké, bvlgari kozmetika, upratané každý deň, mini bar doplnený každý deň aj sladkosti pre deti a slané. Pekný detský bazén a mega veľké detské centrum v hoteli. Golf - pekné ihrisko. Najhoršia bola klimatizácia, izbu nám nevychladila na menej ako 27 st. Hučala na najmenšom stupni tak, že sa nedalo spať. Volali sme recepciu, boli pozrieť, vraj ide normálne. Takže to bol skôr ventilátor. Wifi na 3 x na recepciu, aby to šlo vcelku dobre. Obedy len vonku v stánkoch, kde Vám naberali jedlo. Ja som nikdy nič na obed nejedla, pretože vonku je horúčava a ani mi tie obedy nechutili. Ďalšie mínus - špina. Špinavé výťahy v hoteli. Okolie bazénov stojatá špinavá voda, hnusilo sa mi chodiť na tobogany po tej gume k výťahu a výťah mega hnus. Smrad v bare pri pláži.

prečítať si celú recenziu
Spice Hotel & Spa recenzie

Spice Hotel & Spa

Turecko - Belek - Belek

65% Erika

11.08.2019

Izbu sme dostali vo vilke, kde keď sme otvorili, tak nás privítal trocha stuchlinový smrad. Nábytok starší, bolo by treba vymeniť aspoň matrace. Klíma nám skoro nefungovala, žiadali sme výmenu izby, tú boli ochotní nám vymeniť iba s doplatkom 72 €, kvôli klíme sme súhlasili. Dostali sme izbu v hlavnej budove a to je o niečom inom. Žiadna stuchlina, izby upratovali každý deň, podlahy by mohli lepšie umývať, nečakajte, že vám počas pobytu dajú čistú posteľnú bielizeň, aj keď necháte na posteli sprepitné. Inak areál nádherný, čo ma milo prekvapilo, ležadlá pri bazéne aj na pláži boli kedykoľvek voľné, nebola tu hlava na hlave ako napr. v Side. Tým, že areál je obrovský, hotel je ideálny na odpočinok, nie je tu hluk, nikde žiadne fronty. Keď môžem porovnať iné hotely, nakoľko sme v Turecku boli viackrát, čo sa týka stravy, tak tento bol jeden z najslabších. Nikto tu určite nebude hladný, každý si niečo vyberie, len veľmi slabý výber. Animátori boli slabší, po večeroch do polnoci diskotéka, takže z hlasnej hudby ste boli ohučaní.

prečítať si celú recenziu
Cornelia de Luxe Resort recenzie

Cornelia de Luxe Resort

Turecko - Belek - Belek

95% Marek Ž.

07.08.2019

Izba - ubytovanie bolo "upgraded" z izby v hlavnej budove na izbu pri bazene asi 200 m od hlavnej budovy... je to idealne pre rodiny s detmi, hned z izieb je vstup do bazena + je tu osobitna restauracia / bar idealna na ranajky a snacky. Kvalita izby OK, zariadenie uz malo par rokov, ale plne funkcne, ciste, pristelka vhodna naozaj len pre dieta, rozkladaci gauc uz nieco pamatal. Strava - skvela, bohata, pestra, neustale :), zo 7 dni boli v hlavnej restauracii 4 medzinarodne, 1 turecky, 1 azijsky a 1 "rybaci". Vzdy boli k dispocii ale aj bezne jedla, mnoho zeleniny, ovocia, dietne jedla a samozrejme kolace. Obedy sme si davali v pool bare - pizza, burgers, hranolky, ovocie a zelenina bez nutnosti sa prezliekat z plaviek. Personal - jednym slovom vynikajuci, od prveho momentu prichodu do hotela az do check-out nebol ziadny problem. Vsetci ochotni a fungujuci. Sem tam mierny problem s anglictinou personalu, vzdy sme sa ale dohodli. Plaz - lezadla na plazi zdarma, ciste, denne upratane (poumyvane), pod platenou strechou. Plaz pieskova, pri brehu mora pas kamienkov, vstup do mora nie je uplne idealny pre mensie deti, je tam vymyty "schod" a more klesa celkom prudko (po 30 m od brehu je hlbka cca 2 m). More skalene, nevhodne na snorcholovanie, ale teple a ciste. Vlny boli kazdy den, nie vsak vysoke a skor zabavne. :) Bazeny - hotel ma niekolko bazenov - 7... tieto su ciste, s teplou vodou a atrakciami (vodne trysky, vodopad a 4 tobogany). Vnutorny bazen je trosku chladnejsi, vonkajsie maju teplu slanu vodu.

prečítať si celú recenziu
Gloria Golf Resort recenzie

Gloria Golf Resort

Turecko - Belek - Belek

70% Martin

05.08.2019

V Glorií Golf Resort Belek sme boli pred 6 rokmi a už je to poznať, že hotel má najlepšie roky za sebou, hlavne hotelová časť izby a reštaurácie, nábytok a vonkajšie bazény staršie a malé, areál je v super stave, všetko krásne ako v botanickej záhrade.

prečítať si celú recenziu
Sensitive Premium Resort & Spa recenzie

Sensitive Premium Resort & Spa

Turecko - Belek - Bogazkent

95% Marek

01.08.2019

Ahojte! Boli sme v tomto hoteli minulý rok. Hotel krásny, naozaj. Izby tiež udržiavané. Strava veľmi dobrá, vedel si vybrať každý. Boli tematické večere napr. talianska, čínska, turecká atď. Ale aj keď človek neobľuboval danú kuchyňu, tak si vybral aj z klasických jedál, ktoré robili. Samozrejme, všetko formou bufetu. Raňajky božie od praženice cez párky po toasty, ktoré si mohol každý spraviť podla vlastnej chuti... proste strava bola ozaj na úrovni 5*. Jediné, čo je nevýhodou, že to je malý rezort a zlá oblasť. Okolie tvoria domy a pláž je asi 300 metrov, ale zas keď niekto nie je moc fajnšmeker, tak chodil kazdých 15 minút autobus medzi hotelom a plážou, ktorá bola hotelová, takže tam nebol nikto iný len hostia. Na pláži bol tiež bufet aj bar. Takže dávam 8/10.

prečítať si celú recenziu
IC Hotels Santai Family Resort recenzie

IC Hotels Santai Family Resort

Turecko - Belek - Kadriye

90% Viera

24.07.2019

Hotel vhodny pre rodiny s detmi. Transfer 30 minut z letiska. Personal ustretovy. Jedlo super, je z coho vyberat. Odporucam. Co mozem vytknut je, ze nebolo na co vesat mokre veci. Takze odporucam zobrat snuru a stipce, to my vadilo, inak nie je co vytknut. Bolo aj dost Slovakov v tom case, ked sme boli my.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu