90%
Hodnotenie

Gloria Verde Resort recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Belek
  • Belek
11 °C
teplota vzduchu
9 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 92 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 88 %
Izby 90 %
Strava 95 %
Personál 92 %
90%
Celkové hodnotenie
72 recenzií
Katerina
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 25.07.2017 Prečítané 978-krát
90 %
Hotel situovany v peknej udrziavanej zahrade. Jedna sa o jednu velku hlavnu budovu, kde sme vsak nezazili hluk. Celkovo hotel zodpoveda poctu 5 hviezdiciek - vyzorom, ale hlavne vybornymi sluzbami. Treba vsak spomenut, ze odhadom 80% klientov tvori ruska klientela. Prevazne vsak rodiny s detmi. Ludom, ktorym prekaza rustina, uz to bude liezt krkom. Hotel ponuka sluzby All in One, tzn. ze sa mozete volne pohybovat a vyuzivat sluzby aj v dalsich 2 hoteloch Gloria - Gloria Golf a Gloria Serenity. Medzi hotelmi premavaju busy a vlaciky zdarma, takze ked uz mate jednoho dost, len sa presunete do druheho. Vyuzivali sme hlavne kvoli detom - v Gloria Golfe mali vyborny aquapark. Je tu moznost zdarma absolvovat zaklady golfu. Zhrnutie - siet vybornych hotelov s kvalitnymi sluzbami. Tu aspon viem, za co sme zaplatili. čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 24.07.2017 Prečítané 542-krát
90 %
Rezort v krásnej udržiavanej záhrade, top čistota v celom hoteli, na pláži, pri bazénoch. Hlavná reštaurácia, 2 ala carte, bar pri pláži, pri bazéne, v hlavnej budove viacero barov. Vynikajúci systém s plážovými osuškami, menia sa priamo pri bazéne, večer sa vrátia a na druhý deň si zoberiete zas čistú. Žiadne vláčenie hore dole a sušenie na balkóne. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 06.07.2016 Prečítané 987-krát
83 %
Hotel je určený pre všetky vekové kategórie, transfer z letiska trval približne 1 1/2 hod. a to len preto, že bola zastávka v ďalších 2 hoteloch. Ubytovaní sme boli hneď po príchode do hotela, do centra to bolo taxíkom asi 10 min, areál hotela krásny. čítať celú recenziu
Milan D.
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 06.07.2016 Prečítané 696-krát
90 %
Dovolenka bola skvela, jedlo kvalitne, siroky vyber od pizze az po musle, na co si len clovek spomenie. Super kult. program pre decka aj dospelych. Pristup personalu sa mi pacil. Moznost zdarma dopravy do ostatnych Gloria hotelov a Sport areny. Bazeny ciste. Plaz udrziavana. Drinky, ktore ako (zahr. alkohol v cene AI! , aj Jack Daniels a FR konaky). Nanuky aj zmrzlina pre decka. Z letiska cca pol hodinka cesty. Ak budem mat moznost, urcite sa vratim. čítať celú recenziu
Linda
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 07.08.2015 Prečítané 672-krát
83 %
Hotel sa nachádza v krásnej zelenej udržiavanej záhrade, stromy poskytujú príjemný chládok, takže ani do izby "nepečie" celý deň prudké slnko. Areál veľmi pekný, všade čisto, všetko udržiavané. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi. Hneď po pristátí nás čakal malý mikrobus, ktorý nás zaviezol priamo do hotela t. j. žiadne otravné vyvážanie sa po hoteloch a rozvoz ostatných dovolenkárov. čítať celú recenziu
Manželia z Banskej Bystrice
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 05.09.2014 Prečítané 2156-krát
83 %
Hotelu nie je čo vytknúť, preto sme si ho zvolili opakovane, ale... Opakovane sme menili izbu. V roku 2013 nočný príchod, údajne plný hotel a prísľub, že ráno sa sťahujeme. Stalo sa a s dospelou dcérou sme dostali nadštandardné ubytovanie vo vilkách s dvomi izbami. Na naše počudovanie, rovnaký scenár v tomto roku. Plný hotel a naša izba nad SPA, rozumej nad strechou SPA, bez balkóna a terasy. Žeby náhoda alebo to na slovenských klientov skrátka vyskúšajú. Rovnakú skúsenosť má aj pár manželov zo Slovenska, ktorý prišiel súčasne s nami. Po veľkej nespokojnosti z našej strany nám bola izba nasledujúci deň vymenená. Schopnosť delegátky riešiť problém nulová, veľké sklamanie. CK by nemala mrhať prostriedkami na takýchto delegátov. čítať celú recenziu
Peter K.
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 04.09.2014 Prečítané 1615-krát
100 %
Príchod ráno o 9.30 (2 dospeli a 2 deti) na recepcii nás už čakali a 11.00 sme sa už kúpali v mori, izba bola pripravená s terasou, kde sa dalo vybehnúť na krásnu trávičku, náš 2 roční syn si to užíval. No a All Inclusive v tomto hoteli znamená naozaj všetko v cene 24 h. okrem vodných motorových športov. Prostredie, pláž všetko v TIP TOP stave. Naozaj je to hotel, kde sa asi nedá povedať jediné krivé slovo. čítať celú recenziu
Consul
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 06.08.2013 Prečítané 2838-krát
100 %
Hotel s uzasnym All Inclusive programom (europske a svetove drinky, grill, cerstve a chutne jedlo, fresh orange, sushi), personalom, polohou, plazou, prostredim.. Top za posledne roky. Pekna zahrada, izby, cistota. Zahrada s vlastnymi zvieratami vtačiky, mačky,... čítať celú recenziu
Garaiová, Nové Zámky
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 16.08.2012 Prečítané 1773-krát
98 %
Najlepšia dovolenka akú sme doposiaľ s rodinkou zažili (a to chodíme každý rok, ale vždy do inej krajiny). Turecko ma dostalo až na toľko, že sa tam určite vrátim a keď to bude možné opäť zvolím ten istý hotel!!!! Nie len službami hotela je výnimočný, ale aj prostredím - všade zeleň a je vynikajúco zladený!!!!! čítať celú recenziu
filusik
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 24.07.2012 Prečítané 2841-krát
100 %
Hotel je menší, takže žiadne veľké masy ľudí. Je vhodný aj pre najnáročnejších. Je v krásnom prostredí, nie je situovaný tak, ako väčšina hotelov (hotel-bazén-more a nič iné), naokolo je veľa zelene. Určite splní očakávania tých najnáročnejších. čítať celú recenziu
Annamária J.
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 24.07.2011 Prečítané 5214-krát
96 %
najlepšia dovolenka. Hotel je v krásnom prostredí,zelenej ,udržiavanej záhrady plnej kvetín,stromov a paliem. Vnútri je k dispozícii bazén s jacuzzi,veľký bar a reštaurácia,pár obchodíkov. V blízkosti je viac hotelov,možnosť obhliadnutia sesterských hotelov Gloria Golf a Gloria Serenity ,kam Vás vezme autobus vo vyhradených hodinách. Do mesta Belek je to asi 5min.taxíkom/6eur/ či 15min.s vláčikom/1euro na osobu/. V komplexe je veľmi velký bazén,ktorý má 2podlažia a preteká z horného do spodného bazéna krásnym vodopádom.Nachádza sa v blízkosti baru Neptuno a zároven aj blízko pláže čítať celú recenziu