Malta recenzie hotelov (76)

Najnovšie recenzie hotelov

Ramla Bay Resort recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

35% Erika

13.08.2017

Prvy dojem katastrofálny, s Bali ten hotel nemá nič spoločné pláž malinka a keďže tam parkujú lode strašný smrad z benzínu a čierne škvrny z lodi po bokoch pláže. Nečakajte bielu pláž ako na foto ..strava celkom fajn za tie peniaze neodporúčam hotel slabé služby delegát onicom....ci sa týka izieb ok Animácie veľmi slabé večer žiadny program a ani disco na hoteli. Jedine pozitívne bol výlet ktorý bol v cene ostrov comino nádherný ostrov s bielym pieskom. 3 hodinový vylet . Kto viac cestuje môže porovnávať tak bude sklamaný .

prečítať si celú recenziu
Seabank Resort & Spa recenzie

db Seabank Resort & Spa

Malta - Malta - Mellieha Bay

95% Branislav G.

09.08.2017

Drobnými nedostatkami boli: malá (nepraktická) batéria na umývadle v kúpeľni, chýbajúca zástrčka v kúpeľni (nedalo sa holiť el. strojčekom), škoda, že nemal hotel svoju pláž, na ktorej by boli slnečníky a ležadlá v cene all inclusive.

prečítať si celú recenziu
Mellieha Bay recenzie

Mellieha Bay

Malta - Malta - Mellieha Bay

90% Alžbeta P.

02.08.2017

prečítať si celú recenziu
Luna Holiday Complex recenzie

Luna Holiday Complex

Malta - Malta - Mellieha Bay

80% AP*

29.07.2017

Transfer z letiska trval hodinu, uvádza sa 15 minút. Boli sme ubytovaní hneď, možno aj preto, že nám dve hodiny meškalo lietadlo a do hotela sme dorazili o 7. hod. ráno namiesto o 3. hod. Prakticky sme nevyužili zaplatenú prvú noc vôbec a začínali sme druhým dňom. Prvý dojem po pridelení izieb bol nedobrý, dlhá chodba, ktorá pripomínala internát. Ale po otvorení izieb to bol príjemný pohľad - izby po rekonštrukcii - nevyležané postele, nový nábytok, veľa zrkadiel - všetky izby s výhľadom na more a logiou. Na izbách chladnička, rýchlovarná kanvica, sušič na vlasy. Žiadne výhrady - poriadok každý deň. Osušky na pláž sme si mohli meniť za čisté pri bazénoch. Prostredie vonku krásne - záhrada - kvety, palmy, kríky, bylinková záhrada. Pláž patrí k hotelu - po schodíkoch cez záhradu, dva bazény. Dostatočný počet ležadiel a slnečníkov aj na pláži, aj pri bazénoch. Pláž je piesková - pozvoľný vstup do mora, more nádherné, pokojné, kto má rád vlny - tie sme nemali. Nakoľko je to rozsiahli komplex - chodí sa dosť, podľa toho v ktorej časti je izba, ale to nám nevadilo, aspoň sme sa trochu hýbali a rozchodili jedlo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Seabank Resort & Spa recenzie

db Seabank Resort & Spa

Malta - Malta - Mellieha Bay

86% Gabika

07.08.2016

Hotel Seabank patrí k najlepšie hodnoteným dovolenkovým rezortom na Malte. Právom mu toto prvenstvo aj patrí. Je vhodný pre všetky vekové kategórie, najviac však pre rodiny s deťmi. Hotel má úžasný areál, niekoľko reštaurácií, veľký bazén, ktorý je rozdelený. Časť bazéna je vyhradená len pre dospelých a veľká časť pre deti. Animátori sa starajú o program pre deti. Vždy je prichystaný večerný program, mini disco. Mňa trochu sklamalo, že posedenie s programom je vo veľkej krytej budove. Očakávala som nejaký amfiteáter, kde môžeme sedieť vonku a pohodlne sledovať program. Určite to však na atraktívnosti hotela neubralo. Hotel má svoj obchod so suvenírmi a lacno tam kúpite napríklad magnetky a iné drobnosti. Hotel je od centra Melliehy vzdialený cca 2 km do kopca. Pohodlne sa tam však dopravíte autobusom. Mellieha sama o sebe nie je nejaká rušná a okrem jedného pekného kostola tam dokopy nič nie je, zopár obchodov, reštaurácií a to je všetko.

prečítať si celú recenziu
Diplomat recenzie

The Diplomat

Malta - Malta - Sliema

+
85% Peter Š.

04.08.2016

prečítať si celú recenziu
Hotel Paradise Bay Resort recenzie

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

65% Evelína

28.07.2016

Celkové hodnotenie vyjadrím takto: ak by mi niekto ponúkol znova prežiť dva týždne v tomto hoteli a bolo by to grátis, odpoviem: ďakujem, ale neprosím!

prečítať si celú recenziu
Hotel Paradise Bay Resort recenzie

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

60% Daria

09.07.2016

Hotel na konci ostrova-okolie skaly bez zelene /sev. časť ostrova/, ale výhľad z hotela krásny. Škoda, že niet kam chodiť navečer na prechádzky. Hotelový večerný program v aule hotela veľmi slabý-živá hudba o 1 interpretovi rušená hlasnou vravou a pobehovaním študentov jazykových pobytov, ktorých je v hoteli v let. mesiacoch asi 150. Nedostatok večerných programov. Izby, kúpeľňa aj balkón priestranné a čisté. Starší nábytok, preležané matrace, tečúca chladnička. Všetky izby s výhl. na more, avšak strana s výhľadom na trajekt. prístav-dosť rušná cestná komunikácia. V noci sme to riešili zatvorením balkóna a pustením klimatizácie-hluk z áut sa stlmil. Hotelová pláž cez cestu-malinká iba na pár ležadiel-miesto na plávanie nedostatočné ohradené, dno skalnaté, pokryté riasami a ulitami. Hotelové bazény dostatočne veľké so slanou vodou+z hotela vstup do mora zo skaly po rebríku do hlbokej vody. Voda v mori nádherná a čistá-pozor-občas medúzy. Ďalšia piesočnatá pláž asi 20 min. pešej chôdze oproti hotelu v zátoke. Mestská pláž 15 km autobusom v Meliehe. Kľud v hoteli rušili študenti jazykových kurzov, ktoré tam prebiehajú v let. mesiacoch. Absencia ovocia v strave.

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu