Covid-19 na Malte: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
85%
Hodnotenie
85%
Hodnotenie
Malta Malta
 Malta, Malta, Mellieha Bay  Malta, Malta, Mellieha Bay

db Seabank Resort & Spa recenzie 

db Seabank Resort & Spa recenzie 

2:00 h
14 °C
14 °C
15 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
332 €
332 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 86 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 78 %
Izby 87 %
Strava 85 %
Personál 88 %
85%
Celkové hodnotenie
262 recenzií
Branislav G.
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 09.08.2017 Prečítané 3355-krát
95 %
Drobnými nedostatkami boli: malá (nepraktická) batéria na umývadle v kúpeľni, chýbajúca zástrčka v kúpeľni (nedalo sa holiť el. strojčekom), škoda, že nemal hotel svoju pláž, na ktorej by boli slnečníky a ležadlá v cene all inclusive. čítať celú recenziu
Gabika
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 07.08.2016 Prečítané 2896-krát
87 %
Hotel Seabank patrí k najlepšie hodnoteným dovolenkovým rezortom na Malte. Právom mu toto prvenstvo aj patrí. Je vhodný pre všetky vekové kategórie, najviac však pre rodiny s deťmi. Hotel má úžasný areál, niekoľko reštaurácií, veľký bazén, ktorý je rozdelený. Časť bazéna je vyhradená len pre dospelých a veľká časť pre deti. Animátori sa starajú o program pre deti. Vždy je prichystaný večerný program, mini disco. Mňa trochu sklamalo, že posedenie s programom je vo veľkej krytej budove. Očakávala som nejaký amfiteáter, kde môžeme sedieť vonku a pohodlne sledovať program. Určite to však na atraktívnosti hotela neubralo. Hotel má svoj obchod so suvenírmi a lacno tam kúpite napríklad magnetky a iné drobnosti. Hotel je od centra Melliehy vzdialený cca 2 km do kopca. Pohodlne sa tam však dopravíte autobusom. Mellieha sama o sebe nie je nejaká rušná a okrem jedného pekného kostola tam dokopy nič nie je, zopár obchodov, reštaurácií a to je všetko. čítať celú recenziu
Nana
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 18.08.2015 Prečítané 1368-krát
97 %
Určite odporúčam skôr pre rodiny s deťmi ako páriky. Strava výborná, pestrá. Na recepcii nás vítali hneď 3 Slováci a v reštike dievčence tiež Slovenky. Izby upratané, čisté každý deň. Výhľad na bazén, najvyššie poschodie. Slušne vybavené fitko s klímou. Pláž čistá, more nádherné, bledučký piesok, plytčina pre deti. Animátori zábavní, vždy milí. čítať celú recenziu
Bohuš
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 04.08.2015 Prečítané 861-krát
80 %
Pekný, čistý hotel, časť personálu slovenská, výborná strava, vhodné pre rodiny s deťmi, bohaté animácie, vhodné je priplatiť si izbu s výhĺadom na bazén, na druhej strane je rušná cesta. Vzdialenosť do Melliehy je asi 2 Km. K moru sa dá dostať cez rušnú cestu, 2 semafory, cena za slnečník a 2 ležadlá 7, 50 eur, väčšinou sa ľudia zdržiavali pri bazéne. čítať celú recenziu
Robo
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 08.07.2015 Prečítané 1284-krát
100 %
Hotel, ubytovanie, strava, služby hotela boli vynikajúce. Pláž, okolie, mesto a celá Malta bola krásna, a je to krajina, kde by sme sa určite ešte raz vrátili, a precestovali ju úplne celú, pretože je tam všade čo pozerať, a dalo by sa tam spoznávať aj mesiac, aj keď je to malý ostrov, je tam toho strašne veľa... čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 15.06.2015 Prečítané 1339-krát
80 %
Všetko v hoteli a s cestovku bolo na jedničku, len horšia bola tá pláž - nebola ani na trojku. Boli sme tam ako manželia vo veku 46 a 48, kľudná dovolenka. Oplatí sa ísť na výlet na GOZO, lebo cestovka má super sprievodkyňu, ktorá všetko vysvetlí o Malte aj povodí po ostrove. čítať celú recenziu
Dodo
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 14.09.2014 Prečítané 1871-krát
97 %
Kvalita hotelových služieb hodná hviezdičiek, možno ešte aj niečo navyše. Príchod do hotela bol pomerne dobre načasovaný (cca 12, 30) a hoci nás ubytovali až po 14. h, dostali sme náramky, aby sme sa mohli naobedovať a občerstviť. Ubytovanie bolo bez väčších problémov, nakoľko tam pracujú mladí Slováci a veľmi ochotne sa nás (na rozdiel od delegáta Topola) po našom príchode ujali. čítať celú recenziu
patruž
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 31.08.2014 Prečítané 1371-krát
83 %
Veľmi príjemný, aj keď rozľahlý hotel. Bleskové výťahy. Oceňujeme personál, vždy usmievaví, veľmi ochotní. Dosť Slovače na recepcii, žiadny problém dohovoriť sa. :) Strava vynikajúca, široká ponuka, veľmi chutné, boli sme aj na brazílskej večeri - výborné! Pitný režim na 1*, voda prístupná všade, na požiadanie aj balená. Hotel čistý, izby priestranné, klíma a ventilátor fajn, v kúpeľni vaňa so sprchovou zástenou, veľmi praktické (napr. na prepranie spotených šiat), balkón či skôr terasa. Bazény ok, my sme viac v mori. Obchodík v hoteli s primeranými cenami suvenírov. Slušne vybavená posilňovňa. Pláž cez cestu, mierne preplnená, 12€ od rána do 18:00(2x ležadlo + 1 slnečník) sme nevyužívali, vstup do mora dosť pozvoľný, ale tým viac sa rozptýlili ľudia a dalo sa dobre zaplávať. V našom termíne voda čistá, videli sme jedinú maličkú medúzku. Pláž upratovali, ale našlo sa tam všeličo aj vo vode (je to o ľuďoch, no). Možnosti cestovania na Malte nekonečné, za 1, 5€ denný lístok klimatizovanou MHD hocikam. Celkovo na Malte čisto (aj na verejných wc! ) a mimoriadnu pozornosť venujú pohybovo obmedzeným ľuďom. čítať celú recenziu
Maťa
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 1421-krát
100 %
Hotel je krasny, luxusny, cisty. Je velmi velky, ale personal to zvlada s prehladom. V hoteli je 7 restauracii a mozete sa najest v ktorejkolvek. Blizko bolo na plaz. Mozete jest a pit, kolko chcete. Nadhernu dovolenku sme mali. Je to maly Karibik. Parada. čítať celú recenziu
DULEMAXA
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 03.08.2014 Prečítané 2851-krát
67 %
Hotel ako celok bol vynikajuci! Vzdialený kolo 25 km od letiska, ale transfér skoro hodinu po serpentínach - deti kinedril pri slabšom žalúdku! Prišli sme napoludnie, prekvapenie na recepcii robia dvaja slováci - FILIP a MAROš - velké plus, bo nemusite trápit hlavu angličtinou (inak sa nedohovoríte)! Izba do 14tej - hotelovy standart! Hotel je obrovský, kapacita okolo 1500 hosti z čoho 80% je humusných angličanov, pár nemcov, holandanov a potom dosť slovákov a čechov! čítať celú recenziu
adicka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 27.07.2014 Prečítané 1729-krát
70 %
More bolo pre mňa veľkým sklamaním - kvôli špinavej pláži a odpadkom v ňom :-(. Hotel aj strava ok, bazén v skutočnosti menší ako na fotkách - je rozdelený na 2 časti, jedna je len pre osoby staršie ako 16 rokov - takže kľud a nie tak veľa ľudí ako v druhej časti. Detský bazén dosť špinavý a voda studená, 3 šmykľavky - pre deti do 4 rokoch príliš veľké a vysoké. čítať celú recenziu
Emily
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 24.07.2014 Prečítané 1632-krát
83 %
Dobrá dovolenka, hotel pekný. Sú tam dva bazény, jeden s animátormi a druhý tichý. V blízkosti hotela je malý market, kde si môžete nakúpiť. Blízko hotela je zástavka autobusov, za 1,5€ sa dostanete do hlavného mesta Valletty, treba to vidieť. čítať celú recenziu
Linda
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 19.07.2014 Prečítané 1307-krát
100 %
Perfektny hotel s peknými a cistymi izbami s vyhladom na bazen a okolie, sluzby vynikajuce ci animacne alebo restauracne, more je 50 metrov od hotela, priehladna cistucka voda, krasna plaz, najlepsia dovolenka, hotel by si zasluzil urcite 5 hviezdiciek. čítať celú recenziu
Martina Patience
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 14.07.2014 Prečítané 1369-krát
93 %
Super hotel, pekne a ciste hotelove izby zariadene v namornickom style, 2 bazeny, vynikajuce sluzby, animacne aj restauracne, more je 50 metrov od hotela, priehladna cistucka voda, ziadne meduzy, mali sme super zazitok, najlepsia dovolenka, hotel si zasluzi 5 hviezdiciek. čítať celú recenziu
szali
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 30.06.2014 Prečítané 1898-krát
90 %
Maximálna spokojnosť so všetkým - Ubytovanie /veľkosť izieb, moderne zariadenie, čistota, izba s klímou, trezorom, varnou kanvicou - káva, čaj, cukor, mlieko, chladnička s minerálkami - zdarma!!! pravidelne dopĺňané každý deň, upratovanie. Jedlo - fantastický výber, teplá kuchyňa, rovnako studená kuchyňa, výber masa, talianska kuchyňa, studené výrobky - losos, tuniak, prosciuto, syry, dresingy, zelenina, ovocie, torty, zákusky, palacinky, wafle, pečivá, bagety, zmrzliny, nič nechýbalo, super all inclusive - miešané drinky /alko-nealko, kvalitný alkohol, pivá, nealko/, výber z viacerých reštaurácií, vôbec nebol problém vyniesť jedlo z reštaurácie k bazénom :-), dostatok ležadiel /675!/ aj slnečníkov, perfektné šmykľavky pre deti priamo do bazéna, ale aj mimo bazénu, výborný miniklub fungujúci od 9-18.00, maximálna spokojnosť, super personál - kopec čašníkov Slovákov, Čechov, hotelier Slovák :-), určite odporúčam pre rodiny s detičkami od 0-10rokov :-), prevažná klientela Angličania - 95 perc. čítať celú recenziu
lucia
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 29.06.2014 Prečítané 1439-krát
97 %
Tento hotel poskytuje kvalitné služby na úrovni a bolo sme veľmi spokojní. Vrátila by som sa hneď do tohto hotela. A služby delegáta boli na nezaplatenie, milý pán. Bola som vo viacerých destináciách ale krajšie more som ešte nevidela, ako Karibik, pláže aj prístavy čisté. čítať celú recenziu
Eva, Trenčín
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 08.11.2013 Prečítané 400-krát
87 %
Vynikajúca dovolenka. Určite sa sem ešte vrátime. čítať celú recenziu
F. Alžbeta, Komárno
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 30.10.2013 Prečítané 725-krát
95 %
Velmi dobrý hotel s kvalitnými službami, má výbornú polohu, iba 800 m do centra mestečka Mellieha a asi 25 km od nádherného, jedinečného hlavného mesta Valletta. Maltu jednoducho treba vidieť, cestovka má výbornú sprievodkynu, ktorá nám skutočne ukázala úžasné pamiatky Malty a oboznámila nás s históriou aj súčastnosťou Malty. Vrelo odporúčam. čítať celú recenziu
Miroslava Hornikova
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 30.01.2013 Prečítané 3855-krát
83 %
Hotel je veľmi pekne zariadený. Po prestavbe je pekný a moderný. Izby sú taktiež veľmi pekné a priestranné. Hotel má skvelú polohu, na krásnej pláži, treba prejsť iba cez cestu a ste tam. More je tu úplne úžasné. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia