78%
Hodnotenie
78%
Hodnotenie
Malta Malta
 Malta, Malta, Mellieha Bay  Malta, Malta, Mellieha Bay

Luna Holiday Complex recenzie 

Luna Holiday Complex recenzie 

2:00 h
14 °C
14 °C
15 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
278 €
278 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 82 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 63 %
Izby 78 %
Strava 77 %
Personál 82 %
78%
Celkové hodnotenie
49 recenzií
Silvia
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 21.07.2018 Prečítané 794-krát
63 %
Hotel má výhodu v tom, že všetky izby sú na more. Nie sú však až také pekné, ako by sa na 4 hviezdy patrilo, najmä kúpelňa bola veľkým sklamaním. Kvôli nájdeniu švába na našej izbe sme menili izbu s tým, že po nahlásení večer nám dali na prespatie jednu len s 2 posteľami, aj keď sme boli 3 a druhý deň ráno až trojposteľovú - 2 izby vedľa od pôvodnej, čiže pokojní sme neboli, ale teda už sme osobne nevideli na izbe potom žiadneho. Upratovačku, čo sme na chodbe našli - Slovenku - sme vyspovedali a potvrdila švábov, mala vo výbave sprej na ne, tak nám to tam pred nasťahovaním vystriekala ním, no uistiť nás o tom, že to pomôže, nevedela. Ďalších švábov sme videli dole na prízemí pri výťahu a na parkete v bare, kde bol večerný program. Tam ho barmanka, ďalšia Slovenka chytila vtedy po tom, čo všetci prítomní na neho zízali a jedna žena ju na neho upozornila. Matrace na posteliach boli príliš mäkké a preležané tak, že tam boli kopce. Hlásili sme to na recepcii, tak nám to ešte v ten deň vymenili za lepšie. Strava a celkovo AI program boli fajn. Aj personál relatívne OK. Hotel mal aj niečo ako detský kútik, ale bol to dosť trapas a svoje dieťa by som tam nepustila, lebo po prvé tam nič nebolo a po druhé mi to prišlo špinavé. Ako prepadák hodnotím aj ich "posilovňu". Záhrada bola celkom pekná a udržiavaná. Ako domáce zvieratá tam boli chované mačky, o ktoré sa starali a kŕmili ich. Bolo ich tam celkom dosť. Vyzerali pekne, ale kto mačky nemusí, tak radosť mať nebude. No a nechoďte jesť na terasu. Aj keď v jedálni je brutál klíma, treba si na seba niečo hodiť a ostať vnútri, lebo na terase úradujú drzé vrabce, ktoré radi ujedajú priamo z tanierov hotelových hostí. Tým, že sme boli celkovo v 3 izbách, sme videli, že všade je to rovnaké, akurát tie odľahlejšie izby nemali wifi signál a bolo odtiaľ ďalej aj na pláž, aj do jedálne. čítať celú recenziu
AP*
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 29.07.2017 Prečítané 659-krát
80 %
Transfer z letiska trval hodinu, uvádza sa 15 minút. Boli sme ubytovaní hneď, možno aj preto, že nám dve hodiny meškalo lietadlo a do hotela sme dorazili o 7. hod. ráno namiesto o 3. hod. Prakticky sme nevyužili zaplatenú prvú noc vôbec a začínali sme druhým dňom. Prvý dojem po pridelení izieb bol nedobrý, dlhá chodba, ktorá pripomínala internát. Ale po otvorení izieb to bol príjemný pohľad - izby po rekonštrukcii - nevyležané postele, nový nábytok, veľa zrkadiel - všetky izby s výhľadom na more a logiou. Na izbách chladnička, rýchlovarná kanvica, sušič na vlasy. Žiadne výhrady - poriadok každý deň. Osušky na pláž sme si mohli meniť za čisté pri bazénoch. Prostredie vonku krásne - záhrada - kvety, palmy, kríky, bylinková záhrada. Pláž patrí k hotelu - po schodíkoch cez záhradu, dva bazény. Dostatočný počet ležadiel a slnečníkov aj na pláži, aj pri bazénoch. Pláž je piesková - pozvoľný vstup do mora, more nádherné, pokojné, kto má rád vlny - tie sme nemali. Nakoľko je to rozsiahli komplex - chodí sa dosť, podľa toho v ktorej časti je izba, ale to nám nevadilo, aspoň sme sa trochu hýbali a rozchodili jedlo. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 09.10.2014 Prečítané 1600-krát
93 %
Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie, rodiny, páry či partiu kamarátov. Vybavenie hotela výborné - izby priestranné s balkónom, o čistotu sa perfektne staral personál, vlastná kuchynka. Dva bazény - jeden dole pri hotelovej reštaurácii, druhý na streche hotela s výhľadom na more. Každý deň vám posunuli ráno pod dvere letáčik s informáciami, čo sa v ten deň koná. Či to boli karaoke párty, pool party na streche, alebo barbecue party. Hotel sa veľmi staral ako o pohodlie zákazníkov, tak aj o zábavu vo voľnom čase. Veľkou výhodou je minimarket v areáli hotela. Minimarket je dobre zásobovaný. Celkovo dávam 10 hviezdičiek. Jediná jedna chybička je v štandartných štúdiách v sprche (neviem, ako je to v iných typoch izieb). Sprcha prišróbovaná do steny nad vami a tečie slabší prúd - čo dámam značne sťažuje pri intímnej hygiene. čítať celú recenziu
Rastislav Beško
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 1326-krát
87 %
Trochu labyrint, výborný hotelový obchodík priamo v komplexe hotela, 2 bazény z toho jeden na streche s krásnym výhľadom na zátoku a okolie. Najlepšie situovaný v prípade vychádzok do Melliehy. Zástavka autobusu priamo pri hoteli, odkiaľ sa dalo dostať do Valetty. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 1722-krát
80 %
Hotel je rozsiahlejší s krásnou záhradou, pláž bola malá, ale ležadiel bolo vždy dosť, keďže boli rozmiestnené aj na betónových mólach, odkiaľ sa tiež dalo ísť do vody. Na Malte sa veľmi dobre dorozumieva po anglicky, doprava je riadená ako v Anglicku, jazdí sa vľavo a všade sú úzke uličky. :) Delegát nám zdôraznil, že tento hotel si vyžaduje pri večeriach dlhé nohavice pre pánov, o čom sme sa aj presvedčili, lebo inak nepúšťali do reštaurácie. Internet sa dá zakúpiť na recepcii 24h - 6€, 7dňový 15€. Dovolenku sme kupovali na poslednú chvíľu, keďže výber bol dosť obmedzený, napriek tomu hodnotím dovolenku celkovo za výbornú a sme radi, že sme mohli Maltu navštíviť, určite by sme sa sem ešte vrátili. čítať celú recenziu
Slavo
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 31.01.2014 Prečítané 2449-krát
70 %
Po každej stránke nám hotel a celé okolie splnilo očakávania. Služby boli na dosť vysokej úrovni. Zamestnanci si svoju prácu plnili svedomito. Upratovačky pravidelne upratovali, vymenili nám uteráky a ustlali postele. Jazykové schopnosti zamestnancov neboli vždy dobré, ale nezabránilo im to v snahe nám pomôcť a niečo napraviť, či poradiť. Prostredie aj služby sú vhodné pre všetky vekové kategórie. Bolo tu ubytovaných aj dosť veľa rodín s deťmi. Pláž bola čistá, i keď dosť malá. Bohužiaľ, niekedy bola príliš preplnená už od rána. Izba bola celkom pekná. Cítili sme sa tu dobre a pohodlne, len vybavenie nezodpovedalo obrázkom, ktoré sme videli. Na izbu sme mali preto väčšie očakávania. Jedlo bolo chutné. Prijali by sme väčší výber, ale potraviny boli dosť kvalitné. Obsluhu chválime, odvádzali dobrú prácu. Krásny bol výhľad z izby na zátoku. Skvelé. More a okolie bolo krásne. Krásna zeleň. Vstup do mora nebol ideálny. Je to ideálne miesto pre načerpanie energie. Naplno sme si oddýchli. Zastávka miestneho autobusu bola vzdialená cca 500 metrov od hotela. O zábavu bolo postarané. Stále sa tu dá niečo robiť, ale počítajte s tým, že si za všetko zaplatíte. Niekedy sa nám ceny zdali byť privysoké. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 07.08.2013 Prečítané 2268-krát
80 %
Hotel ma príjemne prekvapil. Netreba očakávať žiaden luxus, ale všetko je postačujúce a veľmi čisté. Veľký plus má u mňa za bazén na streche, z ktorého je výhľad aj na neďalekú pláž. Obchodík hotelového komplexu /potraviny a drogéria/ je veľmi dobre zásobovaný a nemá vôbec predražené ceny. čítať celú recenziu
Tomáš
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 07.08.2013 Prečítané 1939-krát
83 %
Môžem len odporúčať. Najväčšie výhody dobrá lokalita - 200m od najkrajšej pláže na Malte, dobré bazény, zariadenie v pohode, všetko čo treba aj s kuchynkou. Ďalšia výborná vec bol obchod v komlexe hotela, ktorí ocenia hlavne návštevníci, ktorí si sami varia. Jediná nevýhoda bol rušivý program hotela niekedy večer. čítať celú recenziu
Pavol Lovinec
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 30.01.2013 Prečítané 2108-krát
70 %
Zvonku vyzerá hotel celkom príjemne. Izby sú rôznej kvality. Občas Vám kazia výhľad klimatizácie. Balkóny sú dôležité, ale záleží aj na tom, akých máte susedov. Nepríjemné bolo, že nám dym išiel od susedov dovnútra. Hotel má dobrú polohu a dobré spojenie s mestom. Doprava je nám doteraz záhadou. Autobusy sa neriadili poriadkom. Keď boli autobusy vyťažené, chodili častejšie, keď nie, vypúšťali. čítať celú recenziu
Dana R., Považská Bystrica
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 23.08.2012 Prečítané 981-krát
75 %
Ako pobytovku neodporúčam, ale ak chce niekto poznať život a kultúru,treba ísť na zájazdy.Je tam delegátka, ktorá žije na Malte už 27 rokov, podáva super výklad takže ísť na vlastnú päsť je len chodenie medzi domami.Bolo to síce drahšie, ale prešli sme celú Maltu s perfektným výkladom doplneným zaujímavosťami zo života tejto krajiny.Ostrov Gozo stojí tiež za pozretie. Vo Vallete sme boli samé aj v blízkom mestečku. Je tam aj Pepkova dedina, dá sa tam ísť pešo. Malta je pustá suchá krajina. Má však svoju históriu veľa pamiatok, ktoré treba vidieť.Kto toto neabsolvuje, bude sklamaný.Nočný život tam prakticky neexistuje.Vraj v iných miestach, ale tam naše cestovky nemajú destinácie. More čisté, krajina suchá, treba vidieť, ale ísť si tam len ľahnúť na pláž je pre veľa ľudí sklamaním. My sme veľa videli, preto sme boli spokojní. čítať celú recenziu