Najnovšie recenzie hotelov

Qawra Palace recenzie

Qawra Palace

Malta - Malta - St. Paul´s Bay

+
100% Beata V.

23.01.2020

So všetkými službami sme boli spokojní. Bez výhrad.

prečítať si celú recenziu
The Diplomat recenzie

The Diplomat

Malta - Malta - Sliema

+
75% Peter Š.

11.07.2019

Izby vyhovujuce, sice nabytok z roku 1990, ale aj tak si stale mimo... slusny vyber ranajok, sice ziadne Turecko, Egypt, ale postacuje. Poloha hotela dokonala, bazen na streche ponuka pekny vyhlad...

prečítať si celú recenziu
Paradise Bay Resort recenzie

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

36% Katarína

28.07.2018

Doplatili sme na nevhodný výber cestovnej kancelárie, ktorá nám tento hotel odporúčala ako fantastický na šnorchlovanie, s vynikajúcimi službami Ultra All Inclusive /v hoteli nevedia, čo je to Ultra/. Odlet bol o 23:50 hodine - v ck nám 10 minút do 24:00 hod vyúčtovali ako prvý deň dovolenky. Pláž bola maličká - plná medúz, kúpať sme sa museli len v bazénoch. V rámci pitného režimu Ultra All Inclusive nám opakovane nalievali vodu z vodovodnej točky, ktorú nám zároveň neodporúčali piť. Stravovanie dookola to isté. Po dopoludňajšom odubytovaní sme už do večerného odletu nedostali nič ani žiadne pitie.., museli sme si kúpiť sami...

prečítať si celú recenziu
Ramla Bay Resort recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

86% DTV

26.07.2018

Dovolenku v tomto hoteli sme absolvovali na konci júla 2018. Letelo sa z BA tesne pred polnocou (spoločnosť AIR MALTA - upozornenie, na palube sú podávané snacky i nápoje, no za príplatok). Let i transfer na hotel bez problémov. Pri check-ine do hotela vypíšete papier, zaplatíte taxu a ubytujú Vás. Pre nás obrovským sklamaním bola PLÁŽ. V katalógu je napísaná ako piesková - áno, je. Ale len pri ležadlách. No pri vstupe do mora, obrovské balvany, na ktorých je veľmi ľahké pošmyknúť sa i s obuvou do vody. Pre plavcov je však možnosť priameho vstupu do hlbšieho mora zo strany od bazéna, ktorý sme využívali i my. Počas dovolenky (konkr. 3 dni) sa v mori nachádzalo veľa medúz (vraj je to tu dosť časté). Kúpanie teda na risk, či vás popŕhlia. :-) Kompenzáciou hotela sú však bazény. 3 vonkajšie veľké, 1 malý detský na čľapkanie, vnútorný bazén (otvorený do 21:00). A v SPA (v rámci AI) vnútorný bazén (bez detí) a 2 vírivky. Pri bazénoch i na pláži dostatok ležadiel, nestalo sa nám, že by sme si miesto nenašli. Vybavenie hotela: Hotelová recepcia je 24/7 bez problémov sme sa dorozumeli. Hotel má vlastný minimarket s potrebnými vecami i suvenírmi. Pri recepcií sa nachádza bar s ponukou drinkov i jedál. Pri bazéne sa nachádza ďalší bar s bohatou ponukou, rovnako i na pláži (od 19/20:00 hod. v rámci AI vybrané nápoje zdarma, jedlo za príplatok). Hotel má vlastných animátorov, ktorý počas dňa robia program pre deti i dospelých (yoga, aquagym, šípky, petanque, zumba). Večer minidisco pre deti. V bare pri recepcií, na vonkajšej terase občas živá hudba. Hotel má tzv. Photopoint - 2 hotelových fotografov, za príplatok Vás nafotografujú. Fitness room - veľmi slabý, viac strojov nefunguje. SPA - bazén, vírivka a sauna v rámci AI zdarma. Rôzne procedúry so zľavami. Lokácia hotela: Hotel sa nachádza vo veľmi tichej oblasti. To znamená, v okolí nenájdete žiadnu promenádu, bary, reštaurácie, obchodíky. Oproti nájdete len iný hotel. Neďaleko sa však nachádzajú 2 zastávky (Ahrax, Baterija), ktorými sa za poplatok (2 € na 2 hod. dostanete či už na blízku pláž do Melliehy, alebo do iných miest. Rozpis odchodov autobusu si stačí vypýtať na recepcií. Osobne doporučujem výlet do mestečka BUGGIBA (vzdialené asi 40 min. jazdy autobusom) - krásna promenáda plná obchodíkov za fajn ceny. Odporúčame i výlet do Akvária v tomto meste. Hotel ponúka hotelový transfer zdarma do blízkeho mestečka Mellieha s nákupnými možnosťami suvenírov (dlhšia ulica, na ktorej Vás transfer vysadí a o 2 hodiny zoberie naspäť). Určite odporúčame využiť. :-) Treba si o to však zažiadať na recepcii.

prečítať si celú recenziu
Luna Holiday Complex recenzie

Luna Holiday Complex

Malta - Malta - Mellieha Bay

63% Silvia

21.07.2018

Hotel má výhodu v tom, že všetky izby sú na more. Nie sú však až také pekné, ako by sa na 4 hviezdy patrilo, najmä kúpelňa bola veľkým sklamaním. Kvôli nájdeniu švába na našej izbe sme menili izbu s tým, že po nahlásení večer nám dali na prespatie jednu len s 2 posteľami, aj keď sme boli 3 a druhý deň ráno až trojposteľovú - 2 izby vedľa od pôvodnej, čiže pokojní sme neboli, ale teda už sme osobne nevideli na izbe potom žiadneho. Upratovačku, čo sme na chodbe našli - Slovenku - sme vyspovedali a potvrdila švábov, mala vo výbave sprej na ne, tak nám to tam pred nasťahovaním vystriekala ním, no uistiť nás o tom, že to pomôže, nevedela. Ďalších švábov sme videli dole na prízemí pri výťahu a na parkete v bare, kde bol večerný program. Tam ho barmanka, ďalšia Slovenka chytila vtedy po tom, čo všetci prítomní na neho zízali a jedna žena ju na neho upozornila. Matrace na posteliach boli príliš mäkké a preležané tak, že tam boli kopce. Hlásili sme to na recepcii, tak nám to ešte v ten deň vymenili za lepšie. Strava a celkovo AI program boli fajn. Aj personál relatívne OK. Hotel mal aj niečo ako detský kútik, ale bol to dosť trapas a svoje dieťa by som tam nepustila, lebo po prvé tam nič nebolo a po druhé mi to prišlo špinavé. Ako prepadák hodnotím aj ich "posilovňu". Záhrada bola celkom pekná a udržiavaná. Ako domáce zvieratá tam boli chované mačky, o ktoré sa starali a kŕmili ich. Bolo ich tam celkom dosť. Vyzerali pekne, ale kto mačky nemusí, tak radosť mať nebude. No a nechoďte jesť na terasu. Aj keď v jedálni je brutál klíma, treba si na seba niečo hodiť a ostať vnútri, lebo na terase úradujú drzé vrabce, ktoré radi ujedajú priamo z tanierov hotelových hostí. Tým, že sme boli celkovo v 3 izbách, sme videli, že všade je to rovnaké, akurát tie odľahlejšie izby nemali wifi signál a bolo odtiaľ ďalej aj na pláž, aj do jedálne.

prečítať si celú recenziu
Ramla Bay Resort recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

83% Katka

12.07.2018

V hoteli sme boli ubytovaní v júli 2018. Mali sme all inclusive. Na hotel sme prišli o 3:00 hod v noci a o 3:30 sme už aj spali, takže žiadny problém ani pri príchode v noci, netreba sa báť. Z izby sme mali výhľad na more, za ktorý si musíte priplatiť, ale neľutovali sme - výhľad nádherný. Čistota izieb dokonalá, každý deň upratané izby. Izba vybavená TV, fénom, sprcha, WC, trezor (za poplatok), chladnička - prvé naplnenie chladničky zdarma a každé ďalšie už za peniaze. WiFi v celom areáli a na izbách zdarma. Pri upratovaní dopĺňali upratovačky aj mydlá, sprchové gély, šampón na vlasy, takže netreba brať z domu. Hotel čistý, príjemný personál. Jedlo od výmyslu sveta. Veľká jedáleň s možnosťou sedenia buď vnútri, alebo vonku na terase. Hotelová pláž cca 20 metrov, dlhá, hneď pri hoteli s ležadlami a slnečníkmi zadarmo. Netreba ráno skoro vstávať na chytenie si miest, ležadiel je dostatok, pri pláži je hneď bar. Ak nechcete ležať na pláži, dá sa aj pri bazénoch či 10 metrov od pláže na betóne sú ležadlá tiež. More osviežujúce, pozvoľný vstup, avšak v čase našej dovolenky boli skoro každý deň medúzy. Takže sa nedalo kúpať, respektíve dalo, ale nechceli sme riskovať nepríjemné popŕhlenie, po ktorom vám ostane jazva ešte ďalšie 2 mesiace. Možnosť kúpania sa na známej pláži Mallieha Bay, kam chodí každú hodinu z hotel autobus zdarma. Hostia z hotela majú možnosť požičať si zdarma vodný bicykel či kanoe. My sme si požičali oboje a odporúčam určite vyskúšať. Zdarma bol aj výlet loďou na ostrov Comino. Avšak treba sa ísť nahlásiť deň predtým, ako chcete ísť. Na Comine odporúčam skôr sa ísť kúpať na Santa Maria Bay než hneď na prvú pláž, ktorú uvidíte hneď pri príchode. My sme tak spravili a neoľutovali sme, mali sme kľud, žiadne masy ľudí a urevané decká. V areáli hotela množstvo mačiek, ale netreba sa báť - neotravujú a keď sa chcete s nimi pohrať, tak nepohryzú, sú dosť priateľské a na deti už zvyknuté.

prečítať si celú recenziu
Paradise Bay Resort recenzie

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

20% Katka

19.03.2018

Otrasne, hotelu by som dala 1*, izby otrasne, nabytok spred 20 rokov. Izby su niektore spojene s druhou a predelene dverami, vsetko je pocut. Strava je otrasna, same mrazene - ako mrazena zelenina, mrazene maso, mrazene zemiaky - hranolky, mali sme all inclusive, ale tonic som nemohla mat len gintonic. Nic spolocne nebolo na all inclusive, mali sme 3 veci na vyber, k moru sme museli prejst cez cestu, plaz malicka, vecer sme mali moc hlucnu izbu, lebo to je hlavna cesta na lod.

prečítať si celú recenziu
Paradise Bay Resort recenzie

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

70% Maroš

03.09.2017

Pekná krajina, super výlety, izba mohla byť určite lepšia, ale dá sa. Pláž (hotelová) síce menšia, ale dostačujúca (bola čistá). Vzdialenejšia pláž bola väčšia, krajšia, ale aj plnšia. Jedlo bolo v pohode. Transfer trval cca 50 min. Hotel vhodný pre všetkých.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Malta

Qawra Palace recenzie 100%

Qawra Palace

Malta - Malta - St. Paul´s Bay

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
db Seabank Resort & Spa recenzie 88%

db Seabank Resort & Spa

Malta - Malta - Mellieha Bay

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe9%

Čistota izieb10%

Personál98%

Pomer ceny a služieb9%

zobraziť recenzie
Mellieha Bay recenzie 85%

Mellieha Bay

Malta - Malta - Mellieha Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál90%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
The Diplomat recenzie 80%

The Diplomat

Malta - Malta - Sliema

+

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Ramla Bay Resort recenzie 76%

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

Kvalita izieb84%

Intenzita hluku v izbe41%

Čistota izieb38%

Personál88%

Pomer ceny a služieb32%

zobraziť recenzie
Luna Holiday Complex recenzie 74%

Luna Holiday Complex

Malta - Malta - Mellieha Bay

Kvalita izieb84%

Intenzita hluku v izbe8%

Čistota izieb6%

Personál94%

Pomer ceny a služieb8%

zobraziť recenzie
Primera Hotel recenzie 73%

Primera Hotel

Malta - Malta - St. Paul´s Bay

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Paradise Bay Resort recenzie 64%

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

Kvalita izieb73%

Intenzita hluku v izbe13%

Čistota izieb12%

Personál70%

Pomer ceny a služieb10%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu