Najnovšie recenzie hotelov

Paradise Bay Resort recenzie

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

70% Maroš

03.09.2017

Pekná krajina, super výlety, izba mohla byť určite lepšia, ale dá sa. Pláž (hotelová) síce menšia, ale dostačujúca (bola čistá). Vzdialenejšia pláž bola väčšia, krajšia, ale aj plnšia. Jedlo bolo v pohode. Transfer trval cca 50 min. Hotel vhodný pre všetkých.

prečítať si celú recenziu
Ramla Bay Resort recenzie

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

35% Erika

13.08.2017

Prvy dojem katastrofálny, s Bali ten hotel nemá nič spoločné pláž malinka a keďže tam parkujú lode strašný smrad z benzínu a čierne škvrny z lodi po bokoch pláže. Nečakajte bielu pláž ako na foto ..strava celkom fajn za tie peniaze neodporúčam hotel slabé služby delegát onicom....ci sa týka izieb ok Animácie veľmi slabé večer žiadny program a ani disco na hoteli. Jedine pozitívne bol výlet ktorý bol v cene ostrov comino nádherný ostrov s bielym pieskom. 3 hodinový vylet . Kto viac cestuje môže porovnávať tak bude sklamaný .

prečítať si celú recenziu
Seabank Resort & Spa recenzie

Seabank Resort & Spa

Malta - Malta - Mellieha Bay

95% Branislav G.

09.08.2017

Drobnými nedostatkami boli: malá (nepraktická) batéria na umývadle v kúpeľni, chýbajúca zástrčka v kúpeľni (nedalo sa holiť el. strojčekom), škoda, že nemal hotel svoju pláž, na ktorej by boli slnečníky a ležadlá v cene all inclusive.

prečítať si celú recenziu
Mellieha Bay recenzie

Mellieha Bay

Malta - Malta - Mellieha Bay

90% Alžbeta P.

02.08.2017

prečítať si celú recenziu
Luna Holiday Complex recenzie

Luna Holiday Complex

Malta - Malta - Mellieha Bay

80% AP*

29.07.2017

Transfer z letiska trval hodinu, uvádza sa 15 minút. Boli sme ubytovaní hneď, možno aj preto, že nám dve hodiny meškalo lietadlo a do hotela sme dorazili o 7. hod. ráno namiesto o 3. hod. Prakticky sme nevyužili zaplatenú prvú noc vôbec a začínali sme druhým dňom. Prvý dojem po pridelení izieb bol nedobrý, dlhá chodba, ktorá pripomínala internát. Ale po otvorení izieb to bol príjemný pohľad - izby po rekonštrukcii - nevyležané postele, nový nábytok, veľa zrkadiel - všetky izby s výhľadom na more a logiou. Na izbách chladnička, rýchlovarná kanvica, sušič na vlasy. Žiadne výhrady - poriadok každý deň. Osušky na pláž sme si mohli meniť za čisté pri bazénoch. Prostredie vonku krásne - záhrada - kvety, palmy, kríky, bylinková záhrada. Pláž patrí k hotelu - po schodíkoch cez záhradu, dva bazény. Dostatočný počet ležadiel a slnečníkov aj na pláži, aj pri bazénoch. Pláž je piesková - pozvoľný vstup do mora, more nádherné, pokojné, kto má rád vlny - tie sme nemali. Nakoľko je to rozsiahli komplex - chodí sa dosť, podľa toho v ktorej časti je izba, ale to nám nevadilo, aspoň sme sa trochu hýbali a rozchodili jedlo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Seabank Resort & Spa recenzie

Seabank Resort & Spa

Malta - Malta - Mellieha Bay

86% Gabika

07.08.2016

Hotel Seabank patrí k najlepšie hodnoteným dovolenkovým rezortom na Malte. Právom mu toto prvenstvo aj patrí. Je vhodný pre všetky vekové kategórie, najviac však pre rodiny s deťmi. Hotel má úžasný areál, niekoľko reštaurácií, veľký bazén, ktorý je rozdelený. Časť bazéna je vyhradená len pre dospelých a veľká časť pre deti. Animátori sa starajú o program pre deti. Vždy je prichystaný večerný program, mini disco. Mňa trochu sklamalo, že posedenie s programom je vo veľkej krytej budove. Očakávala som nejaký amfiteáter, kde môžeme sedieť vonku a pohodlne sledovať program. Určite to však na atraktívnosti hotela neubralo. Hotel má svoj obchod so suvenírmi a lacno tam kúpite napríklad magnetky a iné drobnosti. Hotel je od centra Melliehy vzdialený cca 2 km do kopca. Pohodlne sa tam však dopravíte autobusom. Mellieha sama o sebe nie je nejaká rušná a okrem jedného pekného kostola tam dokopy nič nie je, zopár obchodov, reštaurácií a to je všetko.

prečítať si celú recenziu
Diplomat recenzie

The Diplomat

Malta - Malta - Sliema

85% Peter Š.

04.08.2016

prečítať si celú recenziu
Hotel Paradise Bay Resort recenzie

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

65% Evelína

28.07.2016

Celkové hodnotenie vyjadrím takto: ak by mi niekto ponúkol znova prežiť dva týždne v tomto hoteli a bolo by to grátis, odpoviem: ďakujem, ale neprosím!

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Malta

Seabank Resort & Spa recenzie 88%

Seabank Resort & Spa

Malta - Malta - Mellieha Bay

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe9%

Čistota izieb10%

Personál98%

Pomer ceny a služieb9%

zobraziť recenzie
Mellieha Bay recenzie 85%

Mellieha Bay

Malta - Malta - Mellieha Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál90%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
The Diplomat recenzie 85%

The Diplomat

Malta - Malta - Sliema

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Ramla Bay Resort recenzie 76%

Ramla Bay Resort

Malta - Malta - Marfa

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe46%

Čistota izieb43%

Personál87%

Pomer ceny a služieb36%

zobraziť recenzie
Luna Holiday Complex recenzie 74%

Luna Holiday Complex

Malta - Malta - Mellieha Bay

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe8%

Čistota izieb6%

Personál95%

Pomer ceny a služieb8%

zobraziť recenzie
Primera recenzie 73%

Primera

Malta - Malta - St. Paul´s Bay

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Paradise Bay Resort recenzie 64%

Paradise Bay Resort

Malta - Malta - Cirkewwa

Kvalita izieb77%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb13%

Personál72%

Pomer ceny a služieb11%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu