72%
Hodnotenie
72%
Hodnotenie
Malta Malta
 Malta, Malta, Cirkewwa  Malta, Malta, Cirkewwa

Paradise Bay Resort recenzie 

Paradise Bay Resort recenzie 

2:00 h
20 °C
20 °C
19 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
254 €
254 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 64 %
Poloha 70 %
Šport a zábava 57 %
Izby 72 %
Strava 72 %
Personál 75 %
72%
Celkové hodnotenie
163 recenzií
Katarína
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 28.07.2018 Prečítané 810-krát
37 %
Doplatili sme na nevhodný výber cestovnej kancelárie, ktorá nám tento hotel odporúčala ako fantastický na šnorchlovanie, s vynikajúcimi službami Ultra All Inclusive /v hoteli nevedia, čo je to Ultra/. Odlet bol o 23:50 hodine - v ck nám 10 minút do 24:00 hod vyúčtovali ako prvý deň dovolenky. Pláž bola maličká - plná medúz, kúpať sme sa museli len v bazénoch. V rámci pitného režimu Ultra All Inclusive nám opakovane nalievali vodu z vodovodnej točky, ktorú nám zároveň neodporúčali piť. Stravovanie dookola to isté. Po dopoludňajšom odubytovaní sme už do večerného odletu nedostali nič ani žiadne pitie.., museli sme si kúpiť sami... čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 19.03.2018 Prečítané 1112-krát
20 %
Otrasne, hotelu by som dala 1*, izby otrasne, nabytok spred 20 rokov. Izby su niektore spojene s druhou a predelene dverami, vsetko je pocut. Strava je otrasna, same mrazene - ako mrazena zelenina, mrazene maso, mrazene zemiaky - hranolky, mali sme all inclusive, ale tonic som nemohla mat len gintonic. Nic spolocne nebolo na all inclusive, mali sme 3 veci na vyber, k moru sme museli prejst cez cestu, plaz malicka, vecer sme mali moc hlucnu izbu, lebo to je hlavna cesta na lod. čítať celú recenziu
Maroš
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 03.09.2017 Prečítané 3360-krát
70 %
Pekná krajina, super výlety, izba mohla byť určite lepšia, ale dá sa. Pláž (hotelová) síce menšia, ale dostačujúca (bola čistá). Vzdialenejšia pláž bola väčšia, krajšia, ale aj plnšia. Jedlo bolo v pohode. Transfer trval cca 50 min. Hotel vhodný pre všetkých. čítať celú recenziu
Evelína
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 28.07.2016 Prečítané 2089-krát
65 %
Celkové hodnotenie vyjadrím takto: ak by mi niekto ponúkol znova prežiť dva týždne v tomto hoteli a bolo by to grátis, odpoviem: ďakujem, ale neprosím! čítať celú recenziu
Daria
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 09.07.2016 Prečítané 600-krát
60 %
Hotel na konci ostrova-okolie skaly bez zelene /sev. časť ostrova/, ale výhľad z hotela krásny. Škoda, že niet kam chodiť navečer na prechádzky. Hotelový večerný program v aule hotela veľmi slabý-živá hudba o 1 interpretovi rušená hlasnou vravou a pobehovaním študentov jazykových pobytov, ktorých je v hoteli v let. mesiacoch asi 150. Nedostatok večerných programov. Izby, kúpeľňa aj balkón priestranné a čisté. Starší nábytok, preležané matrace, tečúca chladnička. Všetky izby s výhl. na more, avšak strana s výhľadom na trajekt. prístav-dosť rušná cestná komunikácia. V noci sme to riešili zatvorením balkóna a pustením klimatizácie-hluk z áut sa stlmil. Hotelová pláž cez cestu-malinká iba na pár ležadiel-miesto na plávanie nedostatočné ohradené, dno skalnaté, pokryté riasami a ulitami. Hotelové bazény dostatočne veľké so slanou vodou+z hotela vstup do mora zo skaly po rebríku do hlbokej vody. Voda v mori nádherná a čistá-pozor-občas medúzy. Ďalšia piesočnatá pláž asi 20 min. pešej chôdze oproti hotelu v zátoke. Mestská pláž 15 km autobusom v Meliehe. Kľud v hoteli rušili študenti jazykových kurzov, ktoré tam prebiehajú v let. mesiacoch. Absencia ovocia v strave. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 12.01.2016 Prečítané 903-krát
90 %
Hotel Paradise Bay má výbornú atmosféru. Izby sú priestranné a čisté. Veľmi príjemný a ochotný personál. Reštaurácia dostatočne priestranná, nikdy nebol problém s čakaním na stôl. Široký výber zo švédskych stolov, myslím si, že si naozaj vyberie každý. Hotelová pláž je menšia, ale krásna, ležadlá a slnečníky zdarma. 900 m od hotela je ozaj pekná pláž Paradise Bay. Nádherné čisté more a úžasné výlety - super dovolenka, nesmiem zabudnúť na animačný tím (od rána do večera spestrovali všetkým dovolenku). čítať celú recenziu
Stanislav P.
Termín pobytu: Oct 2015 Recenzia pridaná 28.10.2015 Prečítané 307-krát
75 %
popis odpovedá, poloha dobrá pre návštevu ostrovov Gozo a Comino, menej pre plážistov. Pre tých, čo chcú navštíviť hlavný ostrov, doprava komplikovaná z dôvodu polohy jednotlivých miest a pláží. Miestne busy pokrývajú všetky destinácie (nie vždy priamo). Zastávka busov pred hotelom (aj Hop on hop off). prístav blízo. Letisko na 1,5h. čítať celú recenziu
Mária M.
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 09.08.2015 Prečítané 342-krát
82 %
Hotel je dobre situovaný pre aktívnu dovolenku. Nie je v centre mesta, na nákupy (napr. do Valletty, Mosty...) sa dostanete autobusom. Program animátorov vás však zamestná na celý deň ☺ čítať celú recenziu
Marcela M.
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.08.2015 Prečítané 750-krát
80 %
Hotel je dobre situovaný - veľa možností na výlety. Transfer trval asi 40 min. Dovolenka je vhodná pre milovníkov šnorchlovania (pestrá fauna mora), plávania aj pre rodiny s deťmi. Strava bola super, až na hygienu príborov. Animácie boli počas celého dňa skvelé, večer sme si mohli vybrať z 2 programov (hudobníci v 1. bare / diskotéka - každý večer hudba inej doby, karaoke alebo bingo zdarma). čítať celú recenziu
Zdeno
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 23.07.2015 Prečítané 772-krát
70 %
Bol som aj v lepších hoteloch tej istej kategórie a ak by som naozaj zaplatil plnú cenu, ktorú zájazd stál, tak by som to určite ľutoval. Pri polovičnej zľave si poviem, že to mohlo byť aj horšie :-))) Ak niekto nadával na Slovenskú obsluhu, tak nevie, čo hovoril, tí naši boli fajn a celkovo držali imidž hotela hore! čítať celú recenziu
zuzana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 23.08.2014 Prečítané 1492-krát
50 %
Skôr hodnotím na 3*, All inclusive hostia musia podpisovať stále bločky, čo je dosť otravné. Animácie dosť slabé. Večer mini disco - stále to isté. Veľké plus za slanú vodu v bazénoch, čo sa nám nepáčilo, že na bazény púšťajú domácich alebo ľudí zvonka, tí potom robia hluk a bordel okolo bazénov aj v jedálni. čítať celú recenziu
Roman
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 12.08.2014 Prečítané 1409-krát
30 %
All inclusive? :-) ani zdaleka. pre male deti absolutne nevhodny. plaz tak max. 15 metrova. strava este ako tak, aj ked dost stereotypna, ovocie prakticky ziadne. neustale podpisovanie ucteniek, to bolo nieco neskutocne otravne a zdrzujuce. personal uplne neochotny čítať celú recenziu
Maria
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 11.08.2014 Prečítané 1491-krát
37 %
Hotel by potreboval prejsť rekonštrukciou! Nedala by som mu viacej, ako 3hviezdy a zmenila by som all inclusive na plnú penziu a znížila by som cenu zájazdu!! Hotel má peknú polohu na skale, len niektorým vadilo, že majú izbu otočenú na zástavku autobusu a prístav na Gozo, čím malo hluk na izbe. čítať celú recenziu
Miška
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 06.08.2014 Prečítané 1333-krát
67 %
Hotel je pekný, je postavený tak, že z každej izby je výhľad na more. Hotel má asi 6 bazénov z toho 1 vnútorný, je tam pingpongový stôl a tenisové kurty, menšia posilňovňa, malá predzáhradka s dvomi fontánami, kde sa dá posedieť na lavičke. Kúštiček vedľa hotela je prístav odkiaľ premáva trajekt na ostrov Gozo - trajekt chodí každých 45 min, spiatočná cesta stála, tuším, 4,50 Eur, trajekt robí trochu vlny a trošku buchot pri príchode a odchode, je to v pohode, ale ráno ma to niekedy zobudilo, aj ten autobus. Komáre sme nemali :o). Ešteže, ak máte all inclusive, tak dostanete také zelené náramky, čo máte na ruke celý pobyt a čo je trochu otravné, pri všetkom - obedy, večere, nápoje - vám vytlačia bloček (s nulovou cenou) a musíte ho podpísať, je to kvôli účtovníctvu a je to dosť otravné... počula som, že sa to robieva aj v iných krajinách. Na večeru sa chodí v dlhších nohaviciach alebo sukni pod kolená a hore niečo s rukávmi, nie na ramienka, taktiež obuv normálna, nie šľapky - to tam majú vypísané na vstupe, že hotel to vyžaduje (prvé dni sme si to nevšimli a išli sme aj plážovejšie oblečení a nič). Hotel je 1 hodinu od letiska hotelovým zabezpečeným autobusom. čítať celú recenziu
Peter PB
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 1198-krát
37 %
Špina, pobehujúce šváby, podľa personálu je to bežná vec a netreba si z toho nič robiť, sprej všetko zabije, neochotná delegátka. Jediné čo môžeme pochváliť je chutná strava. Hotelová pláž "dlhá" 20m je štartovacia dráha pre lode. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 1285-krát
70 %
Hotel spĺňal všetky informácie podľa katalógu. Vhodný pre klientov, ktorí majú záujem si oddýchnuť. Transfer z letiska je cca 50 km, ale je to možnosť vidieť okolie. Vybavenie hotela : 3 bazény, hotelová pláž, dostatočný počet ležadiel a slnečníkov. Vzdialenosť od centra cca 7 km, ale pred hotelom je hneď zástavka MHD. Ubytovanie bolo hneď k dispozícii. Treba si, ale zvyknúť, že do hotelov na Malte majú prístup aj "domáci", ale vôbec vám tam nebudú zavadzať. :) čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 19.07.2014 Prečítané 1332-krát
77 %
Hotel je výborný pre aktívnych ľudí, nakoľko má výborné spojenie na ostrov Gozo aj autobusmi na rôzne miesta Malty, stále sme niekde cestovali a objavovali krásy tohto malebného ostrova, hotel zodpovedná popisu, super izby s výhľadom na záliv, kvalitné strava, pekný areál, maximálna spokojnosť. čítať celú recenziu
Štefánia Janaková
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 30.06.2014 Prečítané 2309-krát
70 %
Celkovo na nás pôsobil príjemne. To čo sme očakávali od tohto hotela to sme aj dostali. Cestovná kancelária opísala polohu a zariadenie tohto hotela s úplnou presnosťou. Jedine čo by som vytkla tomu hotelu, je výmena slnečníkov pri bazéne, nakoľko sú v dosť dezolátnom stave. A ruší to celkový dojem hotela. čítať celú recenziu
Alena K
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 21.06.2014 Prečítané 2197-krát
40 %
Hotel o nicom, ale tolko chyb co ma je nenormalne od personalu az po plaz, ktora vlastne neni nikde ak sa nechcete medzi namornymi lodami kupat Izby su ok, strava prezili sme, ale celkovo hotel aj tak posobi otrasne vyslovene sa hodiaci pre skolske vylety čítať celú recenziu
lululu
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 29.08.2013 Prečítané 2733-krát
87 %
Kto neočakáva od 4* hotela 5* a má rád tichšie miesta bude určite spokojný, lebo strava, ubytovanie aj možnosť využitia výletov je naozaj výborná! Trošku iný štýl all inclusive lebo všade a za všetko musíte podpisovať bločky ale rušivé je to len prvé tri dni, potom si zvyknete :) čítať celú recenziu