Recenzie hotelov - Kalithea (33)

Najnovšie recenzie hotelov

lti Theophano Imperial Palace recenzie

Theophano Imperial Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

+
76% Viera Hózová

03.08.2017

Boli sme dvaja, kľud nám vyhovoval, každý deň čisté prádlo, uteráky, v kúpeľni vaňa a veľa miesta na vlastnú kozmetiku, stále dopĺňali šampón, dusch gél a pleťové mlieko. Izba v poriadku, balkón. Pláž: more úžasné, vstup do mora nevhodný pre deti, (vďaka recenzii sme sa pripravili), dostatok slnečníkov a ležadiel. V bazéne studená voda. V okolí možnosti na prechádzky (nie na opätky), zobrať baterku, obchodíky, programy. Strava chutná, dobrý výber, ochotný personál, bar pri pláži a pri recepcii. Nevhodné načasovanie výletov pre 8 dňových klientov. Transfer v poriadku, 1,5 hod. Ubytovali nás hneď.

prečítať si celú recenziu
lti Theophano Imperial Palace recenzie

Theophano Imperial Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

+
33% Andrea Hajašová

01.08.2017

Hotel nezodpovedá 5*, tak skôr 3*. Popis hotela vôbec nezodpovedá skutočnosti, zlý personál (zvlášť manažérka hotela, ktorá sa k hosťom správa veľmi arogantne a povýšene, vôbec nepochopila podstatu svojho zamestnania... "ona je tam pre nás, nie my pre ňu"). Mali sme zakúpený pobyt s polpenziou, v celom hoteli sme si nemali kde kúpiť a vypiť kávu. Pláž nebola vhodná či s obuvou, alebo bez nej, slnečníky v katastrofálnom stave - staré, deravé. Poslednýkrát sme boli v Grécku.

prečítať si celú recenziu
lti Theophano Imperial Palace recenzie

Theophano Imperial Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

+
50% oto

17.07.2017

Stary hotel, ktory nezodpoveda poctu deklarovanych hviezdiciek *****, vhodny pre tych, co vyhladavaju pokoj, transfer 1,5 hod, pozor na hotelovu plaz, nevhodny vstup do mora, ploche kamene s riasami po celej dlzke plaze, vobec nie pre deti, personal recepcie a menezerka hotela vobec neriesili nasu opakovanu staznost na upchatu gulicku v sprche, ubytovanie bez cakania.

prečítať si celú recenziu
Athos Palace recenzie

Athos Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

83% Iveta

11.07.2017

Hotel spĺňa 4 hviezdičky, strava veľmi chutná, pestrá, veľa zeleniny, ovocia, rýb, mohli byť viac morských príšer. Na izbách trošku slabšia klimatizácia, ale dalo sa spať. More úžasné, pripomínal nám Karibik, krištáľovo čisté, výborne sa v ňom plávalo. Dovolenka spĺňala očakávania.

prečítať si celú recenziu
Hotel Romanza Mare I. recenzie

Romanza Mare

Grécko - Rhodos - Kalithea

80% igor

23.06.2017

Hotel je útulný, strava chutná rozmanitá,izby menšie ale čisté všetko je tak ako je uvádzané od CK. Hlavné mesto Rhodos dostupné autobusom každú 1/2hod/6km/ za 2,5.-eur osoba,v blízkosti hotela sú 3 verejné pláže cca 200 až 600m.Program all inclusive je obmedzený ale dostačujúci v pomere k celkovej cene. Odporúčam nenáročným klientom,ktorí neporovnávajú ale užívajú si dovolenku...

prečítať si celú recenziu
Rodos Palladium Leisure & Wellness recenzie

Rodos Palladium Leisure & Wellness

Grécko - Rhodos - Kalithea

100% Eva B.

17.10.2016

Delegátka bola veľmi milá a ústretová, bola som veľmi spokojná. Hotel zodpovedá 5*, je čistý, personál milý, ochotný a strava perfektná, rozmanitá. Nakoľko som celiatička, pán šéfkuchár mi ukázal jedlá bez lepku a k večeri pre mňa zvlášť pripravili vynikajúci zákusok. Rada by som sa sem ešte vrátila.

prečítať si celú recenziu
Hotel Romanza Mare I. recenzie

Romanza Mare

Grécko - Rhodos - Kalithea

75% Terezia B.

07.09.2016

Celkovo sa nam velmi pacilo, odporucam na prijemnu rodinnu dovolenku aj pre pariky.

prečítať si celú recenziu
Hotel Romanza Mare I. recenzie

Romanza Mare

Grécko - Rhodos - Kalithea

0% Anka

29.08.2016

Ale odporucam riaditelovi CK, cez ktorú bol zájazd zakúpený, aby tam absolvoval jednu dovolenku !!! Bola by som zvedava, ci by aj potom tento hotel odporucal...!!!

prečítať si celú recenziu