70%
Hodnotenie

Hotel Romanza Mare II. recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Rhodos
  • Kalithea
15 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
2:20 h
dĺžka letu
70%
Celkové hodnotenie
14 recenzií
Julius
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 25.08.2019 Prečítané 0-krát
70 %
Hotel hodnotím ako príjemný rezort, no skôr pre rodinky s deťmi alebo ak chcete pokojnú a nerušenú dovolenku. Je situovaný blízko pláže, ktorá bola naozaj skvelá s perfektným prístupom do mora, ktoré bolo priezračné a čisté. Strava bola formou all inclusive, no v konečnom dôsledku bolo všetko časovo obmedzené. Čo sa týkalo stravy, nič mi vôbec nevadilo, ale ohľadom nápojov to bolo trošku otravné, kedy si môžete dať to pivo alebo víno! Bar bol otvorený max. do 22:00 hod. Ale inak personál bol v poriadku. Najviac bodovala barmanka Marína s úsmevom na tvári a vždy veľmi pozitívnou náladou! Samozrejme o pohodu sa starali aj animátori CK H........ Karin a Kubo, ktorí boli rovnako vždy pozitívni, dobre naladení a nápomocní. Pripravovali program pre deti a rôzne aktivity pre všetkých hostí, pri ktorých sme sa zabavili a pomáhali pri všetkom, čo sme potrebovali. Lokalita hotela je veľmi dobrá, aj čo sa týka cestovania či už do hlavného mesta Rodos, alebo do blízkeho party mesta Faliraki. Cesta trvá 15 - 20 min. Na prepravu odporúčam domácu autobusovú dopravu, ktorá stojí okolo 2,40 €. Pre dovolenkárov, ktorí nie sú nároční a milujú more, odporúčam určite aj destináciu, aj hotel. Ja som si to užil a znova by som sa tam vrátil! čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 25.07.2019 Prečítané 0-krát
50 %
Pláž: 200 metrov od hotela, po ceste, žiadna možnosť all inclusive služieb na pláži, tekutiny sme si museli kupovať! Pláž verejná, slnečníky patriace hotelom ležiacim na pláži, obsadené už od 6 hodiny rannej. Platené. Pláž preplnená, more čisté. Stravovanie: podpriemerné, ovocie na olovrant len jeden druh a aj to len každý druhý deň! K tomu keksy a fornety so zelenými párkami. Ako dezert k obedu aj k večeri denne farebné želé, ak mali dobrý deň, pridali 1 druh koláča. Celkový dojem: tento hotel by mala CK ako H........ vylúčiť zo svojej ponuky, veľké sklamanie, neadekvátna cena versus kvalita. čítať celú recenziu
Helena
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 24.07.2019 Prečítané 0-krát
80 %
Bývali sme v Romanza Mare II. Hotel je pekný, jednoduchý, izba vybavená chladničkou, televízorom, skriňou, nočnými stolíkmi, terasa alebo balkón, klimatizácia. Upratať chodili takmer každý deň + výmena uterákov. V areáli hotela sú 2 bazény - detský a plavecký od 1,40 do 1,90 m. Personál milý a nápomocný (s niektorými sa dalo dohovoriť aj po slovensky). Čašníčka Marina pri snack bare super, milá, usmievavá! Jedlo v rámci all inclusive formou bufetu bolo chutné a celkom dobrý výber i keď sa niektoré jedlá opakovali. Vzdialenosť na autobusovú zastávku približne 5 min, cca každých 20 min. išiel autobus do hl. mesta, prípadne do rušnejšieho mesta Faliraki. Blízko hotela je aj supermarket a pár obchodíkov. Je to pokojná lokalita, vhodná pre rodiny s deťmi. Každý večer mini disko s animátormi a počas dňa tiež nejaký program (napr. maľovanie na tričká, aquagym, aerobic...). Kamienkovo-piesková pláž je blízko hotela (cca 200 m), ležadlá sú za poplatok, my sme si zobrali z domu deku. More je krásne čisté, bez ježkov a medúz. :) čítať celú recenziu
MONIKA
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 21.08.2018 Prečítané 364-krát
95 %
Zajazd prebehol bez komplikacii, az na maly zadrhel na zaciatku pri ubytovani, ked nas poslali na izbu do Romanza Mare I a my sme mali uvedene RM II, tak nam pridelili izbu a len co sme tam dorazili a sadli si a chceli vybalovat, pribehla animatorka Timea, ze sme zle a mame sa prestahovat. Izba cista, vyhlad sice na cestu a travu a bager, ale boli sme cca 150 m od mora a na more aj tak nebolo vidiet. Izby jednoduche s krytym balkonom so stolickami, kupelna a WC spolu. V kupelni sprchovy kut so zavesom. Klima umiestnena na stene blizko postele, dost fukala, aj ked bola nastavena na 25 stupnov, niekedy sme ju radsej vypinali. Na recepcii boli ochotni, chybal nam susiak na bielizen, tak sme to boli reklamovat a na druhy den sme ho uz mali na balkone. Izby upratovali kazdy den, aj menili osusky a uteraky. Personal mily, uctivy. Jedlo pestre, neustale dokladali, ak nieco doslo. Vecer bol program pre deti a 3 krat bol vedomostny kviz aj pre dospelych. Raz sme si vyziadali miesto kvizu diskoteku. O 22:00 sa vsetko koncilo, lebo to bol hotel pre rodiny s detmi. Negativom bolo, ze ak ste sli na celodenny vylet, tak Vam dali balicek na cestu, ktory obsahoval malu flasu vody, maly dzus, 1 broskynu, male chipsy a 5 zabalenych keksikov. Ziadne pecivo, nic. Na plaz bolo blizko, plaz cista v zalive, nie velmi dlha. Hotel nema lezadla a slnecniky na plazi, co nam nevadilo, lebo vacsinu casu sme travili v mori, kde bola priezracna a tepla voda. Vzdy sa nejake lezadlo so slnecnikom naslo. Dopoludnia chodili vyberat peniaze za lezadla, poobede uz vacsinou nie. My sme neplatili ani raz. Rozhodne odporucam absolvovat vylety, ale priamo, cez delegatku zaplatite dvojnasobok! Vela ludi to pochopilo, a tak sa zo 4 vyletov cez CK uskutocnili len dva. Vylet do mesta Rhodos s ceskou sprievodkynou zijucou 7 rokov na Rodose za 35 Eur, pricom vylet trva cca 4 hodiny, 3 hodiny chodite s nou a 1 hodinu mate volno. Vylet lodou na Lindos za 47 Eur lodou Discovery z Rodosu. Vylet pekny, oplati sa, ale ak idete od hotela busom, tak v buse zaplatite 2,40 Eur za listok a v pristave je mnozstvo lodi, ktore ten isty vylet ponukaju za 20 az 25 Eur, k tomu cesta spat busom z Rodosu za 2,40. Oplati sa na Lindose navstivit Akropolu, vstup na nu stoji 12 Eur. Cestou spat lod zastavi cca 100 az 150 m od znamych plazi Tsambika a Antonyho Quinna a mozete sa 2 x cca 30 minut kupat v krasnej hlbokej cistej vode. Oplati sa aj hodinova plavba lodkou priamo z plaze blizko hotela s presklennym dnom, uvidite ryby, ale zasa aj zastanete blizko kupelov Kalithea a mate moznost opat ist plavat z lode ku skalam a vplavat po jednom do jaskyne. Tento vylet trva len cca hodinu a zaplatite cca 13 Eur, detom kapitan dovoli aj "soferovat "lod. Z jazykov sme na ostrove najviac pouzivali rustinu. Dohodnete sa aj anglicky. čítať celú recenziu
Martina Šaškovičová
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 11.12.2014 Prečítané 692-krát
95 %
Starsi renovovany hotel-primerana cena k ponuknutym sluzbam.Vhodny pre rodiny s detmi.Program pre deti kazdy den. čítať celú recenziu
Ondrej P., Žilina
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 22.07.2013 Prečítané 1226-krát
44 %
Cena v bežnej ponuke by znamenala asi sklamanie pre drvivú väčšinu klientov. Reálna situácia v mieste hotela = väčšie pecentuálne zvýhodnenie pre pobyt ( ultra last minut ). Pre rodiny s deťmi je veľmi dobrý animačný program - rodičia majú čas pre seba. Aktívnejší klienti majú " istý " animačný program taktiež k dispozícii. Táto ponuka je skôr pre nenáročných klientov, ktorí nemajú veľa skúseností. Vhodné je aj požičanie si auta, čím sa dosť výrazne rozšíri zážitok z Rodosu. Veľmi nápomocná rada - v hoteloch RM I. a II. prevláda ruská a ukrajinská klientela ( bežní ľudia ). čítať celú recenziu
Struňáková, Humenné
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 04.09.2011 Prečítané 3067-krát
58 %
Celkový dojem na 3hviezdičky-pre nenáročných dovolenkárov.Kvoli pláži nedoporučujem. čítať celú recenziu