80%
Hodnotenie

Atlantica Paradise Village Beach Resort recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Rhodos
  • Kalithea
16 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
2:20 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 72 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 75 %
Izby 83 %
Strava 78 %
Personál 80 %
80%
Celkové hodnotenie
46 recenzií
Magda
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 08.10.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Velka, cista, rodinna izba, priamo pri jednom zo 7 bazenov, tv sat, wifi, trezor - vsetko v cene, vymena bielizne a uterakov skoro denne,... vana aj sprchovy kut, sampony, mydlo, vyborna kuchyna, neskutocne mnozstvo ryb a plodov mora, plazovy bar, ciste more, naozaj super, ako bonus autobus do hlavneho mesta a spat za 6 eur v pravidelnych intervaloch. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 12.07.2019 Prečítané 109-krát
100 %
Rezort krasny, rozlahly, kopec bazenov, barov, vsade cely den kokteily, ladove kavy, zmrzliny... kopec restik, dve plazove, nikde rady, vzdy upratane stoly... More krasne, ciste, pokojne, vhodne pre deti. Jedina hanba - slovenska rodina z Romanza Mare... kradli pitie a ked sa zadarilo aj lezadla... Vadili mi na plazi hostia, nie z nasho hotela, presne kvoli slovenskej mentalite... ved ked tu mozeme chodit, tak berme vsetko, co sa da... čítať celú recenziu
Dana N.
Termín pobytu: Oct 2015 Recenzia pridaná 22.10.2015 Prečítané 459-krát
100 %
Vynikajúca dovolenka. Ubytovanie super, strava super. Personál na úrovní, všetci boli veľmi milí a ochotní, či to boli pracovníci na recepcií, alebo pracovníci v kuchyni. Bola tam aj animátorka zo Slovenska - veľmi ochotná a milá slečna. Odporúčam tento hotel. čítať celú recenziu
Miriam
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.08.2015 Prečítané 971-krát
63 %
Dovolenku sme mali zaplatenú v hoteli Amília Mare, ale ubytovali nás v Paradise village, keď sme sa ozvali delegátke, vraj je tam horšie ubytovanie, ako sme boli ubytovaní. Boli sme nemilo prekvapení. Naše ubytovanie vôbec nespĺňalo 5 hviezdičiek, ako je uvedené. Okolie hotela krásne, pekná úprava, čistota, bazény fajn, pláž nič moc, more čisté. čítať celú recenziu
Viktor
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 13.08.2013 Prečítané 1633-krát
77 %
Hotel je v dobrom kludnejšom stredisku, blízko hlavného mesta. Priamo pri hoteli je vstup do mora po móle, kúsok je menšia pláž. Krásna čistá voda. Niektoré izby majú bazén, nie vlastný ale ak máte šťastie tak je skoro ako Váš. Strava je veľmi dobrá, animácie super. čítať celú recenziu