Recenzie hotelov - Kalithea (33)

Najnovšie recenzie hotelov

Amilia Mare Beach Resort  recenzie

Atlantica Amilia Mare Beach Resort

Grécko - Rhodos - Kalithea

46% Pavla B.

26.08.2018

Rozľahlý komplex s pekným, čistým zálivom. Skladá sa z dvoch častí: Amilia Mare - hotelová budova a Paradise Village - bungalovy. Niekoľko reštaurácií a barov. Bungalovy majú obvykle aj vlastné bazény. Po skúsenosti z pred 4 rokov neuveriteľná zmena k horšiemu.

prečítať si celú recenziu
Romanza Mare II. recenzie

Hotel Romanza Mare II.

Grécko - Rhodos - Kalithea

95% MONIKA

21.08.2018

Zajazd prebehol bez komplikacii, az na maly zadrhel na zaciatku pri ubytovani, ked nas poslali na izbu do Romanza Mare I a my sme mali uvedene RM II, tak nam pridelili izbu a len co sme tam dorazili a sadli si a chceli vybalovat, pribehla animatorka Timea, ze sme zle a mame sa prestahovat. Izba cista, vyhlad sice na cestu a travu a bager, ale boli sme cca 150 m od mora a na more aj tak nebolo vidiet. Izby jednoduche s krytym balkonom so stolickami, kupelna a WC spolu. V kupelni sprchovy kut so zavesom. Klima umiestnena na stene blizko postele, dost fukala, aj ked bola nastavena na 25 stupnov, niekedy sme ju radsej vypinali. Na recepcii boli ochotni, chybal nam susiak na bielizen, tak sme to boli reklamovat a na druhy den sme ho uz mali na balkone. Izby upratovali kazdy den, aj menili osusky a uteraky. Personal mily, uctivy. Jedlo pestre, neustale dokladali, ak nieco doslo. Vecer bol program pre deti a 3 krat bol vedomostny kviz aj pre dospelych. Raz sme si vyziadali miesto kvizu diskoteku. O 22:00 sa vsetko koncilo, lebo to bol hotel pre rodiny s detmi. Negativom bolo, ze ak ste sli na celodenny vylet, tak Vam dali balicek na cestu, ktory obsahoval malu flasu vody, maly dzus, 1 broskynu, male chipsy a 5 zabalenych keksikov. Ziadne pecivo, nic. Na plaz bolo blizko, plaz cista v zalive, nie velmi dlha. Hotel nema lezadla a slnecniky na plazi, co nam nevadilo, lebo vacsinu casu sme travili v mori, kde bola priezracna a tepla voda. Vzdy sa nejake lezadlo so slnecnikom naslo. Dopoludnia chodili vyberat peniaze za lezadla, poobede uz vacsinou nie. My sme neplatili ani raz. Rozhodne odporucam absolvovat vylety, ale priamo, cez delegatku zaplatite dvojnasobok! Vela ludi to pochopilo, a tak sa zo 4 vyletov cez CK uskutocnili len dva. Vylet do mesta Rhodos s ceskou sprievodkynou zijucou 7 rokov na Rodose za 35 Eur, pricom vylet trva cca 4 hodiny, 3 hodiny chodite s nou a 1 hodinu mate volno. Vylet lodou na Lindos za 47 Eur lodou Discovery z Rodosu. Vylet pekny, oplati sa, ale ak idete od hotela busom, tak v buse zaplatite 2,40 Eur za listok a v pristave je mnozstvo lodi, ktore ten isty vylet ponukaju za 20 az 25 Eur, k tomu cesta spat busom z Rodosu za 2,40. Oplati sa na Lindose navstivit Akropolu, vstup na nu stoji 12 Eur. Cestou spat lod zastavi cca 100 az 150 m od znamych plazi Tsambika a Antonyho Quinna a mozete sa 2 x cca 30 minut kupat v krasnej hlbokej cistej vode. Oplati sa aj hodinova plavba lodkou priamo z plaze blizko hotela s presklennym dnom, uvidite ryby, ale zasa aj zastanete blizko kupelov Kalithea a mate moznost opat ist plavat z lode ku skalam a vplavat po jednom do jaskyne. Tento vylet trva len cca hodinu a zaplatite cca 13 Eur, detom kapitan dovoli aj "soferovat "lod. Z jazykov sme na ostrove najviac pouzivali rustinu. Dohodnete sa aj anglicky.

prečítať si celú recenziu
Aldemar Amilia Mare Family Resort recenzie

Atlantica Amilia Mare Beach Resort

Grécko - Rhodos - Kalithea

95% Eva

21.08.2018

Práve sme sa vrátili z rezortu a vrelo ho odporúčam, bola to za tie roky najlepšia dovolenka. Boli sme ubytovaní v Amilia Mare. Izby pekné, priestranné, čisté, upratovanie fungovalo každý deň. Strava výborná, veľký výber (ovocie, šaláty, zelenina, zmrzlina, cestoviny...). Každý si mohol prísť na svoje. Vôbec sme nemali problém s ležadlami, nič sme nemuseli skoro ráno obsadzovať a to sme boli v strede sezóny (prvé augustové týždne). Ani pri mori nebol problém, stávali sme tak, že sme ledva stíhali raňajky na 10-tu a v pohode sme našli stále voľné ležadlá či už pri bazéne, alebo pri mori. Keďže je to veľký rezort, tak môžete využiť všetky bazény, my sme si našli taký zadný, kľudný, nikoho tam nebolo. Personál bol ochotný, milý, pripravili mi dokonca aj zvlášť stravu, ak máte problém so stravou, že máte diéty, nič pre nich nebol problém. Čo som ocenila najviac, bola strava a pitie počas celého dňa, od 7:00 - 24:00. Vôbec ste sa nemuseli stresovať, či stihnete raňajky, obedy, večer, lebo stále bol zabezpečený servis, takže ak ste nestihli hlavnú jedáleň, tak ste stále mali otvorené iné jedálne, bufety, možno s menším, obmedzeným množstvom jedál, ale stačilo to na to, aby ste sa chutne najedli. Neriešili sme naozaj nič, voľné ležadlá, výmena uterákov, free wifi, trezor bez poplatku na izbe, indiv. klimatizácia, hotelový autobus za malý poplatok do mesta Rodos...... Malo to všetko, čo sme potrebovali, dokonca, ak idete do reštaurácie a la carte, tak ešte aj tam nám dali všetko zadarmo, jedlo, pitie (víno, pivo, minerálky,...). Takže za nás s manželom určite áno. A takýto názor mali aj ostatní účastníci.

prečítať si celú recenziu
Virginia Hotel recenzie

Virginia Hotel

Grécko - Rhodos - Kalithea

80% Timea

02.08.2018

Izbu sme mali veľkú, peknú, moderne - novo zariadenú, príjemné prostredie, hotel s bazénmi bol rozdelený na novšiu a staršiu časť, paradoxne, my sme sa lepšie cítili pri bazéne a bare v staršej časti, myslím, že celkovo sa tam toho dialo viac. Kuchyňa fajn, pribrali sme so snúbencom každý 3 kg.

prečítať si celú recenziu
Theophano Imperial Palace recenzie

Theophano Imperial Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

+
63% Eva a Maros

19.07.2018

Prvych par dni celkom slusna dovolenka, ale v polovici pobytu "zrusili" bezplatny odber pitnej vody (5* hotel!) - nebol sice problem ju zakupit, ale toto sa nam v 5* hoteloch este nikdy nestalo... asi si ck S.... dokladnejsie vybera hoteli, lebo chodime vacsinou s nimi- takze vieme porovnavat. Napriek uvedeniu v pokynoch ck - chladnicky na izbach boli - no bez pitnej vody a slubovaneho kavoveho setu. Prvu kavu sme si mohli dat na ranajkach - nebola moc chutna a potom az v bare pri bazene od 10 hodiny - tam ceska casnicka Kristina robila celkom dobre presso. Doteraz v kazdom hoteli, co sme boli, bola moznost dat si kavu v Lobby bare pri recepcii a jedalni (bola tam aj terasa na jej vypitie), no prekvapivo tento bar fungoval az v podvecernych hodinach. Casnik v nom obsluhujuci moc ochotou nesrsal. Tvaril sa vzdy tak, ze my sme tam pre neho, nie on pre nas. Bar pri bazene - slaba 3* - rozbity stary nabytok, na ktory sme si mali problem sadnut, ci sa pod nami nezruti. Ale obsluhujuca Kristina - velmi ochotna. Bar na plazi - asi omyl v informaciach predavajuceho.

prečítať si celú recenziu
Athos Palace recenzie

Athos Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

90% M.M.

15.07.2018

Je to moja prvá dovolenka v Grécku a bola som veľmi milo prekvapená. Všetci zamestnanci hotela Athos Palace - manažment, recepční, obsluhujúci personál v jedálni, chyžné i milí, mladí, usmievajúci sa zamestnanci v bare pri bazéne - pozdravujem. :-) "Bayleis" :-D - sú veľmi milí, úctiví, slušní a na vysokej profesionálnej úrovni. CK uvádza pobyt 7 nocí, 8 dní, ale posledný deň bol odchod už 5:20 hod. ráno - takže mínus 1 deň pobytu. Náramky all inclusive nám nedali hneď po príchode, ale až okolo obeda. Hneď po príchode sa nám personál recepcie postaral o batožinu a boli nám pridelené izby a batožinu nám priniesli až na izbu. Hotel pekný a zaujímavý. Izby čisté, každý deň upratané, každý deň vymenené uteráky a osušky. Klíma fungujúca, ktorá sa dala regulovať, v noci prípadne vypnúť. Jedáleň veľmi pekná a priestranná. Strava rozmanitá a veľmi chutná, každý deň iná národná kuchyňa. Pláž, ktorá patrí hotelu, síce menšia a trochu zlý prístup - kamene, síce okrúhle, ale šmykľavé - obuv do vody, ale tesne popri "bójkach" sa dalo vojsť aj na boso. To ale nevadí, lebo hneď vedľa za mólom je krásna dlhá piesočná pláž s veľmi dobrým pozvoľným vstupom do mora, piesočné dno a krásna priezračná voda, ktorá veľmi ďaleko siaha tak po plecia. More fantastické, teplé. Slnečníky a ležadlá v čase našej dovolenky - v polovici júna - dostatok, ale v hlavnej sezóne to asi tak nebude. Okolie hotela veľmi pekné, čisté, krásna záhrada - park. Pekný hotelový bazén, mohlo by byť viac ležadiel. Žiadna promenáda, diskotéka, ale je tu možnosť odviesť sa taxíkom (5 € za taxi, nie na osobu) do neďalekého mestečka Kalithea. Na výťahy sa musí trochu čakať a treba si dať pozor na stlačené poschodie, najmä pri vyšších poschodiach, lebo niekedy zhasnú - treba znovu stlačiť, inak sa výťah pohne smerom nadol a trochu sa povozíte. Mala som izbu na najvyššom poschodí orientovanú od mora, uvítala by som s výhľadom na more, krásny výhľad, ale žiaľ, už nebola voľná. Trochu mi vadilo, že každú noc bolo veľmi, veľmi počuť hudbu zo vzdialenej diskotéky v inom rezorte, ktorá s pribúdajúcimi hodinami naberala na decibeloch až tak cca do 5-tej ráno, Mám rada hudbu, ale toto bolo dosť počuť aj pri zavretom okne. Je to hotel, ktorý v značnej miere navštevujú mladé rodiny s deťmi. Celkovo hodnotím hotel Athos Palace veľmi dobre. Je tam pohoda, relax, kľudná, oddychová dovolenka. Ďakujem krásne všetkým zamestnancom hotela Athos Palace. :-)

prečítať si celú recenziu
lti Theophano Imperial Palace recenzie

Theophano Imperial Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

+
76% Ingrid

02.10.2017

Určite nie 5*, ale priemerne 4*, aj to jedine kvôli izbám. Nábytok starší, ale udržovaný. Čistota izieb aj s riadením a výmenou prádla /každé 2 dni/ dobrá. podstate Vás nenahnevá, ale čakáte lepšie. Dovolenku sme kúpili ako last minute, takže sme nereptali. Iné by to bolo v plnej taxe. Ako klad podotýkam, že nás ubytovali hneď po príchode na hotel, čo bolo ráno o 8. 00 hod. Transfer z letiska trvá asi 1 hod., takže je to v poriadku. Ako uvítanie boli nachystané akési sladké vody, ktoré málokto ochutnal, nakoľko väčšina chcela vodu, no tá k dispozícii nebola. Až od 12:30 sme mohli využívať služby all inclusive. S tým časom je to v poriadku, ale pár dcl vody mohli podávať. Okrem tohoto úvodu bolo všetko, ako má byť. Na recepcii sa dohovoríte angl., ale i rusky a nemecky. Personál je ochotný a snažia sa vyhovieť požiadavkám, aspoň v našom prípade to tak bolo. Okolie hotela je v záhrade s bazénmi a občerstv. altánkami. Káva je z kávomatou a chutí priemerne, pokiaľ chcete dobré espresso, tak si ho kúpite za 2,20. Ostatné nápoje ako všade inde. Personál reštaurácie je milý, ochotný a vyhovie Vám vo všetkom. Strava bola veľmi dobrá. 10 dní je tak akurát na premiešanie ponúkaných jedál. Ryby, hydina, hovädzie a bravčové, samozrejme nie každý deň všetko, ale sa to striedalo. Zeleniny a šalátov mohlo byť viac, ale stačí. Ovocia široký výber, čo sme boli prekvapení. Hrozno-biele, tmavé, slivky, jablká, broskyne, hrušky. Tiež aj zmrzlina. Čo sa týka pláže, tak pri hotelovej časti máličko horšie, ale naozaj málo, lebo hneď po 20 m úplne krásny vstup do mora, ktoré bolo čistučké, priezračné, proste skvelé. Boli sme v septembri, takže žiadny ruch, ale asi ani cez prázdniny to tam nie je preľudnené. Do Kalitey je to zhruba 40 min. pomalej chôdze a taxíkom sa odveziete za 5 €. Je to malinké mestečko, ale pokiaľ zháňate nejaké suveníry, tak len tam, lebo v okolí našich hotelov sú asi 4 suvenírové obchodíky. Dovolenku na tomto mieste s čistým svedomím môžem odporučiť, ale nečakajte luxus, normálny dobrý hotel, s dobrým jedlom a ochotným personálom.

prečítať si celú recenziu
Athos Palace recenzie

Athos Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

66% LenkaB

06.08.2017

Hotel je ohodnotený 4*, ktorým určite nezodpovedá, minimálne pláž, ako je uvedená v popise cestovnej kancelárie. Počas vrcholu sezóny na prelome júla a augusta nestíhala vôbec klimatizácia, teplá voda, 4 výťahy v 12. poschodovej budove. Nedostatky boli v značnej miere vyvažované kvalitnou chutnou stravou a skvelým personálom. Bohužiaľ, nedostatky ako napr. napriek AI, nutnosť kupovať si vodu na izbu dolu v bufete alebo platený bar na pláži, pričom z pláže k bazénom, k baru pri bazéne a k WC bolo dosť ďaleko, nás utvrdili, že hotel nezodpovedá svojim hodnotením 4*. Hotel má 12 poschodí + prízemie, je obrovský a má len 4 výťahy (prvé 3 dni pobytu z toho bol 1 výťah odstavený kvôli poruche), takže pokiaľ sa Vám najmä cestou na izbu z pláže nechce na úplne vrchné poschodie, kde sme bývali my, chodiť s nafukovačkami a pod. peši, tak sa načakáte. Transfer z letiska cca 1 hodinu, pokiaľ nestojíte pri každom druhom hoteli. Prišli sme na hotel doobeda okolo 10.00 a náramky na AL sme dostali až o 13.00, takže ani na pláž sme nemohli ísť a museli sme čakať. Vzdialenosť od dedinky Kallithea je pešo cca 30 minút minimálne, oplatí sa vziať si taxi za 4 € a ste tam za 3 minúty. Bazén 1 na plávanie, zvyšok len 2 detské. Pri bazéne klasicky málo ležadiel, ráno hneď obsadené, ležadlá čo to už zažili. Žiaden stolík pri nich.

prečítať si celú recenziu