Recenzie hotelov - Kalithea (33)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Romanza Mare II. recenzie

Hotel Romanza Mare II.

Grécko - Rhodos - Kalithea

80% Helena

24.07.2019

Bývali sme v Romanza Mare II. Hotel je pekný, jednoduchý, izba vybavená chladničkou, televízorom, skriňou, nočnými stolíkmi, terasa alebo balkón, klimatizácia. Upratať chodili takmer každý deň + výmena uterákov. V areáli hotela sú 2 bazény - detský a plavecký od 1,40 do 1,90 m. Personál milý a nápomocný (s niektorými sa dalo dohovoriť aj po slovensky). Čašníčka Marina pri snack bare super, milá, usmievavá! Jedlo v rámci all inclusive formou bufetu bolo chutné a celkom dobrý výber i keď sa niektoré jedlá opakovali. Vzdialenosť na autobusovú zastávku približne 5 min, cca každých 20 min. išiel autobus do hl. mesta, prípadne do rušnejšieho mesta Faliraki. Blízko hotela je aj supermarket a pár obchodíkov. Je to pokojná lokalita, vhodná pre rodiny s deťmi. Každý večer mini disko s animátormi a počas dňa tiež nejaký program (napr. maľovanie na tričká, aquagym, aerobic...). Kamienkovo-piesková pláž je blízko hotela (cca 200 m), ležadlá sú za poplatok, my sme si zobrali z domu deku. More je krásne čisté, bez ježkov a medúz. :)

prečítať si celú recenziu
Princess Flora recenzie

Princess Flora

Grécko - Rhodos - Kalithea

83% Alena

14.07.2019

Hotel je zrenovovaný, okolo je krásna zeleň a kvety. Transfer z letiska bol tip-top. Je zariadený účelne, zodpovedá trom hviezdičkám. Počas pobytu sa nám pokazila sprcha, ale po nahlásení problému na recepcii to opravili. Strava bola výborná a veľmi chutná. Personál veľmi milý a ochotný pomôcť. Každý druhý deň po večeroch hrala živá hudba. Bazény boli dva pre deti a dospelých a boli fajn. Akurát, čo chýbalo, bolo ihrisko alebo nejaký program pre deti.

prečítať si celú recenziu
Paradise Village Beach Resort  recenzie

Atlantica Paradise Village Beach Resort

Grécko - Rhodos - Kalithea

100% Katka

12.07.2019

Rezort krasny, rozlahly, kopec bazenov, barov, vsade cely den kokteily, ladove kavy, zmrzliny... kopec restik, dve plazove, nikde rady, vzdy upratane stoly... More krasne, ciste, pokojne, vhodne pre deti. Jedina hanba - slovenska rodina z Romanza Mare... kradli pitie a ked sa zadarilo aj lezadla... Vadili mi na plazi hostia, nie z nasho hotela, presne kvoli slovenskej mentalite... ved ked tu mozeme chodit, tak berme vsetko, co sa da...

prečítať si celú recenziu
Theophano Imperial Palace recenzie

Theophano Imperial Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

45% Jana

01.07.2019

Hotel v žiadnom prípade nezodpovedá 5 hviezdičkám, max. 3,5. Strava celý týždeň takmer rovnaká, veľmi nízky hygienický štandard - špinavé taniere, muchy sadajúce na jedlo... pláž ani omylom, ako uvádza v popise CK H......, žiadny pozvoľný vstup s pieskom a kamienkami, stačilo odporučiť obuv do vody. Wifi v hoteli len v určitých miestach... Určite neodporúčam výlet loďou za 50€ pre dospelých, loď stará, prepchatá turistami, ak si neuchmatnete miesto v tieni, máte smolu... obed - ak sa to, čo nám dali na prepchatej pláži, dá nazvať obedom, na plastových tanieroch, pitie na prídel, nám sa ušlo iba víno vrátane detí! Animácie v hoteli žiadne. Celkovo veľmi zlý dojem od letiska až po samotný hotel - rozbité cesty, samá burina, ošarpané budovy, tam snáď zastal čas...

prečítať si celú recenziu
The Kresten Royal Villas & Spa recenzie

The Kresten Royal Villas & Spa

Grécko - Rhodos - Kalithea

55% Alexandra

25.06.2019

Hotel vyzeral nádherne, nová recepcia, bazén... izby nič nóbl, ale keďže nie sme nároční, stačilo to... personál bol milý, ústretový, poradil... Všetko by bolo v poriadku, keby sme si nepriniesli z tohto hotela domov ploštice, ktoré nám zamorili byt... no proste hotová katastrofa!!! Keďže tento hotel nie je spomedzi tých najlacnejších, dovolenka nás v konečnom dôsledku vyšla kvalitne draho... 1500€ navyše pre deratizátora. Grécko a tento ostrov nikdy viac!!!

prečítať si celú recenziu
Athos Palace recenzie

Athos Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

93% Katka

12.01.2019

Starší hotel s výbornými službami, skvelý animačný program každý večer ako pre deti aj pre dospelých, cvičenia v bazéne, joga, sútaže pre deti a dospelých. Strava vynikajúca, čašníci veľmi milí. Krásna udržiavaná záhrada, v blízkosti obchodíky. Pekné detské ihrisko a bazén pre deti so šmykľavkami.

prečítať si celú recenziu
Theophano Imperial Palace recenzie

Theophano Imperial Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

80% Fero

05.09.2018

Hotel na pomerne slušnej úrovni, pekné ubytovanie, veľmi dobrá delegátka Kristína. Krásne prostredie, udržiavaná zeleň, pekná jedáleň - večer so živou klavírnou produkciou. Slabé večerné programy. V areáli živé aj pokojné miesta s bazénmi a bufetmi. Vybavenie izby slabšie, prázdna chladnička. Problém s balenou vodou, musela sa kupovať alebo napĺňať do prázdnych fliaš v bufetoch, v týchto bol pomerne veľmi slabý výber. Kávu ale mali výbornú. Pláž bola veľmi pekná, more čisté a pokojné s pozvoľným vstupom.

prečítať si celú recenziu
Amilia Mare Beach Resort  recenzie

Atlantica Amilia Mare Beach Resort

Grécko - Rhodos - Kalithea

60% Milan

28.08.2018

Hotel max. 4* aj to s prižmúrenými očami. Pozitívum hotela lokalita. Pochvala pre animátorku Katku, deťom sa venovala nad rámec povinností - super. Na Rodose sme boli viackrát a určite sa sem vrátime. Do tohoto hotela ale nie. Vybrali sme si ho kvôli polohe a blízkosti letiska a mesta Rodos. Nie úplná katastrofa, ale nabudúce určite volíme iný hotel.

prečítať si celú recenziu