Recenzie hotelov - Makadi Bay (274)

Najnovšie recenzie hotelov

Fort Arabesque Resort & Spa, Villas & The West Bay recenzie

Fort Arabesque Resort & Spa, Villas & The West Bay

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

58% Emily

24.02.2019

V hoteli sa zmenil management a zistili sme, ze k horsiemu, boli sme tam v roku 2016, 2017, ale v roku 2018, ked sa zmenil manaement, tak nam zmizla z trezoru panska zlata retiazka, nastastie, sme to zistili skor a po staznosti na recepcii sa zrazu retiazka nasla v den, ked sme odchadzali, takze v tomto hoteli sme boli poslednykrat, takze dajte pozor.

prečítať si celú recenziu
Fort Arabesque Resort & Spa, Villas & The West Bay recenzie

Fort Arabesque Resort & Spa, Villas & The West Bay

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

93% Mayo

02.01.2019

Hotel vhodný pre dospelých, vzdialenosť od letiska 35 km, ubytovaní sme boli hneď. Areál hotela udržiavaný, vkusne upravený. Pláž hotela nemá chybu, more vynikajúce, odliv nemá vplyv na šnorchlovanie. Starostlivosť delegátky p. Nadii T. - úplná spokojnosť. Príchod do Hurghady čakala na letisku, všetko vysvetlila, bola vždy na telefóne. Pri odchode z letiska pred východom odporúčam zakúpiť dátovú kartu, vzhľadom k tomu, že wifi na hoteloch je nedostačujúce. Dátová karta od Orange 7G úplne postačuje na komunikáciu so Slovenskom prostredníctvom Viber.

prečítať si celú recenziu
COOEE Prima Life Makadi Resort recenzie

COOEE Prima Life Makadi Resort

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

86% Gryzly

01.10.2018

Je to starší hotel, ale čistý, ubytovanie v pohode, upratané bolo stále, pláž čistá a pekná, more super aj na plávanie a šnorchlovanie, aktivít veľa aj na potápanie, fitnes bolo dobre vybavené, strava dobrá, v rezorte je pekne a veľa zelene a za tie peniaze bolo super.

prečítať si celú recenziu
SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort recenzie

SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

93% Miriam

13.08.2018

Pobyt môžem hodnotiť po každej stránke super. Hotel čistý, zrenovovaný, okolie krásne, more bez odlivu, čisté. Na pravo i vľavo od hotela sa dalo šnorchlovať, kde bol krásny podmorský svet. Strava bola úžasná či už v hotelovej reštaurácii, alebo v jednej z piatich ala carte reštaurácii, ktoré sme mohli využívať každý večer, stačilo sa len objednať. Personál ochotný, milý. Taktiež musím vyzdvihnúť profesionalitu CK a delegátky Nadii. Bola to naša prvá dovolenka v Egypte a maximálna spokojnosť. Tiež stojí za zmienku, že "Faraona" v hoteli nikto nemal. Takže dovolenku v tomto hoteli môžem odporučiť, bola to dovolenka snov.

prečítať si celú recenziu
Red Sea Taj Mahal  recenzie

Red Sea Taj Mahal

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

43% Jojo

07.08.2018

V Egypte sme boli už 4-krát a vždy chodíme do iného resortu, 4-hviedičkových. Tento rok sme si vybrali Red Sea Taj Mahal Resort z dôvodu, že sa nám páčil a CK ho prezentovala ako novinku. Oficiálne ma 5 hviezd, ale tento hotel si nezaslúži ani 3 hviezdy! Aj do Hurghady aj naspäť na SK sme leteli egyptskou spoločnosťou Al Masria, vždy sme leteli Travel Service. Letušky a stewardi boli zničení, nebavilo ich to a interiér lietadla bol totálne špinavý. Po pristátí sme išli veľkým autobusom do hotela. Cesta trvala okolo 1 hodiny. Do hotela sme prišli okolo 1 ráno. Hotel sa nám páčil až dovtedy, dokým sme nedostali izbu č. 340 - úplne na konci celej hlavnej budovy. Izba vyzerala ako hnoj, neupratané, špinavá, v dezolátnom stave. Boli sme 3 osoby, postele len 2 a neprezlečené prádlo. Telefón nešiel, klíma nešla, balkón sa dal ledva otvoriť, výhľad na stavenisko. Kúpelňa špinavá bez uterákov a toaletného papiera. Okamžite sme išli na recepciu reklamovať izbu. Boli sme tam celá skupina, ktorá prišla v tú noc, nakoľko sme všetci dostali zlé izby. Po hádke s recepčným sme dostali lepšiu izbu, č. 410, ktorá nebola samozrejme uprataná, takže o 3 ráno budil upratovačov. 3 upratovali, z toho jeden pritom fajčil a kúpeľňu neupratali. Na zemi a v umývadle boli ešte cudzie vlasy!!! Toto nie je 5 hviezdičkový hotel! 2 x vypadla elektrina a nešla voda. Delegát drzý, nevie nič vyriešiť, máme sa obrátiť na cestovku, vypísali sme reklamačné protokoly. Sedeli sme aj s majiteľom hotela, ktorý nič nerieši, len hrabe peniaze od klientov. Klientela väčšina Slováci, Česi, začiatkom augusta vzrástol počet Arabov, ktorých asi nemusím opisovať, akí sú... Hotel je pred krachom. Chýba personál, recepčný mi osobne povedal, že hotel je obsadený na 48 percent, nakoľko zvyšok ubytovania v budove, ale aj vilky sú v devastovanom stave! Od polovice rezortu už nikoho neubytujú, nakoľko sú v dezolátnom stave. Verím, že hotel bol pred 10 rokmi 5 hviezdičkový, je to obrovský rezort s krásnym morom, ale žiaľ, nedali by sme mu ani 3 hviezdy. Veľká investícia do veľkého sklamania.

prečítať si celú recenziu
COOEE Prima Life Makadi Resort recenzie

COOEE Prima Life Makadi Resort

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

93% Jovana Šinská

29.07.2018

Hotel s krásnou plážou. Šnorchlovať sa dá, aj keď sa bojíte hlbokej vody a voda je teplá a čistá. Personál je milý, ale samozrejme očakáva bakšiš. Strava bola skutočne najlepšia, akú som mala v Egypte. Rozmanitá, nechýbali ani morské špeciality a ovocie. Boli sme aj na masáž, bola super, len si treba dať pozor, nech vám neskrátia čas. My sme neboli s deťmi, ale vraj detská animátorka sa super starala a rodičia mali viac času na seba.

prečítať si celú recenziu
Red Sea Taj Mahal  recenzie

Red Sea Taj Mahal

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

16% Iveta

23.07.2018

Neskutočný podvod od cestovky! Hotel nezodpovedá 5*. Všade špina, nič nefunguje. Uteráky vám ráno z izby vezmú a čisté donesú večer, nemajú dostatok na počet ľudí v rezorte. To isté poháre v baroch, aj taniere v jedálni... čašníci stále špinaví, hnusí sa vám, keď sa natiahnu cez stôl pre špinavý tanier. Jedlo hrozné... soľ nepoznajú, všetko je neprirodzene štipľavé. Jedlo dochádza... s obyčajným chlebom stále problém... ak si ho pýtate, donesie zmrznutý. 19. 7. už nemali ani maslo či ramu. Zmrzlina, ktorá sa má podávať denne od 16:30 nebola ani raz! Pivo nemali už pred obedom ani v jednom bare, cola, sprite, tonic a dokonca aj miestny alkohol veľmi riedený. Neskutočná drzosť na každom kroku. Talianska reštaurácia A la carte tam vôbec nie je! Orientálna A la carte je vedľa vnútorného baru Aurora a podávajú tam nechutné jedlo z jedálne. Pri ubytovaní nám ráno o 3:00 povedali, že pre nás nemajú izbu... nakoniec sa jedna našla. Žiaľ, nebola pripravená. Nefungovala klíma /v noci bolo 36 stupňov/, trezor, chladnička, dokonca sme sa 48 hodín nedostali k toaletnému papieru! A to sme neboli jediní nešťastníci. To isté sa stalo dovolenkárom, ktorí prišli s nami transferom v tú istú noc. Spali štyria na jednej posteli po druhej reklamácii izby. Delegát cestovnej kancelárie je starší Egypťan, ktorý mi priamo do očí povedal, že na papier mi nič nedá a ani nepodpíše. Takže tade cesta k nejakému vyriešeniu problémov určite nevedie. Tento rezort určite neodporúčam! Ak chcete príjemnú a kľudnú dovolenku, určite sa tomuto rezortu vyhnite. Nečaká vás tam nič príjemné.

prečítať si celú recenziu
Makadi Palace recenzie

Makadi Palace

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

83% Mgr. Alena Grondžák Pechová

23.07.2018

V Egypte sme boli štvrtýkrát, ale tento hotel bol najlepší, výborná strava a milý personál či v jedálni, alebo obsluha v bare a pri bazéne. Izby priestranné a čisté. Výhodou tohto hotela je, že je tam väčšinou dospelá klientela, takže pokoj a kľud. Ja doporučujem, boli sme v júni a pre veľký úspech si to v októbri zopakujeme. Moji synovia si našli super kamarátov, ktorí tam pracujú ako obsluha, sú to šikovní a pracovití ľudia.

prečítať si celú recenziu