Najnovšie recenzie pre Rakúske CK

Dream Lagoon Beach Resort  recenzie

Dream Lagoon Beach Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

85% Eliška J.

17.10.2019

Pokial ide o samotny pobyt, boli sme spokojni. Let bol s Eurowings, cize v pohode, ocakavana uroven nizkonakladovky... Transfer do hotela bol trosku hardcore. :) Povedzme, ze "neprisposobenie jazdy stavu vozovky" ale tak, je to Egypt... cesta spat bola fajn, tam uz sofer jazdil ako clovek. :) Hotel bol velmi pekny, cisty, udrziavany. Personal v ramci moznosti ok. V podstate bol mily, ochotny a rychly... Jedinu mini vytku mame k stravovaniu. Pokial je tam clovek na tyzden, je to ok. Pri dvoch tyzdnoch vas uz nezachrani ani pizza a cestoviny, lebo mate deficit masa :), ktore kuchari doslova strazili a davali ho na pridel. Vegetariani vsak nebudu mat najmensi problem. Boli sme prvykrat v Egypte, takze to nevieme porovnat. No v porovnani s Tuniskom napr. bola variabilita, rozmanitost a moznost vyberu jedla slabsia. Celkovo dovolenku hodnotime velmi pozitivne (4,9 z 5) a nemali by sme problem sa sem vratit, aj ked urcite na kratsiu dobu.

prečítať si celú recenziu
Limoncello Konakli Beach  recenzie

Limoncello Konakli Beach

Turecko - Alanya - Konakli

50% Marian

16.10.2019

Tomuto hotelu max 3*. Zabudnite na teplú vodu v čase 17 až 20 hod. Hlavná jedáleň totálna katastrofa, majú tam totálny nedostatok tanierov, príborov, pohárov, ľudia si napríklad polievky naberali do plastových pohárov, bufet pri bazénoch. Ďalšia katastrofa vzdialenosť cca 50 m, poháre len jednorazové, objem 1,5 dcl. Bufet na pláži totálny horor, v ponuke len červené víno, ktoré sa nedá piť. Škoda reči, už som bol x krát v Turecku, v Thajsku, Grécku, Egypte... ALE TENTO "HOTEL" UŽ ANI VO SNE NECHCEM VIDIEŤ.

prečítať si celú recenziu
Saphir Resort & Spa recenzie

Saphir Resort & Spa

Turecko - Alanya - Okurcalar

100% Jana K.

14.10.2019

Hotel skvelý, služby tiež. Odporúčam. Jediné negatívum bol transfer cestou do hotela, kde nás šofér odstavil pri nejakom bufete, vraj 5 minút prestávka, ale bolo to 30 minút. A ani by to až tak nevadilo, keby hotel nebol odtiaľ vzdialený možno len nejakých 15 km. Všetci sme už chceli byt ubytovaní, nakoľko sme cestovali celú noc. A tiež sme kvôli tejto prestávke už nestihli obed. Ale celkovo sme boli s hotelom veľmi spokojní. Určite by som zopakovala.

prečítať si celú recenziu
MLL Palma Bay Club Resort recenzie

MLL Palma Bay Club Resort

Španielsko - Malorka - S´Arenal

85% Barbora L.

10.10.2019

Izba dobra, akurat. Ziadny prepychovy luxus, na prespanie, poobednu siestu, hygienu postacila velmi dobre. Sice nam na zaciatku dali izbu z rusnej strany a mali sme male dieta, na druhy den ju vymenili bez problemov. Strava taktiez dobra, boli niektore rovnake kusky, ale snazili sa obmienat. Bolo toho vsak hojne (co potvrdzovali niektori jedinci plnymi stolmi a taniermi = zbytocne plytvanie, ludia!), a tak sa dalo kazdy den vybrat nieco ine. Chybali vsak morske plody, ale to je malokde... Personal ustretovy, usmievavy, velmi mily, hlavnej k malej boli strasne priatelski. Rezort mal viacero budov, ktore su v tesnej blizkosti, ale dobre zariadene, celkovo to bolo pekne. Co sa mi velmi pacilo, bola kazdodenna udrzba okolia, cistenie bazenov a plochy okolo - samozrejmost. Blizkost plaze 5 - 7 min peso, tiez v pohode. Vacsinou je pekna piescita, ale sem tam boli aj kamene. Treba sa poprechadzat a hladat, nie hned z kraja, bola v ramci moznosti cista. No blizkost hlavneho mesta uz bolo citit viac nez na inych plazach Mallorci, co sme navstivili, takze ako vynikajucu by som ju urcite neradila. Nabuduce asi skor Alcudia, co sa plaze tyka. Hotel a aj pobyt by som odporucila, nemam toho moc, co vytknut, jedine nejake mensie veci, ale to uz je otazkou vkusu kazdeho z nas. Plus ak dostane niekto zafajcenu izbu, pretoze tam predosly navstevnik fajcil, hotel to riesi, ale to su veci, ktore cestovka a v podstate ani hotel neovplyvni. Taki sme ludia, bohuzial. Jedna rada - kedze ma hotel viac budov, sice jednu spolocnu "hlavnu" s recepciou, pri odchode si davajte pozor, kde mate cakat na transfer. Toto cestovka nema dobre podchytene. Cakali sme na transfer pred hlavnou recepciou, tam kde nas vysadil transfer pri prichode, 20 min vopred, no transfer neprisiel. Cestovka tvrdi, ze cakal on nas, my sme vsak nic nevideli. Na recepcii Vam v tomto moc neporadia, co chapem. Jedine asi co Vam ostava, je chodit sa pozerat okolo vsetkych budov do kazdej ulicky a pytat sa ostatnych minibusov, ci Vas nemaju na zozname. Co by som ale skor povedala, ze by malo byt naopak - vy cakat pred hotelom hlavnym vstupom a ked sa tam neda dostat alebo co, nech sa sofer pride pozriet, ci tam niekto z jeho zoznamu nie je. Nastastie toto bolo az na konci. Aj prsat nam zacalo az posledny den, myslim, ze koniec septembra (dva - tri dni z oktobra je ideal, co sa pocasia tyka, potom to uz vyzeralo na chladnejsie vecery, sudiac aj podla inych recenzii). Inak dostupnost do Palmy - 25 minut busom, co je v pohode.

prečítať si celú recenziu
Baron Resort recenzie

Baron Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Nasrani Bay

65% Anna

08.10.2019

Na tu cenu, ktoru sme v oktobri zaplatili za tyzdnovy pobyt cca 2900€ pre 2 osoby velke sklamanie. Strava priemerna, bez chuti, kazdy vecer cestoviny na veceru v 5-hviezdickovom hoteli? Personal sa snazil byt mily a priatelsky, no strasne nekompetentny, pomaly, ziadna organizacia ani system. O hygiene skoda hovorit. Plaz celkom pekna, ale za tie peniaze clovek ocakaval viac. Neviem, ci kvoli sezone neprepustili personal, ale dlhe cakania na obsluhu, to nas znechucovalo. Komplex je velky, snazia sa, no kto je zvyknuty na turecke sluzby a ocakava standard, bude sklamany ako my. Neodporucam!

prečítať si celú recenziu
Acanthus Cennet Barut Collection recenzie

Acanthus Cennet Barut Collection

Turecko - Side - Side

100% Gabriel

03.10.2019

Izba super, strava perfektná, personál vysoko profesionálny a ochotný, čistota na 100 percent.

prečítať si celú recenziu
Park Hyatt Abu Dhabi Hotel & Villas recenzie

Park Hyatt Abu Dhabi Hotel & Villas

Spojené Arabské Emiráty - Abu Dhabi - Abú Dhábí

100% Eva z Bratislavy

03.10.2019

Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas na ostrove Saadiyat bol zatiaľ najlepší, v ktorom som bola. Izba priestranná, čistá a veľmi pohodlná posteľ. Upratovanie bolo každý deň aj viackrát. Strava perfektná, rozmanitá, k večeri pre mňa bezlepkové zákusky. Ranná káva bola servírovaná a jednoducho úžasná, nie ako tie žbrndy v Grécku a Chorvátsku z automatov. Personál hotela príjemný, slušný a veľmi ochotný! Najviac sa mi tam páčilo, že pri bazénoch hneď roznášali pitnú vodu aj s ľadom zadarmo! No super. Veľké bazény oddelené pre deti a dospelých. More krásne čisté, teplé. Modré medúzy boli neškodné, korytnačky tiež. SUPER!! Do mesta sme chodili taxíkmi, ktoré neboli až tak drahé a boli veľmi spoľahlivé. Tento hotel môžem každému len doporučiť a dúfam, že do tohoto hotela sa ešte vrátime!

prečítať si celú recenziu
Le Meridien Al Aqah Beach Resort recenzie

Le Meridien Al Aqah Beach Resort

Spojené Arabské Emiráty - Fujairah - Dibba

95% Boris B.

03.10.2019

Izba - superior room 7. poschodie - pekná, vždy top čistá - avšak dojem skazila klíma, ktorá bola hlučná a technicky zastaralá. Strava - veľmi chutná (aj bravčové), tematické denné jedlá, obsluha veľmi ochotná. Reštaurácie a bary v pohode - trochu dlhšie čakanie na objednané jedlá a nápoje. Alkohol podávaný od 10:00 - 24:00 hod. Bazén čistý a ležadlá pohodlné s uterákmi. Pláž udržovaná so slnečníkmi - more parádne. Doporučujem na kľudnú dovolenku - na okolí nie sú obchody (je možnosť zadarmo ísť do Dubaja alebo Fujairi).

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu