Najnovšie recenzie pre Rakúske CK

LABRANDA Varadero  recenzie

LABRANDA Varadero

Kuba - Atlantické pobrežie - sever - Varadero

85% František K.

18.03.2019

Hotel starší, čo zodpovedá aj stavu izby. Okolie hotela pekné, starostlivo upravované. Jedlo chutné, častá obmena, bolo z čoho vybrať. Trochu problém s príbormi. Personál veľmi milý a ochotný. Pláž a azúrové more - oceán nádherné, treba vidieť.

prečítať si celú recenziu
Marjan Island Resort & Spa recenzie

Marjan Island Resort & Spa

Spojené Arabské Emiráty - Ras Al Khaimah - Ras Al Khaimah

100% Daniel B.

15.03.2019

Mozem len konstatovat, ze uplna spokojnost... miestami az nad ocakavania. Jednoznacne odporucame.

prečítať si celú recenziu
Viva Wyndham Dominicus Beach recenzie

Viva Wyndham Dominicus Beach

Dominikánska republika - Santo Domingo - Bayahibe beach

+
95% Lydia D.

04.03.2019

Jednoznačne najkrajší rezort, v akom som doteraz bola. A zrejme aj najväčší, avšak nakoľko je dosť veľký, ani to nebolo cítiť. Stále dostatok voľných ležadiel pri mori (samozrejme najlepšie miesta boli vychytané už ráno) či pri bazéne. Ležadlá sa dali presúvať, takže stále sme si našli dobré miesto. Keďže je tam dostatok paliem, tieň bol tiež zabezpečený. Rezort má nádhernú dlhú pláž, viď foto. Jedlo bolo tiež skvelé, každý deň na výber z rýb, mäsa, šalátov, príloh a chutných koláčov. Ani sme nemali potrebu využiť ala card reštaurácie. Personál tiež milý, stále pozdravili, boli ochotní pomôcť, ak ste potrebovali. All inclusive servise palec hore, drinky sme dostali, kedy sme chceli (aj dostatok personálu bol zabezpečený). V našom prípade mojito a pivo tiekli potokom. Odporúčam výlet na ostrov Saona, suprový výlet a spiatočná cesta katamaranom bola nezabudnuteľná. Okrem ostrova Saony pobudnete na ďalšom krásnom ostrove a my sme mali ešte zastávku v rybárskej dedine a na mori, kde sme dostali drink priamo v mori a taktiež šampanské pri západe slnka... a tiež pár rumov počas plavby, fakt to stojí za to. Jediná menšia nevýhoda je, že animačné programy sú prevažne v španielčine. Nám to až tak nevadilo. Na recepcii sa plynule dohovoríte anglicky. Tento rezort jednoznačne odporúčam!

prečítať si celú recenziu
La Pirogue A Sun Resort Mauritius recenzie

La Pirogue A Sun Resort Mauritius

Maurícius - Maurícius - Flic en Flac

+
100% Ivo T.

17.02.2019

Ubytování je v útulných bungalovech s malou terasou zasazených do nádherného palmového háje. Před tímto hájem je čistá písečná pláž s dostatečným množstvím lehátek pod stylovými rákosovými slunečníky. Každý den je na pokoji v ceně láhev vody a mění se ručníky. Na pláži je možné využít zapůjčení šlapadel, kajaků, paddleboardů, výlet lodí se skleněným dnem - vše zdarma. Jídlo je vynikající, každý večer věnované jiné oblasti. V tomto duchu je i večerní taneční show. Každý večer hraje na pláži hotelu živá poslechová hudba.

prečítať si celú recenziu
White Sand Samui Resort recenzie

White Sand Samui Resort

Thajsko - Koh Samui -

90% Peter

17.02.2019

Ubytovanie presne zodpovedalo ponuke, pekné, pohodlné, čistučké, dokonca sme dostali ponuku na bezplatný upgrade do Pool view Room, čo sme aj využili. Rezort bol čistý, bazény udržiavané, personál ústretový, vždy usmiaty a pozorný. Rezort je v kľudnej časti Lamai, bokom od hlavnej cesty, užívali sme si kľudnú atmosféru a ticho v noci. Kuchyňa mierne zaostáva za celkovou úrovňou rezortu (pomer cena/kvalita nič moc), ale raňajky celkom ušli a v blízkom okolí je množstvo barov a reštaurácií, kde si môže človek vybrať, čo mu hrdlo ráči. Pláž pri hoteli je krásna, ale ešte bola trochu poznačená nedávnou tropickou búrkou a more pár dní vyplavovalo na breh rôzne trosky a predmety, čo ku koncu nášho pobytu ustalo a verím, že dnes je pláž opäť parádna. Z tohoto dôvodu sme ani neabsolvovali plánované šnorchlovanie alebo výlet na kajakoch, lebo more predsa ešte nebolo až také čisté a pokojné. Kúpať sme sa teda chodili na pláže na západnej alebo severnej strane ostrova, kde bolo more čisté a pokojné. Požičali sme si skúter a prejazdili celý ostrov krížom-krážom, čo môžem vrele doporučiť každému, kto sa nebojí hektickej ázijskej premávky a jazdenia na ľavej strane. Super zážitok!

prečítať si celú recenziu
Anantaya Resort & Spa recenzie

Anantaya Resort & Spa

Srí Lanka - Srí Lanka - Chilaw

100% Zu212233

13.02.2019

Jedlo, more, personal, izby boli TOP! V rezorte gay pary /nemam nic proti/ a stari ludia nad 70+, zabava ziadna, vsade ticho, cely den ani zivej duse ani hudba. Vecer detto, ticho, nic, nikde, nikoho, v celom rezorte nas bolo 26 ludi, z toho bolo 10 gay chlapcov a stari ludia, ktori sa taktiez dozadovali nejakeho vecerneho programu alebo aspon hudba cez den pri bazene... nic - bez vysledku i napriek stazovaniu u manazerov hotela... Jedna katastrofa. Nikdy viac tento resort...

prečítať si celú recenziu
Riu Karamboa recenzie

Riu Karamboa

Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves

100% Juraj B.

31.01.2019

Priestranna izba s oddelenou spalnou a balkonom. All inclusive stravovanie v hlavnej a troch tematickych restauraciach. Spa / Wellness a Gym v cene. Velmi prijemny a priatelsky personal.

prečítať si celú recenziu
Reef recenzie

Reef

Keňa - Keňa pobrežie - Mombasa

90% Monika Z.

26.01.2019

S dovolenkou sme boli spokojní. Ubytovaní sme boli v hoteli Bamburi Beach, čo bolo asi 30 min. jazdy od letiska. Doprava až do hotela bola bezproblémová, ubytovanie bolo nad naše očakávanie (vzhľadom na to, že to boli len 3+), výborná poloha hotela, personál milý, ústretový, strava výborná, prostredie komorné, rodinná atmosféra, krásne animačné programy, každodenné upratovanie izieb. Jediné mínus bola pláž: veľký odliv, veľa rias na pláži aj v mori, na kúpanie vhodné len pre odvážnych a v topánkach. Oceňujem možnosť nákupu suvenírov priamo na pláži v mnohých obchodíkoch. Na pláži musíte rátať s domácimi, ktorí ponúkajú, predávajú, ukazujú..., ale vždy sa dá zjednať, dohodnúť, aby boli všetci spokojní. Sú priateľskí, potešia sa cukríkom, perám, ponožkám, tričku, všetkému, čo im dáte. Kto chce mať na pláži pokoj, nech sa radšej kúpe v bazéne. Boli sme veľmi spokojní a uvažujeme, že sa tam o rok vrátime. Prekvapilo nás, že sme si sami museli vybaviť e-visa, čo doteraz vždy zabezpečovala cestovka. Všetky info sme si museli zisťovať cez MZV, keďže sme s tým nemali skúsenosti.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu