Najnovšie recenzie pre Rakúske CK

Rethymno Residence Hotel & Suites recenzie

Rethymno Residence Hotel & Suites

Grécko - Kréta - Adelianos Kampos

+
26% Irena Hrbánová

19.09.2020

Manager arogantný, izby neupratovali, plný hotel a kapacita ležadiel pri bazéne veľmi malá, recepčné to riešili tým, že prikázali hosťom, aby vyhodili veci druhým hosťom, pokiaľ práve neležali pri bazéne. Takto vznikla pochopiteľne hádka medzi ubytovanými v hoteli. Hrôza!

prečítať si celú recenziu
Rethymno Residence Hotel & Suites recenzie

Rethymno Residence Hotel & Suites

Grécko - Kréta - Adelianos Kampos

+
30% Andrea Svitekova

22.08.2020

Krásne prostredie s úžasnými plážami a nádherné mestečko, hotel bol veľmi pekný, až na personál hotela nevhodné správanie managera hotela k niektorým zákazníkom, ktorí neboli spokojní a sťažovali sa! Služby hotela nespĺňajú all inclusive! Po prílete na hotel nám nebola poskytnutá voda a manager hotela nás poslal kúpiť si vodu do najbližšieho obchodu, za 10 dní upratovanie izieb len dvakrát, bar v celom hoteli otvorený len jeden, hotel preplnený klientmi, personál uteráky brával zákazníkom z ležadiel pri bazéne, na izbe prázdna chladnička bez fĺašky vody! Hygienická kontrola by bola potrebná a zaškolenie personálu, aby sa vedeli správať ku klientom, ktorí im doniesli nie malé peniaze do ich hotela za služby, ktoré poskytovali! Už nikdy viac tento hotel nenavštívime, pán manager chcel moju rodinu a ďalšie tri rodiny vyhodiť kvôli sťažnostiam, ktoré sme mali! Zvážte dovolenku do tohto hotela, ktorý nemá dobré služby, hygienické podmienky a hlavne personál a all inclusive v žiadnom prípade nespĺňa.

prečítať si celú recenziu
Sunrise Pearl Hotel & Spa recenzie

Sunrise Pearl Hotel & Spa

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

96% Simea

05.08.2020

Aj v čase boja proti korone sme sa odhodlali ísť na dovolenku. A hoci nám nevyšlo Turecko, tak sme prežili príjemnú dovolenku aj na Cypre. Z letiska v Larnake sme boli v hoteli asi do hodiny, hotel leží v centre Protarasu, je vybavený všetkým, čo očakávate od dobrej a pokojnej - menej akčnej dovolenky.

prečítať si celú recenziu
Viva Wyndham Maya recenzie

Viva Wyndham Maya

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Playa del Carmen

100% Vlasta V.

04.03.2020

Hotel Viva Wyndham Maya je úžasný. Výborné služby, izby pekné, všetko v dostatočnej blízkosti (jedáleň, pláž...). Výborná poloha pre absolvovanie výletov Chchen Itza, Tulum, Coba a iba 10 km od úžasného parku Xcaret. Večerný program v tomto parku je nezabudnuteľný. Doporučujem, všetko o histórii budete mať v češtine. More bolo nádherné, milo nás prekvapilo, že bolo bez rias. Kto rád papá, tak v tomto hoteli si to užije. Na pláži je dobrý výber jedla od 11-tej až do pol noci. My sme chodili do jedálne iba na večere. Hotel hodnotím vysoko a veľmi odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Sol Rio de Luna y Mares recenzie

Sol Rio de Luna y Mares

Kuba - Holguin - Playa Esmeralda

85% Peter G.

03.03.2020

Hotel je samostatný (nie sú tam iné hotely v blízkosti), pri krásnej pláži Esmeralda. Od medzinárodného letiska Holguin vzdialený cca 50 km, transfer 50 - 60 min.

prečítať si celú recenziu
Sun Island Resort & Spa recenzie

Sun Island Resort & Spa

Maledivy - Maledivy - Alif Dhaal Atol

100% Pavol K.

24.02.2020

Izba pekne zariadená a čistá, dvakrát denne bolo upratovanie, na izbe je TV, trezor, chladnička,.... Strava bola vynikajúca a pestrá, nikdy sa nestalo, že by nebolo z čoho si vybrať. Personál bol ústretový a milý. Ostrov Sun Island je veľmi pekný, všade bolo čisto, každý deň sa o čistotu pláží staral personál, v baroch a reštaurácii bol dostatok personálu, takže sa nikdy nečakalo.

prečítať si celú recenziu
Side Royal Palace Hotel & Spa recenzie

Side Royal Palace Hotel & Spa

Turecko - Side - Evrenseki

95% Gabriela P.

12.02.2020

Izby krásne, veľké, útulné a veľmi čisté /každý deň upratané/, strava all inclusive bola výborná, veľký výber jedál, dezertov, ale aj ovocia, veľmi milý a ochotný personál, výborný wellness, hotel sa nachádza v super lokalite, je tam naokolo veľa obchodíkov. Boli sme sa pozrieť aj na pláž, ktorá je vzdialená asi 300 m, je tam veľa barov a boli aj teraz mnohé aj v zime otvorené, no bolo okolo 21 stupňov, bolo príjemné si vychutnávať kávičku, kokteily a počúvať šum mora.

prečítať si celú recenziu
Vik Arena Blanca recenzie

VIK Hotel Arena Blanca

Dominikánska republika - Punta Cana - Playa Bavaro

100% Juraj A.

12.02.2020

S pobytom sme boli veľmi spokojní. Strava vynikajúca ako aj ubytovanie. Personál milý. Počas pobytu bolo dosť veterno, ale pri kúpaní v 26 st. vode nám to nevadilo. Optimálna 28 st. teplota, pri ktorej sme sa veľmi dobre opálili. Počas pobytu sme využili aj vedľajšie hotely na bowling, minigolf a prechádzky krásnym parkom so zvieratami vo vedľajšom hoteli Princess. V areáli hotela výborné tenisové kurty, fitness a plážový volejbal. Doporučujem výlet na Montaňa Redonda, kde sme boli s vypožičaným autom ako aj na panenských plážach bez civilizácii v smere na mesto Miches.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu