Najnovšie recenzie pre Rakúske CK

Viva Wyndham Maya recenzie

Viva Wyndham Maya

Mexiko - Cancún a Riviera Maya - Playa del Carmen

100% Vlasta V.

04.03.2020

Hotel Viva Wyndham Maya je úžasný. Výborné služby, izby pekné, všetko v dostatočnej blízkosti (jedáleň, pláž...). Výborná poloha pre absolvovanie výletov Chchen Itza, Tulum, Coba a iba 10 km od úžasného parku Xcaret. Večerný program v tomto parku je nezabudnuteľný. Doporučujem, všetko o histórii budete mať v češtine. More bolo nádherné, milo nás prekvapilo, že bolo bez rias. Kto rád papá, tak v tomto hoteli si to užije. Na pláži je dobrý výber jedla od 11-tej až do pol noci. My sme chodili do jedálne iba na večere. Hotel hodnotím vysoko a veľmi odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Sol Rio de Luna y Mares recenzie

Sol Rio de Luna y Mares

Kuba - Holguin - Playa Esmeralda

85% Peter G.

03.03.2020

Hotel je samostatný (nie sú tam iné hotely v blízkosti), pri krásnej pláži Esmeralda. Od medzinárodného letiska Holguin vzdialený cca 50 km, transfer 50 - 60 min.

prečítať si celú recenziu
Sun Island Resort & Spa recenzie

Sun Island Resort & Spa

Maledivy - Maledivy - Alif Dhaal Atol

100% Pavol K.

24.02.2020

Izba pekne zariadená a čistá, dvakrát denne bolo upratovanie, na izbe je TV, trezor, chladnička,.... Strava bola vynikajúca a pestrá, nikdy sa nestalo, že by nebolo z čoho si vybrať. Personál bol ústretový a milý. Ostrov Sun Island je veľmi pekný, všade bolo čisto, každý deň sa o čistotu pláží staral personál, v baroch a reštaurácii bol dostatok personálu, takže sa nikdy nečakalo.

prečítať si celú recenziu
Side Royal Palace Hotel & Spa recenzie

Side Royal Palace Hotel & Spa

Turecko - Side - Evrenseki

95% Gabriela P.

12.02.2020

Izby krásne, veľké, útulné a veľmi čisté /každý deň upratané/, strava all inclusive bola výborná, veľký výber jedál, dezertov, ale aj ovocia, veľmi milý a ochotný personál, výborný wellness, hotel sa nachádza v super lokalite, je tam naokolo veľa obchodíkov. Boli sme sa pozrieť aj na pláž, ktorá je vzdialená asi 300 m, je tam veľa barov a boli aj teraz mnohé aj v zime otvorené, no bolo okolo 21 stupňov, bolo príjemné si vychutnávať kávičku, kokteily a počúvať šum mora.

prečítať si celú recenziu
Vik Arena Blanca recenzie

Vik Arena Blanca

Dominikánska republika - Punta Cana - Playa Bavaro

100% Juraj A.

12.02.2020

S pobytom sme boli veľmi spokojní. Strava vynikajúca ako aj ubytovanie. Personál milý. Počas pobytu bolo dosť veterno, ale pri kúpaní v 26 st. vode nám to nevadilo. Optimálna 28 st. teplota, pri ktorej sme sa veľmi dobre opálili. Počas pobytu sme využili aj vedľajšie hotely na bowling, minigolf a prechádzky krásnym parkom so zvieratami vo vedľajšom hoteli Princess. V areáli hotela výborné tenisové kurty, fitness a plážový volejbal. Doporučujem výlet na Montaňa Redonda, kde sme boli s vypožičaným autom ako aj na panenských plážach bez civilizácii v smere na mesto Miches.

prečítať si celú recenziu
Viva Wyndham Tangerine recenzie

Viva Wyndham Tangerine

Dominikánska republika - Puerto Plata - Cabarete

95% Gabriela T.

29.01.2020

Úžasná dovolenka. Pláž čistá, bez jedinej riasy. Ubytovanie nie úplne nové, ale vždy čisto upratané. Ochotný, usmievavý personál vždy pripravený vyhovieť a pomôcť. Strava priam úžasná. A najväčšia topka je animačný team. Šikovní, talentovaní, mladí ľudia, vždy s úsmevom a v dobrej nálade, ktorú vedeli preniesť aj na hostí. Určite odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Qawra Palace recenzie

Qawra Palace

Malta - Malta - St. Paul´s Bay

+
100% Beata V.

23.01.2020

So všetkými službami sme boli spokojní. Bez výhrad.

prečítať si celú recenziu
Hotel Le Tivoli recenzie

Hotel Le Tivoli

Maroko - Agadir - Agadir

+
100% Hynek Z.

23.01.2020

Izba s výhľadom na oceán, kam toľko žiadané slniečko v decembri svietilo, kým nezapadlo. Jedlo fantastické, veľký výber, personál profesionálny a vždy ochotný. Súkromná hotelová ohraničená pláž, kam predajcovia nesmú. Určite doporučujeme. :-)

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu