Recenzie hotelov - Podgora (42)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Aurora recenzie

Aurora

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

70% Jana

08.07.2014

Hotel a služby hotela odporúčam všetkým vekovým skupinám. Pláž je rovno pred hotelom, taktiež promenáda s obchodíkmi a kaviarničkami /kde si dokúpite to, čo ste zabudli doma/. Krásne okolie, malebný prístav, krásne more - to všetko vytvára neopakovateľnú atmosféru. Príjemné posedenie večer v kaviarničkách pri ľúbozvučných chorvátskych melódiách, a pretože je Podgora menšia, tak vytvára komornejšiu atmosféru.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aurora recenzie

Aurora

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

66% Simona

01.07.2014

Chorvatsko je nasa oblubena destinacia. V mestecku Podgora sme boli uz viackrat a obzvlast v hoteli Aurora. Velmi sa nam pacilo. Izby boli postarsie, ale sme tam moc casu netravili. Strava bola na polpenziu vyborna, ale uvitali by sme aj viac napojov na veceru. Na ranajkach aj veceri sme sa najedli do syta. Ponuka bola pestra a personal bol ochotny pomoct. Boli sme spokojni, akurat co nam vadilo bolo to, ze v bazene sa kupali ludia, ktori neboli ubytovani priamo v hoteli. Mali by zaviest nejake naramky alebo cipy pre ubytovanych a kontrovali to. Velke minus bolo platenie lezadiel a slnecnikov pri bazene - malo by to byt zadarmo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Podgorka recenzie

Podgorka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

66% Majka

13.01.2014

Hotel sa nachádza v centre mesta Podgora, takže to nie je nejaké zastrčené miesto mimo civilizáciu, ale práve naopak. Je vybudovaný rovno na promenáde. Je tu stále živo. Na promenáde bolo hodne kaviarní, barov a obchodíkov. Z pláže sme dovideli na ostrov Brač, kde sa dá ísť loďou na výlet. My sme si radi spravili takýto výlet. Pláž bola kamenistá, ale celkom čistá. Boli sme len prekvapení, že to bol dosť úzky pás. Hneď pri hoteli bola spomínaná promenáda a za ňou pás pláže. Vstup do mora bol vhodný aj pre starších ľudí a deti. Bol pozvoľný. Ak ste citliví na chodidlá, radšej si pribaľte topánky na pláž a do vody. Za ležadlá a slnečníky na pláži sme platili každý deň. Letovisko je nádherné. Personál bol super, veľmi ochotní. Pracovali na jednotku, izba bola stále čistá, udržiavali aj spoločné priestory. Čo sa týka programu a vlastne aj stravy, toto miesto nie je vhodné pre deti. Nie je tu ani len detské ihrisko. Na terase sme si radi vychutnávali večer živú hudbu. Vodné športy sú za poplatok na pláži. More bolo krištáľovo čisté, krásne. Vďaka umiestneniu hotela je tu čo robiť cez deň aj v noci. Možno preto hotel veľmi nerieši zábavný program, keďže v okolí je tých možností dosť. Parkovanie bolo spoplatnené. Mínusom hotela bolo to, že nebol klimatizovaný.

prečítať si celú recenziu
Hotel Mediteran recenzie

Hotel Mediteran

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

93% Ivon

15.09.2013

Dovolenku som si vyberala hlavne podľa ceny a podľa lokality. Hotel Mediteran ma dá sa povedať nezaujal hneď na prvý pohľad, a tak som sa bála, čo ma bude naživo čakať. Čítala som tu aj rôzne recenzie a tie moje obavy ešte zhoršili. Našťastie, keď som prišla do hotela, bola som milo prekvapená. Hotel bol na pohľad pekný a udržiavaný. Príjemný usmievavý personál, ktorý sa snažil porozumieť a pomôcť človeku ako mohol. Priestory vybavené starším, ale čistým a zachovalým nábytkom, všade veľa miesta pre návštevníkov. Depandency boli tiež zachovalé a izbičky menšie, skromnejšie zariadené starším, ale tiež čistým nábytkom. Taká internátna izba by som povedala. V podstate, ak je pekné počasie, nemá zmysel sa zdržovať zbytočne na izbe, stačí sa tam prísť vyspať. Kúpelňa spojená so záchodom bola čistá a upratovačky riadili každý deň + výmena uterákov + vysypanie košov. Hotel je vzdialený približne 50 metrov od mora (záleží aj od toho, v ktorom depandance ste ubytovaní) a z každého kúta hotela je krásny výhľad na more. Raňajky a večere boli fantastické, človek si mal vždy z čoho vybrať. Jediné, čo mi trošku prvé dni chýbalo bola TV a WIFI, avšak po pár dňoch človek aj zabudne, že nám také veci treba k šťastiu. Celkovo by som hodnotila celý môj pobyt v tomto nádhernom prostredí a hoteli na 99% spokojnosti. Takže, keď čítate tie negatívne recenzie, nemusíte sa báť, idete len do lacnejšieho hotela. :-)

prečítať si celú recenziu
Hotel Podgorka recenzie

Podgorka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

70% jana

14.09.2013

poloha hotela je na promenade, je to hotel, ktory je asi v povodnom stave, ale v podstate nenarocnym klientom postacuje, dost nepohodlne je parkovanie, na parkovisku daleko od hotela a samozrejme platene, personal na recepcii bol dost neochotni, no vyhlad na Biokovo super

prečítať si celú recenziu
Hotel Mediteran recenzie

Hotel Mediteran

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

70% kempes977

13.09.2013

Vybavenie izieb zazilo prezidenta Tita, upratovanie kazdy den, do stvrteho komplexu treba vyslapat 146 schodov, ranajky kazdy den rovnake, vecere perfektne. Okolie hotela v pohode. Internet plateny - 10 hod./ 100 kun. Moje celkove hodnotenie je priemerne. Podgora je krasna, ale do Mediteranu uz isto nepojdem.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aurora recenzie

Aurora

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

66% O.M.

08.09.2013

V Podgore asi "najlepší" hotel, všetky ostatné hotely sú zastaralé. Oplatí sa priplatiť izbu výhľad na more - 42 € na izbu. Pred hotelom je pláž úzka, ale dá sa ísť smerom na Čaklje a tam sú lepšie plážičky - širšie. More pekné - typicky chorvátske, kamenisté pláže.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aurora recenzie

Aurora

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

70% Zuzana Hargašová

29.08.2013

Hotel je starší a potreboval by aspoň ako takú investíciu. Hlavne kde to cítiť sú izby. Inak recepcia , reštaurácia v pohode. Ale čo mi vadilo bola strašná špina na izbách. Upratovačky sa iba tvária, že upratujú. Kamienky, vlasy, zažratá špina, opadaná omietka boli všade. Parkety tiež už mali čo to za sebou a od radosti mali 1 - 3 cm fugy a postele tiež držali pokope asi iba silou vôle. Jediné čo ma potešilo, že tie izby boli aspoň veľké. Čo sa stravy týka nemám čo vytknúť. Možno by som len pridala k raňajkám aspoň nejakú zeleninu. Inak dobrá strava a myslím, že každý si čo to vyberie. Personál bol ochotný. Pláže krásne a aj život v mestečku. Boli sme v Podgore už druhý krát, veľmi sa nám tam páčilo. Veľmi by pomohlo postaviť nový hotel!

prečítať si celú recenziu