Recenzie hotelov - Obzor (36)

Najnovšie recenzie hotelov

Paraizo Beach & Paraizo Teopolis recenzie

Paraizo Beach & Paraizo Teopolis

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Obzor

50% Miro

22.08.2018

Hotel, ktorý by som viac nenavštívil. Priznám sa, že tohtoročná dovolenka (2018) vôbec nesplnila moje očakávania. Najskôr chaos s ubytovaním, potom počas celého pobytu vlny, v ktorých sa síce dalo šantiť, ale určite nie plávať. Ak ste tam 11 dní, šantenie vo vlnách vás každý deň nebaví.

prečítať si celú recenziu
Paraizo Beach & Paraizo Teopolis recenzie

Paraizo Beach & Paraizo Teopolis

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Obzor

23% EvaJan

13.08.2018

Mínusy - špina, pleseň v kúpeľni, špinavé koberce, preležané postele, neochota upratovačiek, kúpeľňu umyli raz za celý pobyt po reklamácii a to jednou hubkou od toalety až po umývadlo, kuchyňa slabý výber jedál s nízkou kvalitou, hygiena na nízkej úrovni, výmena obrusov len občas, bar - 80-te roky, špinavý, ulepený, umývačku riadu nemajú, umýva sa bez saponátov a hubky, len ručne, pri grile - pracuje v gumených rukaviciach, nie z dôvodu hygieny jedál, ale aby si nezašpinila ruky, v rukaviciach servíruje palacinky, prekladá surové a grilované mäso a zároveň handrou utiera nahorený gril a okolie. Na pláži špina, polámané plastové ležadlá a staré pokazené slnečníky. Personál neochotný, nikto vás nepozdraví, cítili sme sa ako na obtiaž. Hotel by som neodporučila nikomu, cena je neprimeraná. Transfer z letiska trval cca 1,5 hodiny v noci, šofér bol vyčerpaný. Plusy - blízko pláž a centrum mesta, pláž je široká a dlhá niekoľko km, pomerne kľudné miesto, ochotná a príjemná delegátka ck, ktorá sa snažila o odstránenie nedostatkov a spríjemnenie pobytu.

prečítať si celú recenziu
Paraizo Beach & Paraizo Teopolis recenzie

Paraizo Beach & Paraizo Teopolis

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Obzor

40% Jaroslava

30.07.2018

Hotel má 2 časti, staršiu a novšiu. Ubytovali nás na prízemí, takže z výhľadu na more sme nemali nič. Zariadenie je nové, vkusné - pokus o vintage. :-) Strava je jedlá, vždy sa dá niečo vybrať, bonusom je detské menu, ale najhoršie na tom je hygiena jedálne. Obrusy špinavé, šálky na kávu si pamätajú pozostatky po predchádzajúcich kávach (niekedy som vzala do ruky aj 5 šálok, kým som našla ako tak čistú šálku), taniere sú umyté len na oko. Venoval by hotel väčšiu pozornosť hygiene, za mňa skvelý hotel. Super poloha - stačilo zísť 40 schodov a človek je priamo na promenáde pri pláži.

prečítať si celú recenziu
Obzor Beach Resort recenzie

Obzor Beach Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Obzor

100% mimisp

23.07.2018

Izby - spĺňajú 4*, upratané každý deň, uteráky menené tiež každý deň. Personál milý. Strava sa obmieňa. Tekutiny dostupné vždy, treba ochutnať vínko, pivko je poslabšie, no my sme si kupovali najlepšie bulharské pivo Zagorka. Pláž čistá, ľudí riedko, more teplé, vstup do mora i po 10 m od brehu je voda cca po pás. Je to fajn pre deti. Bazény super čisté, ležadlá dostupné. Na pláži sú spoplatnené! Delegátka Kamila, ak treba, je vždy dostupná na mobile, veľmi ochotná. Mestečko 15 min. pešo bod hotela, krásna prechádzka, nakúpite i v Eurách. Odporúčam!!!

prečítať si celú recenziu
Obzor Beach Resort recenzie

Obzor Beach Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Obzor

60% Nika

18.07.2018

Našej tohtoročnej dovolenke našťastie prialo počasie. Nedá mi sa však vyjadriť k veciam, ktoré by sa mohli zlepšiť. Keďže sme z tých Slovákov, ktorí si musia pritiahnuť opasky, aby mohli ísť k moru, stálo nás to dosť. More bolo úžasné, veľmi čisté a krásne s vlnami, pláže čisté a nepreplnené. Ležadlá len platené, celý čas prázdne, lebo cena na deň očividne, súdim, veľmi vysoká na all inclusive! Izbu sme mali peknú, útulnú, pre štyroch dosť malú, ale čistú. Klíma fungovala nanajvýš tri hodiny denne - aj to večer, kedy nebola potrebná. Zaplatili sme si výhľad na more - to sa oplatilo - bolo krásne! Služby - upratali každý deň, ale wc papier jeden polovičný kotúč na deň pre štyri osoby - takže sme si buď kúpili, alebo chodili pýtať na recepciu. Kartičky na vstup do izby sme museli každý deň utekať prečipovať, niekedy aj trikrát za deň, že ich nemáme dávať k telefónu - ani sme nedávali a aj tak, každý deň sa ospravedlňovali, ale nič nezmenili. Slečna delegátka síce veľmi jemná, milá, ale bez nejakej schopnosti niečo vybaviť či zistiť, neovládala domáci jazyk a domáci mnohí z personálu nevedeli anglicky. Jej odpovede na otázky boli: áno?, neviem... to asi hotel, to som nepočula, to som nevidela, možno......Hotel tak strážený, že hocikto tam mohol prísť kedykoľvek. Vedľajšie komplexy tak prísne strážené, že sa nedalo ani na wc, ani prejsť z pláže na ulicu. Okolo jedálne sa denne obšmietali zanedbané psy a mačky, otravné boli a dve noci aj zavíjali. All inclusive znamenalo víno, pivo a nealko tri druhy zo stroja do plastových pohárov. Bar a malá jedáleň pre all inclusive, len jedna pre tri veľké komplexy - takže tí najvzdialenejší sa dosť nachodili, kým sa došli vôbec napiť. Bar s tekutinami len do 22:00 a to už o 21:30 nám nechceli naliať. Jedlo 11 dní to isté - úplne bez obmeny, našli sa aj chĺpky, pavúk a piesok na šaláte. Taniere a príbory nám brali, len sme na chvíľu prestali jesť, lebo nestačil riad pre toľko ľudí. Žiadne neskoré raňajky sa nekonali, olovrant každý deň - naozaj úplne každý - pizza a keksíky. Všade ticho, žiaden život. Ani cez deň nehrala poriadne hudba. Animácie len pre najmenšie deti. Športové pomôcky ako ping pong rakety, lopta či stroje v herni len platené z hotela. Jeden večer sa hralo bingo v bare, kde NEBOLO all inclusive - takže kvázi donútení si niečo kúpiť. Mali sme aj tri slovenské večere - jeden rozlúčkový pre odchádzajúcich a druhý s harmonikou a aktivity večer. Každý trval do hodinky. Pri bazéne raz doobeda 10 min cvičenie vo vode. O plážovom volejbale, ktorý býval poobede pri prvom komplexe (čiže na druhom konci), sme sa dozvedeli až posledný deň. Veľmi nám chýbali drinky a hlavne aspoň zmrzlina pre deti. Boli sme stáli návštevníci obchodíku na začiatku komplexu, čiže sme kľudne mohli za tie peniaze ísť inde s ultra all inclusive. Čo už. :( Za sedem rokov, čo som naposledy bola v Bulharsku, išlo to dolu vodou....možno zlý výber...

prečítať si celú recenziu
Obzor Beach Resort recenzie

Obzor Beach Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Obzor

95% suzib

15.07.2018

Boli sme veľmi spokojní, super dovolenka pre rodiny s deťmi, ktorí hľadajú kľud a pohodu. Čo dávam do popredia je forma ubytovania - apartmán, netlačíte sa s deťmi, hneď pri hoteli bazény a more, nepreplnené pláže. A výborná strava, chutilo aj deťom, aj manželovi, ktorý je v tomto dosť náročný. Avšak podotýkam, boli sme na konci júna, t.j mimo hlavnej sezóny, žiadne návaly turistov. Neviem posúdiť hlavnú sezónu.

prečítať si celú recenziu
Paraizo Beach & Paraizo Teopolis recenzie

Paraizo Beach & Paraizo Teopolis

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Obzor

70% Maťa

12.07.2018

Hotel má dve časti staršiu a novú časť, my sme boli ubytovaní v novej časti. Boli sme spokojní, ale všetko záleží od toho, kto je ako náročný. Ako príklad môžem uviesť Čechov, ktorých som si mala možnosť vypočuť pri ich hlasom rozhovore počas obedu, ktorí totálne všetko ofrfľali... takže nech si každý urobí svoj názor.

prečítať si celú recenziu
Obzor Beach Resort recenzie

Obzor Beach Resort

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Obzor

73% Miroslava

05.07.2018

Prečo si ľudia všímajú na dovolenke rozbitú kachličku? Nedostatočný výber jedla? Tak choďte na degustačný pobyt, nie na oddych k moru! Precestovala som toho dosť a tiež viem ohrnúť nad niečím nosom, ale niektoré negatívne recenzie mi prišli po absolvovaní pobytu fakt stupídne. All inclusive bez tvrdého alkoholu? Prišli ste sa opíjať alebo oddychovať?

prečítať si celú recenziu