78%
Hodnotenie

Obzor Beach Resort recenzie 

  • Bulharsko
  • Bulharsko
  • Slnečné pobrežie
  • Obzor
26 °C
teplota vzduchu
21 °C
teplota vody
1:20 h
dĺžka letu
cca 1:00 h
Od letiska
Odporúčanie 80 %
Poloha 80 %
Izby 83 %
Strava 65 %
Personál 73 %
78%
Celkové hodnotenie
139 recenzií
Jeanetta S.
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 15.08.2019 Prečítané 0-krát
80 %
Zariadenie izby s vybavením zodpovedalo popisu, izby pomerne priestranné, kuchynka s vybavením aj mikrovlnná rúra, elektrická rúra, dvojplatnička, kávovar, rýchlovarná kanvica, toustovač a pomerne veľká chladnička s mrazničkou, jednou z podmienok bol priamy výhľad na more, ktorý nebol, bol len bočný, pretože hotel má iné kritéria výhľadov, CK neponúka priamy výhľad na more - to je na hoteli hodnotené ako exkluzívny výhľad ESW a potom má výhľad na more, morská strana a strana do krajiny, internet slabý signál, pomalší, ale bol, TV programy dokonca Markíza a TA3, čistenie izieb 7 x týždenne nebolo, ak nerátam, že vyniesli smetný kôš a vymenili uteráky položené na zemi, pričom posledné tri dni sme ich mali už len pre dve osoby, aj keď sme boli traja, tiež dopĺňanie hygienických potrieb len 1 x a to na na vyžiadanie, ani raz spomínaná výmena prádla (2 x týždenne), jediné, čo bolo dopĺňané, bol toaletný papier. Ku koncu pobytu sme sa šmýkali na drobnom piesku, ktorý sme si napriek očisteniu nôh z mora doniesli do izby. Do pripomienok pre all inclusive by som upozornila klientov, že all inclusive je posledná budova v komplexe (foto) a keďže my sme boli ubytovaní úplne na začiatku, tak to bola stála prechádzka - nezaškodila, čo sa týkalo raňajok, obeda či večere, ale pitie pri bazénových baroch by malo byť v takomto komplexe v rámci all inclusive asi samozrejmosťou. A škoda spomenúť čakanie v radoch na jedlo ako v školskej jedálni, niekedy aj viac ako pol hodinu, ale výber, kvalita a pestrosť stravy zas bola super, to sa musí uznať. More bolo aj pokojné, aj búrlivé, s pozvoľným vstupom, ale na niektorých miestach sa rýchlejšie človek dostal do vody po krk, pláž priestranná, nepreplnená, plážový set (dáždnik + 2 ležadlá 24 leva), ale aj free zóny, piesková, len pri vstupe do mora pás kamienkov, bola dlhá, ale prekvapivo bez plavčíka, ktorého deficit bol aj pri bazénoch. Bazény (jeden vyhrievaný) - tie sme nevyužívali, lebo sme prišli k moru, ležadlá už ráno poobsadzované uterákmi... Medzi budovami ihriská pre deti, mini golf, tiež animátori dokonca aj slovensky hovoriaci, večer mini disco pre deti, v priebehu dňa popisované rôzne aktivity, my sme videli len futbal a plážový volejbal. Samozrejme, bol tam aj minimarket so základnými potravinami, pitím, zmrzlinami, ovocím a hygienickými potrebami, obchod so suvenírmi, služby ako kaderník, nechtárka, rybičky na nohy s wellness a masážami rôzneho druhu, fitko. Do mestečka pešo cca 15 min., dalo sa aj taxi, minibus, koníky či požičať bicykel - mestečko s klasickými obchodíkmi a ponukami ako všade, pre deti kolotoč. Dalo sa prejsť po pobreží aj k susedným hotelom, kde už pláž bola plnšia. čítať celú recenziu
Martina Sláviková
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 01.08.2019 Prečítané 79-krát
77 %
Hotel je celkom pekný, mali sme izbu s výhľadom na more, izba bola trocha neuprataná, už keď sme prišli. Nedali nám obliečky na paplóny ani po dvoch upozorneniach (nevadí, stáva sa). Počas pobytu neupratovali, vymenili však uteráky (niekedy až po upozornení) a nastriekali osviežovač vzduchu. :) čítať celú recenziu
mimisp
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 23.07.2018 Prečítané 2075-krát
100 %
Izby - spĺňajú 4*, upratané každý deň, uteráky menené tiež každý deň. Personál milý. Strava sa obmieňa. Tekutiny dostupné vždy, treba ochutnať vínko, pivko je poslabšie, no my sme si kupovali najlepšie bulharské pivo Zagorka. Pláž čistá, ľudí riedko, more teplé, vstup do mora i po 10 m od brehu je voda cca po pás. Je to fajn pre deti. Bazény super čisté, ležadlá dostupné. Na pláži sú spoplatnené! Delegátka Kamila, ak treba, je vždy dostupná na mobile, veľmi ochotná. Mestečko 15 min. pešo bod hotela, krásna prechádzka, nakúpite i v Eurách. Odporúčam!!! čítať celú recenziu
Nika
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 18.07.2018 Prečítané 2100-krát
60 %
Našej tohtoročnej dovolenke našťastie prialo počasie. Nedá mi sa však vyjadriť k veciam, ktoré by sa mohli zlepšiť. Keďže sme z tých Slovákov, ktorí si musia pritiahnuť opasky, aby mohli ísť k moru, stálo nás to dosť. More bolo úžasné, veľmi čisté a krásne s vlnami, pláže čisté a nepreplnené. Ležadlá len platené, celý čas prázdne, lebo cena na deň očividne, súdim, veľmi vysoká na all inclusive! Izbu sme mali peknú, útulnú, pre štyroch dosť malú, ale čistú. Klíma fungovala nanajvýš tri hodiny denne - aj to večer, kedy nebola potrebná. Zaplatili sme si výhľad na more - to sa oplatilo - bolo krásne! Služby - upratali každý deň, ale wc papier jeden polovičný kotúč na deň pre štyri osoby - takže sme si buď kúpili, alebo chodili pýtať na recepciu. Kartičky na vstup do izby sme museli každý deň utekať prečipovať, niekedy aj trikrát za deň, že ich nemáme dávať k telefónu - ani sme nedávali a aj tak, každý deň sa ospravedlňovali, ale nič nezmenili. Slečna delegátka síce veľmi jemná, milá, ale bez nejakej schopnosti niečo vybaviť či zistiť, neovládala domáci jazyk a domáci mnohí z personálu nevedeli anglicky. Jej odpovede na otázky boli: áno?, neviem... to asi hotel, to som nepočula, to som nevidela, možno......Hotel tak strážený, že hocikto tam mohol prísť kedykoľvek. Vedľajšie komplexy tak prísne strážené, že sa nedalo ani na wc, ani prejsť z pláže na ulicu. Okolo jedálne sa denne obšmietali zanedbané psy a mačky, otravné boli a dve noci aj zavíjali. All inclusive znamenalo víno, pivo a nealko tri druhy zo stroja do plastových pohárov. Bar a malá jedáleň pre all inclusive, len jedna pre tri veľké komplexy - takže tí najvzdialenejší sa dosť nachodili, kým sa došli vôbec napiť. Bar s tekutinami len do 22:00 a to už o 21:30 nám nechceli naliať. Jedlo 11 dní to isté - úplne bez obmeny, našli sa aj chĺpky, pavúk a piesok na šaláte. Taniere a príbory nám brali, len sme na chvíľu prestali jesť, lebo nestačil riad pre toľko ľudí. Žiadne neskoré raňajky sa nekonali, olovrant každý deň - naozaj úplne každý - pizza a keksíky. Všade ticho, žiaden život. Ani cez deň nehrala poriadne hudba. Animácie len pre najmenšie deti. Športové pomôcky ako ping pong rakety, lopta či stroje v herni len platené z hotela. Jeden večer sa hralo bingo v bare, kde NEBOLO all inclusive - takže kvázi donútení si niečo kúpiť. Mali sme aj tri slovenské večere - jeden rozlúčkový pre odchádzajúcich a druhý s harmonikou a aktivity večer. Každý trval do hodinky. Pri bazéne raz doobeda 10 min cvičenie vo vode. O plážovom volejbale, ktorý býval poobede pri prvom komplexe (čiže na druhom konci), sme sa dozvedeli až posledný deň. Veľmi nám chýbali drinky a hlavne aspoň zmrzlina pre deti. Boli sme stáli návštevníci obchodíku na začiatku komplexu, čiže sme kľudne mohli za tie peniaze ísť inde s ultra all inclusive. Čo už. :( Za sedem rokov, čo som naposledy bola v Bulharsku, išlo to dolu vodou....možno zlý výber... čítať celú recenziu
suzib
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 15.07.2018 Prečítané 1048-krát
95 %
Boli sme veľmi spokojní, super dovolenka pre rodiny s deťmi, ktorí hľadajú kľud a pohodu. Čo dávam do popredia je forma ubytovania - apartmán, netlačíte sa s deťmi, hneď pri hoteli bazény a more, nepreplnené pláže. A výborná strava, chutilo aj deťom, aj manželovi, ktorý je v tomto dosť náročný. Avšak podotýkam, boli sme na konci júna, t.j mimo hlavnej sezóny, žiadne návaly turistov. Neviem posúdiť hlavnú sezónu. čítať celú recenziu
Majo
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 12.09.2017 Prečítané 4091-krát
83 %
Dovolenka podľa predstáv. Transfer z Burgasu sa dal vydržať. Ubytovanie bez výhrad, ubytovaní sme boli hneď (záleží, ako rýchlo vystúpite z autobusu). Pláž nemala chybu. Stravovanie - každý si mohol vybrať to svoje. Jediná nevýhoda - odlet na dovolenku v daný deň o 17:00 s príchodom na izbu o 22:30 hod. Návrat z dovolenky s odchodom o 4:30 hod - ukrátení o dva dni z dovolenky. čítať celú recenziu
Daniela Holjenčíková
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 03.08.2017 Prečítané 1899-krát
87 %
Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, lebo je to apartmánový hotel. Transfer z letiska v Burgase trval asi 1,5 hodiny autobusom. Ubytovaní sme boli hneď. Hotel leží priamo na krásnej, širokej a dlhej piesočnatej pláži s mušličkami. Pláž je obsadená len turistami z hotela, preto nie je preplnená, každý si nájde "svoje" ležadlo a slnečník. Do centra mestečka Obzor je to 15 minútová prechádzka. čítať celú recenziu
Rodina s deťmi
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 21.07.2017 Prečítané 1280-krát
60 %
Vhodný pre rodiny s deťmi, pre peknú blízku pláž, ale transfer treba počítať asi 1,5 hod. Nie je to klasický hote, sú to apartmány rôznych majiteľov, a tak sa kľudne stalo, že jednu noc ste boli v inom apartmáne a zvyšok pobytu v inom, hoci v tom prvom sa Vám viac páčilo, museli ste ho opustiť, pretože ten prvý majiteľ sa vrátil. Večer kľud a ticho, do mesta blízko, pešo asi 15 minút chôdze alebo bus 1 leva. All inclusive tu nie je. Vodu a ležadlá na pláži si platíte. Lepšie sa oplatí polpenzia ako all incl. Nie je to klasický hotel a už vôbec nie so 4*. čítať celú recenziu
Adriška
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 20.07.2017 Prečítané 908-krát
60 %
Hotel nie je pre náročnejších klientov. Veľmi jednoduché, veľa vecí je nutné si nevšímať. Pozor na stravu v hoteli, fakt viac ublíži, ako pomôže. Radšej ponúkať tento hotel bez stravy, kde je možnosť si stravu zabezpečiť vo vlastnej réžii. Pri ponuke ALL INCLUSIVE LIGHT nie je možnosť si nabrať pitnú vodu bez úhrady. čítať celú recenziu
Miriam
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 18.07.2017 Prečítané 938-krát
80 %
Hotel je perfektne situovaný hneď na pieskovej pláži /plnej mušličiek/, taktiež apartmány sú krásne, priestranné. Upratovali nám každý deň,personál milý. Do mestečka Obzor sa dalo dostať peši,cca 10min.chôdze. Boli sme All inclusive ale personál nebol na to vôbec nachystaný, žiadny Snack poobede, nápoje v baroch pri bazénoch všetko za poplatok, čiže taká plná penzia by som to nazvala.Ďaľšie prekvapenie pre nás bola dĺžka pobytu: z 8 dní sme tam boli len 6dní.1.deň sme prišli v noci /večera žiadna/, posledný deň odchod z hotela o 4:20 ráno. Išli sme cez Hydrotour. Celkový dojem: skúsili sme , ale určite sa nevrátime:o) čítať celú recenziu
Deny
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 09.09.2016 Prečítané 1434-krát
77 %
Ubytovanie apartmány, veľmi dobré, my sme boli v apartm. dome "D", bol najmenší, tichý, vhodný pre rodiny s deťmi. Transfer - 70 min., zlé cesty. Apartmány od centra dediny cca 30 min. po pláži. Hotel hneď na pláži, bazény pri pavilónoch, jedáleň blízko, animácie pre deti boli každý deň. čítať celú recenziu
Martina K.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 15.08.2016 Prečítané 474-krát
73 %
Apartman bol moderny, pekny s dobre vybavenou kuchynkou (velmi pozitivne hodnotim el. ruru a mraznicku) aj ked uroven cistoty urcite nezodpovedala 4* (takze tim, co si potrpia na cistotu a hygienu, odporucam vybavit sa vlastnymi cistiacimi prostriedkami). Napriek tomu, ze hotel disponuje viac ako 500 apartmanmi. čítať celú recenziu
Najkla
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 18.07.2016 Prečítané 1975-krát
83 %
Hotel sa skladá zo 7 apartmánových domov, rozdelených do blokov. Priamo pred (každým) hotelom sa nachádzajú dva bazény (jeden vyslovene pre malé detičky) s ležadlami a slnečníkmi, ktoré boli v cene. Jediný problém spočíval v tom, že aj keď si človek privstal a osadil si ležadlo uterákom, viackrát sa nám stalo, že sme si uterák našli na jednej kope (vraj to robil niekto z personálu, len sme sa nedopátrali k tomu, kto to bol) a pôvodné ležadlo nám obsadili iní (ale nestalo sa nám, že by sme si nemali kam ľahnúť). Hneď vedľa bazénov sa nachádza plážový bar, kde si je možné zakúpiť jedlo či pitie (nespadá pod all inclusive). Doslova pár krokov od neho je už pláž, hodnotená nižšie. čítať celú recenziu