70%
Hodnotenie

Tia Heights Makadi Bay demnächst Rixos Makadi recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Makadi Bay
32 °C
teplota vzduchu
27 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 50 %
Poloha 70 %
Šport a zábava 73 %
Izby 65 %
Strava 58 %
Personál 68 %
70%
Celkové hodnotenie
479 recenzií
Miroslav
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.07.2016 Prečítané 1449-krát
47 %
V Egypte sme boli už piaty krát, vždy sme boli spokojní. Boli sme dvaja dospelí so synom 6. ročným. Ale tento hotel nikomu neodporúčam. Proste zdesenie. Obrovský areál, ubytovaných niekoľko tisíc ľudí. 2/3 domácich a poviem na rovinu že sú to hovädá. Vieskajú, ziapú, predbiehajú sa, nevedia sa správať. Rusí sú oprotí nim anjeli. Stravovanie jeden hnus. Dookola to isté, malý výber, tlačenice, špina, ale doslova špina v reštauráciach. Proste hnus. Ak budete ubytovaný mimo hlavnej časti, tak to máte všade ďaleko. Izby ako tak v pohode. Ale najskôr nám dali nejakú kuticu dokonca bez okien. Po urgenciách nám ju vymenili a mali sme aj terasku. Autobus nás vyhodil pred hotelom a staraj sa sám. Veľké pozitívum pláž: pozvoľný vstup, čistá voda, krásna pláž. Bazény taktiež v pohode. Pitie klasika na Egypt. Animácie my nevyhľadávame, ale večer pri bazénoch sa dalo posedieť a robili nejaký program. Neodporúčam tento hotel. čítať celú recenziu
Scanner
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 28.09.2015 Prečítané 756-krát
80 %
Tento hotel je pre nás vyhovujúci, čo dokazuje, že sme tu boli už 5x. Aj tento rok na 15 dní. Je tu krásna veľká záhrada, obrovský bazén a super pláž volným vstupom do mora. Ráno sme prišli o 6:00 a o 6:30 sme už boli ubytovaní. Je to super pre rodinu s deťmi. Klientela je cca 75% ruskej národnosti, čo asi každý vie, čo to znamená. Strava je jednoduchá, ale chutná, personál je voči nám veľmi pozorná. V reštauráciách a v baroch sme vždy mali stôl do 2 min, často nám doniesli brink až na pláž, ráno sme mali pripravené ležadlá. Musím ešte dodať, že to nie je štandard, to sme si sami vypestovali. čítať celú recenziu
livia
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 22.09.2014 Prečítané 1275-krát
53 %
cista katastrofa, hotel vôbec nezodpoveda 5*, ubytovanie ako na smetisku ASA. odporucam doplatit si 60 eur za ubytovanie v hlavnej budove inak vas ubytuju na smetisku. vsade sama spina, bordel, vsetko odflaknute, izby vôbec neupratovali len zlozili plachtu, des a hroza čítať celú recenziu
zuzana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 2038-krát
83 %
Myslim, ze izby nezodpovedaju 5 hviezdickam, ale prostredie to vynahradi, aj tak do izby ideme len spat. Boli sme v tomto hoteli uz 3-krat a vzdy sa nam velmi pacili. Niekto pise, ze ludia hnackuju, jedna rada - nebudte pažroši a dajte si len to, co zjete a nepite studene napoje, je to vsetko o tom, ale Slovakovi neporadis. Personal ochotny, nam normalne jeden casnik nosil jedlo az na stol, nemuseli sme chodit brat pit, vsetko nam doniesol. Podla mna uzasna dovolenka a more je vhodne pre male deti, dlho plytke. čítať celú recenziu
Robert
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 04.07.2014 Prečítané 1801-krát
33 %
Hotel starý ošumtelý zanedbaný rozlahlý komplex so zanedbanou starostlivosťou, rastlinstvo polievané splaškami špinavé prašné cesty všade odpadky odvšadial všade je ďaleko neodporúčam pre rodiny s detmi nakoľko sa naozaj nachodí pár kilometrov denne nespokojnosť s dovolenkou hotelom delegátkou aj cestovkou čítať celú recenziu
mia
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 21.05.2014 Prečítané 1923-krát
20 %
Nechodte do tohoto hotela je pod uroven. Jedlo velmi zle nemohly sme si naberat tolko kolko sme chceli. Ked sme tam boli deti sa otravili jedlom takze sme boli v nemocnici vela ludi tam vracalo a hnackovalo ..majitel hotela ma vsetko nahaku.detska diskoteka bola platena. Na plazi boli melony ktore ked ste chceli museli ste platit ..urcite vam neodporucam tento hotel ... čítať celú recenziu
Scanner
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 20.02.2014 Prečítané 1842-krát
83 %
My sme tam boli 2x po 15 dní a 1x 18 dní, naposledy júni 2013, vždy sme boli spokojný. čítať celú recenziu
Ondrej
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 03.09.2013 Prečítané 1592-krát
83 %
Bolo tam ozaj super a hlavne aj vdaka cestovnej kancelarie. Vsetko pripravene, vybavene, o co me poziadali. Na kazdom vylete tlmocnik. Je pravda, ze izby slabsie, ale vzdy upratane a ciste. No a na dovolenke v Egypte, pri mori nie som na izbe, tam idem len spat. čítať celú recenziu
Blanka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 15.08.2013 Prečítané 1384-krát
87 %
hotel trochu starsi, ale pekny, strava dala sa, krasne a cistucke bazeny, aquapark super, mozem odporucat, aj pre rodiny s detmi aj pre tych, ktori si chcu uzit kludnu dovolenku. Plaz najkrajsia, s akou sme sa v Egypte stretli. Radi sa vratime znovu do tohto hotela. čítať celú recenziu
Maroš
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 24.07.2013 Prečítané 3252-krát
30 %
Prvým a najdôležitejším odporúčaním bude: NIKDY nechoďte do tohto hotela! Kupovali sme túto dovolenku ešte v apríli na "akciu" First minute, ale všetko je to zavádzanie, pretože tí, ktorí si pobyt brali neskôr mali približne o 100€ lepšiu cenu na osobu a BÝVALI V HLAVNEJ BUDOVE, namiesto tej ubytovne, kde sme bývali my. K hotelu - starý, avšak pri prvom pohľade nevyzerá úplne najhoršie, recepcia a hlavná budova vyzerajú celkom ok, ale pri detailnejšom pozretí všade špina, humus. Nič neupratané, na stoloch a stolíkoch všade bordel, prach. Personál väčšinou lenivý, neochotný, jeden recepčný na hornej recepcii bol aj drzý, že čo si predstavujeme za izbu, keď sme si "len toľko" zaplatili. Ale o izbách nižšie. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 12.07.2013 Prečítané 1580-krát
80 %
V pohode hotel, možno niekde v Europe by to bolo lepšie na 5 hviezdičiek, ale všetci sa snažili, upratovali stále niečo, robili čo mohli, nemáme výhrady. Bary boli v pohotovosti stále, mohlo sa jesť a piť koľko hrdlo a žalúdok prijali ešte k tomu aj veľmi príjemní ľudia. čítať celú recenziu
roman
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 01.07.2013 Prečítané 1823-krát
47 %
Pri hladani novej dovolenky v roku 2013 som si spomenul na dovolenku spred 3 rokov a to bolo prave tu. otras: strava stale rovnaka najlepsia bolo rybka v koprovej omacke, ale len do tretieho dna. Uz ju nemozem citit dodnes. Rovnake korenie vsade, a rusou ako svabov. Dlhe rady, no nekonecno asi som bol na dovolenke. Neda sa zabudnut, hotel celkovo ujde, ale musis mat dolariky na kazdy den, aby ochota cierneho personalu bola na mieste a oni sa pytaju co si das, odpoved sokran. Na plaz sa tazko dostanes do prych lehatok, jedine ze trpis nespavostou a odnesies si uterak na lehatko uz o 4. 00 hod. Rusi trpeli nespavostou, proste boly vsade. Ale inac su spomienky po troch rokoch usmievavejsie, ale neda sa zabudnut na to trapenie - postupom casu sa smejem. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Oct 2012 Recenzia pridaná 03.06.2013 Prečítané 1843-krát
77 %
Hotel bol veľmi pekný, ubytovanie buď v hlavnej budove, alebo v domčekoch okolo hotela. Krásna záhrada v celom areáli, a obrovsky bazénový komplex. Pláž nemala chybu, piesková čistá, šnorchlovanie pri pláži, vstup do mora pozvoľný, veľmi dobre pre deti, my sme mali 2r a 6r deti. Jedlo bolo celkom slušne. Služby v poriadku. V rámci ubytovania vstup do Aquaparku, ktorý bol priamo pri hoteli zadarmo. Na skok od hotela je Delfinárium, určite treba vidieť. My sme boli spokojní, aj so službami lekára, ktorého sme museli využiť. čítať celú recenziu
Hamarova Martina
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 12.04.2013 Prečítané 2177-krát
90 %
Pekný a čistý hotel s nádhernou plazou. Čo sme boli v Egypte, zatiaľ najkrajšie koraly, aké sme videli. Personál bol mily,nie vtieravy. Izby každý deň krásne upratane. Okolie hotela čisté a drziavane každý deň. čítať celú recenziu
Juraj K., Bratislava
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 28.03.2013 Prečítané 1042-krát
45 %
Radšej som sa presťahoval z hotela.Jediné čo splňalo dov. bol aquapark aj keď aj tam sme dostavali listky na stravu.Je to velmi velký hotel a určite zabudnite na pohodu a klud.Radšej si treba priplatiť.Nie je to 5*,podla mňa je to tak 3*.5* bol len delegát. čítať celú recenziu
Evka
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 20.01.2013 Prečítané 1623-krát
70 %
Boli sme velmi spokojní,ci s ubytovanim,ci s personálom.... jedlo mohlo byt pestrejsie ale celkovo sme sa tam dobre citili :)Aquapark super,hlavne smykalky ako rampa , tak to si urcite vyskusajte , stoji to za to... my sme vyskusali vsetky smykalky a bolo super :) Hotelovy obchod predrazeny preto sme radsej isli do mesta na nakup suvenirov... program animatorov bol tiez dobry, ci cez den alebo vecermjedine coho sme sa nezucastnili bol atakzvana penova party,no ked sme videli ako to vyzera tak to za tie peniaze za co ste si museli priplatit nestalo za to.Maly sud ci co plne peny a nic viac... ale naozaj boli sme spokojní čítať celú recenziu
Haskova
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 13.11.2012 Prečítané 969-krát
38 %
Pokud planujete vylet pres delegata a budou vas kamerovat v prubehu cesty, urcite DVD nekupujte, nebudete na nem. Uz nikdy nepoletim na dovolenou se slovenskou CK. Pokud planujete dovolenou,hledejte resorty, kde prevazuje nemecka ci anglicka klientela. Jsou to narocnejsi lide, po celou dobu pobytu jsem slysela pouze rusky jazyk. čítať celú recenziu
Andrea Novodomská, Lučenec
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 09.08.2012 Prečítané 1171-krát
91 %
hotel spĺňa svojich 5hviezdičiek, pláž úžasná, vhodná na šnorchlovanie. veľká nespokojnosť s delegátkou Miriam, nikdy nedodržala termín, ak povedala že sa stretneme na recepcii tak určite čaká niekde inde, spokojná že ju nikto nehľadá -tvrdila že ideme na ostrov Paradise, ktorý je luxusnejšie vybavený ako ostrov Giftun-nakoniec zistíme, že sme na jednom a tom istom ostrove, na ktorom sa jedna pláž volá Paradise a druhá Giftun, -nemusíte sa báť cestovať s Dive centra priamo pri hoteli, ponákajú omnoooooooooho lacnejšie výlety a s delegátmi, ktorí sú ochotní sa s vami potápať a ukazovať vám krásy podmorského sveta čo sa o slovenských delegátoch nedá povedať-podotýkam, že hovorím o spolupráci s delegátkou a s jej egyptskými delegátmi -delegátka netušila alebo nechcela tušiť, že priamo v hoteli je slovenská setrička, ktorá vám ochotne pomože, kedykoľvek (manžel chytil faraónovú pomstu, okamžite bol u neho na izbe lekár, dostal infúziu, inekciu a do večera bol fit-všetko priamo v hoteli, nemusíte nikomu vyvolávať a nemusia vás prevážať do Hurgady-takúto informáciu, ale od slečny nedostanete, neviem prečo? čítať celú recenziu
jana s., kosice
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 16.07.2012 Prečítané 1493-krát
91 %
POĆAS NAŚHO POBYTU SEM PRIŚLO VEĹA DOMORODCOV BOLI STRAŚNE HLUĆNI A VYSOKO PREVIŚILI NEPRIMEMERANU KONZUMACIU-PLYTVANIE JEDLOM AJ RUSKU KLIENTEL.V JEDALNI NA PRIZEMI HOTELA JE DOST VEĹKY CHAOS PRETO SME POUŹIVALI DO NA POSCHODI.HOTEL JE STARŚI ALE VRELO ODPORÚĆAM čítať celú recenziu
Darina D., Košice
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 27.06.2011 Prečítané 4945-krát
98 %
Odporúčam aj pre malé deti aj pre každého,animátori sa snažili zapojiť každého do svojho programu ako tanec,cvičenie aj v bazéne,najviac prgramov bolo v ruštine,keďže ich je tam veľa.Stretla som ludí ,čo sa tam opakovane vrátili.Majitel je momentálne nemec a podľa toho to tam aj funguje.OK: čítať celú recenziu