Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada

Seagull Beach Resort recenzie 

Seagull Beach Resort recenzie 

Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada
Teplota vzduchu: 34 °C
Teplota vody: 28 °C
Pláž: 0 m
Dĺžka letu: 3:50 h
Od letiska: cca 0:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

24.11.2022 - 02.12.2022, 7 nocí, All inclusive

od 625 €

LEN UBYTOVANIE

11.11.2022 - 18.11.2022, 7 nocí, All inclusive

od 294 €

Dostupné termíny

Odporúčanie 57 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 70 %
Izby 67 %
Strava 68 %
Personál 72 %
Naďa
Termín pobytu: Júl 2022 Recenzia pridaná 25.07.2022 Prečítané 0-krát
50 %
28.6- 8.7.2022 Mali sme objednanú izbu 2+ 1 dieťa, v izbe nebola prístelka, ani by sa tam asi nezmestila, unavení a hladní po 5 hodinách čakania na izbu sme zaplatili 30 €, dostali sme dobrú s 3 posteľami. Personál neochotný, v tom čase bolo ubytovaných 90% Egypťanov, takže raňajky, obedy, večere boli nočná mora. Všade neporiadok, boj o stôl bol pri každom jedle a potom ďalších 10- 15 minúť sme čakali, kým niekto príde odpratať ten doslova bordel po domácich hosťoch, stále chybal príbor, taniere, šálky, no hrôza. Pri bazénoch sme ani raz neboli, okupovali ich domáci so svojimi zahalenymi, manželkami a tisíckami vrieskajucich detí. Čas sme trávili na pláži a výletoch, kam domáci nechodili. Delegáti drží, arogantní, neochotní. Vraj je to prvý rok, čo sem pustili domácich, tak sme mali smolu. Tá krásna reštaurácia vo výške nefungovala po celý čas nášho pobytu, hotel jedna veľká katastrofa, neodporúčam, Už nikdy do tohto hotela a budeme veľmi v budúcnosti zvažovať, či sa do Egypta ešte vrátime. Veľká škoda, lebo more je rozprávkové Naďa Čítať celú recenziu
Marianna Kováčová
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 09.07.2017 Prečítané 1685-krát
27 %
Prvý dojem zhrozenie v očiach. Smrad na recepcii, hrôza. Dlhé naťahovanie s recepčným o izbu. Po dlhom čakaní eufória... izba je, ale aká, plesnivá kúpeľňa, nepozametané, iní mali inú hrôzu. Jedlo každý deň rovnaké a na prídel, smrad v jedálni. Personál bol zlatý, ochotný, ale celá dovolenka zlá, zlá, zlá. Doporučujem nechodiť do Seagulu. Čítať celú recenziu
dovolenkujúca
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 09.01.2016 Prečítané 708-krát
17 %
Po príchode do hotela v skorých ranných hodinách sme čakali na kľúče na špinavej recepcii v hnusných fotelkách bez možnosti nápoja. Prvá izba - katastrofa! Všetko totálne špinavé, steny, zrkadlo, dvere, postele, posteľná bielizeň asi po predchádzajúcich klientoch iba vystretá, zanedbaná hygiena v sociálnom zariadení. Výhľad z okna rovno na strechu neviem čoho, trčiace káble, špina. Druhá izba ako výsmech civilizácie. Kúpeľňa plesnivá, pri vkročení na koberec sa víril prach, špina podobná ako v prvej izbe. Tretí pokus - izba konečne s čistými skriňami, aj postele v relatívnom poriadku. Sprcha bola však rozoberateľná, páka ostala v ruke, WC sa upchávalo. Už sme nemali síl izbu meniť, bolo treba iba vydržať do konca, bola zlá komunikácia s delegátom. Od 3. dňa sa začal izbou šíriť neznesiteľný zápach močovky z nevyčistenej klimatizácie. Bolel nás z toho žalúdok, hlava, štípali oči. Dve malé pláže nestačili pre preľudnený hotel, v mori vyhradené miesto "na stojáka", bazény bez animačných programov. Reštauračné služby na veľmi slabej úrovni, nebolo pohárov, na všetko sa muselo veľmi dlho čakať, málo miesta na sedenie, nedostatočná hygiena. Našťastie, vrátili sme sa šťastlivo domov a hoci pobyt nepatril medzi tie najdrahšie, boli to zbytočne vyhodené peniaze a pretrpený čas. V Egypte sme boli 5.-krát, ale tomuto hotelu sa vyhneme veľkým oblúkom! Čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 03.12.2015 Prečítané 573-krát
100 %
Bola to nasa prva zahranicna dovolenka, splnila vsetky nase ocakavania. Moja rodina to zname na plus dve deti (9, 10) si uzili vsetky atrakcie do zblaznenia. Super program pre deti ako i dospelych. Animatori sa venovali cely den. Jedlo bolo vela a z kazdeho si clovek najde, co chce. Ubytovanie bolo velmi kvalitne, neboli ziadne vyhrady. Čítať celú recenziu
Bety
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 13.10.2015 Prečítané 362-krát
63 %
Nakoľko máme radi Egypt spomíname si s nostalgiou na to pekné a s úsmevom na drobné nedostatky, ktoré sa vždy nájdu. Bolo nám fajn, areál. 6, 5 Ubytovanie, 6 Strava, 8 Okolie, 8 Cena. Celkové zhrnutie: nakoľko máme radi Egypt spomíname si s nostalgiou na to pekné a s úsmevom na drobné nedostatky, ktoré sa vždy nájdu. Bolo nám fajn, areál je velikánsky, pekný. Vstupná hala prekrásna, hotel má výhodnú polohu v strede, v samom centre Hurghady. Stačí vybehnúť pred hotel a zažijete pulzujúci život Hurghady - trúbiace taxíky, veľa obchodíkov zjednávanie v nich. To všetko treba zažiť! S delegátom bola spokojnosť. Animátori a programy v pohode, vždy zaujme Derviš a brušné tanečnice. Dobré sú aj tobogany a malý zoopark s opičkami. Čítať celú recenziu
Tatiana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 18.08.2015 Prečítané 906-krát
47 %
Prioritou tohto hotela sú ruskí turisti. Nečakajte, že sa dostanete na izbu, ktorá je uvedená v katalógu, tie sú určené práve pre týchto turistov. Nemci do takejto špiny už nechodia, prešli už do iných hotelov. Syn objavil na recepcii, že hotel má kľúče rozdelené podľa krajín a Slováci boli vo zvlášť skrinkách. Prvá izba plesnivá, katastrofa, potom sme dostali náhradnú, kde sa nám celý deň aj noc triasla podlaha aj postel od starej technológie klimatizácie. Strašné. Aj napriek tomu, že sme chceli dať na recepcii slušný "bakšiš" izby z katalógu nemali. Dostali sme tretiu izbu, konečne veľkú a čistú. Radosť nám pokazil pohľad z balkóna a neskutočný hluk z kuchyne, ktorá bola o dve poschodia nižšie. Na balkón sme vôbec nechodili. Strava slabá, dalo by sa to nazvať ako plná penzia a nie AI. Syn tu bol už 3 -tí raz a hotel upadol podľa neho úplne. Takže vôbec neodporúčame. Čítať celú recenziu
Jarmila
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 06.08.2015 Prečítané 539-krát
63 %
Hotel v centre Hurghady v časti Sakalla, vhodný pre nenáročných hostí, ktorí si prišli oddýchnuť a načerpať pozitívnu energiu z pobytu pri prekrásnom Červenom mori. Transfer z letiska v pohode, ubytovaní sme boli v priebehu pol hodiny, aj keď v následujúcich dňoch sme väčšinou menili izby za iné, podľa našich požiadavok. Čítať celú recenziu
Viktor
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 05.08.2015 Prečítané 408-krát
27 %
Transfer z letiska cca 30min. Príjazd o 7:00 hod. Ubytovaní sme boli až poobede o 13:00hod. Náramky dávajú až po raňajkách 10:00hod. Hotel je situovaný v centre Hurghady. Starý hotel, ktorý je špinavý a zle udržiavaný. Je spojený z ďalším hotelom, ktorý nazývajú nový, ale nový je len názvom. Pláž a more na plávanie neskutočne malé. Možnosť šnorchlovania žiadna. Klientela Rusi 69%, Arabi 30%. Neskutočný bordel. Čítať celú recenziu
Dadka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 07.07.2015 Prečítané 467-krát
27 %
Bola som v hotely SeaGull po 8 rokoch. Veľké sklamanie. Ale veľmi veľké. Hotel značne starne a nikoho to netrápi. Rozpadá sa strop, plenivejú steny. Počas nášho pobytu im padol v jedálni digestor, privarili ho tromi roxorovými tyčami pol metra od steny a aby sa ľudia nesmiali na obrovskej diere, zakryli ju plachtou, čo na tom, že kuchári sa pod neho nezmestili a ťažko sa im nakladalo jedlo. Po príchode čakáte na izbu aj 9 hodín ( aj viac ) My sme mali 6 ročné dieťa a čakali sme od 5:00 do 14:00. Dali sme aj eurá, aby sme mali izbu, no moc sme si nepomohli. boli i taký, ktorý ešte večer nemali izbu! Zaplatili sme si v CK za 4 osoby, v Sea Gull nám ponúkli tmavú izbu s výhľadom do ulice a v tej mini klaustrofobickej izbe boli 2 jednopostele. Poslali sme ich do. ešte to na nás skúšali, ale na štrvtý raz nám izba konečne vyhovovala a konečne sme po niekoľkých úmorných hodinách dostali to, za čo sme zaplatili kopec peňazí! Hotel - dlážka špinavá, izba smrdela po cigaretách a vraj rodinná izba! Človek, čo mal na starosti izbu bol šmudlo a upratoval tak, že by Vás z toho porazilo. absolutne logiku nečakajte. Nevedel nemecky, ani anglicky, ani rusky, ani francúzsky. čiže ťažká dohoda. Ultra inclusive je Vám tam na figu borovú. Pred pár rokmi tam dávali v jedálni vodu vo fľašiach, koľko sa Vám ráčilo. Teraz ? Museli sme sa za ňu vadiť na recepcii a nakoniec nám ju nosil na izbu šmudlo-upratovač, ale max. 8 pollitrových fľaší na deň, to je 1 liter pre jednu osobu - pri 40 °C teplotách. je to " fajn, nie " ? Egyťania už nie sú obchodníci ako kedysi, ale úžerníci ! Nenormálne navyšujú ceny, niekľkonásobne a keď chcete zjednávať, povedia Vám bay bay. Za malý šampón na telo neznačkový ! žiadny Palmolive, Dove, alebo tak niečo vypýtal bez hanby 10 amer. dolárov. Na ulici sme kúpili 6 ročnému synovi také svetielko, lebo vždy mu s ním arabi svietli pod nohy,,,, jasné, aby ho pýtal. Chceli 150 egyp. libier, zjednali sme na 100. Keď mu manžel zaplatil stovku - šikone ju v ruke prehodil za 20 libier a ukazoval nám, že sme mu dali málo. Muž mi vraví, ja som mu fakt dal stovku. Ohla som sa pozrela mu do ruky pod krabicu a vertu tam tú stovku ten hajzel mal! Keď sme ho odhalili, rýchlo povedal len OK a ZMIZOL ! Oklamali nás aj v Abu Ašre, čo mal byť fajn obchod s fixnými cenami, kde sa nemusíte handrkovať s arabmi a zjednávať cenu. Vo výklade mali ceduľu, že predávajú zlato 18 karátové, kúpila som si za 141 dolárov krásny prívesok Nefertiti. Tešila som sa. Keď sme sa stretli s naším delegátom, pochválil mi prívesok a poprosil, či sa môže naň pozrieť. Ochotne som mu ho hrdo ukázala. v ten deň som sa kúpala v mori. Keď som mu ho podala, povedal mi, že mi sčernal a že to nie je zlato ! Ukazal ho i kamarátovi-arabovi, ktorý so zlatom obchodoval. Ten jeho podozrenie potvrdil. Mali sme však blok a v Egypte je zákon, že keď máte blok musia Vám peniaze do 24 hodín vrátiť. Jasné, že prisahal, že to zlato je. Dokonca nás posielal na políciu, že keby klamal zavreli by mu obchod a že pokiaľ to nie je zlato, dá nám 1 kilo zlata ! Jasné, že to zlato nebolo a peniaze sme si vzali späť. Nakoniec nám pomohol a poradil delegát. Toto ako jediného môžem pochváliť. Bol fakt fajn. Ale späť k hotelu. V jedálni sa budete handrkovať o stoličky, budete stáť v rade ku každému jedlu. Každý bohovatý deň budete jesť na raňajky palacinky, alebo párky, či omeletu - stále to isté. každé ráno. To isté platí aj pre obed a večeru. Keď vystojíte frontu na jedlo, budete si hľadať, kam si vlastne sadnete. Všetky miesta obsadené. až nakoniec nájdete stôl, bude plný odpadkov, takže Vám neostane iné, ako hľadať obsluhu, aby to spratali a potom ďalšieho, čo dáva servítky a príbor! Keď si konečne budete môcť sadnúť k stolu, zistíte, že to jedlo je studené( okrem toho, že je hnusné a bez chuti. Korenie a nejakú chuť v jedle nehľadajte. Bolo to tam milión A JEDNO. Nedá sa to ani zrovnať, ako tam bolo pred 8 rokmi a teraz. Úroveň hotela a aj celého rezortu upadla závratne smerom nadol. Ozaj a ležadlá pri mori na pláži? Ak budete chcieť ležadlo, privstaňte si radšej okolo 8:00 a choďte si dať na ležadlá uteráky, inak sa uvolnia až okolo 14:00- 15:00. A že je v informáciách, že je zákazané rezervovať si ležadlá? To tam nikoho netrápi. Bezohľadní ľudia si natiahnu šatku arafatku, či domáci uterák cez 4 ležadlá a celý deň tam ani nepáchnu! 2x a stačilo. Už nikdy viac. Výlety- to je ďalšia kapitola. Sú predražené a obzvlášť CK sa môže hanbiť. Zatiaľ čo iné cestovky majú napr. Luxor za 65 dolárov, CK ich bez hanby robí za 85 € ! Asi im nedošlo, že euro má vyššiu hodnotu, ako dolár. A keď nemáte eurá a poviete, nech Vám to prepočíta na doláre, lebo Vám v cestovke povedali, že tam " fičia " doláre ? . to Vás môže už prekotiť od jedu. Ten akože BOSS má vlastný kurz. Neprepočíta Vám to riadnym kurzom, ale namiesto 1. 009 Vám to prepočíta kurzom 1, 29, čiže to máte dojnásobne predražený výlet a nemáte ani chuť nikam ísť. ale, na druhej strane. urobíte to deťom? My sme teda riadne sklamaní. O rezorte SeaGull, jeho " pracantoch" a aj o ostatnom by sa dalo ešte popísať. Čítať celú recenziu
Zuzana Sabovová
Termín pobytu: Oct 2014 Recenzia pridaná 28.11.2014 Prečítané 1197-krát
93 %
Moja najkrajšia dovolenka, ktorú som zažila. Personál bol príjemný a aj napriek tomu, že nehovorím po arabsky, sme sa dorozumeli. Izba bola čistá a každý deň nám chodili upratovať. Strava pestrá, naozaj je z čoho vyberať. Pláž čistučká, nádherné more. Počas dňa sme sa nenudili, mohli sme si vybrať z rôznych aktivít. Hotel je v centre Hurghady, takže sme neriešili žiadne taxíky. Čo sa týka klientely väčšinou boli Rusi. Po večeroch boli hlučnejší, ale inač veľmi milí. Skutočne som si oddýchla aj zabavila. Čítať celú recenziu
Fonzi
Termín pobytu: Nov 2014 Recenzia pridaná 22.11.2014 Prečítané 896-krát
60 %
Hotel čistučký, personál super, pláž v poriadku, až na boj o ležadlá ako pri Stalingrade (obsadzovanie predmetmi už od 06:00). 98% ruská klientela, tomu prispôsobená i strava a jej úroveň. Slovenské obedové menu je proti tomu, čo sme tam zažili, kulinársky zážitok. Strava absolútne jednotvárna, bez zmien a bez fantázie, podusené jednotvárne mäso. Žiadne hranolky, žiadne burgery alebo podobné mäská, žiadne nárezy na raňajky, žiadne grilovanie, jediný druh ryby pod názvom "ryba", každý deň to isté narýchlo podusené jedlo. Hnus. Po troch dňoch sme sa tam prestali stravovať - to si ale potom nemusím platiť AI, že. Čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 30.10.2014 Prečítané 785-krát
63 %
Hotel nezodpovedá 4* čo sa týka služieb, takisto je starší, čo zodpovedá vybaveniu. Jedinou výhodou bolo, že sa nachádzal iba 10 minút od letiska. Obedy a najmä večere v jedálni boli obrovskou katastrofou, strava dookola ta istá a to nevravím o hygiene, všetko sa upratovalo len tak, aby bolo. Klíma na izbe hučala celú noc, ale žiaden iný efekt to nemalo. Ak by sme sa aj do Egypta ešte niekedy vrátili, tento hotel si už určite nevyberieme. Čítať celú recenziu
Tatiana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 06.08.2014 Prečítané 1099-krát
73 %
Hotel je vhodný naozaj pre všetky vekové skupiny. Je tam Mini ZOO, detský kútik, detské ihrisko, všetko upravené pre deti. Možnosť previesť sa na ťave, tobogany, tri pláže. Chutná strava, slušné služby hotela. Všetko promptne vyriešia. Hotel má výbornú polohu pre nákupné maniačky, priamo v centre Sakkaly. Delegátka nás upozorňovala hneď po prílete, že je problém s izbami, my sme žiadne nemali. Všetky prístelky doniesli ihneď, denné čistenie a doplnenie vody samozrejmosť. UPOZORNENIE na Maxa, čítaj ďalej v recenzii! Čítať celú recenziu
Simona
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 30.06.2014 Prečítané 1810-krát
40 %
Asi som viac náročnejšia ako som si myslela. Som mladý človek, hluk a ruch mi vôbec neprekáža, priam ho vyhľadávam. Prvý krát som v Egypte a zrejme posledný. Hotel na prvý pohľad ok, až na ten smrad na recepcii - to bola prvá facka. počítali sme s čakaním na izby takže ok, kým sme do nej nevošli. Zatrepané koberce alá alergia, roztrepaná klíma, rozbitá vaňa, na pol funkčný fén, doslova povlak na umývadle, zašťaté periny, žiarovky tak jedna max funkčná, po 3 dňoch čakania na novú izbu o niečo lepšie. Ale ľudia - personál funguje len zištne takže pripraviť bakšiše pokiaľ chcete dostať to za čo ste zaplatili. Bazény ok. Pláž des. Je tam prístav hneď pri pláži ktorá má 20 metrov a všetok ten sajrajt pláva pekne dovolenkárom po pod nôžky. a lagúna :D ani neviem ako to nazvať asi hádam zátoka šťaniek a nafty. Služby (keď vtáčika chytajú pekne mu spievajú. Že welnes na 3 hod. 50 min masáž ktorú sme mali absovovať spolu s priateľom, samozrejme nás oddelili bolo málo miesta a potom vypla elektrika a voda tak sme mali repete o 3 hod neskôr v štýle nagabem ta kokosom na ksich ti dám tiež niečo a celá sranda stojí 130 dolárov. Moja hlúpost že som sa tam trepala. sahara ok, Luxor tiež a giftun taktiež ok. Psychiatria v jedálni, nedostatok stolov ani tanierov. A tá čínska reštika v areáli, myslím že by s tých kuchárov narobili Číňania sushi. Sa to žrať nedalo. Záchody poupchávane smrad a oplzlí dotieravý ľudia. Pol života mi ten hotel a ľudia v ňom vzali. 3 dni sme sa kôli nervozite hádali a potom sme už len trpeli a lietali po výletoch len aby sme sa tam nemuseli zdržiavať. Absolútne neodporúčam tento Hotel. Samozrejme nájdu sa aj taký čo tam chodia pravidelne, nepochopím to. Ale každý z nás je iný a iné mu vyhovuje. Pekná pláž čistota a dobreé jedlo sa rovná pekná dovolenka nič viac nepotrebujem, tam som nič z toho nenašla. Odporúčam Mamlouk Palace. Je drahší ale sea gull nestojí ani za ..... Čítať celú recenziu
Slavo
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 16.10.2013 Prečítané 1632-krát
50 %
Dobry den, boli sme stvrty krat v hoteli sea gull a doteraz sme vzdy boli spokojny, az na tento rok. Hotel sa zmenil na stavenisko, vsetko rozburali, z plazi vytrhali slnecniky, chodili tam stavebne stroje, hucali karbobrusky a to vsetko priamo na plazi, kde sa tiesnili turisti. Ostatne plaze zatvorili a my sme boli ako sardinky natlaceny na jednej mini plazi, kde sa uz o deviatej nedalo najst volne lehatko. 80% hostov hotela boli ARABI vsetci minimalne s 3 detmi. Zvysok boli rusi takisto s kojencami, cize vsade rev a hukot. Kto z vas by chcel ist na dovolenku do hotela plneho arabov? Nase CK by mali prestat ponukat tento hotel europskym navstevnikom. Je to hotel Arabsky Čítať celú recenziu
Lucia Chrastinová
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 11.08.2013 Prečítané 1278-krát
70 %
Hotel zachovalý bývali sme v starej časti hotela. Strašne veľký rezort boli sme s deťmi a stále sme sa hľadali. Výhodou je poloha hotela, je priamo v centre mesta. Strava dobrá každý deň sme mali k jedlu aj balené vody. Brušné potiaže sme nemali. Určite doporučujem výlet na Giftun. Čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 06.08.2013 Prečítané 1224-krát
70 %
V hoteli sa oficiálne pobyt začína obedom, aj keď nám v CK povedali, že to je už raňajkami, keďže sme mali nočný let. Check in sa uskutočnil okolo 11:30 ale len preto, lebo sme naliehali na recepciu. Za príplatok 10 € pre recepčnú sme dostali izbu s balkónom a výhľadom na bazény a more. Boli sme ubytovaní v novom hoteli. Izby boli dobre vybavené, upratovanie nič moc, ale bolo. Veľká výhoda bola, že sme mohli využívať bazény, reštaurácie a bary aj starého hotela, ktorý vyzeral takisto dobre. Najväčší problém sme mali však so stravou - každý deň na raňajky to isté, človeka to už časom omrzelo, obed a večera boli prispôsobené Rusom a takisto sa opakovali každý deň. Každý deň bolo navyše jedno grilované jedlo, ktoré sa obmieňalo. Dezerty paráda. Na personál bolo potrebné tlačiť, ak ste chceli mať niečo vybavené, ale nakoniec sa to vybavilo. More čisté, pri vstupe trocha kameňov čo bolo pre nás prekvapenie. Šnorchlovanie vynikajúce, nádherný podmorský svet. Čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 04.08.2013 Prečítané 1542-krát
44 %
Ruská klientela znižuje úroveň hotela a to v prístupe personálu ku klientom, strava sa prispôsobuje iba im, čiže fast food, v bare na pláži nedopečené zemiaky s kečupom alebo kolienka s kečupom, palacinky nedopečené iba s práškovým cukrom, tlačenica pri jedlách a hluk do rána spôsobujú opití Rusi, žiadna kultúra, taniere od jedla na chodbách aj niekoľko dní, iba chaos, vôbec nedoporučujem, bola som tam 3x a už nikdy viac. Čítať celú recenziu
kars
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 02.08.2013 Prečítané 1026-krát
77 %
Hotel bol v poriadku - ok, izby čisté, výhľad sme mali super, narozdiel od iných ľudí, a to sme mali šťastie, že ani bakšiš sme nemuseli dávať, lebo s tými na recepcii sa nedá komunikovať, stále si tam niečo mleli po tom ich jazyku alebo trocha rusky. Pláž a more čisté - žiadna výhrada, výlety boli ok, zážitky. Akurát ta strava - podobalo sa to fast foodu a nie all inclusive, Rusi si tam naložili kopu, ani to nezjedli, len pohadzovali po stole, Česi v sandáloch s ponožkami prišli aj s obedármi :)) - pretože asi raňajky, obedy a večere im nestačili. ale inač super dovolenka. personál bol milý, ochotný, usmievavý, pratali zo stola taniere. taniere, poháre boli čisté. Čítať celú recenziu
Clavi
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 01.08.2013 Prečítané 1885-krát
57 %
VAROVANIE pred "osuškovou mafiou" operujúcou na oboch plážach Resort aj Club. Takzvaní plavčíci v bielych polokošeliach s nápisom "RECREATION Life Guard" namiesto sledovania diania vo vode sa stále motajú pomedzi slnečníkmi a sledujú opustené osušky. Tie zbierajú, odnášajú a odovzdávajú v okienku. Hosť potom najneskôr pri odchode musí zaplatiť 100EGP (cca 11Euro) za každú takúto osušku. Najčastejšie osušky miznú počas obeda alebo animačných aktivít. Preto NIKDY ani na chvíľu neopúšťajte osušky položené na ležadlách. Kultúrna úroveň hotela sa znížila na úroveň väčšinovej ruskej klientely. Víno aj tvrdý alkohol v plastových pohárikoch sú ukážkou. Čítať celú recenziu