60%
Hodnotenie

Ada Beach recenzie 

  • Cyprus
  • Cyprus
  • Severný Cyprus
  • Girne
17 °C
teplota vzduchu
19 °C
teplota vody
2:50 h
dĺžka letu
cca 0:45 h
Od letiska
Odporúčanie 52 %
Poloha 63 %
Šport a zábava 17 %
Izby 57 %
Strava 57 %
Personál 63 %
60%
Celkové hodnotenie
23 recenzií
Danuše Rošková, Považská Bystrica
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 01.11.2013 Prečítané 385-krát
44 %
Poznávacie zájazdy boli predražené,nič sme skoro nevideli,všetko bolo slabo zorganizované,delegát si náš hotel ani nevšímal.Pamiatky boli zatvorené,neudržiavané.Výklad nedostatočný.Pri výlete do fabriky na olivový olej sme videli len starú mašinu a hneď nás hnal nakupovať drahý olej.Mala som zo stravy veľké problémy,takže som si musela volať lekára.Delegátka sa cez telefón informovala o mojom zdraví.Ubolená som si musela ísť pre lieky sama.Moje lieky nezabrali.Meškanie lietadla bolo 12 hodín.Príroda je divoká,more pekné,ale ešte musia veľa vecí vylepšiť.V Turecku,to bolo super,toto bolo slabé.Možno boli spokojní domáci,ktorých bolo na našej pláži prevaha,ale my sme čakali viac. čítať celú recenziu
sandy
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 20.09.2013 Prečítané 1165-krát
33 %
Hotel by potreboval kompletnu rekonstrukciu. More nadherne, plaze spinave, strava mizerna, pristup ubohy. Krajina krasna, historia bohata, zazitky uzasne. Dovolenka plna kontrastov. Odporucam severny Cyprus, kym nie je tak komercne vyuzivany, ale urcite nie tento hotel... ak nechcete mat taketo neprijemne spomienky. čítať celú recenziu
Jarmila
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 19.09.2013 Prečítané 999-krát
47 %
Najviac nám prekážalo vyrušovanie zo strany personálu počas poobedňajšieho odpočinku - upratovačky a hotelová polícia, ktorá kontrolovala mini bar. Čistá šikana, pritom by stačilo, aby hotel zabezpečil visačky na dvere - nevyrušovať. Predsa nie je mysliteľné, aby človek na dovolenke tancoval, ako mu píska personál hotela. Strava jednotvárna, na raňajky stále to isté, ovocie - iba melóny, jablká a zvädnuté hrozno - 1x, zelené rajčiny, namiesto džúsu voda so sirupom. Uteráky nevymieňali každý deň, vaňu, umývadlá a toaletu neumyli ani raz, len polietali po dlážke vyniesli smeti a fajront za 10 minút. Pol dňa vysedávali na chodbe a kecali. Celkovo hotel pôsobí ošarpane a neudržiavano, do mesta ďaleko, večer niet čo robiť, žiadna zábava. čítať celú recenziu
Tibor
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 06.09.2013 Prečítané 850-krát
50 %
Dlhodobo neivestované do udržanie štandardu, nutné investície do opráv, jednotvárna strava, prísny zákaz donášať inde kúpené nápoje pod pokutou 50 Eur kontrolovaný recepciou, uteráky menené nepravidelne, upratovanie izieb a spoločných priestorov nedôsledné čítať celú recenziu
Tibor
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 06.09.2013 Prečítané 913-krát
50 %
Hotel s vynikajúcou polohou pri mori s vlastnou plážou a bezplatnými lehátkami a slnečníkmi. Úroveň hotela znižuje zanedbaná údržba hotela i pláže (pleseň v niektorých izbách, poškodené alebo chýbajúce drevené výplne móla na pláži, poškodené vybavenie izieb, sprchových kútov...) Polpenzia jednotvárna, raňajky stále len jeden druh salámu, ovocie len červený a žltý melón, za 10 dní len 3x hrozno. Prísny zákaz nosenia vlastných nápojov do hotela pod pokutou 50 Eur písomne vyvesený pri recepcii, osobne sme zažili kontrolu nákupu ktorý sme si niesli do hotela recepčnou. čítať celú recenziu
palo, žilina
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 21.07.2013 Prečítané 380-krát
67 %
neodporúčam! v okolí hotela nie je nič a oni to zneužívajú. nedá sa vyraziť inde . ceny v hoteli sú o cca 40% vyššie ako inde a aj kurz je nevýhodný. odporúčam chodiť dolmušmi do Kyrenye (5 Tl za dve osoby) tam je krásne , ceny OK lenže v hoteli sú večere od 20.00 a tak sa večer nedá nikam ísť. odporúčam vybrať iný hotel čítať celú recenziu