Recenzie hotelov - Evrenseki (316)

Najnovšie recenzie hotelov

Side Sungate Hotel & Spa recenzie

Side Sunport Hotel & Spa

Turecko - Side - Evrenseki

100% Ivana

15.08.2019

Ide o úžasný, luxusný hotel, ktorý ponúka presne to, čo od dovolenky očakávate - oddych, luxus, moderné izby, nový hotel, piesočnatá pláž vzdialená cca 4 min., plážový servis, úžasný a milý personál a vedenie, teplé a čisté more a rýchly transfer z letiska.

prečítať si celú recenziu
Commodore Elite Suites & Spa - Erwachsenenhotel ab 18 Jahren recenzie

Commodore Elite Suites & Spa - Erwachsenenhotel ab 18 Jahren

Turecko - Side - Evrenseki

+
93% Jozef

14.08.2019

Tento hotel je vhodný pre všetkých od 18+. Transfer z letiska trval asi hodinu. Na hotel sme prišli cca okolo 11 hod. Ubytovaní sme boli až od 14:00 hod. a to je jediné mínus. Areál krásny čistý, udržiavaný. Izby čisté, denne upratané. Bar v izbe denne dopĺňaný nealkom a pivom. Strava rozmanitá a bohatá. Personál milý a ústretový. Možnosti nákupov kúsok od hotela.

prečítať si celú recenziu
Trendy Verbena Beach recenzie

Sentido Trendy Verbena Beach

Turecko - Side - Evrenseki

100% Daniela

12.08.2019

Hotel je prekrásny. Čistý, veľmi vkusne zariadený, ponuka v katalógu CK H........ zodpovedá realite vo všetkých smeroch. Transfer z letiska trval hodinu, delegáti boli ústretoví a milí. Ubytovali nás okamžite, nakoľko sme prišli pred večerom. Areál je riešený veľmi dobre, všade je to blízko, bazény, bary, reštaurácie, tobogany, zorientovali sme sa behom chvíle. Na pláži dostatok ležadiel aj slnečníkov, čo sa mi nepáčilo, bolo to, že sme sa museli prispôsobiť trendu hostí a obsadiť si skoro ráno ležadlo pri bazéne, inak nebola šanca a na pláži bolo pre menšie deti neskutočne teplo. Hotel je veľmi dobre situovaný, 5 minút pešo sa nachádzajú prvé bazáry, každý si nájde, čo potrebuje a dokáže zjednať relatívne dobré ceny. V okolí je veľa hotelov, už len prechádzka večerným mestom je zážitok. Priamo v hoteli sa nachádza pár obchodíkov (ceny rovnaké ako v meste), kaderníctvo, pedikúra, manikúra, lekár je prítomný od rána do večera a na zavolanie aj v noci. V hoteli sa denne konajú rôzne podujatia, vystúpenia, samozrejme pre deti mini disco (slovenskí animátori boli špička), v mini klube bolo o deti perfektne postarané a my dospelí sme si mohli na chvíľu nerušene oddýchnuť na ležadle. :)

prečítať si celú recenziu
Barut B Suites recenzie

Barut B Suites

Turecko - Side - Evrenseki

83% Veronika

10.08.2019

Hotel je skôr menší, tvoria ho viaceré menšie trojpodlažné budovy a jedna väčšia s recepciou, jedálňou, barom, atď. Napriek tomu, že v okolí sa nachádza veľa obrovských hotelov, Barut je na tichom mieste. Bazén je dostatočne veľký a s voľnými ležadlami nie je problém. Animačných programov tam nebolo veľa a neboli ani priveľmi hlučné, čo nám maximálne vyhovovalo.

prečítať si celú recenziu
Commodore Elite Suites & Spa - Erwachsenenhotel ab 18 Jahren recenzie

Commodore Elite Suites & Spa - Erwachsenenhotel ab 18 Jahren

Turecko - Side - Evrenseki

+
93% Tonka Leštáková

09.08.2019

Hotel je určený pre dospelých, je to neskutočný kľud, pohoda, žiadne rady v jedálni, milý personál. Všade čisto. K moru je to blízko, pláž čistá, o ležadlá nie je núdza a obsluha ešte aj tam. Večerné prechádzky po krásnej promenáde a nákupy iba pár metrovú od hotela.

prečítať si celú recenziu
Side Royal Palace Hotel & Spa recenzie

Side Royal Palace Hotel & Spa

Turecko - Side - Evrenseki

86% Inga

07.08.2019

Hotel čistý, pekne zariadený. Jedáleň veľká, priestranná, vstupná hala s občerstvením. Veľmi milý personál. Izby pekné, čisté. Na izbe trezor bez poplatku. Denne dopĺňaný minibar. V Turecku sme boli prvýkrát a odnášame si iba tie najlepšie spomienky.

prečítať si celú recenziu
Adalya Resort & Spa recenzie

Adalya Resort & Spa

Turecko - Side - Evrenseki

100% Katka

06.08.2019

Rezort je veľmi pekný, menší hotel, ale na vyššej úrovni, izby sú oproti iným hotelom väčšie, kúpeľňa obrovská. Čo sa týka stravy, tak si isto dôjde každý na chuť, strava je veľmi pestrá a aj na pláži vyvárajú, takže sme ani nechodili na obed do hotela. V plážovom bare je cez deň možnosť aj ovocia a zákuskov, akurát čo mi chýbalo, že tam neponúkali miešané koktaily. Personál až veľmi milý, poriadok na izbe každý deň aj výmena uterákov, ešte aj plážové osušky sa dajú vymieňať každý deň. Akurát čo nám vadilo, bola plná pláž, nakoľko celá plocha pláže bola poobsadzovaná aj okolitými hotelmi, ale inak čistá a udržiavaná. Čo je tiež výhoda, je cestovanie minibusmi, ktoré majú konečnú asi 100 m od hotela a premávajú do Side a Manavgatu skoro každých 5 minút. Rezort hodnotím na jedničku, vrelo odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Sunis Evren Beach Resort & Spa recenzie

Sunis Evren Beach Resort & Spa

Turecko - Side - Evrenseki

96% Jaroslava

04.08.2019

Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi. Ubytovanie sme dostali hneď po príchode. Od letiska je vzdialený cca 1 hod. Areál hotela je veľmi čistý, strava perfektná, každý si príde na svoje. Či už grilované ryby, hovädzie, kuracie a jahňacie mäso na rôzne spôsoby. Kraby, krevety, tuniak, losos, sushi, zelenina čerstvá aj šaláty, ovocie ako napr. jablká, hrozno, slivky, čerešne, červený melón, žltý melón, kiwi, broskyne, banány. K nápojom len toľko: 5 druhov džúsov, kola, fanta, sprite, minerálka, mrkvová a čerstvá šťava z pomarančov atď. K dispozícii aj sušené mlieko pre najmenšie detičky. Izby stále upratané, všade čisto, more teplučké. Raz v týždni penová šou v bazéne. Večerné programy dobre. Akurát v detskom klube nie sú slovenskí animátori. Nakoľko je hotel najmä pre nemeckých turistov, dohovoríte sa hlavne nemecký. Ak nedáte bakšiš, počkáte si na obsluhu hlavne po večeri pri bazénoch. Inak všetko perfektné. V jedálni je nová podlaha aj sedenie oproti minulému roku.

prečítať si celú recenziu