Recenzie hotelov - Hammamet (147)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Safa recenzie

Hotel Safa

Tunisko - Tunisko pevnina - Hammamet

36% sio

28.09.2015

Hotel je špinavý, všade smrad a pleseň. Strava bola stále rovnaká, bez fantázie a chuti. Personál neochotný a drzí. Náš delegát miesto toho, aby riešil problémy, tak nám vysvetlil, prečo sa to nedá napraviť. Jedným slovom otras. Hostia boli prevažne Rusi a tým to nevadilo. Neodporúčam tento hotel a nedal by som mu ani 2 hviezdičky. Jediný svetlý bod bol výlet do safari parku. Tento hotel je vhodný pre ľudí, ktorým to je jedno, kde sú ubytovaní, hlavne že sú pri mori, ale keď človek chce peknú dovolenku so všetkým, čo k tomu patrí, tak treba rozmýšľať nad iným hotelom.

prečítať si celú recenziu
Hotel Yasmine Beach recenzie

Yasmine Beach

Tunisko - Tunisko pevnina - Hammamet

63% Zuzana

15.06.2015

Izby priestranné, čisté, denne upratané, v spoločných priestoroch však špina, najmä koberce na chodbách by potrebovali vymeniť. V bazéne nedoporučujem kúpať sa, Arabky sa v ňom máčajú komplet oblečené aj so šatkou na hlave, dcéra chytila infekciu, po príchode domov skočila na kožnom. Hotel je celkovo orientovaný na arabskú klientelu, v čase pobytu sme tam boli dve slovenské rodiny, nemecký pár a skupina Francúzov a inak všetko arabskí turisti z okolitých krajín, najmä Alžírčania. Strava pestrá a veľa, len úroveň stolovania Arabov sa vyrovná košickému Luniku 9, v jedálni dusno a špinavé obrusy. Transfer z letiska asi 1, 5 hod, po príchode nás ubytovali síce hneď, ale v izbe bez prístelky, trvalo tri hodiny, kým sa to vyriešilo a priniesli ďalšiu posteľ. Okolie hotela špina, smrad, parkujú tam konské povozy. More jedna katastrofa, veľa rias, sáčoky a použité plienky. Pláž neudržiavaná a špinavá.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nahrawess Hammamet recenzie

Nahrawess Hotel & Spa Resort

Tunisko - Tunisko pevnina - Hammamet

46% Zuzka

23.04.2015

Hotel, ubytko celkom uslo. Strava cista katastrofa, polievka sa nam neusla za cely pobyt a to sme mali Al. sluzby, ovocie-slivky, melon inak nic. Jedla malo, v nasom termine strasne vela Rusov, boli dost neporiadni. V jedalni hnus a hroza, same vrabce, okadene co sa len dalo. Pribory sme neustale hladali, vsetkeho malo. Este, ze nasa 6m. dcerka mala umele mlieko a stravu z domu aj vodu (lucku na pripravu mliecka). Dlazky umyvali vodou z fontan. V baroch vydaj na kartu(cipovu) jeden drink na osobu. Na plazi bar teda, stol dva druhy vody a pivo este ze to. Plaz cista, dost vlny, aj domorodci. Personal celkom mily, nasu malicku stale obdivovali a prihovarali sa jej, maju radi malicke deti. Tento hotel neodporucam, ziadne animacie. Jedine pekne bola zahrada s krasnymi kvetmi. Inak cista katastrofa a to sme ludia z dediny, vobec nie narocni.

prečítať si celú recenziu
Hotel Safa recenzie

Hotel Safa

Tunisko - Tunisko pevnina - Hammamet

96% Soňa - Košice

01.02.2015

Výborný hotel s kvalitnými službami, je vhodný pre menej náročných klientov, tí ktorí tu píšu zlé recenzie, tak nech idú do iného luxusu. Hotel je 3+ ale ja si myslím, že my si zaslúžil viac. Tento hotel je strašne návykový tak ako aj celé Tunisko! Vyskúšali sme aj Egypt, Taliansko, Maroko. Ale do Safi sa vraciame vždy a radi. Mne sa najviac páči samotná oblasť Yasmine, je nová, čistá ako ostatné strediska, má veľa nákupných centier a dlhé predlhé pláže. Naozaj doporučujem! Odporúčam kupovať zájazd skôr (január, február) lebo potom ani miesta nie sú!

prečítať si celú recenziu
Hotel Safa recenzie

Hotel Safa

Tunisko - Tunisko pevnina - Hammamet

100% Miroslava

31.01.2015

Výborná a lacná dovolenka, odporúčam! Bola som s kamarátkou a zo synom všetkým sa páčilo. Keď som si čítala recenzie na českých stránkach, tak som sa trošku zľakla, ale nie je to pravda stretla som tam pár Čechov, ktorí boli neskutočné namyslení a hnusní, keď chceli luxus, mohli ísť do Dubaja! Mne sa tam veľmi páčilo. O rok idem zas a zas :-).

prečítať si celú recenziu
Hotel Safa recenzie

Hotel Safa

Tunisko - Tunisko pevnina - Hammamet

50% Vcelicka

24.01.2015

Celkovo hotel sa dal. Za úplatok 10€ sme dostali akože lepšiu izbu - veľmi jednoduchá, ale dá sa. Jedinou výhodou je blízkosť k moru, my sme mali pred hotelom more super - čisté, avšak pár metrov ďalej bolo už riadne špinavé. Na pláži všade ťavie výkaly. Málo ležadiel, musíte vstať o 6, 30, aby ste si nejaké obsadili, veľa bolo zlomených. Strava nič moc, môj manžel zje čokoľvek, ale od polovice zájazdu bol už len na suchých bagetách. Aj keď je súčastou all inclusive alkohol, museli ste "žobrať" o večerný drink, následne na to, vám čašník ponúkol na výkup fľašu whiskey alebo iného alkoholu. Bazén OK, okolie tiež OK, dá sa ísť do mediny, kde môžete čokoľvek nakúpiť. Najhoršie hodnotíme stravu.

prečítať si celú recenziu
Hotel El Mouradi Hammamet recenzie

El Mouradi Hammamet

Tunisko - Tunisko pevnina - Hammamet

83% Libor Bezak

05.12.2014

OK pre menej narocnych - cca. 3 hviezdicky.

prečítať si celú recenziu
Méditerranée Thalasso Golf recenzie

Mediterranee Thalasso Golf

Tunisko - Tunisko pevnina - Hammamet

73% Iva

19.11.2014

Hotel na pláži so záhradou ako z rozprávky. Hotel má oficiálne len 3 hviezdičky (pravdepodobne preto, že je z tých skôr postavených). Izby s balkónmi udržiavané, priestory hotela tiež. Strava bohatá, pestrá a chutná /raňajky trošku zaostávali. Personál slušný, animátori na 1*. Bazén so sladkou vodou, slanou vodou aj bazén pre deti. Kto chce spoznať skutočný život Tunisanov, musí za brány rezortu.

prečítať si celú recenziu