Najnovšie recenzie hotelov

Salalah Rotana Resort recenzie

Salalah Rotana Resort

Omán - Omán - Salalah

83% Štefan

03.01.2020

Začnem veľkým negatívom: letecká doprava spoločnosťou Travel s..... čistá katastrofa. Více, levneji, no určite nie “lépe”. Absolútne nevhodné lietadlo pre tak dlhý let. Minimum miesta, pre 200 pasažierov 2 WC, celý čas letu rad na WC. Žiadna možnosť sledovať na displeji priebeh letu, počúvať hudbu či sledovať film - úplné samozrejmosti - ale nie v tomto lietadle. Potom vám nezostávalo nič iné len pozerať na hodinky a let pretrpieť. A to nehovorím o cca 50 min. čakaní v lietadle počas dotankovania. Ďalšie naťahovanie času je pri vybavovaní víz. Darmo ste si vybavili víza online, transfer do hotela čakal, až kým sa nenaplnil celý autobus. Toto by si mali prečítať najmä organizátori zájazdu. Transfer bol asi 30 min. Mali sme objednanú štandardnú izbu. Izba bola priestranná, troška zatuchnutá, ale vetranie to vyriešilo. Servis fungoval veľmi dobre, upratovanie, dopĺňanie hygienických potrieb i vody. Rezort bol rozľahlý, čistý, s udržiavanou záhradou a slušným, úctivým personálom. Strava priemerná, dosť jednotvárna, menej ovocia, viac zeleniny. Z mäsa najmä kuracina, rýb menej a ich kvalita pokrivkávala. Určite sme však nehladovali. More nádherné, pláž s čistým bielym pieskom, dostatok ležadiel a nie preplnená. Samozrejmosťou boli plážové osušky, ktoré ste si mohli denne vymeniť. More bolo väčšinou s vlnami, ale plavci si prišli tiež na svoje. Ak bolo búrlivejšie, na plávanie bola vhodná časť ohradená vlnolamom. Hoci sme boli v rezorte, ocenili sme možnosť po večeri sa poprechádzať. Všetko bolo krásne nasvietené, všade lavičky. Bola aj možnosť požičať si bicykle, my sme ju nevyužili, lebo cez deň bolo teplo.

prečítať si celú recenziu
Salalah Rotana Resort recenzie

Salalah Rotana Resort

Omán - Omán - Salalah

90% Majka

11.12.2019

Hotel je úžasný. Ak chcete kľud, pokoj a chcete naozaj zrelaxovať, určite odporúčam. Pláž je nádherná, krajšiu som nevidela. Obrovská, priestranná a stvorená na dlhé prechádzky. Pri pláži je dlhé mólo, odkiaľ je možné vidieť delfíny. Z druhej strany móla je menšia pláž s ležadlami, je to taká kľudná zátoka, kde sa dá zaplávať. Dajú sa tu požičať bicykle, takže sa môžete pozrieť aj do neďalekého Fanaru. Medzi Rotanou a Fanarom je Marína, malý prístav, kde je pár obchodíkov, kaviarní a dá sa tu príjemne poprechádzať.

prečítať si celú recenziu
Fanar Hotel & Residences recenzie

Fanar Hotel & Residences

Omán - Omán - Salalah

+
95% Adriana K.

26.11.2019

Hotel je vhodny pre rodiny s detmi. Strava je vynikajuca, plaze su nadherne.

prečítať si celú recenziu
Fanar Hotel & Residences recenzie

Fanar Hotel & Residences

Omán - Omán - Salalah

+
100% Simona

05.11.2019

Perfektná dovolenka v perfektnom hoteli. Tento hotel môžem len a len odporúčať. Nádherné priestranné izby, veľmi chutné jedlo, milý personál, prekrásne more, no čo viac dodať. Omán je naozaj krásne miesto pre tých, čo milujú teplo. Boli sme v tomto hoteli v októbri a naozaj bolo veľmi horúco. More neskutočne krásne, teplučké. K dispozícii sú 2 lagúny a jedna oceánska pláž, ktorá naozaj nemá chybu. Pláž čistučká, dostatok ležadiel aj slnečníkov. Pri každej pláži je bar, avšak alkohol sa podáva len vo vyčlenených časoch, čo nám však vôbec neprekážalo. Chcela by som taktiež vyzdvihnúť aj jedlo, ktoré bolo veľmi chutné. Perfektné hamburgery, najlepšia pizza, akú som kedy jedla, taktiež cestoviny, výborné olivy, wafle, vajíčka na všetky spôsoby a samozrejme aj všetko ostatné. Pri bazénoch sa poobede podávali rôzne sladké aj slané špeciality, napr. aj trdelník. Na pláži ponúkal pizzu pizzaman. V hale pri recepcii máte možnosť ochutnať aj tradičnú ománsku kávu a aj tam ponúkajú poobede rôzne sladké zákusky. Takže jedla po celý deň naozaj dostatok. Výmena plážových uterákov je samozrejmosťou, čo ma však prekvapilo, po pláži chodí aj pán, ktorý vám vyčistí okuliare. Čo určite odporúčam je požičanie bicyklov. Požičiavajú ich myslím na 4 hodiny a môžete si prejsť celý rezort, dokonca zájsť aj do susedného hotela Rotana. Z výletov sme absolvovali "Fascinujúci Omán", ktorý určite stojí za to a naozaj ho odporúčam. Veľa sa dozviete o miestnej krajine a uvidíte prekrásne miesta, gejzíry, kadidlovník, kaňon, ťavy, skalnatú púšť a prekrásnu pláž, kde budete mať možnosť sa aj okúpať. Bol to veľmi dobrý výlet aj vďaka skúsenému delegátovi Igorovi, ktorý naozaj vie o tejto krajine veľa informácii a je ochotný vám odpovedať na všetky otázky o Ománe. Celkovo sme boli veľmi spokojní či s delegátom CK, tak aj s animátormi: Lenka, Stanka a Tomáš boli super. Večer sme sa všetci spolu stretli, rozprávali sa, zabávali, bolo to veľmi príjemné. Fakt skvelí ľudia, delegátovi a animátorom patrí veľké ďakujem, pretože aj vďaka nim bola naša dovolenka nezabudnuteľná. Celkovo sme tam boli super partia Slovákov z rôznych častí Slovenska a spoznali sme naozaj skvelých ľudí. Ďakujeme za skvelú dovolenku a Omán určite ešte navštívime.

prečítať si celú recenziu
Fanar Hotel & Residences recenzie

Fanar Hotel & Residences

Omán - Omán - Salalah

+
95% Irena A.

18.05.2019

Krásna dovolenka. Hotel Fanar zodpovedá 5 hviezdičkám. Ubytovanie veľmi pekné, čisto, strava výborná, všetkého dosť, veľké možnosti odskúšať si rôzne kuchyne v reštauráciách A la carte, samozrejme bezplatne. Personál milý, ústretový, more a pláže - skvelé. Dostatok ležadiel, osušiek, občerstvenie na pláži tiež výborné. Sprievodca - p. Michal B. úžasný - nemá konkurenciu. Animátorka Martinka tiež výborná, organizovala aktivity nielen pre deti, ale aj pre nás dospelých. Obidvaja sa o nás starali príkladne. Ďakujeme veľmi pekne za super dovolenku.

prečítať si celú recenziu
Fanar Hotel & Residences recenzie

Fanar Hotel & Residences

Omán - Omán - Salalah

+
95% Miloslav

12.05.2019

Boli sme v hoteli Fanar v termíne od 20. 4. - 7. 5. 2019. Vzhľadom na to, že sme boli v tomto hoteli už tretíkrát, myslím, že môžem objektívne porovnávať. Izby sú mierne opotrebovanejšie ako pred dvomi rokmi, ale všetko ostatné bolo presne také, kvôli čomu sme tu boli aj tretiu sezónu po sebe. Nič po príchode nemusíte riešiť. Personálu dostatok, na nič sa nečaká, strava taká, že si môže každý vybrať + fantastický oceán. Kto ho raz vyskúša, každé more mu bude malé. O 10:00 idete po nádhernej pláži a ste tam sami. V lagúnach za mólami sa dá krásne plávať. Popravde tohto roku sme už chceli ísť niekam inam, ale nenašli sme nič, čo by sa Fanaru vyrovnalo v pomere kvalita - cena. Jediné veľké negatívum vnímam obrovský posun v dodržiavaní dress codu na večeriach. V roku 2017 sa nestalo, že by niekto toto nedodržal. V r. 2019 bolo skôr výnimkou, keď ľudia boli takto oblečení. Myslím, že v tomto smere by mal byť manažment hotela menej zhovievavý. Niekedy to vyzeralo ako panoptikum 4. cenovej a toto by 5* hotel nemal trpieť. Dopravu náhradným lietadlom som vnímal ako nutné zlo, kvôli odstaveným 737-800 MAX. To by to dalo za 6. hodín a nemuselo sa dotankovať. Celkový dojem však napravil pilot so zaujímavými informáciami o lete, krajine atď... Celkovo hodnotím dovolenku vysoko pozitívne aj kvôli delegátovi Michalovi a animátorkám, ktorí výrazne prispeli k našej spokojnosti.

prečítať si celú recenziu
Salalah Rotana Resort recenzie

Salalah Rotana Resort

Omán - Omán - Salalah

100% Gabriela K.

08.05.2019

Izba nadherna, priestranna, dokonale vybavena. Personal nadmieru ochotny bez ocakavania vsimneho. Kazdy den doplnane vybavenie kupelne aj kutika na kavu a caj. Voda na pitie vzdy k dispozicii. Elektricke auticka na prevoz k shoppingu a ostatnym rezortom vzdy pripravene s milymi vodicmi, bez cakania. Personal pripraveny splnit vsetky ziadosti. Plaz nadherna, cista, plavcici pomahaju.

prečítať si celú recenziu
Fanar Hotel & Residences recenzie

Fanar Hotel & Residences

Omán - Omán - Salalah

+
100% Jana

14.04.2019

Izby sú čisté. Každý deň upratané, vymenené uteráky. Na izbe kávovar, kanvica na kávu aj čaj. Žehliaca doska so žehličkou. Strava je výborná. Myslím, že každý si vyberie. Personál usmiaty. Hotel je pekný, naokolo púšť, ale môžete sa prejsť do vedľajších dvoch hotelov. Na výber sú výlety. My sme boli noc v púšti, čo sa oplatí vidieť.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Omán

KAIRABA Mirbat Resort recenzie 95%

KAIRABA Mirbat Resort

Omán - Omán - Mirbat

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Fanar Hotel & Residences recenzie 88%

Fanar Hotel & Residences

Omán - Omán - Salalah

+

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál95%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Salalah Rotana Resort recenzie 88%

Salalah Rotana Resort

Omán - Omán - Salalah

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál97%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu