Recenzie hotelov - Salalah (59)

Najnovšie recenzie hotelov

Salalah Rotana Resort recenzie

Salalah Rotana Resort

Omán - Omán - Salalah

70% Dana

17.02.2020

Cestovná kancelária síce píše, že priamy let z Ba, ale pravda je taká, že medzipristátie v Turecku a následné meškanie sa u nás vyšplhalo na 10 hodín strávených v lietadle, takže let katastrofa. Čo sa týka ubytovania, tak izby veľké, priestranné, tomu niet čo vytknúť. Pláž a more krásne, ale vôbec nie vhodné pre malé deti, neplavcov, hrozba spodných prúdov. Každý deň boli vlny, jeden deň bol úplný zákaz kúpania pre veľké vlny. Čítala som rôzne recenzie na stravu v tomto hoteli, ale pre mňa bola strava veľkým sklamaním. Kto myslí, že v takejto exotickej destinácii si pochutí na skvelom ovocí, morských plodoch, bude veľmi sklamaní, okrem jedného druhu ryby, sme mohli o rybacích špecialitách iba snívať. A to sa týka aj ovocia, negatívne hodnotím veľmi slabý výber, kokosový orech, ďatle a figy sme si kúpili, keďže sme chceli vyskúšať aj niečo iné ako jablká a melón. Čo dodať k drinkom... 4 druhy kokteilov v rámci all inkluzív je si myslím na luxusný 5-hviezdičkový hotel veľmi málo... So službami all inkluzív v iných destináciách ako napríklad Turecko sa to nedá ani porovnať. Za mňa bola dovolenka v Salalahu sklamaním a nevykompenzovalo to ani krásne more a pláž, pretože sú ďaleko lepšie hotely s lepšími službami, krásnymi plážami a za prijateľnejšiu cenu.

prečítať si celú recenziu
Fanar Hotel & Residences recenzie

Fanar Hotel & Residences

Omán - Omán - Salalah

+
80% Jana

12.02.2020

Vedľa hotela sa stavia ďalší komplex, je to dosť hlučné, cítili sme sa ako na stavenisku a čo je najhoršie, že nás cestovná agentúra na to neupozornila, veľmi prašné prostredie.

prečítať si celú recenziu
Salalah Rotana Resort recenzie

Salalah Rotana Resort

Omán - Omán - Salalah

95% Martin

10.02.2020

Až na čas strávený v letadle bylo vše na naprostou jedničku. Na 8 hodin na palubě byly 2 WC pro všechny pasažéry málo. Naprostou jedničkou byl průvodce Igor K. Člověk na svém místě. Byli jsme i na dvou výletech a celou dobu poutavě o všem vyprávěl. Co lze určitě doporučit je noc strávená v poušti. Nezapomenuutelný zážitek.

prečítať si celú recenziu
Fanar Hotel & Residences recenzie

Fanar Hotel & Residences

Omán - Omán - Salalah

+
90% Dominika

03.02.2020

LET + TRANSFER Je dobré sa pripraviť na to, že let z Bratislavy (BTS) do Salalah (SLL) netrvá 6 hodín, ale dlhšie. Cestou z BTS sme leteli s medzipristátím v Antalyi, čo dokopy trvalo približne 7-8 hodín. Naspäť sme leteli s medzipristátim v Ras Al Khaimah, let trval 8 hodín. Mali sme šťastie a leteli sme cestou tam so spoločnosťou, ktorá poskytla lietadlo s pomerne pohodlnými sedadlami aj dosť veľkým priestorom na nohy, naspäť sme leteli s inou, ktorej lietadlo neposkytovalo až takú pohodlnosť. Samozrejme sa všetko dalo úplne v poriadku zvládnuť, let zvládli aj malé deti a strava v lietadle bola chutná. Po pristátí sa na letisku dlho čaká na víza a opäť sa skenujú príručné batožiny. Po týchto kontrolách a prevzatí batožín nás na letisku už čakal delegát a personál z hotela, ktorí už vopred mali k menám priradené čísla izieb a na kufre nám priviazali štítky s číslom izby. Dali nám na ruky all-inclusive pásky a nasadli sme do autobusu. Transfer trvá približne 30 minút a pre predstavu: pristáli sme 17:25, do hotela sme sa dostali okolo 19:30 (nakoľko sa naozaj dlho čaká na víza, na tomto letisku má personál na všetko čas). V hoteli nás uvítali welcome drinkom a batožiny nám na základe štítkov odniesli na izbu, nemuseli sme teda nič riešiť ani sa otravovať s batožinou. UBYTOVANIE Čo sa ubytovania týka, hotel je rozdelený na hlavnú budovu a potom na 3 poschodové "vilky". Mali sme izbu v jednej z týchto viliek s výhľadom na more. Izby sú pomerne malé, ale všetko je umiestnené tak, že pôsobia aj napriek tomu priestorne. Nečakajte veľké balkóny a určite sa pripravte na tvrdšie matrace. Aj napriek tomu, že matrace boli podľa nášho subjektívneho pohľadu tvrdé, spalo sa na nich dobre a nič nás netlačilo ani na druhý deň nebolelo. Najväčšie mínus našej izby však bolo, že v nej bolo cítiť zatuchlinu. Nakoľko tento hotel v tomto čase ešte nebol naplno obsadený a sezóna sa práve len začala, tak nebola naša izba predtým obsadená a nikto ju neodvetrával. Samozrejme túto zatuchlinu sa dalo odvetrať a nebol to zásadný problém, ale dalo sa tomu určite predísť. Inak sú izby čisté, moderne zariadené s pomerne veľkými kúpeľňami. STRAVA Strava je veľmi chutná, nepoužívajú nezvyčajné korenia a bolo toho vždy veľa na výber. Na raňajky robili čerstvé lievance, waffle, omelety, vajíčka, ale vedeli ste si vybrať aj z už pripravených jedál, koláčikov a ovocia. Na obed bolo takisto veľa na výber, krájali vždy čerstvú zeleninu, pripravovali priamo pred vami cestoviny a odporúčame ochutnať nimi pripravované ryby, ktoré boli vynikajúce. Takisto ste mali na výber z veľkého množstva koláčov, zmrzliny a ovocia. Večere boli na rovnaký spôsob ako obed, avšak okrem toho všetkého ešte pripravovali priamo pred vami vynikajúcu pizzu. Na terase nájdete tiež "FFC", kde vám ugrilujú mäso. Počas obeda a večere vás obsluhujú čašníci, čo sa nápojov týka, čo hodnotíme ako veľké plus. Počas celého dňa ešte na pláži chodí pizzaman a roznáša pizzu, tiež sme počuli, že robili priamo na pláži aj trdelníky a kebab. PERSONÁL Personál v tomto hoteli hodnotím veľmi profesionálne. Sú neustále usmiati, nápomocní, dokonca sa snažia rozprávať aj po slovensky. Aj napriek vysokým štandardom však nepôsobia naškrobene a sú veľmi priateľskí a radi komunikujú. Vždy sa vám pozdravia a spýtajú sa, ako sa máte. Slovákov majú veľmi radi a v pohode sa s nimi dorozumiete "rukami-nohami", ale aj po anglicky. PLÁŽE, BAZÉN Tento hotel poskytuje 3 pláže a jeden veľký bazén. Dve pláže sú oddelené promenádami, takže tam nie sú veľké vlny. Na prvej pláži odliv, ktorý začína okolo obeda, zníži hladinu vody tak, že pre deti vytvorí ideálne podmienky na kúpanie, na druhej pláži odliv nie je taký výrazný, a tak si tam prídu na svoje plavci a staršie deti. Tretia pláž je otvorená, oceánska pláž, kde sú neustále prítomní plavčíci a more je priezračne čisté. Všade je plno mušlí, krásnych rýb a voda je príjemne teplá. Pláž je dlhá, dá sa popri nej dobre prejsť. Piesok je nádherne biely a nepáli. Spolu s kartičkou od izby dostanete aj kartičku na plážový uterák - skvelý a jednoduchý systém vám tak umožňuje si každé ráno vyzdvihnúť čistý uterák na pláž a večer ho zas vrátite (zas vám vrátia kartičku a na ďalší deň sa scenár opakuje). Pri plážach sú všade bary, kde si viete vziať niečo na pitie, všade sú toalety, prezliekárne aj sprchy. AKTIVITY V hoteli si môžete kedykoľvek a kdekoľvek zobrať bicykel a presúvať sa kamkoľvek, ako dlho len chcete. Okrem toho hotel organizuje množstvo aktivít, výletov a cvičení počas dňa. V areáli sa nachádza mini zoo, všade voľne pobehujú kačice, zajace, kohúty. Tiež v areáli nájdete futbalové ihrisko, volejbalové ihrisko, siete na palmách, v ktorých môžete pohodlne ležať a ihrisko na petang. Neďaleko hotela sa nachádza aj veľký aquapark. POČASIE Počasie počas nášho pobytu bolo veľmi príjemné. Pofukoval jemný vietor, bolo teplo, ale nepotili ste sa. V tejto krajine je "suché teplo", a tak nemáte pocit, že ste ulepení, spotení a celkovo sa cítite aj počas vysokých teplôt príjemne. Odporúčame opaľovací krém s faktorom 50 a určite ním nešetriť, keďže ománske slnko je o čosi silnejšie. :)

prečítať si celú recenziu
Salalah Rotana Resort recenzie

Salalah Rotana Resort

Omán - Omán - Salalah

96% Peter

30.01.2020

Začnem postupne a to letom. Letecká doprava spoločnosťou Travel ... 10 hodín v lietadle, meškanie, čistá katastrofa. Radšej si priplatiť ako toto. Kapitán podával malo informácií. Hotel a prostredie neskutočne krásne, starostlivosť o okolie na veľmi dobrej úrovni. Izba - priestranná, čistá, uprataná každý deň, voda dopĺňaná. Personál milý, príjemný. Strava - bohatý výber a jedlo sa neopakovalo. Chýbali mi však morské plody. Fitnes a wellness - veľmi dobre vybavené, uteráky, osušky a voda k dispozícii. More - teplé a nádherne. Pláž s čistým pieskom. Plážový servis bez problémov. Určite sa tam ešte aspoň raz vrátim.

prečítať si celú recenziu
Salalah Rotana Resort recenzie

Salalah Rotana Resort

Omán - Omán - Salalah

83% Štefan

03.01.2020

Začnem veľkým negatívom: letecká doprava spoločnosťou Travel s..... čistá katastrofa. Více, levneji, no určite nie “lépe”. Absolútne nevhodné lietadlo pre tak dlhý let. Minimum miesta, pre 200 pasažierov 2 WC, celý čas letu rad na WC. Žiadna možnosť sledovať na displeji priebeh letu, počúvať hudbu či sledovať film - úplné samozrejmosti - ale nie v tomto lietadle. Potom vám nezostávalo nič iné len pozerať na hodinky a let pretrpieť. A to nehovorím o cca 50 min. čakaní v lietadle počas dotankovania. Ďalšie naťahovanie času je pri vybavovaní víz. Darmo ste si vybavili víza online, transfer do hotela čakal, až kým sa nenaplnil celý autobus. Toto by si mali prečítať najmä organizátori zájazdu. Transfer bol asi 30 min. Mali sme objednanú štandardnú izbu. Izba bola priestranná, troška zatuchnutá, ale vetranie to vyriešilo. Servis fungoval veľmi dobre, upratovanie, dopĺňanie hygienických potrieb i vody. Rezort bol rozľahlý, čistý, s udržiavanou záhradou a slušným, úctivým personálom. Strava priemerná, dosť jednotvárna, menej ovocia, viac zeleniny. Z mäsa najmä kuracina, rýb menej a ich kvalita pokrivkávala. Určite sme však nehladovali. More nádherné, pláž s čistým bielym pieskom, dostatok ležadiel a nie preplnená. Samozrejmosťou boli plážové osušky, ktoré ste si mohli denne vymeniť. More bolo väčšinou s vlnami, ale plavci si prišli tiež na svoje. Ak bolo búrlivejšie, na plávanie bola vhodná časť ohradená vlnolamom. Hoci sme boli v rezorte, ocenili sme možnosť po večeri sa poprechádzať. Všetko bolo krásne nasvietené, všade lavičky. Bola aj možnosť požičať si bicykle, my sme ju nevyužili, lebo cez deň bolo teplo.

prečítať si celú recenziu
Salalah Rotana Resort recenzie

Salalah Rotana Resort

Omán - Omán - Salalah

90% Majka

11.12.2019

Hotel je úžasný. Ak chcete kľud, pokoj a chcete naozaj zrelaxovať, určite odporúčam. Pláž je nádherná, krajšiu som nevidela. Obrovská, priestranná a stvorená na dlhé prechádzky. Pri pláži je dlhé mólo, odkiaľ je možné vidieť delfíny. Z druhej strany móla je menšia pláž s ležadlami, je to taká kľudná zátoka, kde sa dá zaplávať. Dajú sa tu požičať bicykle, takže sa môžete pozrieť aj do neďalekého Fanaru. Medzi Rotanou a Fanarom je Marína, malý prístav, kde je pár obchodíkov, kaviarní a dá sa tu príjemne poprechádzať.

prečítať si celú recenziu
Fanar Hotel & Residences recenzie

Fanar Hotel & Residences

Omán - Omán - Salalah

+
95% Adriana K.

26.11.2019

Hotel je vhodny pre rodiny s detmi. Strava je vynikajuca, plaze su nadherne.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Salalah

Fanar Hotel & Residences recenzie 88%

Fanar Hotel & Residences

Omán - Omán - Salalah

+

Kvalita izieb94%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál94%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Salalah Rotana Resort recenzie 87%

Salalah Rotana Resort

Omán - Omán - Salalah

Kvalita izieb89%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál96%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie