Recenzie hotelov - Faliraki (204)

Najnovšie recenzie hotelov

Pegasos Beach Hotel recenzie

Pegasos Deluxe Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Faliraki

100% Zuzana

19.07.2019

Pekný, čistý, ekologický, bezbariérový hotel, ktorý je pri pláži, blízko letiska asi 20 min. Upratovačky stále niečo čistili. Personál hotela bol milý. Vedeli anglicky. V hoteli boli viacerí hostia na vozíčku. S kočíkom nebol problém sa dostať k moru. V celom hoteli je wi-fi. Dospelí hostia majú nárok na 15 minútovú masáž v Spa centre. V hoteli sú nádoby na separovaný odpad. Pri bazéne čapujú nápoje do papierových pohárov. V hoteli do skla. V hoteli je aj obchod, zlatníctvo, požičiavajú autá. Strava bola bohatá, veľa ovocia, zeleniny. Automaty s nealkom, vínami. V bare ponúkali asi sedem druhov koktailov, kávu, kapučíno, frapé. Cez deň boli k dispozícii palacinky, wafle, kebab, pizza. Pri hoteli sú tri bazény - jeden s toboganom. Je tam aj detské ihrisko, vonkajšie fitness, volejbalové plážové ihrisko. Animátori pozývajú zahrať si vodné pólo či vodný aerobik, petang, šípky. Pri bazéne aj na pláži sú k dispozícii bezplatné ležadlá so slnečníkmi. Hneď za hotelom ja autobusová zastávka.

prečítať si celú recenziu
Pegasos Beach Hotel recenzie

Pegasos Deluxe Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Faliraki

83% peter a ada

12.07.2019

Pekný hotel, čistý, z druhej strany hotela malá prechádzka a boli ste v rôznych obchodoch, more a bazény čisté, vadil nám len vietor na pláži, potrebujete štipce na zachytenie uterákov, piesok niekedy riadne bičoval do tela, aj sa mu hovorí veterný ostrov.

prečítať si celú recenziu
Evi recenzie

Evi

Grécko - Rhodos - Faliraki

30% Sťažovateľ

11.07.2019

Nikdy by som si nemyslel, že JA budem niekedy písať nejakú recenziu, nakoľko neobľubujem to a zvyčajne sa mi všade páči, kde je jedlo a posteľ. Nikdy viac. Neodporúčam.

prečítať si celú recenziu
Evi recenzie

Evi

Grécko - Rhodos - Faliraki

30% Jaroslav G

08.07.2019

Doprava z letiska na hotel ok. Hotel je ďaleko od pláže, ale s tým som počítal. Stravovanie v hotelovej reštaurácii a výber jedla postačujúci pre minimalistov, aj ak idú dovolenkovať na 14 dní. Klimatizácia je v celom hoteli absolútne neudržiavaná, špinavá a zaplesnená. Po sťažovaní sa prostredníctvom delegátky som dostal izbu aspoň na prízemí, no žiaľ, so špinavou klímou (mám foto, ak niekto chce vidieť). Takže klímu sme používali, len keď vonku boli 40 a viac teploty. Hotel je vynikajúci pre ľudí, ktorí si tu chcú vypestovať rôzne ochorenia. Ďalej matrace sú staré strunové a mäkké, cítil som každú strunu. Bazén je tiež fajn, ak si človek chce niečo so sebou doniesť domov, o dôvod viac sa nezdržiavať na hoteli a tráviť čas pri mori. Nikomu neodporúčam tento hotel. Inak Rodos ako ostrov je super, len si prenajať dopravný prostriedok a precestovať. Ja s manželkou sme si užívali najrôznejšie pláže a veľa šnorchlovania.

prečítať si celú recenziu
Pegasos Beach Hotel recenzie

Pegasos Deluxe Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Faliraki

83% Štefánia

03.07.2019

Hotel čistý, izby upratovali každý deň, výmena uterákov takisto. Pláž na začiatku júna super, more kľudné, bolo množstvo ležadiel, od 15. júna ležadlá od rána obsadzované uterákmi a na ležadlách nikto do 16 hod, ale o to sa nikto nestaral. Pri bazénoch mimo sezónu dostatok ležadiel. Pláž pekná, more čisté, priezračné, pred hotelom pri vstupe potrebujete obuv do mora (nie veľmi pozvoľný vstup), ale vľavo asi 20 m od hotela je super pláž s pozvoľným vstupom do mora vhodná pre deti (pieskové podložie). Strava super, raňajky od výmyslu sveta, večere takisto (aj bravčové), obedy ani neviem, lebo namiesto obeda si môžete dať v areáli, kebab, pizzu, wafle alebo palacinky, nealko aj pivo si môžete sami čapovať, pri bare, aj pri palacinkárni. Oceňujem menší rezort, všetko po ruke, nablízku. Zatiaľ naša najlepšia dovolenka, vyrovná sa aj prevyšuje 4* hotely v Turecku, v ktorých sme boli. Animačné programy pre deti (minidisco) aj dospelých každý večer, medzinárodný animačný tím veľmi snaživý.

prečítať si celú recenziu
Dessole Olympos Beach Resort recenzie

Dessole Olympos Beach Resort

Grécko - Rhodos - Faliraki

100% Ivan H.

03.07.2019

Pre nás všetko vynikajúce, nie je potrebné ani požičiavať auto, všetko naj (Rodos, Lindos) je dostupné autobusom, ktorý stojí pred hotelom, už druhýkrát sme boli v tomto hoteli.

prečítať si celú recenziu
Pegasos Beach Hotel recenzie

Pegasos Deluxe Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Faliraki

96% Jana

01.07.2019

Krásny hotel, ale najkrajšia pláž, more čistučké, pokojné, pre všetky kategórie. Veľmi slušný hotel, čistý, každý deň upratané izby. Určite sa sem vrátime. Okolie nádherné. Krásne upravené záhrady, všade kvety, a čo ma najviac ohromilo, tak je to triedenie odpadu. Poháriky v plážovom bare boli papierové a aj keď mnohí návštevníci asi nerozumejú triedeniu, snahu veľmi oceňujem. Jedine slamky plastové, a klienti, ktorí si uvedomili výhodu, si chodili nabrať nápoje celý deň do tých istých pohárov. Všade rozmiestnené nádoby na triedený odpad, len ľudia nevedia čítať. Jediné, čo ma mrzí, je, že odlet bol tak skoro ráno a na skoré raňajky nám dali len kávu a sušienky. A to sme mali končiť raňajkami. To je jediné mínus.

prečítať si celú recenziu
Dessole Olympos Beach Resort recenzie

Dessole Olympos Beach Resort

Grécko - Rhodos - Faliraki

95% Ivan H.

01.11.2018

Izba, strava, personál úplne perfektné, príjemné, pripomienka: v rámci all inclusive možnosť vziať si na izbu nápoj napr. na zapíjanie liekov, ak nám to vyjde, do tohto hotela sa ešte vrátime.

prečítať si celú recenziu